Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA

Prijedlozi, savjeti, sugestije, sigurni dobici...

Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123

Kurbla

Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Kurbla » 17 jan 2014, 13:08

Narodni sa, uslovno receno, najsigurnijih 12 parova iz danasnje ponude.
Prva tri su sa teme zajednicki listic, posljednja dva su moguce mine.

slika

Kvota: 10,16
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Bota
Kontakt:

Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...

Post Postao/la Bota » 17 jan 2014, 13:35

Bota je napisao/la:Ana - Stosur 1 1.70, mozda probati i rezultat 2:0 2.60

F.Mayer - Janowicz 40.5 više

Anderson - Vasselin 39.5 više

S.Williams - Hantuchova 16.5 manje

Sretnoo! :mrgreen:

Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk 4

Nexus
Kontakt:

Post Postao/la Nexus » 17 jan 2014, 13:45

Fudbal - BeNe Woman League
19:30h ADO Den Haag Woman - Anderlecht Woman
Tip: ADO Den Haag Woman AH -1,5
Kvota: 1,95
Bet365
* Pobjeda domaćina sa 2 i više golova razlike.
4/10
Naime, na zvaničnoj stranici najavljuju jako dobru utakmicu protiv rivala Anderlehta koji je trenutno u rezultatskoj krizi.
Čak prognoziraju 4:1 za domaćice.
Do sada su se sastale 3 puta i sve 3 puta je su pobijedile igračce Den Haag i sve 3 puta u hendikepu (3:0, 0:2 i 1:4)
Den Haag je u nizu od 4 pobjede 11:3 gol razlika. Kći igraju solidno 4-1-2 sa 16:11 gol razlikom.
Razlog zašto hendikep jeste činjenica da su ih i do sada dobijele u hendikepu.
Još ako dodamo da su igračice Anderlechta posljednjih 5 igrale 1-1-3 sa gol razlikom, 10:11. Vani igraju 0-2-5 sa gol razlikom 3:15.
Meni ima value da se igra, pa vidjet cemo.

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 17 jan 2014, 13:47

Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2(1.95). Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
Zadnja izmjena: BABADZO, dana/u 17 jan 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.

dr.van nostrand
Kontakt:

Post Postao/la dr.van nostrand » 17 jan 2014, 14:12

Belarus-Montenegro h1 +1,5 1,35

Ut. koja odlucuje o prolasku dalje.
Obje rep. su ocekivano izgubile svoje dosadasnje susrete.
Bjelor. ima Rutenku, i to je prevaga u ovakvim ut, lik je Svedima je zabio 13 golova.
CG nece imati rjesnaja za njega, osim toga, Crna Gora će u ovaj susret uci bez dva vrlo bitna igraca, Simovica i Markovica.
Bjelorusi su ipak blagi favoriti, i zato vjerujem da ako nista (u najgorem slucaju) ut. ce ici tijesno do samog kraja, i ne vidim da mogu izgubit sa 2 ili vise golova razlike.

Unicaja-Fenerbahce 150,5 over 1,50

Dvije napadacke ekipe koje kombinirano ubacuju preko 160 poena.
Fener je u problemima jer ima dva neocekivana poraza pa zato veceras idu po pobjedu.
Unicaja sigurno moze iznenadit, imaju kvalitet da dobiju, ali kako se radi o dobrim napadackim ekipama najbolje je uzet over. Po 75 poena da ubace, vise vec izgledno.

koef. 2,00

slika
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 17 jan 2014, 14:12

Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???

Kladioholicar
Kontakt:

Post Postao/la Kladioholicar » 17 jan 2014, 14:17

Preldzic (Fener) 9,5 over @ 1.85

Vec sam proslo kolo pisao o njemu. Izrasta u odlicnog igraca. Ne libi se da preuzme odgovornost, da sutne kad treba. Veceras veoma bitna utakmica, ocekujem da igra minimum 25 minuta, Unikaha lose brani suteve spolja i ovo za njega ne bi trebalo da bude nikakav problem.

Diamantidis (Pan) 10,5 under @ 1.85

U dosadasnjem delu sezone na domacem parketu nije isao preko ove granice (u EL). Mahom razigrava saigrace i ima vise asistenicija nego poena. Obicno uzima suteve u bitnim trenucima (kada bas mora) a posto ocekujem laganu pobedu Panatinaikosa mislim da veceras nece ici preko 7, 8 poena.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 17 jan 2014, 14:22

televizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
srbija-vujin
poljska-
rusija-kovalev i igropulo
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 17 jan 2014, 14:24

stavih kecu na hrvatsku, zaboraivo ko su šveđani ccc :? :?

imajul šanse?
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

televizor
Kontakt:

Post Postao/la televizor » 17 jan 2014, 14:25

amko21 je napisao/la:
televizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
srbija-vujin
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Hvala ko je po tebi najizgledniji veceras ???

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 17 jan 2014, 14:35

televizor je napisao/la:
amko21 je napisao/la:
srbija-vujin
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Po mom mišljenju najizgledniji od tih je Gigu , ali općenito najizgledniji je Rutenka , pa Ćupić , Štrlek , Duritz i Lijevski .
Tako blizu, a tako daleko.

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 17 jan 2014, 14:45

Danas rukomet:

Strlek over
Ilic over
Karabatic over
Rutenka over
Francuska-Srbija (+3.5) h1

Sretno ;)

bevanda4
Kontakt:

Post Postao/la bevanda4 » 17 jan 2014, 14:57

Rukomet: Hrvatska - Švedska

Preskačem Ekdahla.. Već je postao public bet, a strah me koliko će ih još uplatit na njega prije početka meča. Bježim od tih "zvijezda". Pogotovo u rukometu, gdje ga dobra partija hrvatske obrane može s lakoćom zaustaviti u prodorima i dizanjima na šut..

Petersen over 4.5 @1.85

Lijevo krilo Švedske, kažu "brz i poletan", jak u kontrama. Hrvati nemaju adekvatnog braniča za njegovu poziciju. Mučit će se Čupić, a još više Horvat. Evo sad gore čitam da puca i sedmerce što nisam imao pojma kad sam uplaćivao preko golova, ako ćemo iskreno. Over se čini kao dosta izgledna opcija.

Nilsson over 2.5 @1.70 (SuperSport)
Većina kladiona diže granicu na 3.5, dok je SS samo spustio tečaj. Pivot švedske, spor i trom, ali jači od bika. Uz kavu sam čitao intervju Davora Dominikovića (nekadašnjeg stupa obrane hrvatske reprezentacije.. Gromada od čovjeka i strašan igrač), Nillson mu je trenutni kolega u Hamburgu. Davor za njega ima same pohvale i vjeruje da će on stvarati najviše problemi Musi, Gojunu i Voriju. Švedska voli igrati na crtu što pokazuje i Nilssonov učinak na ovom EP-u (prvu utakmicu 8 golova, drugu 4). Nejasna granica od 2,5. Jednostavno se mora uzeti. A valja i napomenuti da je Dominiković još prije jako dobro prognozirao ishode mečeva i sposobnosti pojedinaca u svim reprezentacijama. Nadam se da će i ovog puta biti na visini zadatka.

Hrvatska - Švedska 1 @1.60
Egal utakmica se očekuje. Šveđani će imati podršku s tribina kao da igraju na domaćem terenu. Ali Hrvati su konstantna rukometna velesila zadnjih 10+ godina, navikli su igrat u svim uvjetima i ako dobro poslože redove, prorade krila u vidu Štrleka (opet sam ga igrao over, ne mogu odoljeti) i neumornog Ćupića, par lucidnih dodavanja najboljeg igrača svijeta Duvnjaka, te razornih udaraca s vanjskih pozicija Buntića i Bićanića.. Uz, naravno, krvoločne Muse i Gojuna u obrani - Hrvati ovo moraju pobjediti! Kvota narasla sa 1.4 i stvarno je šteta ne pokušati. Dobiju li danas, u drugom kolu će im vjerojatno biti dovoljna jedna pobjeda za ulazak u polufinale. Očekujem jako zanimljivu i oku ugodnu utakmicu. Momci, hrabro, nema predaje!
U desetom selu živi Antuntun!

Civa
Kontakt:

Post Postao/la Civa » 17 jan 2014, 15:14

bevanda4 je napisao/la:Rukomet: Hrvatska - Švedska

Preskačem Ekdahla..

Petersen over 4.5 @1.85

Lijevo krilo Švedske, kažu "brz i poletan", jak u kontrama. Hrvati nemaju adekvatnog braniča za njegovu poziciju. Mučit će se Čupić, a još više Horvat. Evo sad gore čitam da puca i sedmerce što nisam imao pojma kad sam uplaćivao preko golova, ako ćemo iskreno. Over se čini kao dosta izgledna opcija.
Nilsson over 2.5 @1.70 (SuperSport)
Većina kladiona diže granicu na 3.5, dok je SS samo spustio tečaj. Pivot švedske, spor i trom, ali jači od bika. Uz kavu sam čitao intervju Davora Dominikovića (nekadašnjeg stupa obrane hrvatske reprezentacije.. Gromada od čovjeka i strašan igrač), Nillson mu je trenutni kolega u Hamburgu. Davor za njega ima same pohvale i vjeruje da će on stvarati najviše problemi Musi, Gojunu i Voriju. Švedska voli igrati na crtu što pokazuje i Nilssonov učinak na ovom EP-u (prvu utakmicu 8 golova, drugu 4). Nejasna granica od 2,5. Jednostavno se mora uzeti. A valja i napomenuti da je Dominiković još prije jako dobro prognozirao ishode mečeva i sposobnosti pojedinaca u svim reprezentacijama. Nadam se da će i ovog puta biti na visini zadatka.
Da se nadovežem samo . Hrvatska u dosadašnjem dijelu i nije baš bila uspješna u tom čuvanju pivota . I Crnogorci su nekoliko lopti spustili na crtu a i Bjelorusi , tako da mislim da Nilson veoma lako može da ode u over . Drugo Petersen čovjek je ako se ne varam 3. najbrže lijevo krilo u Bundes ligi i uz to izvodi još penale .
A za Duritza njega će da čuva Kopljar u odbrani koji ga je veći nekih 10 cm . Međutim vidjelo se ako se bude izvlačio na srednjeg nekim ukrštanjima da će tako imati prilike . Jer najviše muke su upravo Hrvati imali sa sredine . Ne funkcioniše to još baš najbolje tako da ja ipak trpam Duritza jer ako ne krene Petersena mora on da povuče . :D
A o ukupnom ishodu ja mislim da utakmica ide u over golova . I da bi Duvnjak danas tek trebao da pokaže neke stvari i da opravda očekivanja jer u prva dva meča bar po broju golova to nije uradio . Mislim kao da mu Goluža neda potpunu slobodu u igri .
Tako blizu, a tako daleko.

amko21
Kontakt:

Post Postao/la amko21 » 17 jan 2014, 15:19

televizor je napisao/la:
amko21 je napisao/la:
srbija-vujin
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Gore sam stavio svoje igrace koje sam igrao, a od ovih petersen najizgledniji

kinder_jaje
Kontakt:

Post Postao/la kinder_jaje » 17 jan 2014, 15:28

Valencia are undefeated in 19 of their last 21 matches against Malaga.
Saint Etienne are undefeated in 17 of their last 19 home matches.
Twente have scored at least 2 goals in the last 6 home matches against Heracles.
Guimaraes have scored at least 2 goals in their last 4 matches against Olhanense.
Clermont are undefeated in their last 6 home matches against Le Havre.
There have been under 2.5 goals scored in Brest's last 8 games.
Angers have won their last 7 matches against Chateauroux.
There have been under 2.5 goals scored in 6 of Auxerre's last 7 away games.
There have been under 2.5 goals scored in 8 of CA Bastia's last 10 away games.
Niort have scored at least 2 goals in 5 of their last 6 home matches.

EmirSioux89
Kontakt:

Post Postao/la EmirSioux89 » 17 jan 2014, 16:11

slika

Evo jedan kombinacija samo rukometa pa šta bude.Onako od oka izgleda realan :mrgreen:
Manchester United!

LEO10
Kontakt:

Post Postao/la LEO10 » 17 jan 2014, 16:20

BABADZO je napisao/la:Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2. Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
Sve ovisi tko prvi bude servirao, ako servira Murray prvi onda i sa jednim brejkom je set dobiven sa 6-3,
al lako moguce da prodje tip...sretno
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆

BABADZO
Kontakt:

Post Postao/la BABADZO » 17 jan 2014, 16:25

LEO10 je napisao/la:
BABADZO je napisao/la:Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2(1,95). Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
Sve ovisi tko prvi bude servirao, ako servira Murray prvi onda i sa jednim brejkom je set dobiven sa 6-3,
al lako moguce da prodje tip...sretno
Svjestan sam toga drug,ali uvjeren sam da Lopez moze drzati servis do 4:4 ako nista drugo.
Zadnja izmjena: BABADZO, dana/u 17 jan 2014, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.

hase1921
Kontakt:

Post Postao/la hase1921 » 17 jan 2014, 16:43

Diamantidis under 10.5 1.85
Etiopija - Kongo under 2.5 1.40
Nancy - CA Bastia 1 1.40

3.6
20 KM

Ev. Dobitak : 72 KM
"Some people think football is a matter of life and death. I assure you, it's much more serious than that."
1921 <3 !

Zaključano

Natrag na “Kladionica”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.