odjeca, patike etc etc
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: odjeca, patike etc etc
Ima li neko iskustva sa ovom stranicom? Jesu li stvari originalne i jel' sve uredu?
https://www.facebook.com/eBayBosnaiHercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/eBayBosnaiHercegovina" onclick="window.open(this.href);return false;
DRUG NEBI TI PUNCA
Nisi me shvatio (ili se nisam dobro izrazio).ŠB_Fidelis je napisao/la:Govorim o ljudima koji nose normalne naocale, unutar svog budzeta, ali ''ozbiljne'', a ne neke djecije sa pijace.Desole je napisao/la:Recimo trenerka mi je previse lezerno za izlazak u grad i nervira me kada vidim da je to postao trend među ovim klosarcicima. Zna se gdje se oblaci trenerka, a ako ti se ne da sređivati obuci najobicnije farmerke i duks. Vazno je imati svoj stil. Nosim sto mi se sviđa, a pretezno su to neke jednostavne stvari. Mada sako povremeno nosim, ali treba znati procjeniti situaciju.
Sto se naocara tice, ok sve stoji i meni smeta refleksija snijega, doduse ih ne nosim zimi ali UV uglavnom nije argument jer ove plasticne od 5-10KM nemaju cesto zastite, cak su i opasne za nositi.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Svakako da jest argument, nista ne mijenja zima/ljeto u tom pogledu, a jos k tome i manje ako je to dio necijeg stila, jer kombinira ugodno s korisnim.
Mislio sam nije argument ovima sto kupe tako te kineze i furaju kao zbog UV zastite. Svakako da inace jeste, i nemam nista protiv, ako nije navecer

Sal, cim zahladni je obaveza, bar meni. Vise zbog prakticnosti, nego radi furke. Prije mi nisu bili tako dragi ali eto sad imam nekih 5, bez ovih navijackih.
Pretpostavit cu s obzirom na neke komentare, da je ovdje pojedincima i koristenje labela homo. Jbg, nismo svi isti i ne treba drugima suditi prema sebi.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Moguce da je taj Sonn, vidio sam sliku kod bube na instagramu 

-
- Kontakt:
Jest, pouzdana je.Kod mene jaran nesto narucio i sve uredno doslobagrcavi je napisao/la:Ima li neko iskustva sa ovom stranicom? Jesu li stvari originalne i jel' sve uredu?

500 dolara preko bareMarsal je napisao/la:@MoR
Sjećam se posta. Naravno, slažem se sa tvojom konstatacijom.
@Burza
Odličan sat, koliko i gdje ako nije tajna?
Thomas Müller - Fußballgott
- rob do bagro
- Kontakt:
Je li oni narucuju za tebe ili ?InatSilanBosanski je napisao/la:Jest, pouzdana je.Kod mene jaran nesto narucio i sve uredno doslobagrcavi je napisao/la:Ima li neko iskustva sa ovom stranicom? Jesu li stvari originalne i jel' sve uredu?
Npr. na ebay.com mi se dopada neka trenerka i oni to za mene srede, ja im platim i to je to ?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
da ali pofino ti naplate ne brinirob do bagro je napisao/la:Je li oni narucuju za tebe ili ?InatSilanBosanski je napisao/la:Jest, pouzdana je.Kod mene jaran nesto narucio i sve uredno doslobagrcavi je napisao/la:Ima li neko iskustva sa ovom stranicom? Jesu li stvari originalne i jel' sve uredu?
Npr. na ebay.com mi se dopada neka trenerka i oni to za mene srede, ja im platim i to je to ?
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma znam da nam je postarina skupa, ali cisto informativno pitam. 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
-
- Kontakt:
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/ ... 9554_n.jpg" onclick="window.open(this.href);return false; gdje ove imaju uzeti u Sarajevu i po kojoj cjeni trazio sam po Mostari ali slabo gdje ima?
ZIVIO NAM OSIM DRAGI !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
nema toga kod nas, svi traze gazelle nisi jedini
-
- Kontakt:
Ima gazelle u adidas sopu, u Sarajevu, na ferhadiji. 160/180 KM kako sam ja vidio.
Ne traze se gazelle, vec busenitz.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- the scouser
- Kontakt:
Ja sam svoje uzeo za čini mi se 120 maraka u mislim BB sportu u Skenderiji prije možda 3 godine, još sasvim pristojno izgledaju, doduše ona guma nakon nekog vremena trajno požuti. Te i još jedne Lacostice sam nosio po svim mogućim uvjetima, i ništa im ne fali.Sarajlijc@ je napisao/la:Imas ih i kod nas ali su haman 200 kmInatSilanBosanski je napisao/la:Zna li neko gdje mogu naci adidas superstar..Da li se mogu naruciti u adidas shopu?
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
da, busenitz, malo sam pobrkaoGreivis je napisao/la:Ne traze se gazelle, vec busenitz.

uzeo na sniženju, prima sport se zatvara pa sve prejeftino, 45 KM ih platio

Koji prima sport,jel se to odnosi na sve,il samo na jednu radnju i gdje je ta radnja? 

- tuzlak1987
- Kontakt:
vtdgeca je napisao/la:
uzeo na sniženju, prima sport se zatvara pa sve prejeftino, 45 KM ih platio

Te sto si uzeo su Pegasus, ove sto sam ja postavio su Runner. Vidis da su dosta slicne, po meni si dobro prosao u cijeni. Ja sam uzeo ove Runner prije dvije godine, jos uvijek im nije nista. Kad ih operes kao nove, a platio sam 119 na snizenju. Mislim da si dobro prosao, vrlo slican model. Cvrste su drama, a moze se u njima i prosetat...Po meni su ove koje imaju dosta slicnosti sa tvojima najbolje ikada koje sam imao patike, ostale su me uvijek prije iznevjerile

I jos nesto sam primjetio, roba iz Indonezije koja nam stize je dosta bolja od one iz Kine. Patike iz Indonezije ili Vietnama su vecinom mejt, ljudi ih prave svaka im cast
- rob do bagro
- Kontakt:
Dobre su ove pegasus, nekad davno sam ih bio zacrto uzet, ali bordo,nesro ovako.

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rob do bagro
- Kontakt:
Ma ubile se za fitnessa. 

SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.