NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

wienultras
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 12:45

anonymous001 je napisao/la:
klasik je napisao/la:
anonymous001 je napisao/la:vidim vec se radi na pojacanjima ..dobicemo crnca uskoro :D
Trebo bi ti jednog crnca dobit da se malo smiris. :)
bili su ti crnci ali nisu nista pokazali pa su poslani tamo odakle su i dosli! a ti Klasik posalji tog crnca m.... :lol: ...
ti si bolestan anonimni,ima nas slabih sa zivcima,al ti si lud sine
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

InatSilanBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilanBosanski » 16 jan 2014, 13:16

Zasto podcjenjujete klubove koji igraju PL? Ko izbori PL on je i igra, a ne da ih je neko onako ubacio.Leotar je bio i sampion 2002/03.Olimpic jest klub bez navijaca, ali oni su sigurno bolji i stabilni od vas i bice jos sigurno dugo vremena.

Nikog ne provociram, samo govorim da puno podcjenjujete neke klubove.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 16 jan 2014, 20:11

slika zanimljiv članak :D

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 16 jan 2014, 20:17

anonymous001 je napisao/la:slika zanimljiv članak :D
hehe
slika
Solina navija za Slobodu!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 20:33

Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 16 jan 2014, 20:36

Probisvjet je napisao/la:Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
LAŽ !

vatreni
Kontakt:

Post Postao/la vatreni » 16 jan 2014, 20:44

Je li vam se vratio Trejić.Izgleda da u Zvijezdi ne računaju na njegas vise.Ja bih ga ostavio.Ako Vam se vrati pomoći Vam puno može.Nije neki tehničar,ali gine na terenu.90.minuta trči.Glavu stavi gdje drugi ne bi nogu.Vrlo,vrlo zahvalan igrač.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 20:50

Probisvjet je napisao/la:Cuj jedan moj poznanik inace igrac Jedinstva od skoro mi kaze da ste nekog igraca izbacili u restoran da spava na stolicama, jer navodno nema gdje? Jel istina?
LAŽ !
Nije laz, nego SRAMOTA!
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 16 jan 2014, 21:33

Probisvjet je napisao/la:
LAŽ !
Nije laz, nego SRAMOTA!
ma daj covijece koji ti je vrag? valjda bi ja trebao znati bolje od tebe.... uopste se ne radi o igracu nego nasem Kurdi i dobio je sobu u prizemlju tako da to nije istina da spava na stolicama!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 16 jan 2014, 21:36

vatreni je napisao/la:Je li vam se vratio Trejić.Izgleda da u Zvijezdi ne računaju na njegas vise.Ja bih ga ostavio.Ako Vam se vrati pomoći Vam puno može.Nije neki tehničar,ali gine na terenu.90.minuta trči.Glavu stavi gdje drugi ne bi nogu.Vrlo,vrlo zahvalan igrač.
mozda se je vratio u Bihac ali neznam ja to jer ga nisam vidio u gradu! nebi me zacudilo da se vrati u Jedinstvo, Trejic je pravi sportista, nikad u zivotu ga nisam vidio u gradu da pije alkohol!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 16 jan 2014, 21:37

pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojave iz vaseg klubba :)..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..

nego ocekuje nas paklena polusezona ko gods da ode u PL SRETNO!!1.. VAZNO JE DA NE IDE Gosk,Branitelj i slicno..Jedinstvo i Sloboda imaju navijace i zasluzuju da idu u PL
Zadnja izmjena: SaltCityAttack, dana/u 16 jan 2014, 21:52, ukupno mijenjano 1 put.
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Toro86
Kontakt:

Post Postao/la Toro86 » 16 jan 2014, 21:39

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojavre iz vaseg klubba :)..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..

nego ocekuje nas paklena polusezona ko gods da ode u PL SRETNO!!1.. VAZNO JE DA NE IDE Gosk,Branitelj i slicno..Jedinstvo i Sloboda imaju navijace i zasluzuju da idu u PL

nema on nikakve dojave, nego cita forum Jedinstva i ovdje prenosi pogresno...

NeRi_K
Kontakt:

Post Postao/la NeRi_K » 16 jan 2014, 21:44

Probisvjet je napisao/la:
LAŽ !
Nije laz, nego SRAMOTA!
De molim te ne lupaj gluposti, došao si ovdje na temu da da isprovociras ljude. Nije niko izbačen, već je oružar premjesten u prizemlje, jer covjek zivi u upravnoj zgradi vec godinama.

Hvala Bogu svi imaju mjesta, a i da zafali ima hotela u Bihaću ;)
Službena web stranica NK "Jedinstvo" Bihać: www.****

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 22:30

SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojave iz vaseg klubba :)..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..

ma svejedno brate,zelim im svu srecu svijeta,uvjek mi je jedinstvo bilo drago,jos od kraja rata,simpatisao sam ih,
jos prije par dana napisao sam na nasoj temi zatisje pred buru,i sta bi :)
7 igraca,ciro,i jos nije gotovo :)
zao mi je sto u pl nemogu dvoje,da moze ja bi reko sloboda i jedinstvo,ali ovako....sretno sledece sezone

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 16 jan 2014, 22:49

wienultras je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:pa dobro vidis da barem Probisvjet ima dojave iz vaseg klubba :)..i ima i ovaj sto ga ti plaho ne gotivis i njegov rodjak je u upravi JEDINSTVA..

ma svejedno brate,zelim im svu srecu svijeta,uvjek mi je jedinstvo bilo drago,jos od kraja rata,simpatisao sam ih,
zao mi je sto u pl nemogu dvoje,da moze ja bi reko sloboda i jedinstvo,ali ovako....sretno sledece sezone
WienUltras nemoj se praviti da zelis Jedinstvu dobro, ne budi toliki cinik molim te lijepo jer niko ovdje nije sisao vesla i dobro se sjecamo tvojih provokacija ! provociras na racun Jedinstva otkako si se registrovao na ovaj forum i kad su tvoji iz Tuzle te skoro upozorili da se ne pravis indijanac malo si se umirio i sta sad izigravas ?.. ako si od pocetka izigravao smrada onda budi smrad do kraja!

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 16 jan 2014, 22:51

wienultras je napisao/la:

WienUltras nemoj se praviti da zelis Jedinstvu dobro, ne budi toliki cinik molim te lijepo jer niko ovdje nije sisao vesla i dobro se sjecamo tvojih provokacija ! provociras na racun Jedinstva otkako si se registrovao na ovaj forum i kad su tvoji iz Tuzle te skoro upozorili da se ne pravis indijanac malo si se umirio i sta sad izigravas ?.. ako si od pocetka izigravao smrada onda budi smrad do kraja!
Anonimus pusti se ba WineUltras,
Bolje nam reci zasto je otisao bez povratka Uros Stojanov vas najbolji napadac?

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 16 jan 2014, 22:59

cuo sam se ja juce sa rodjakom probisvjet,nemaju para,rekli mu da potrazi sebi klub i obezbijedi egzistenciju

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 16 jan 2014, 23:08

Probisvjet je napisao/la: Bolje nam reci zasto je otisao bez povratka Uros Stojanov vas najbolji napadac?
Sreca pa postoje ugovori. Najvjerovatnije nece igrati nigdje (nazalost). Ali obezbjeđeni smo za napad...nemoj se sikirati, cuce se.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

tropic
Kontakt:

Post Postao/la tropic » 16 jan 2014, 23:11

Nisi obezbjedjen u napadu, ne prodaji maglu ovdje na forumu.

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 16 jan 2014, 23:13

tropic je napisao/la:Nisi obezbjedjen u napadu, ne prodaji maglu ovdje na forumu.
Procitaj ponovo.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.