Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Juventus Torino

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 16:52

Admir_Sa je napisao/la:
da, da ali ti moras zrtvovati par igraca da bi Toni mogo igrati dobro, inace nista...
offsajd zamku znaju izbjegavati vecina napadaca, al svi igraci koji su u uzem spisku reprezntacije, koji su nabrojani imaju bolje tehnice sposobnosti od Tonia, ukljucujuci i Iaquintu, koji ne igra toliko losije od Tonia glavom, al ima dosta, dosta bolju tehniku, zna baratati loptom bolje od njega, mada ponovo kazemnema ni Iaquinta neku dobru tehniku...
Samo sto je bio najbolji strijelac serie A i mislim najbolji golgeter bundeslige. Kanta prava :roll: :roll:
pa mogo je u bundesligi, tamo i Voronjin da dva het trika, pa ne znaci da je dobar igrac...ja ovdje govorim o najboljim igracima svijeta, i o jednoj od najboljih repki svijeta...a Toni nije svjetska klasa, sto jednoj Italiji treba...

GunnerS je napisao/la::? 8-) Ma mislim da Toni će svojim igrama u Romi pokazat da je njegovo mjesto u reprezentaciji i da ovo što se desilo s Bayern-om nije kriva njegova forma nego trener tog kluba...
slazem se da je za njegove lose igre kriv van hal, al nije ni Toni neko nevinasce u ovoj sitaciji, ne odricu se treneri lako svojih najboljih igraca (sto ne znaci da je Toni dobar, vec da je drug najbolji napadac u sugavom Bayernu)...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 jan 2010, 16:57

Svoju je sansu dobio u Bayernu. Igrao je desetak tekmi koje je poceo od prve minute, nije nista napravio. Svega jedan gol u kupu. Nek se naigra u Romi, i nek ponovo pocne zabijati. Svu mu srecu zelim.

Da vise ne spamam. Nego da pitam sta ima za Ferraru??? Nazire li se otkaz?
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 20 jan 2010, 17:01

NEKONTAM OVO NIKAKO....kako je moguce da ovoliko drze feraru sa ovako losom igrom i rezultatima...po meni najveca greska je tjeranje desampa....al et ....boze daj da nadju nekoga normalnog...jer ovo nece na dobro.... :(
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jan 2010, 17:02

Daj ba nemojte sad ovdje o tom :roll: ........ima tema serie A...samo se prebacite ;)

Ferrara ostaje trener do daljnjega.....candreva dolazi nedostaje samo potpis ali i to ubrzo,sad je sastanak u milanu izmedju juvea,udinesea i livorna gdje bi se to trebalo dogovorit...dobivamo dobrog igraca,ono sto sam ja gledo jede loptu...zna igrati....nadam se da ce to pokazat
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 20 jan 2010, 18:31

Candreva Bianconero 8-)
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 20 jan 2010, 18:42

JuveSissoko je napisao/la:Candreva Bianconero 8-)

da....zvanicno je

http://juventus.it/site/ita/NEWS_newsse ... 1D3956.asp

vidjecemo kako ce se uklopit...ono sto sam vidio ima talenta i dobar je al ipak sad dolazi u veliki klub
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 jan 2010, 19:13

Candreva zmaj.. pomoci ce nam!!..

cuj setnja.. slomite im auta pa ce igrati malo bolje.. tako se to radi.. skresite im svima plate, oni sto su slabi malo na tribine.. ehh.. lijepi Moggi..

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 20 jan 2010, 19:28

pa mogo je u bundesligi, tamo i Voronjin da dva het trika, pa ne znaci da je dobar igrac...ja ovdje govorim o najboljim igracima svijeta, i o jednoj od najboljih repki svijeta...a Toni nije svjetska klasa, sto jednoj Italiji treba..
.

A usput receno bio je i svjetski prvak bash sa Italijom. Jedino sto se normalno moze reci je da zadnjih mjeseci nije nikako igrao u Bayernu i da je momentalno ispao iz forme. A govoriti o Toniju kao o kanti igracu moze samo laik
nema potpisa

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 19:49

Ebo vas Toni svojim loknama

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 jan 2010, 19:50

Halloooooo, utrje'o vam Toni svima, pa koliko puta vam se mora reci, da je ovo tema JUVENTUS. Idite tamo na Seria A, pa palamudite o Toniju.

Zamolio bih moderatore da malo obrate paznju. Kad trebaju ovde, nema ih. Znaju naprdivati kad netreba. :evil:
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 20 jan 2010, 20:21

JuveSissoko je napisao/la:Candreva Bianconero 8-)
Nama da dodje Messi, nista nam nemoze pomoci. Sezona je za nas zavrsena, i Bog dragi zna koliko jos sezona cemo "krvaviti" dok nam je Ciro sjedi na klupi, a Secco nam pravi transfere. Ovo su oni samo uradili da bi mogli reci: hej, evo nesto radimo, da bi se izvukli iz krize". Malo me podsjecaju na ove nase lopove iz Saveza :mrgreen:

Nemam nista protiv momak, ali stvarno jadno je na sta smo spali da uzimamo igrace iz Livorna itd. Stvarno kako smo krenuli, mi cemo postati jedan srednji klub, koji ce se porediti sa Doriom, Lazio, Parmom itd. Zalosno!!!
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 20:23

Problem Juventusa i mnogih drugih je sto se pokusavaju voditi primjerom Barce koja je postavila Gvardiolu... ferara je pokazao da je u najmanju ruku prosjecan trener a takvi ne mogu voditi Juve... Ove godine imamo zaista dobru ekipu mada malo postaru u napadu i tu treba svjeze krvi i podhitno novi trener sa malo kreativnijom igrom

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 jan 2010, 20:30

mislis da je taj iz Barce dobar trener?? jest q., sa Iniestom, Messijem i Xavijem nema tima koji ne bi igrao.. :roll:

nismo se mi krenuli furati na njih, vec je Ferrara na kraju godine sjeo na klupu zadnja dva kola, pa onda radi dobra dva rezultata smo mu produzili na jos jednu godinu.. sto smo pogrijesili..

@adinjo ima tu istine, ali vidis da se okrecemo prema mladim igracima.. i ovo je 100% maslo Lippija jer mu treba uigrat ga za SP.. jer momak ide 100% na SP.. ima 22 godine, i mislim da ce biti odlicno pojacanje..
Football Identity. Izaberite da li cete biti Manager, Igrac ili Novinar.

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

Vise info na http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=44&t=2700

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 20:34

Ne kazem ja da je Gvardiola klasa strucnjak al svi pokusavaju isto... A ruku na srce italijanski klubovi su sada pali dosta i rijetko ko iz spanije i engleske hoce doci u seriu a zato nema druge neg traziti talente malih i osrednjih talijanskih klubova... Mislim da ce sve doci na svoje za jedno 4,5 godina kada ove guzonje iz engleske i spanije pocnu otplacivati dugove

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 jan 2010, 20:38

'osrednjih skola'

znas li da Juventus trenutno ima najjacu skolu na svijetu??

Palladino, Marchisio, Giovinco, De Ceglie, Araiduo, Poulucci, Criscito -> za ove si sigurno cuo, a oni za koje tek treba da cujes:
Fausto Rossi, Immobile, Giuseppe Giovinco, Iago, Daud, Espozito, Bamba i ostala ekipa.. sve na svijetu osvajaju.. svaki kup.. i to su poceli intenzivno osvajati i praviti svoje ime 2003/04 to je generacija Palladina i Nocerina.. malo prije nego cemo biti izbaceni u Serie B i tada mali dolaze na svoje..

Nema botova, trenira vas onaj sto je manager, a manager kupuje vas igrace. BiH liga tek pocela.

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 20:52

Znam ja to druze al je fazon u juveu sto od 10 vrhunskih talenata jedan zaigra za juve

daffy
Kontakt:

Post Postao/la daffy » 20 jan 2010, 20:59

hmm.. ja sam ti upravo nabrojao sve vrhunske koji igraju ili ce igrati za Juve.. igraci tipa Pasquato i koji se ne dokazu na posudbi nikad nece dobiti mjesto.. Marchisio je vec sada se moze reci u prva postava, Giovinco u formacijama sa krilima ce biti prva, Ariaudo sljedece godine kada se vrati konkurisat ce za stopera, De Ceglie se nije pokazao, Palladino se vraca iz Genove ( mozda vec u Januaru se vrati, na cemu rade nasi ) ce imati prilike dosta jer su nam svi napadaci jako stari i lagano se povrijedjuju, Criscito kada se vrati igrat ce bez problema pored Grossa.. skoro svi koji se dokazu i igraju.. ali ova sezona je propala radi Ferrare jer samo gura Diega ****, a prosle Ranko nije davao previse Sebi, a Marchiso je morao igrati zato sto nije imao tada ko, svi bili po bolnicama.. polako kad svi sazriju to ce biti jedan od najjacih timova jer su svi zajedno igrali u primaveri i osvajali Viareggio Kup i sve sto se imalo osvojiti u Italiji..

siguran je Ferrara

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 20 jan 2010, 21:45

daffy je napisao/la:'osrednjih skola'

znas li da Juventus trenutno ima najjacu skolu na svijetu??

Palladino, Marchisio, Giovinco, De Ceglie, Araiduo, Poulucci, Criscito -> za ove si sigurno cuo, a oni za koje tek treba da cujes:
Fausto Rossi, Immobile, Giuseppe Giovinco, Iago, Daud, Espozito, Bamba i ostala ekipa.. sve na svijetu osvajaju.. svaki kup.. i to su poceli intenzivno osvajati i praviti svoje ime 2003/04 to je generacija Palladina i Nocerina.. malo prije nego cemo biti izbaceni u Serie B i tada mali dolaze na svoje..
Iago je Barcina skola, a najjacu akademiju na svijetu imaju Barcelona i Manchester pa tek onda Juve...
al dobro, to su po meni najjace akademije na svijetu...
za par godina ce Juve imati obar tim, uz par pojacanja, i tjeranje panjeva iz kluba, sigurno ce moci jurisati na titulu prvaka Italije, i na sto bolji plasman u LP, nadam se finalu i da u finalu izgube od Barce...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 20 jan 2010, 22:27

Onaj se prosipa tamo,,cuj Guardiola nije neki trener.
Mogu se samo nasmijat na to,ali mozda nije svjestan sta je napiso.

Kaze Juventus ima najbolju skolu ?
Aha, ima. :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

felipe-s
Kontakt:

Post Postao/la felipe-s » 20 jan 2010, 22:34

nidjo_barca je napisao/la:Onaj se prosipa tamo,,cuj Guardiola nije neki trener.
Mogu se samo nasmijat na to,ali mozda nije svjestan sta je napiso.

Kaze Juventus ima najbolju skolu ?
Aha, ima. :lol:
Jeste Gvardiola je najbolji trener svih vremena... Hiddink mu moze biti asistent... Covjece dragi braci i ne treba trener... samo marioneta

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.