JuveSissoko je napisao/la:Candreva Bianconero
da....zvanicno je
http://juventus.it/site/ita/NEWS_newsse ... 1D3956.asp
vidjecemo kako ce se uklopit...ono sto sam vidio ima talenta i dobar je al ipak sad dolazi u veliki klub
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
JuveSissoko je napisao/la:Candreva Bianconero
.pa mogo je u bundesligi, tamo i Voronjin da dva het trika, pa ne znaci da je dobar igrac...ja ovdje govorim o najboljim igracima svijeta, i o jednoj od najboljih repki svijeta...a Toni nije svjetska klasa, sto jednoj Italiji treba..
Nama da dodje Messi, nista nam nemoze pomoci. Sezona je za nas zavrsena, i Bog dragi zna koliko jos sezona cemo "krvaviti" dok nam je Ciro sjedi na klupi, a Secco nam pravi transfere. Ovo su oni samo uradili da bi mogli reci: hej, evo nesto radimo, da bi se izvukli iz krize". Malo me podsjecaju na ove nase lopove iz SavezaJuveSissoko je napisao/la:Candreva Bianconero
Iago je Barcina skola, a najjacu akademiju na svijetu imaju Barcelona i Manchester pa tek onda Juve...daffy je napisao/la:'osrednjih skola'
znas li da Juventus trenutno ima najjacu skolu na svijetu??
Palladino, Marchisio, Giovinco, De Ceglie, Araiduo, Poulucci, Criscito -> za ove si sigurno cuo, a oni za koje tek treba da cujes:
Fausto Rossi, Immobile, Giuseppe Giovinco, Iago, Daud, Espozito, Bamba i ostala ekipa.. sve na svijetu osvajaju.. svaki kup.. i to su poceli intenzivno osvajati i praviti svoje ime 2003/04 to je generacija Palladina i Nocerina.. malo prije nego cemo biti izbaceni u Serie B i tada mali dolaze na svoje..
Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marionetanidjo_barca je napisao/la:Onaj se prosipa tamo,,cuj Guardiola nije neki trener.
Mogu se samo nasmijat na to,ali mozda nije svjestan sta je napiso.
Kaze Juventus ima najbolju skolu ?
Aha, ima.
pa sto onda real nemoze nisata da napravi...i oni imaju isto tako dobre igrace...felipe-s je napisao/la:Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marionetanidjo_barca je napisao/la:Onaj se prosipa tamo,,cuj Guardiola nije neki trener.
Aha, ima.
Svi ovi uspjesi su vecinom njegova zasluga,ali k'o da niste upuceni...Uostalom boli me neka stvar sta vi mislite,ja znam sta jeste.felipe-s je napisao/la:Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marionetanidjo_barca je napisao/la:Onaj se prosipa tamo,,cuj Guardiola nije neki trener.
Aha, ima.
Svi ovi uspjesi su vecinom njegova zasluga,ali k'o da niste upuceni...Uostalom boli me neka stvar sta vi mislite,ja znam sta jeste.felipe-s je napisao/la:Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marioneta
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.