FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- nesvrstani
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
odlicna ideja penzioneri i djeca 5 odrasli 10 sve da se pomogne klubu na svaki nacin.harry_90 je napisao/la:pa meni i ne trebaju koji ce mi..vec to mrzim,cim ne ide necemo ni mi dolaziti,a cim je Ciro dosao eto i njih..jos samo da im Azmir stavi dzaba ulaz i njima vrh..al ajd necu da se raspravljam oko gluposti..kartu bi ja da sam Azmir stavio 10 maraka,pa da onda vidimo koliko se voli Sloboda.. pun stadion 5000 dusa zbog Cire karta cener jednako 50.000 km ...Chinaglia je napisao/la:ne trebaju tebi, trebaju Slobodi .. em karta više, em bolje gledati pun, nego sablasan stadion
samo da dodam taj azmir da nije pametan ne bi imao sto ima.sabrao je on dva i dva bolje ciri platiti puno vise a isto tako ce time privuci i raju ulagace i nove sponzore,
nadam se da cemo odigrati i prijateljsku u sklopu ovih priprema
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
-
- Kontakt:
a dugo ce se gledati pasnjaci prve lige FBiH jos, dobro je poznato ko je cironi i koliko laze, cuj odbio iz koreje onolike pare samo da bi dosao u slobodu 

I kad nas svi otpišu,stave na stub srama,diskreditiraju. Mi se vratimo,ne zato što smo Real Madrid već zato što postoji i onaj najsitniji atom ponosa zbog kojeg se i zadnja šuga koja nosi taj grb na dresu bori kao životinja.Ne placi stara to je od batina!
Jel istina i da Mato Djakovic ulazi u Slobodu il je suplja?
Igi labud ispostovao okupljanje
"imas brate za pivo" hahaha kralj..
Igi labud ispostovao okupljanje

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- Probisvjet
- Kontakt:
100%!harry_90 je napisao/la:Jel istina i da Mato Djakovic ulazi u Slobodu il je suplja?
Igi labud ispostovao okupljanje"imas brate za pivo" hahaha kralj..
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- DzoleZeljo
- Kontakt:
Nego, nije provokacije ozbiljno, cisto me zanima kakvo je stanje sa stadionom?
Trebale bi se postavljati stolice na sjeveru, tako obeća načelnik Imamović, ne bi bilo čudno da se sačeka ljeto pa pred izbore. Već je prošle godine trebalo da budu postavljene ali eto.DzoleZeljo je napisao/la:Nego, nije provokacije ozbiljno, cisto me zanima kakvo je stanje sa stadionom?
Ostatak se nije počeo graditi.
Izjavio je kao ima neki spor, koji je skoro rijesen, ajd sto nisu stolice postavljene nego i priilaz tribini nije uradjin, mislim od ceste do stepenica za tribinu je blato.Coraco je napisao/la:Trebale bi se postavljati stolice na sjeveru, tako obeća načelnik Imamović, ne bi bilo čudno da se sačeka ljeto pa pred izbore. Već je prošle godine trebalo da budu postavljene ali eto.DzoleZeljo je napisao/la:Nego, nije provokacije ozbiljno, cisto me zanima kakvo je stanje sa stadionom?
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
-
- Kontakt:
Ocigledno da Imamovicu nije stalo do Slobode nego do glasova. Sto ce mu valjati ovo Azmirovo ulaganje i on ce se prisloniti i ubrati na racun toga glasova.Coraco je napisao/la:Trebale bi se postavljati stolice na sjeveru, tako obeća načelnik Imamović, ne bi bilo čudno da se sačeka ljeto pa pred izbore. Već je prošle godine trebalo da budu postavljene ali eto.DzoleZeljo je napisao/la:Nego, nije provokacije ozbiljno, cisto me zanima kakvo je stanje sa stadionom?
Ćirina poruka navijačima obećava 

Ma de šta fali, dobra je i ona daska za ulaza, nek' se ne diraklasik je napisao/la:Izjavio je kao ima neki spor, koji je skoro rijesen, ajd sto nisu stolice postavljene nego i priilaz tribini nije uradjin, mislim od ceste do stepenica za tribinu je blato.

Vjerovatno nešto oko cijene, ako se dobro sjećam da je neko pisao oko 200 000 KM da je trebalo izdvojiti za stolice na sj.

- DzoleZeljo
- Kontakt:
Aha, hvala.Coraco je napisao/la:Trebale bi se postavljati stolice na sjeveru, tako obeća načelnik Imamović, ne bi bilo čudno da se sačeka ljeto pa pred izbore. Već je prošle godine trebalo da budu postavljene ali eto.DzoleZeljo je napisao/la:Nego, nije provokacije ozbiljno, cisto me zanima kakvo je stanje sa stadionom?
Ima li kakvi indicija kada bi se mogao istok ili jug poceti graditi?
EDIT: Ovo za Ciru ja mislim da vam je vise nego dobar potez. Ako bude tim pratio sa rezultatima i sama raja donosila doprinos sa posjecenoscu, mogli bi se vratiti jaci nego ikada.
Napali se raja na jednu cirinu recenicu
jos izvali da je odbio 800.000 dolara iz Kine zbog Slobode ..how yes no ..
Al mi se svidja ona mala sto je bila u sali sa cvikama i dresom Slobode,poznata mi je drama

Al mi se svidja ona mala sto je bila u sali sa cvikama i dresom Slobode,poznata mi je drama

Od načelnika opštine nikakvih, a predsjednik kluba je malo aktualizirao priču oko stadiona kao da bi se mogao neki investitor dovesti da se to završi. Al' to je na daleko.DzoleZeljo je napisao/la:Aha, hvala.
Ima li kakvi indicija kada bi se mogao istok ili jug poceti graditi?
EDIT: Ovo za Ciru ja mislim da vam je vise nego dobar potez. Ako bude tim pratio sa rezultatima i sama raja donosila doprinos sa posjecenoscu, mogli bi se vratiti jaci nego ikada.
Azmir rece u intervju za tuzlanski sto je pricao sa nacelnikom,ako ne mozemo mi da napravimo,ima firmi po BiH i sire koje bi napravile taj dio tribine i sta fali da im daju poslovne prostore u sklopu stadiona,dzaba se ovako peglamo,nikad tribinu nece zavrsit..
covjek pametno razmislja nema sta..

Širbegović bi to odradio za kratko vrijemeharry_90 je napisao/la:Azmir rece u intervju za tuzlanski sto je pricao sa nacelnikom,ako ne mozemo mi da napravimo,ima firmi po BiH i sire koje bi napravile taj dio tribine i sta fali da im daju poslovne prostore u sklopu stadiona,dzaba se ovako peglamo,nikad tribinu nece zavrsit..covjek pametno razmislja nema sta..

Za Sirbegovica je to maciji kasalj, to je za njega ko da treba dvospratnicu sklepat ali nekom nije u interesu da se to tako radi.bax08 je napisao/la:Širbegović bi to odradio za kratko vrijemeharry_90 je napisao/la:Azmir rece u intervju za tuzlanski sto je pricao sa nacelnikom,ako ne mozemo mi da napravimo,ima firmi po BiH i sire koje bi napravile taj dio tribine i sta fali da im daju poslovne prostore u sklopu stadiona,dzaba se ovako peglamo,nikad tribinu nece zavrsit..covjek pametno razmislja nema sta..
Sto bi to neko uradio za godinu-dvije kad se na gradnji stadiona moze prat i uzimat novac najmanje jos 10 godina.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Opasno Ćiro trola,a raja se maksimalno prima na njegovu slatkorijecivost. Ovako je bilo i sa Gracićem. jbg u psihologiji kokuza je da ceka neku guzovacu.
Sam potpis na pola godine govori da je to cirkus obicni.
I šta ce se dešavati, raja ce dolaziti na tekme radi Ćire Spasitelja, a ne radi Slobode, on ce se eksponirati po medijim i razbacivati sa izjavama kako Sloboda ima najbolje navijace i najbolji tim i tako ce valjati šuplju pola godine dok ne izbije kakav povoljniji agažman za trenera od preko 80 godina.
Sam potpis na pola godine govori da je to cirkus obicni.
I šta ce se dešavati, raja ce dolaziti na tekme radi Ćire Spasitelja, a ne radi Slobode, on ce se eksponirati po medijim i razbacivati sa izjavama kako Sloboda ima najbolje navijace i najbolji tim i tako ce valjati šuplju pola godine dok ne izbije kakav povoljniji agažman za trenera od preko 80 godina.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.