Ne ne, nisi me razumio, nisam poredio udarce sa sansama, niti igru opcenito, nego samo prema kladionicama recimo, te sanse sam poredio, na Nadala je bila 1,01 tada dok ce na Berdiha biti recimo 1,10, o tim ti sansama pricam i velicini iznenadjenja.Virtu4l je napisao/la:Poređenje ti nije na mjestu. Soderling ima oružje kojim može dobiti svakog igrača na svijetu.
Damir Džumhur
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Damir Džumhur
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
šta god da se dogodi u susretu protiv Berdcyha, treba organizovati doček za Damira na aerodromu 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
U tom slučaju si u pravu.bodi123 je napisao/la:Ne ne, nisi me razumio, nisam poredio udarce sa sansama, niti igru opcenito, nego samo prema kladionicama recimo, te sanse sam poredio, na Nadala je bila 1,01 tada dok ce na Berdiha biti recimo 1,10, o tim ti sansama pricam i velicini iznenadjenja.Virtu4l je napisao/la:Poređenje ti nije na mjestu. Soderling ima oružje kojim može dobiti svakog igrača na svijetu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Damir nije bez sansi protiv Berdiha...pogotovo ako bude paklena vrucina opet...Berdih je bijeli kao sir i visok 196cm...vrucina za njega nije dobra...nas Damir ima tamniji ten a to je velika prednost i manje vode mu je potrebno tokom vrucine jer je fizicki manji.
Samo nek se Dzumhur bori i nek da sve od sebe...dijaspora i vrucina ce ostalo uraditi
Samo nek se Dzumhur bori i nek da sve od sebe...dijaspora i vrucina ce ostalo uraditi
-------------------Begović------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
-Mujdža---Bičakčić---Šunjić--Kolašinac-
-----------Medunjanin--Salihović---------
-----Hajrović------Pjanić--------Lulić-----
-------------------Ibišević------------------
ne, nije u pravu jer lupa nevjerovatne gluposti. zive veze covjek nema o tenisu.Virtu4l je napisao/la:U tom slučaju si u pravu.bodi123 je napisao/la:Ne ne, nisi me razumio, nisam poredio udarce sa sansama, niti igru opcenito, nego samo prema kladionicama recimo, te sanse sam poredio, na Nadala je bila 1,01 tada dok ce na Berdiha biti recimo 1,10, o tim ti sansama pricam i velicini iznenadjenja.Virtu4l je napisao/la:Poređenje ti nije na mjestu. Soderling ima oružje kojim može dobiti svakog igrača na svijetu.
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"
Sa takvim ljudima kao s tobom uopste se necu upustat u bilo kakve rasprave, ako imas sta bilo za reci ili mene negirati, izvoli iznesi svoje argumente, a ja sto sam naveo je tacno upotpunosti.
Hvala i srdacan pozdrav.
Hvala i srdacan pozdrav.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
realno sanse su mu minimalne ali nema veze ovo je veliki uspijeh jedan od, vecih uspijeha nasih sportista i svaka mu cast na tome
nadam se da ce nastaviti ovako i nakon AO , da godinama bude sve bolji i da napreduje pa da nekad i osvoji jedan grand slam , sto da ne 
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Kakav ce to biti uzitak, zavalim se u fotelju i gledam Dzumija na Eurosportu u 3. kolu Australian Opena 
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
-
MostaracVelezovac
- Kontakt:
Za sve ove wanna-be-zapadnjake koji se stide "seljaka" koji su navijali i pjevali na utakmici Dzumhura, evo sta jedan seljacki list zvani New York Times ima da kaze o tome...
http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... ports&_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao sto rekoh i ranije - budi ono sto jesi i dobit ces respekt. Pravi se zapadnjak (koji nisi) i bices vazda niko i nista.
http://www.nytimes.com/2014/01/16/sport ... ports&_r=1" onclick="window.open(this.href);return false;
Kao sto rekoh i ranije - budi ono sto jesi i dobit ces respekt. Pravi se zapadnjak (koji nisi) i bices vazda niko i nista.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Neko je negdje napisao ..
U kost Damire, neka bude hrabro i ponosno rezultati ce doc, mlad si momak..
DOSTA SMO SE MI PRILAGOĐAVALI OSTALIMA, NEKA SE ONI NAMA SADA PRILAGOĐAVAJU.
U kost Damire, neka bude hrabro i ponosno rezultati ce doc, mlad si momak..
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Pise na rez.com subota 01:00 
Još uvijek se ne zna satnica. Meč se igra u noći četvrtak na petak, a ujutro izlazi raspored i satnica.Buu je napisao/la:Kad mu je sledeci mec ?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Dobro Dodig kaže, ovi zalutaše na tenis.
- ficobahtic
- Kontakt:
Najvise me iznervirala harmonika, a i to sto mi je Damir lupao aseve dok sam se ja borio da dodjem do daha(junuze). Ponekad cak i na moj servis 
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!
Ako je vjerojavati Sofascore aplikaciji, mec je tacno u ponoc. Zna li neko na kojem ce kanalu biti prenos? Navodno ce biti prenos na TV-u, pa da se ne mucim beze trazeci streamove.Virtu4l je napisao/la:Još uvijek se ne zna satnica. Meč se igra u noći četvrtak na petak, a ujutro izlazi raspored i satnica.Buu je napisao/la:Kad mu je sledeci mec ?
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
EurosportTMovac je napisao/la:Ako je vjerojavati Sofascore aplikaciji, mec je tacno u ponoc. Zna li neko na kojem ce kanalu biti prenos? Navodno ce biti prenos na TV-u, pa da se ne mucim beze trazeci streamove.Virtu4l je napisao/la:Još uvijek se ne zna satnica. Meč se igra u noći četvrtak na petak, a ujutro izlazi raspored i satnica.Buu je napisao/la:Kad mu je sledeci mec ?
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ma nije još potvrđeno ništa. Nije izašao raspored za 5. dan. A, vjerovatno će biti na Eurosportu, mada tu se najviše pita njihova režija u Parizu.TMovac je napisao/la:Ako je vjerojavati Sofascore aplikaciji, mec je tacno u ponoc. Zna li neko na kojem ce kanalu biti prenos? Navodno ce biti prenos na TV-u, pa da se ne mucim beze trazeci streamove.Virtu4l je napisao/la:Još uvijek se ne zna satnica. Meč se igra u noći četvrtak na petak, a ujutro izlazi raspored i satnica.Buu je napisao/la:Kad mu je sledeci mec ?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Trebalo bi biti na eurosportu 3..
Damir Džumhur
Damir na HISENSE ARENI,uz direktan prijenos ja jednim od Eurosportova
taman na sabah
Navijte satove, Džumhur neće na teren prije 04:00 na Hsiense Areni
Naš najbolji teniser Damir Džumhur večeras igra meč trećeg kola Australian Opena protiv Čeha Tomasa Berdycha, a na teren ne bi trebao izaći prije 4:00 sata.
Damirov meč je zakazan kao treći na Hisense Areni, koja ima kapacitet od 10.500 mjesta, a ranije će na ovom terenu igrati dva duela u ženskoj konkurenciji, Kerber-Riske i Na Li-Safarova.
Poželimo puno sreće Damiru sa željom da nas još jednom obraduje.
Navijte satove, Džumhur neće na teren prije 04:00 na Hsiense Areni
Naš najbolji teniser Damir Džumhur večeras igra meč trećeg kola Australian Opena protiv Čeha Tomasa Berdycha, a na teren ne bi trebao izaći prije 4:00 sata.
Damirov meč je zakazan kao treći na Hisense Areni, koja ima kapacitet od 10.500 mjesta, a ranije će na ovom terenu igrati dva duela u ženskoj konkurenciji, Kerber-Riske i Na Li-Safarova.
Poželimo puno sreće Damiru sa željom da nas još jednom obraduje.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.