Damir Džumhur

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

bodi123
Moderator
Kontakt:

Re: Damir Džumhur

Post Postao/la bodi123 » 15 jan 2014, 20:49

Virtu4l je napisao/la:Poređenje ti nije na mjestu. Soderling ima oružje kojim može dobiti svakog igrača na svijetu.
Ne ne, nisi me razumio, nisam poredio udarce sa sansama, niti igru opcenito, nego samo prema kladionicama recimo, te sanse sam poredio, na Nadala je bila 1,01 tada dok ce na Berdiha biti recimo 1,10, o tim ti sansama pricam i velicini iznenadjenja.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 15 jan 2014, 20:52

šta god da se dogodi u susretu protiv Berdcyha, treba organizovati doček za Damira na aerodromu :)
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 15 jan 2014, 20:54

bodi123 je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:Poređenje ti nije na mjestu. Soderling ima oružje kojim može dobiti svakog igrača na svijetu.
Ne ne, nisi me razumio, nisam poredio udarce sa sansama, niti igru opcenito, nego samo prema kladionicama recimo, te sanse sam poredio, na Nadala je bila 1,01 tada dok ce na Berdiha biti recimo 1,10, o tim ti sansama pricam i velicini iznenadjenja.
U tom slučaju si u pravu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pauk
Kontakt:

Post Postao/la Pauk » 15 jan 2014, 21:20

Damir nije bez sansi protiv Berdiha...pogotovo ako bude paklena vrucina opet...Berdih je bijeli kao sir i visok 196cm...vrucina za njega nije dobra...nas Damir ima tamniji ten a to je velika prednost i manje vode mu je potrebno tokom vrucine jer je fizicki manji.

Samo nek se Dzumhur bori i nek da sve od sebe...dijaspora i vrucina ce ostalo uraditi :D
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 15 jan 2014, 21:38

Virtu4l je napisao/la:
bodi123 je napisao/la:
U tom slučaju si u pravu.
ne, nije u pravu jer lupa nevjerovatne gluposti. zive veze covjek nema o tenisu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 15 jan 2014, 22:04

Sa takvim ljudima kao s tobom uopste se necu upustat u bilo kakve rasprave, ako imas sta bilo za reci ili mene negirati, izvoli iznesi svoje argumente, a ja sto sam naveo je tacno upotpunosti.
Hvala i srdacan pozdrav.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

ZZtop10
Kontakt:

Post Postao/la ZZtop10 » 15 jan 2014, 22:19

realno sanse su mu minimalne ali nema veze ovo je veliki uspijeh jedan od, vecih uspijeha nasih sportista i svaka mu cast na tome ;) nadam se da ce nastaviti ovako i nakon AO , da godinama bude sve bolji i da napreduje pa da nekad i osvoji jedan grand slam , sto da ne :D
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!

Amar Dzeko
Kontakt:

Post Postao/la Amar Dzeko » 15 jan 2014, 22:38

Kakav ce to biti uzitak, zavalim se u fotelju i gledam Dzumija na Eurosportu u 3. kolu Australian Opena 8-)
Ronaldo - Isco - Bale

"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 15 jan 2014, 22:50

Za sve ove wanna-be-zapadnjake koji se stide "seljaka" koji su navijali i pjevali na utakmici Dzumhura, evo sta jedan seljacki list zvani New York Times ima da kaze o tome...

http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... ports&_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;

Kao sto rekoh i ranije - budi ono sto jesi i dobit ces respekt. Pravi se zapadnjak (koji nisi) i bices vazda niko i nista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 16 jan 2014, 00:10

Neko je negdje napisao ..

DOSTA SMO SE MI PRILAGOĐAVALI OSTALIMA, NEKA SE ONI NAMA SADA PRILAGOĐAVAJU.

U kost Damire, neka bude hrabro i ponosno rezultati ce doc, mlad si momak..

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 16 jan 2014, 00:34

Kad mu je sledeci mec ?
NO PYRO NO PARTY

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 16 jan 2014, 00:38

Pise na rez.com subota 01:00 ;)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 jan 2014, 01:18

Buu je napisao/la:Kad mu je sledeci mec ?
Još uvijek se ne zna satnica. Meč se igra u noći četvrtak na petak, a ujutro izlazi raspored i satnica.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Arbeloa17
Kontakt:

Post Postao/la Arbeloa17 » 16 jan 2014, 02:04

Dobro Dodig kaže, ovi zalutaše na tenis.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 16 jan 2014, 02:36

Najvise me iznervirala harmonika, a i to sto mi je Damir lupao aseve dok sam se ja borio da dodjem do daha(junuze). Ponekad cak i na moj servis :mrgreen:
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 jan 2014, 11:32

Virtu4l je napisao/la:
Još uvijek se ne zna satnica. Meč se igra u noći četvrtak na petak, a ujutro izlazi raspored i satnica.
Ako je vjerojavati Sofascore aplikaciji, mec je tacno u ponoc. Zna li neko na kojem ce kanalu biti prenos? Navodno ce biti prenos na TV-u, pa da se ne mucim beze trazeci streamove.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MElloo
Kontakt:

Post Postao/la MElloo » 16 jan 2014, 11:36

TMovac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ako je vjerojavati Sofascore aplikaciji, mec je tacno u ponoc. Zna li neko na kojem ce kanalu biti prenos? Navodno ce biti prenos na TV-u, pa da se ne mucim beze trazeci streamove.
Eurosport

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 16 jan 2014, 11:40

TMovac je napisao/la:
Virtu4l je napisao/la:
Ma nije još potvrđeno ništa. Nije izašao raspored za 5. dan. A, vjerovatno će biti na Eurosportu, mada tu se najviše pita njihova režija u Parizu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 16 jan 2014, 11:54

Trebalo bi biti na eurosportu 3..
Damir Džumhur
Damir na HISENSE ARENI,uz direktan prijenos ja jednim od Eurosportova

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 16 jan 2014, 12:50

taman na sabah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Navijte satove, Džumhur neće na teren prije 04:00 na Hsiense Areni

Naš najbolji teniser Damir Džumhur večeras igra meč trećeg kola Australian Opena protiv Čeha Tomasa Berdycha, a na teren ne bi trebao izaći prije 4:00 sata.
Damirov meč je zakazan kao treći na Hisense Areni, koja ima kapacitet od 10.500 mjesta, a ranije će na ovom terenu igrati dva duela u ženskoj konkurenciji, Kerber-Riske i Na Li-Safarova.

Poželimo puno sreće Damiru sa željom da nas još jednom obraduje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

Odgovori

Natrag na “Tenis BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.