BiH tenis

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

Koji ranking očekujete naših na kraju 2018?

Anketa je završila: 31 dec 2017, 18:05.

Damir ulazi u TOP 20
14
16%
Damir će ostati između 30. i 50. pozicije
11
13%
Mirza ulazi u TOP 100
10
12%
Mirza će biti oko 120. pozicije
11
13%
Aldin ulazi u TOP 150
8
9%
Aldin ispada iz TOP 200
10
12%
Tomo ulazi u TOP 200
9
11%
Tomo ostaje oko 250. pozicije
12
14%

Ukupno glasova: 85

Liverpool. YNWA
Kontakt:

Re: BiH Tenis

Post Postao/la Liverpool. YNWA » 15 jan 2014, 12:41

aj miline, prvo mirza pa onda damir aBd
i ako ga stave rod laver ili margaret, sigurno će to biti 1. ili 2. meč, jer imaju tu novak i serena, oni neće igrat prije
#Ynwa

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 15 jan 2014, 12:42

Bezveze pričate, neko bi dao guzice da ima ovakve navijače ko Damir. Velika podrška čak i preko 10.000 kilometara daleko od kuće.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

Patrice_Evra_3
Kontakt:

Post Postao/la Patrice_Evra_3 » 15 jan 2014, 12:42

Super ovo ide zasad. :D Uz kvalitet je potrebna i određena doza sreće. Damira je sinoć poslužila i neka je. :D Sljedeći meč skoro pa sigurno gledamo uz stream, jer čisto sumnjam da neće prenosit Berdycha. Damir u meč može ući totalno rasterećeno, tj. bez ikakvog pritiska. Nema se tu šta izgubit, realno.

S obzirom da je u sjajnoj fizičkoj spremi, neka i u ovom meču igra na tu kartu. Što duže ostane u meču, veće su šanse. Uostalom, možda i Berdycha temperatura pokosi. :mrgreen:

Vezano za navijače, jasno je da smo mi (pre)daleko od te neke teniske kulture. Mada, nije to neko čudo s obzirom da u tom sportu nismo bilježili bogzna kakve rezultate i s obzirom da se ne prati u tolikoj mjeri u odnosu na timske sportove, prije svega. Drugo, ima i taj naš mentalitet, od kojeg očito teško bježimo. Ipak, vjerujem da ćemo mi vremenom i tu sazrit, uz uslov da Damir nastavi uzlaznom putanjom i navikne nas na dobre rezultate, te da mu priključi još neko, recimo. Možda Mirza Bašić ili neko još mlađi.

Kako god, pozitivna je ovo priča. Još jedna u nizu, kad je u pitanju bh. sport. Valjda je došlo i to naše vrijeme, ma u kolikoj količini. :)
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.

SS.ba liga | Jedinstvo Manchester

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 15 jan 2014, 12:43

QUARTERBACK je napisao/la:Ma nigdje veze, sve dok se raduju samo po završetku poena i navijaju i pjevaju u redu je, ali ako šute tokom igre i poena ne kontam u čemu je problem ? Jel to zato što je tenis gospodski sport zabranjeno je navijati između poena ?
Eto vi bi kao šutili jer je tenis pobogu gospodski sport kad ga Damir počeo razvaljivati zbog povrede ?

Ne serite, idući put da mu dođu Refkini Ahbabi da pjevaju i navijaju IZMEĐU poena ne treba niko da se pravi pametan i priča o nekom primitivizmu i seljakluku, ljudi su tu jer vole Damira i svoju državu, došli su tu Damira da podrže, i u tom trenutku nisi bitan ni ti, a ni ja, ni bilo ko treći osim samog Damira. Shvatite to !
Objasnio si.
Navija se i na mečevima Davis Cupa, i to žešće, nego što su neki navijali noćas.

Čestitke Damiru.
Ja te volim, volim Željo..

fedeltafrotta
Kontakt:

Post Postao/la fedeltafrotta » 15 jan 2014, 12:44

dabogda se jos duplo vise derali protiv berdiha 8-)
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !

"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"

BegAx
Kontakt:

Post Postao/la BegAx » 15 jan 2014, 12:46

Nije ni prvi ni posljednji koji ima takvu podrsku. Evo prvi mi na pamet pada Baghdatis. (" onclick="window.open(this.href);return false;)

firefirefirely
Kontakt:

Post Postao/la firefirefirely » 15 jan 2014, 12:48

fedeltafrotta je napisao/la:dabogda se jos duplo vise derali protiv berdiha 8-)
Normalno!!!

Sta glumite tu, takvi su mi najmrzi, uvucite se Amerima, Englezima, Njemcima u paksu, nek vam ni noge ne vire.. MI NISMO ENGLEZI!!!!!!!! Kao sto neko napisa, kada skoti uz kiltove i gajde navijaju, kada australci dolaze goli, samo ofarbani u zuto, u raznim kostimima klincima palcima, onda je to WOOOOW, pogledaj njih, kako su strastveni, kako su ludi, itd itd.. Idite popusite im usput!!! Ja sam ponosan na sve one ljude koji su bili dole, bas zato STO NISU teniska publika, a nisu napravili nijedan eksces, nijedan problem, niko se na njih nije zalio, samo su privukli paznju na sebe, i na nasu zemlju.. I hvala im za to, i hvala sto bodre Damira u ime svih nas koji bi voljeli da smo tu kraj terena

Arhitekt
Kontakt:

Post Postao/la Arhitekt » 15 jan 2014, 12:50

slika

Propaganda :D

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 15 jan 2014, 12:53

Arhitekt je napisao/la:slika

Propaganda :D
Od njih me ništa ne iznenađuje zato nikad ne navijam za njih :lol:
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

Aleksa9
Kontakt:

Post Postao/la Aleksa9 » 15 jan 2014, 12:55

Sta se cudite...Pa Index je najodvratniji portal koji postoji.

Cestitke i ovde Damiru i svim Bosancima.

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 15 jan 2014, 12:56

JTS je napisao/la:može prvo da podudla meni, a onda svim ostalim Bosancima i Hercegovcima
Javi se s drugog accounta. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

BeyKopites
Kontakt:

Post Postao/la BeyKopites » 15 jan 2014, 12:58

Kaunas je napisao/la:ovo Damir dobija, zapamtite ovaj post
Klanjam ti se velemajstore, gigante jedini, baba Vango naša slikaslikaslika :mrgreen:
BeyKopites je napisao/la:Ma pratite šta sam reko, pustio ga Damir prva 2 seta dok Enver skarabuđi stream da valja...Sa'će to krenuti kako treba.Odoh preko mob. da pratim, uštapio sam se sjedeći.
A nije da nisam ni ja predvidio, šta se zapravo dešava.Još smo svi prizivali povredu Dodiga :lol: Ma jaki smo ko NATO.

Protiv Berdycha kako god da odigra nije bitno, on je najveći dragulj i ponos BiH.
"The best there was, the best there is and the best there will ever be!"
-CaptainFantastic08-

Schwarz
Kontakt:

Post Postao/la Schwarz » 15 jan 2014, 12:58

Ljudi uzivajte u ovim danima.Damirove igre su nas ucinile ponosnim i radosnim.O igri treba da diskutujemo, o Damiru a ne o navijacima.Vidim neki se stide nasih navijaca sto su tamo.Pa da vas pitam zar vas nije stid sto nas politicari ofiraju gdje god odu???Uzivajte ljudi i ne trazite mahane! A Damiru cestitam na pobjedi i da aBd i Berdiha uzme.Sretno!
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

LenBias
Kontakt:

Post Postao/la LenBias » 15 jan 2014, 12:59

slika

:lol:
Closed mouths don't get fed on this boulevard.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2014, 13:01

LenBias je napisao/la:slika

haha kako jedu bijele bubrege. Neka neka i trebaju :mrgreen:
DRUG NEBI TI PUNCA

edohz
Kontakt:

Post Postao/la edohz » 15 jan 2014, 13:04

http://live-tennis.eu/race_under_21 8-)

lijepo je vidjeti ovu listu e sad kad bi se u Damira ulagalo koliko npr. Ausrtalija ulaže u Tomića ili Amerika u Socka pa gdje bi mu bio kraj.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 15 jan 2014, 13:05

Claus je napisao/la:Službeni raspored još uvijek nije izašao, pratite na oficijelnom AO sajtu ako vas zanima.

Inače, nisam mislio pisati ništa oko toga, ali previše ste kritični prema našim navijačima. Vjerujem da većina uopće ne zna kakvu atmosferu prave Kiprani kada igra Baghdatis (sudija ih milion puta opomene u toku meča :roll: ), Srbi kada igra Đoković, Hrvatima isto tako nije bilo strano napraviti urnebes kada su igrali Ivanišević i Ljubičić... Da ne navodim više primjera, poruka je jasna. Ni ja ne opravdavam seljakluk i malograđanstvo (brukaju i sebe i nas) po tribinama, no ništa ozbiljno se nije desilo što bi dalo povod da se ispiše toliko stranica i raspravlja o minornim stvarima.

Nama je ovo prvo veće tenisko dostignuće kao naciji, treba pustiti ljude da se obraduju i proslave uspjeh svog tenisera. Naravno, ne na neprimjeren način, pritom ometajući druge i čineći nered. Mada toga nije ni bilo u cijeloj ovoj priči. Većina se zapalila radi jedne slike na kojoj je čovjek s harmonikom. :roll: Ybt život, je li stvarno toliko bitno šta će ostali misliti o nama :?:

Sad bi bilo lijepo da nastavimo pisati o bh. tenisu, bez obaziranja na dešavanja van terena. Džumhur je zaslužio da ga se stavi u prvi plan.
PONOVO POTPIS!

Svi slave, samo je nama problem kad mi slavimo. Uživajm u pobjedama Damira, treba da smo sretni, ponosni. treba ovim ljudima čestitat na sjajnom navijanju, odličnoj podršci, oni su dosta Damiru pomogli u ovom uspjehu...
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jan 2014, 13:05

de da malo mastamo..ako dobije berdiha na dosadasnjih 90 ide jos 90 bodova,dosao bi vjerovatno oko 110 mjesta

anelbavarac
Kontakt:

Post Postao/la anelbavarac » 15 jan 2014, 13:07

bagrcavi je napisao/la:
LenBias je napisao/la:slika

haha kako jedu bijele bubrege. Neka neka i trebaju :mrgreen:
Koja gamad :lol:
Kako ih nije stid :oops:

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 15 jan 2014, 13:07

http://www.kli,x.ba/sport/tenis/dodigov-otac-tomislav-za-klix-ba-ivan-bi-dobio-mec-da-nije-bilo-grceva/140115027" onclick="window.open(this.href);return false;

HOW YES NO

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.