ti si bolestan anonimni,ima nas slabih sa zivcima,al ti si lud sineanonymous001 je napisao/la:bili su ti crnci ali nisu nista pokazali pa su poslani tamo odakle su i dosli! a ti Klasik posalji tog crnca m....klasik je napisao/la:Trebo bi ti jednog crnca dobit da se malo smiris.anonymous001 je napisao/la:vidim vec se radi na pojacanjima ..dobicemo crnca uskoro...
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
-
wienultras
- Kontakt:
Re: NK Jedinstvo Bihać
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
InatSilanBosanski
- Kontakt:
Zasto podcjenjujete klubove koji igraju PL? Ko izbori PL on je i igra, a ne da ih je neko onako ubacio.Leotar je bio i sampion 2002/03.Olimpic jest klub bez navijaca, ali oni su sigurno bolji i stabilni od vas i bice jos sigurno dugo vremena.
Nikog ne provociram, samo govorim da puno podcjenjujete neke klubove.
Nikog ne provociram, samo govorim da puno podcjenjujete neke klubove.
- anonymous001
- Kontakt:
zanimljiv članak - Probisvjet
- Kontakt:
Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- anonymous001
- Kontakt:
LAŽ !Probisvjet je napisao/la:Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
Je li vam se vratio Trejić.Izgleda da u Zvijezdi ne računaju na njegas vise.Ja bih ga ostavio.Ako Vam se vrati pomoći Vam puno može.Nije neki tehničar,ali gine na terenu.90.minuta trči.Glavu stavi gdje drugi ne bi nogu.Vrlo,vrlo zahvalan igrač.
- Probisvjet
- Kontakt:
Nije laz, nego SRAMOTA!anonymous001 je napisao/la:LAŽ !Probisvjet je napisao/la:Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- anonymous001
- Kontakt:
ma daj covijece koji ti je vrag? valjda bi ja trebao znati bolje od tebe.... uopste se ne radi o igracu nego nasem Kurdi i dobio je sobu u prizemlju tako da to nije istina da spava na stolicama!Probisvjet je napisao/la:Nije laz, nego SRAMOTA!anonymous001 je napisao/la:LAŽ !Probisvjet je napisao/la:Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
- anonymous001
- Kontakt:
mozda se je vratio u Bihac ali neznam ja to jer ga nisam vidio u gradu! nebi me zacudilo da se vrati u Jedinstvo, Trejic je pravi sportista, nikad u zivotu ga nisam vidio u gradu da pije alkohol!vatreni je napisao/la:Je li vam se vratio Trejić.Izgleda da u Zvijezdi ne računaju na njegas vise.Ja bih ga ostavio.Ako Vam se vrati pomoći Vam puno može.Nije neki tehničar,ali gine na terenu.90.minuta trči.Glavu stavi gdje drugi ne bi nogu.Vrlo,vrlo zahvalan igrač.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojave iz vaseg klubba
..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..
nego ocekuje nas paklena polusezona ko gods da ode u PL SRETNO!!1.. VAZNO JE DA NE IDE Gosk,Branitelj i slicno..Jedinstvo i Sloboda imaju navijace i zasluzuju da idu u PL
nego ocekuje nas paklena polusezona ko gods da ode u PL SRETNO!!1.. VAZNO JE DA NE IDE Gosk,Branitelj i slicno..Jedinstvo i Sloboda imaju navijace i zasluzuju da idu u PL
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 jan 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojavre iz vaseg klubba..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..
nema on nikakve dojave, nego cita forum Jedinstva i ovdje prenosi pogresno...
De molim te ne lupaj gluposti, došao si ovdje na temu da da isprovociras ljude. Nije niko izbačen, već je oružar premjesten u prizemlje, jer covjek zivi u upravnoj zgradi vec godinama.Probisvjet je napisao/la:Nije laz, nego SRAMOTA!anonymous001 je napisao/la:LAŽ !Probisvjet je napisao/la:Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
Hvala Bogu svi imaju mjesta, a i da zafali ima hotela u Bihaću
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****
-
wienultras
- Kontakt:
ma svejedno brate,zelim im svu srecu svijeta,uvjek mi je jedinstvo bilo drago,jos od kraja rata,simpatisao sam ih,SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojave iz vaseg klubba..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..
jos prije par dana napisao sam na nasoj temi zatisje pred buru,i sta bi
7 igraca,ciro,i jos nije gotovo
zao mi je sto u pl nemogu dvoje,da moze ja bi reko sloboda i jedinstvo,ali ovako....sretno sledece sezone
- anonymous001
- Kontakt:
WienUltras nemoj se praviti da zelis Jedinstvu dobro, ne budi toliki cinik molim te lijepo jer niko ovdje nije sisao vesla i dobro se sjecamo tvojih provokacija ! provociras na racun Jedinstva otkako si se registrovao na ovaj forum i kad su tvoji iz Tuzle te skoro upozorili da se ne pravis indijanac malo si se umirio i sta sad izigravas ?.. ako si od pocetka izigravao smrada onda budi smrad do kraja!wienultras je napisao/la:ma svejedno brate,zelim im svu srecu svijeta,uvjek mi je jedinstvo bilo drago,jos od kraja rata,simpatisao sam ih,SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojave iz vaseg klubba..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..
jos prije par dana napisao sam na nasoj temi zatisje pred buru,i sta bi![]()
7 igraca,ciro,i jos nije gotovo![]()
zao mi je sto u pl nemogu dvoje,da moze ja bi reko sloboda i jedinstvo,ali ovako....sretno sledece sezone
- Probisvjet
- Kontakt:
Anonimus pusti se ba WineUltras,anonymous001 je napisao/la:WienUltras nemoj se praviti da zelis Jedinstvu dobro, ne budi toliki cinik molim te lijepo jer niko ovdje nije sisao vesla i dobro se sjecamo tvojih provokacija ! provociras na racun Jedinstva otkako si se registrovao na ovaj forum i kad su tvoji iz Tuzle te skoro upozorili da se ne pravis indijanac malo si se umirio i sta sad izigravas ?.. ako si od pocetka izigravao smrada onda budi smrad do kraja!wienultras je napisao/la:ma svejedno brate,zelim im svu srecu svijeta,uvjek mi je jedinstvo bilo drago,jos od kraja rata,simpatisao sam ih,SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojave iz vaseg klubba..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..
jos prije par dana napisao sam na nasoj temi zatisje pred buru,i sta bi![]()
7 igraca,ciro,i jos nije gotovo![]()
Bolje nam reci zasto je otisao bez povratka Uros Stojanov vas najbolji napadac?
-
wienultras
- Kontakt:
cuo sam se ja juce sa rodjakom probisvjet,nemaju para,rekli mu da potrazi sebi klub i obezbijedi egzistenciju
-
abnorme123
- Kontakt:
Sreca pa postoje ugovori. Najvjerovatnije nece igrati nigdje (nazalost). Ali obezbjeđeni smo za napad...nemoj se sikirati, cuce se.Probisvjet je napisao/la: Bolje nam reci zasto je otisao bez povratka Uros Stojanov vas najbolji napadac?
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes
Nisi obezbjedjen u napadu, ne prodaji maglu ovdje na forumu.
-
abnorme123
- Kontakt:
Procitaj ponovo.tropic je napisao/la:Nisi obezbjedjen u napadu, ne prodaji maglu ovdje na forumu.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.