BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
- Liverpool. YNWA
- Kontakt:
Re: BiH Tenis
aj miline, prvo mirza pa onda damir aBd
i ako ga stave rod laver ili margaret, sigurno će to biti 1. ili 2. meč, jer imaju tu novak i serena, oni neće igrat prije
i ako ga stave rod laver ili margaret, sigurno će to biti 1. ili 2. meč, jer imaju tu novak i serena, oni neće igrat prije
#Ynwa
-
Vandelanoite
- Kontakt:
Bezveze pričate, neko bi dao guzice da ima ovakve navijače ko Damir. Velika podrška čak i preko 10.000 kilometara daleko od kuće.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
Emir Spahić!
MES QUE UN CLUB!
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Super ovo ide zasad.
Uz kvalitet je potrebna i određena doza sreće. Damira je sinoć poslužila i neka je.
Sljedeći meč skoro pa sigurno gledamo uz stream, jer čisto sumnjam da neće prenosit Berdycha. Damir u meč može ući totalno rasterećeno, tj. bez ikakvog pritiska. Nema se tu šta izgubit, realno.
S obzirom da je u sjajnoj fizičkoj spremi, neka i u ovom meču igra na tu kartu. Što duže ostane u meču, veće su šanse. Uostalom, možda i Berdycha temperatura pokosi.
Vezano za navijače, jasno je da smo mi (pre)daleko od te neke teniske kulture. Mada, nije to neko čudo s obzirom da u tom sportu nismo bilježili bogzna kakve rezultate i s obzirom da se ne prati u tolikoj mjeri u odnosu na timske sportove, prije svega. Drugo, ima i taj naš mentalitet, od kojeg očito teško bježimo. Ipak, vjerujem da ćemo mi vremenom i tu sazrit, uz uslov da Damir nastavi uzlaznom putanjom i navikne nas na dobre rezultate, te da mu priključi još neko, recimo. Možda Mirza Bašić ili neko još mlađi.
Kako god, pozitivna je ovo priča. Još jedna u nizu, kad je u pitanju bh. sport. Valjda je došlo i to naše vrijeme, ma u kolikoj količini.
S obzirom da je u sjajnoj fizičkoj spremi, neka i u ovom meču igra na tu kartu. Što duže ostane u meču, veće su šanse. Uostalom, možda i Berdycha temperatura pokosi.
Vezano za navijače, jasno je da smo mi (pre)daleko od te neke teniske kulture. Mada, nije to neko čudo s obzirom da u tom sportu nismo bilježili bogzna kakve rezultate i s obzirom da se ne prati u tolikoj mjeri u odnosu na timske sportove, prije svega. Drugo, ima i taj naš mentalitet, od kojeg očito teško bježimo. Ipak, vjerujem da ćemo mi vremenom i tu sazrit, uz uslov da Damir nastavi uzlaznom putanjom i navikne nas na dobre rezultate, te da mu priključi još neko, recimo. Možda Mirza Bašić ili neko još mlađi.
Kako god, pozitivna je ovo priča. Još jedna u nizu, kad je u pitanju bh. sport. Valjda je došlo i to naše vrijeme, ma u kolikoj količini.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Objasnio si.QUARTERBACK je napisao/la:Ma nigdje veze, sve dok se raduju samo po završetku poena i navijaju i pjevaju u redu je, ali ako šute tokom igre i poena ne kontam u čemu je problem ? Jel to zato što je tenis gospodski sport zabranjeno je navijati između poena ?
Eto vi bi kao šutili jer je tenis pobogu gospodski sport kad ga Damir počeo razvaljivati zbog povrede ?
Ne serite, idući put da mu dođu Refkini Ahbabi da pjevaju i navijaju IZMEĐU poena ne treba niko da se pravi pametan i priča o nekom primitivizmu i seljakluku, ljudi su tu jer vole Damira i svoju državu, došli su tu Damira da podrže, i u tom trenutku nisi bitan ni ti, a ni ja, ni bilo ko treći osim samog Damira. Shvatite to !
Navija se i na mečevima Davis Cupa, i to žešće, nego što su neki navijali noćas.
Čestitke Damiru.
Ja te volim, volim Željo..
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
dabogda se jos duplo vise derali protiv berdiha 
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Nije ni prvi ni posljednji koji ima takvu podrsku. Evo prvi mi na pamet pada Baghdatis. (" onclick="window.open(this.href);return false;)
- firefirefirely
- Kontakt:
Normalno!!!fedeltafrotta je napisao/la:dabogda se jos duplo vise derali protiv berdiha
Sta glumite tu, takvi su mi najmrzi, uvucite se Amerima, Englezima, Njemcima u paksu, nek vam ni noge ne vire.. MI NISMO ENGLEZI!!!!!!!! Kao sto neko napisa, kada skoti uz kiltove i gajde navijaju, kada australci dolaze goli, samo ofarbani u zuto, u raznim kostimima klincima palcima, onda je to WOOOOW, pogledaj njih, kako su strastveni, kako su ludi, itd itd.. Idite popusite im usput!!! Ja sam ponosan na sve one ljude koji su bili dole, bas zato STO NISU teniska publika, a nisu napravili nijedan eksces, nijedan problem, niko se na njih nije zalio, samo su privukli paznju na sebe, i na nasu zemlju.. I hvala im za to, i hvala sto bodre Damira u ime svih nas koji bi voljeli da smo tu kraj terena

Propaganda
Od njih me ništa ne iznenađuje zato nikad ne navijam za njihArhitekt je napisao/la:
Propaganda
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Sta se cudite...Pa Index je najodvratniji portal koji postoji.
Cestitke i ovde Damiru i svim Bosancima.
Cestitke i ovde Damiru i svim Bosancima.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Javi se s drugog accounta.JTS je napisao/la:može prvo da podudla meni, a onda svim ostalim Bosancima i Hercegovcima
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- BeyKopites
- Kontakt:
Klanjam ti se velemajstore, gigante jedini, baba Vango našaKaunas je napisao/la:ovo Damir dobija, zapamtite ovaj post

A nije da nisam ni ja predvidio, šta se zapravo dešava.Još smo svi prizivali povredu DodigaBeyKopites je napisao/la:Ma pratite šta sam reko, pustio ga Damir prva 2 seta dok Enver skarabuđi stream da valja...Sa'će to krenuti kako treba.Odoh preko mob. da pratim, uštapio sam se sjedeći.
Protiv Berdycha kako god da odigra nije bitno, on je najveći dragulj i ponos BiH.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-
-CaptainFantastic08-
Ljudi uzivajte u ovim danima.Damirove igre su nas ucinile ponosnim i radosnim.O igri treba da diskutujemo, o Damiru a ne o navijacima.Vidim neki se stide nasih navijaca sto su tamo.Pa da vas pitam zar vas nije stid sto nas politicari ofiraju gdje god odu???Uzivajte ljudi i ne trazite mahane! A Damiru cestitam na pobjedi i da aBd i Berdiha uzme.Sretno!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
haha kako jedu bijele bubrege. Neka neka i trebajuLenBias je napisao/la:
DRUG NEBI TI PUNCA
http://live-tennis.eu/race_under_21
lijepo je vidjeti ovu listu e sad kad bi se u Damira ulagalo koliko npr. Ausrtalija ulaže u Tomića ili Amerika u Socka pa gdje bi mu bio kraj.
lijepo je vidjeti ovu listu e sad kad bi se u Damira ulagalo koliko npr. Ausrtalija ulaže u Tomića ili Amerika u Socka pa gdje bi mu bio kraj.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
PONOVO POTPIS!Claus je napisao/la:Službeni raspored još uvijek nije izašao, pratite na oficijelnom AO sajtu ako vas zanima.
Inače, nisam mislio pisati ništa oko toga, ali previše ste kritični prema našim navijačima. Vjerujem da većina uopće ne zna kakvu atmosferu prave Kiprani kada igra Baghdatis (sudija ih milion puta opomene u toku meča), Srbi kada igra Đoković, Hrvatima isto tako nije bilo strano napraviti urnebes kada su igrali Ivanišević i Ljubičić... Da ne navodim više primjera, poruka je jasna. Ni ja ne opravdavam seljakluk i malograđanstvo (brukaju i sebe i nas) po tribinama, no ništa ozbiljno se nije desilo što bi dalo povod da se ispiše toliko stranica i raspravlja o minornim stvarima.
Nama je ovo prvo veće tenisko dostignuće kao naciji, treba pustiti ljude da se obraduju i proslave uspjeh svog tenisera. Naravno, ne na neprimjeren način, pritom ometajući druge i čineći nered. Mada toga nije ni bilo u cijeloj ovoj priči. Većina se zapalila radi jedne slike na kojoj je čovjek s harmonikom.Ybt život, je li stvarno toliko bitno šta će ostali misliti o nama
![]()
Sad bi bilo lijepo da nastavimo pisati o bh. tenisu, bez obaziranja na dešavanja van terena. Džumhur je zaslužio da ga se stavi u prvi plan.
Svi slave, samo je nama problem kad mi slavimo. Uživajm u pobjedama Damira, treba da smo sretni, ponosni. treba ovim ljudima čestitat na sjajnom navijanju, odličnoj podršci, oni su dosta Damiru pomogli u ovom uspjehu...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
de da malo mastamo..ako dobije berdiha na dosadasnjih 90 ide jos 90 bodova,dosao bi vjerovatno oko 110 mjesta
- anelbavarac
- Kontakt:
Koja gamadbagrcavi je napisao/la:haha kako jedu bijele bubrege. Neka neka i trebajuLenBias je napisao/la:
Kako ih nije stid
http://www.kli,x.ba/sport/tenis/dodigov-otac-tomislav-za-klix-ba-ivan-bi-dobio-mec-da-nije-bilo-grceva/140115027" onclick="window.open(this.href);return false;
HOW YES NO
HOW YES NO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.