Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
kao i sto sam dao prijedlog jucer A.Tomic (Barcelona) manje od 11,5 
Narodni sa, uslovno receno, najsigurnijih 12 parova iz danasnje ponude.
Prva tri su sa teme zajednicki listic, posljednja dva su moguce mine.

Kvota: 10,16
Prva tri su sa teme zajednicki listic, posljednja dva su moguce mine.

Kvota: 10,16
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Re: Odg: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Bota je napisao/la:Ana - Stosur 1 1.70, mozda probati i rezultat 2:0 2.60
F.Mayer - Janowicz 40.5 više
Anderson - Vasselin 39.5 više
S.Williams - Hantuchova 16.5 manje
Sretnoo!
Poslano sa mog GT-I9505 koristeći Tapatalk 4
Fudbal - BeNe Woman League
19:30h ADO Den Haag Woman - Anderlecht Woman
Tip: ADO Den Haag Woman AH -1,5
Kvota: 1,95
Bet365
* Pobjeda domaćina sa 2 i više golova razlike.
4/10
Naime, na zvaničnoj stranici najavljuju jako dobru utakmicu protiv rivala Anderlehta koji je trenutno u rezultatskoj krizi.
Čak prognoziraju 4:1 za domaćice.
Do sada su se sastale 3 puta i sve 3 puta je su pobijedile igračce Den Haag i sve 3 puta u hendikepu (3:0, 0:2 i 1:4)
Den Haag je u nizu od 4 pobjede 11:3 gol razlika. Kći igraju solidno 4-1-2 sa 16:11 gol razlikom.
Razlog zašto hendikep jeste činjenica da su ih i do sada dobijele u hendikepu.
Još ako dodamo da su igračice Anderlechta posljednjih 5 igrale 1-1-3 sa gol razlikom, 10:11. Vani igraju 0-2-5 sa gol razlikom 3:15.
Meni ima value da se igra, pa vidjet cemo.
19:30h ADO Den Haag Woman - Anderlecht Woman
Tip: ADO Den Haag Woman AH -1,5
Kvota: 1,95
Bet365
* Pobjeda domaćina sa 2 i više golova razlike.
4/10
Naime, na zvaničnoj stranici najavljuju jako dobru utakmicu protiv rivala Anderlehta koji je trenutno u rezultatskoj krizi.
Čak prognoziraju 4:1 za domaćice.
Do sada su se sastale 3 puta i sve 3 puta je su pobijedile igračce Den Haag i sve 3 puta u hendikepu (3:0, 0:2 i 1:4)
Den Haag je u nizu od 4 pobjede 11:3 gol razlika. Kći igraju solidno 4-1-2 sa 16:11 gol razlikom.
Razlog zašto hendikep jeste činjenica da su ih i do sada dobijele u hendikepu.
Još ako dodamo da su igračice Anderlechta posljednjih 5 igrale 1-1-3 sa gol razlikom, 10:11. Vani igraju 0-2-5 sa gol razlikom 3:15.
Meni ima value da se igra, pa vidjet cemo.
Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2(1.95). Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
Zadnja izmjena: BABADZO, dana/u 17 jan 2014, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Belarus-Montenegro h1 +1,5 1,35
Ut. koja odlucuje o prolasku dalje.
Obje rep. su ocekivano izgubile svoje dosadasnje susrete.
Bjelor. ima Rutenku, i to je prevaga u ovakvim ut, lik je Svedima je zabio 13 golova.
CG nece imati rjesnaja za njega, osim toga, Crna Gora će u ovaj susret uci bez dva vrlo bitna igraca, Simovica i Markovica.
Bjelorusi su ipak blagi favoriti, i zato vjerujem da ako nista (u najgorem slucaju) ut. ce ici tijesno do samog kraja, i ne vidim da mogu izgubit sa 2 ili vise golova razlike.
Unicaja-Fenerbahce 150,5 over 1,50
Dvije napadacke ekipe koje kombinirano ubacuju preko 160 poena.
Fener je u problemima jer ima dva neocekivana poraza pa zato veceras idu po pobjedu.
Unicaja sigurno moze iznenadit, imaju kvalitet da dobiju, ali kako se radi o dobrim napadackim ekipama najbolje je uzet over. Po 75 poena da ubace, vise vec izgledno.
koef. 2,00

Ut. koja odlucuje o prolasku dalje.
Obje rep. su ocekivano izgubile svoje dosadasnje susrete.
Bjelor. ima Rutenku, i to je prevaga u ovakvim ut, lik je Svedima je zabio 13 golova.
CG nece imati rjesnaja za njega, osim toga, Crna Gora će u ovaj susret uci bez dva vrlo bitna igraca, Simovica i Markovica.
Bjelorusi su ipak blagi favoriti, i zato vjerujem da ako nista (u najgorem slucaju) ut. ce ici tijesno do samog kraja, i ne vidim da mogu izgubit sa 2 ili vise golova razlike.
Unicaja-Fenerbahce 150,5 over 1,50
Dvije napadacke ekipe koje kombinirano ubacuju preko 160 poena.
Fener je u problemima jer ima dva neocekivana poraza pa zato veceras idu po pobjedu.
Unicaja sigurno moze iznenadit, imaju kvalitet da dobiju, ali kako se radi o dobrim napadackim ekipama najbolje je uzet over. Po 75 poena da ubace, vise vec izgledno.
koef. 2,00

"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
-
Kladioholicar
- Kontakt:
Preldzic (Fener) 9,5 over @ 1.85
Vec sam proslo kolo pisao o njemu. Izrasta u odlicnog igraca. Ne libi se da preuzme odgovornost, da sutne kad treba. Veceras veoma bitna utakmica, ocekujem da igra minimum 25 minuta, Unikaha lose brani suteve spolja i ovo za njega ne bi trebalo da bude nikakav problem.
Diamantidis (Pan) 10,5 under @ 1.85
U dosadasnjem delu sezone na domacem parketu nije isao preko ove granice (u EL). Mahom razigrava saigrace i ima vise asistenicija nego poena. Obicno uzima suteve u bitnim trenucima (kada bas mora) a posto ocekujem laganu pobedu Panatinaikosa mislim da veceras nece ici preko 7, 8 poena.
Vec sam proslo kolo pisao o njemu. Izrasta u odlicnog igraca. Ne libi se da preuzme odgovornost, da sutne kad treba. Veceras veoma bitna utakmica, ocekujem da igra minimum 25 minuta, Unikaha lose brani suteve spolja i ovo za njega ne bi trebalo da bude nikakav problem.
Diamantidis (Pan) 10,5 under @ 1.85
U dosadasnjem delu sezone na domacem parketu nije isao preko ove granice (u EL). Mahom razigrava saigrace i ima vise asistenicija nego poena. Obicno uzima suteve u bitnim trenucima (kada bas mora) a posto ocekujem laganu pobedu Panatinaikosa mislim da veceras nece ici preko 7, 8 poena.
srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
poljska-
rusija-kovalev i igropulo
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
stavih kecu na hrvatsku, zaboraivo ko su šveđani ccc
imajul šanse?
imajul šanse?
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Hvala ko je po tebi najizgledniji veceras ???amko21 je napisao/la:srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Po mom mišljenju najizgledniji od tih je Gigu , ali općenito najizgledniji je Rutenka , pa Ćupić , Štrlek , Duritz i Lijevski .televizor je napisao/la:Hvala ko je po tebi najizgledniji veceras ???amko21 je napisao/la:srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
Tako blizu, a tako daleko.
Danas rukomet:
Strlek over
Ilic over
Karabatic over
Rutenka over
Francuska-Srbija (+3.5) h1
Sretno
Strlek over
Ilic over
Karabatic over
Rutenka over
Francuska-Srbija (+3.5) h1
Sretno
Rukomet: Hrvatska - Švedska
Preskačem Ekdahla.. Već je postao public bet, a strah me koliko će ih još uplatit na njega prije početka meča. Bježim od tih "zvijezda". Pogotovo u rukometu, gdje ga dobra partija hrvatske obrane može s lakoćom zaustaviti u prodorima i dizanjima na šut..
Petersen over 4.5 @1.85
Lijevo krilo Švedske, kažu "brz i poletan", jak u kontrama. Hrvati nemaju adekvatnog braniča za njegovu poziciju. Mučit će se Čupić, a još više Horvat. Evo sad gore čitam da puca i sedmerce što nisam imao pojma kad sam uplaćivao preko golova, ako ćemo iskreno. Over se čini kao dosta izgledna opcija.
Nilsson over 2.5 @1.70 (SuperSport)
Većina kladiona diže granicu na 3.5, dok je SS samo spustio tečaj. Pivot švedske, spor i trom, ali jači od bika. Uz kavu sam čitao intervju Davora Dominikovića (nekadašnjeg stupa obrane hrvatske reprezentacije.. Gromada od čovjeka i strašan igrač), Nillson mu je trenutni kolega u Hamburgu. Davor za njega ima same pohvale i vjeruje da će on stvarati najviše problemi Musi, Gojunu i Voriju. Švedska voli igrati na crtu što pokazuje i Nilssonov učinak na ovom EP-u (prvu utakmicu 8 golova, drugu 4). Nejasna granica od 2,5. Jednostavno se mora uzeti. A valja i napomenuti da je Dominiković još prije jako dobro prognozirao ishode mečeva i sposobnosti pojedinaca u svim reprezentacijama. Nadam se da će i ovog puta biti na visini zadatka.
Hrvatska - Švedska 1 @1.60
Egal utakmica se očekuje. Šveđani će imati podršku s tribina kao da igraju na domaćem terenu. Ali Hrvati su konstantna rukometna velesila zadnjih 10+ godina, navikli su igrat u svim uvjetima i ako dobro poslože redove, prorade krila u vidu Štrleka (opet sam ga igrao over, ne mogu odoljeti) i neumornog Ćupića, par lucidnih dodavanja najboljeg igrača svijeta Duvnjaka, te razornih udaraca s vanjskih pozicija Buntića i Bićanića.. Uz, naravno, krvoločne Muse i Gojuna u obrani - Hrvati ovo moraju pobjediti! Kvota narasla sa 1.4 i stvarno je šteta ne pokušati. Dobiju li danas, u drugom kolu će im vjerojatno biti dovoljna jedna pobjeda za ulazak u polufinale. Očekujem jako zanimljivu i oku ugodnu utakmicu. Momci, hrabro, nema predaje!
Preskačem Ekdahla.. Već je postao public bet, a strah me koliko će ih još uplatit na njega prije početka meča. Bježim od tih "zvijezda". Pogotovo u rukometu, gdje ga dobra partija hrvatske obrane može s lakoćom zaustaviti u prodorima i dizanjima na šut..
Petersen over 4.5 @1.85
Lijevo krilo Švedske, kažu "brz i poletan", jak u kontrama. Hrvati nemaju adekvatnog braniča za njegovu poziciju. Mučit će se Čupić, a još više Horvat. Evo sad gore čitam da puca i sedmerce što nisam imao pojma kad sam uplaćivao preko golova, ako ćemo iskreno. Over se čini kao dosta izgledna opcija.
Većina kladiona diže granicu na 3.5, dok je SS samo spustio tečaj. Pivot švedske, spor i trom, ali jači od bika. Uz kavu sam čitao intervju Davora Dominikovića (nekadašnjeg stupa obrane hrvatske reprezentacije.. Gromada od čovjeka i strašan igrač), Nillson mu je trenutni kolega u Hamburgu. Davor za njega ima same pohvale i vjeruje da će on stvarati najviše problemi Musi, Gojunu i Voriju. Švedska voli igrati na crtu što pokazuje i Nilssonov učinak na ovom EP-u (prvu utakmicu 8 golova, drugu 4). Nejasna granica od 2,5. Jednostavno se mora uzeti. A valja i napomenuti da je Dominiković još prije jako dobro prognozirao ishode mečeva i sposobnosti pojedinaca u svim reprezentacijama. Nadam se da će i ovog puta biti na visini zadatka.
Hrvatska - Švedska 1 @1.60
Egal utakmica se očekuje. Šveđani će imati podršku s tribina kao da igraju na domaćem terenu. Ali Hrvati su konstantna rukometna velesila zadnjih 10+ godina, navikli su igrat u svim uvjetima i ako dobro poslože redove, prorade krila u vidu Štrleka (opet sam ga igrao over, ne mogu odoljeti) i neumornog Ćupića, par lucidnih dodavanja najboljeg igrača svijeta Duvnjaka, te razornih udaraca s vanjskih pozicija Buntića i Bićanića.. Uz, naravno, krvoločne Muse i Gojuna u obrani - Hrvati ovo moraju pobjediti! Kvota narasla sa 1.4 i stvarno je šteta ne pokušati. Dobiju li danas, u drugom kolu će im vjerojatno biti dovoljna jedna pobjeda za ulazak u polufinale. Očekujem jako zanimljivu i oku ugodnu utakmicu. Momci, hrabro, nema predaje!
U desetom selu živi Antuntun!
Da se nadovežem samo . Hrvatska u dosadašnjem dijelu i nije baš bila uspješna u tom čuvanju pivota . I Crnogorci su nekoliko lopti spustili na crtu a i Bjelorusi , tako da mislim da Nilson veoma lako može da ode u over . Drugo Petersen čovjek je ako se ne varam 3. najbrže lijevo krilo u Bundes ligi i uz to izvodi još penale .bevanda4 je napisao/la:Rukomet: Hrvatska - Švedska
Preskačem Ekdahla..
Petersen over 4.5 @1.85
A za Duritza njega će da čuva Kopljar u odbrani koji ga je veći nekih 10 cm . Međutim vidjelo se ako se bude izvlačio na srednjeg nekim ukrštanjima da će tako imati prilike . Jer najviše muke su upravo Hrvati imali sa sredine . Ne funkcioniše to još baš najbolje tako da ja ipak trpam Duritza jer ako ne krene Petersena mora on da povuče .
A o ukupnom ishodu ja mislim da utakmica ide u over golova . I da bi Duvnjak danas tek trebao da pokaže neke stvari i da opravda očekivanja jer u prva dva meča bar po broju golova to nije uradio . Mislim kao da mu Goluža neda potpunu slobodu u igri .
Tako blizu, a tako daleko.
Gore sam stavio svoje igrace koje sam igrao, a od ovih petersen najizglednijitelevizor je napisao/la:Hvala ko je po tebi najizgledniji veceras ???amko21 je napisao/la:srbija-vujintelevizor je napisao/la:Ko izvodi sedmerce od vecerasnjih susreta(Srbija,Poljska,Rusija,C Gora,Francuska,Svedska)???
poljska-
c.gora-Sevaljevic
Francuska-gigu
svedska-petersen
-
kinder_jaje
- Kontakt:
Valencia are undefeated in 19 of their last 21 matches against Malaga.
Saint Etienne are undefeated in 17 of their last 19 home matches.
Twente have scored at least 2 goals in the last 6 home matches against Heracles.
Guimaraes have scored at least 2 goals in their last 4 matches against Olhanense.
Clermont are undefeated in their last 6 home matches against Le Havre.
There have been under 2.5 goals scored in Brest's last 8 games.
Angers have won their last 7 matches against Chateauroux.
There have been under 2.5 goals scored in 6 of Auxerre's last 7 away games.
There have been under 2.5 goals scored in 8 of CA Bastia's last 10 away games.
Niort have scored at least 2 goals in 5 of their last 6 home matches.
Saint Etienne are undefeated in 17 of their last 19 home matches.
Twente have scored at least 2 goals in the last 6 home matches against Heracles.
Guimaraes have scored at least 2 goals in their last 4 matches against Olhanense.
Clermont are undefeated in their last 6 home matches against Le Havre.
There have been under 2.5 goals scored in Brest's last 8 games.
Angers have won their last 7 matches against Chateauroux.
There have been under 2.5 goals scored in 6 of Auxerre's last 7 away games.
There have been under 2.5 goals scored in 8 of CA Bastia's last 10 away games.
Niort have scored at least 2 goals in 5 of their last 6 home matches.
- EmirSioux89
- Kontakt:

Evo jedan kombinacija samo rukometa pa šta bude.Onako od oka izgleda realan
Manchester United!
Sve ovisi tko prvi bude servirao, ako servira Murray prvi onda i sa jednim brejkom je set dobiven sa 6-3,BABADZO je napisao/la:Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2. Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
al lako moguce da prodje tip...sretno
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Svjestan sam toga drug,ali uvjeren sam da Lopez moze drzati servis do 4:4 ako nista drugo.LEO10 je napisao/la:Sve ovisi tko prvi bude servirao, ako servira Murray prvi onda i sa jednim brejkom je set dobiven sa 6-3,BABADZO je napisao/la:Pokloncina dana : Murray - Lopez 1.set -2,5 h2(1,95). Moj tip da Murray nece uzeti 3 razlike prvi set,cista greska kladionica,kvota 1,70 na over prvog seta,na USO isli u tajbrejk,prvi ozbiljniji igrac na turniru za Murraya mislim da ce ovo lagano doci,veoma moguce 6:4 ili da ode u tajbrejk prvi set.
al lako moguce da prodje tip...sretno
Zadnja izmjena: BABADZO, dana/u 17 jan 2014, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.