Prva tri su sa teme zajednicki listic, posljednja dva su moguce mine.

Kvota: 10,16
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Bota je napisao/la:Ana - Stosur 1 1.70, mozda probati i rezultat 2:0 2.60
F.Mayer - Janowicz 40.5 više
Anderson - Vasselin 39.5 više
S.Williams - Hantuchova 16.5 manje
Sretnoo!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk 4
srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
Hvala ko je po tebi najizgledniji veceras ???amko21 je napisao/la:srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
poljska-
rusija-kovalev i igropulo
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Po mom mišljenju najizgledniji od tih je Gigu , ali općenito najizgledniji je Rutenka , pa Ćupić , Štrlek , Duritz i Lijevski .televizor je napisao/la:Hvala ko je po tebi najizgledniji veceras ???amko21 je napisao/la:srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Da se nadovežem samo . Hrvatska u dosadašnjem dijelu i nije baš bila uspješna u tom čuvanju pivota . I Crnogorci su nekoliko lopti spustili na crtu a i Bjelorusi , tako da mislim da Nilson veoma lako može da ode u over . Drugo Petersen čovjek je ako se ne varam 3. najbrže lijevo krilo u Bundes ligi i uz to izvodi još penale .bevanda4 je napisao/la:Rukomet: Hrvatska - Švedska
Preskačem Ekdahla..
Petersen over 4.5 @1.85
Lijevo krilo Švedske, kažu "brz i poletan", jak u kontrama. Hrvati nemaju adekvatnog braniča za njegovu poziciju. Mučit će se Čupić, a još više Horvat. Evo sad gore čitam da puca i sedmerce što nisam imao pojma kad sam uplaćivao preko golova, ako ćemo iskreno. Over se čini kao dosta izgledna opcija.
Nilsson over 2.5 @1.70 (SuperSport)
Većina kladiona diže granicu na 3.5, dok je SS samo spustio tečaj. Pivot švedske, spor i trom, ali jači od bika. Uz kavu sam čitao intervju Davora Dominikovića (nekadašnjeg stupa obrane hrvatske reprezentacije.. Gromada od čovjeka i strašan igrač), Nillson mu je trenutni kolega u Hamburgu. Davor za njega ima same pohvale i vjeruje da će on stvarati najviše problemi Musi, Gojunu i Voriju. Švedska voli igrati na crtu što pokazuje i Nilssonov učinak na ovom EP-u (prvu utakmicu 8 golova, drugu 4). Nejasna granica od 2,5. Jednostavno se mora uzeti. A valja i napomenuti da je Dominiković još prije jako dobro prognozirao ishode mečeva i sposobnosti pojedinaca u svim reprezentacijama. Nadam se da će i ovog puta biti na visini zadatka.
Gore sam stavio svoje igrace koje sam igrao, a od ovih petersen najizglednijitelevizor je napisao/la:Hvala ko je po tebi najizgledniji veceras ???amko21 je napisao/la:srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Sve ovisi tko prvi bude servirao, ako servira Murray prvi onda i sa jednim brejkom je set dobiven sa 6-3,BABADZO je napisao/la:Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2. Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
Svjestan sam toga drug,ali uvjeren sam da Lopez moze drzati servis do 4:4 ako nista drugo.LEO10 je napisao/la:Sve ovisi tko prvi bude servirao, ako servira Murray prvi onda i sa jednim brejkom je set dobiven sa 6-3,BABADZO je napisao/la:Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2(1,95). Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
al lako moguce da prodje tip...sretno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.