FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 17 jan 2014, 15:16

Njegovo je da nas uvede u PL a kasnije ce biti sve drugacije. ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jan 2014, 15:23

@bezze

Smaras dzaba niko te nije zvao ... ;) pametujes nesto,a ne znas normalnu recenicu napisat ...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 17 jan 2014, 15:25

let3 je napisao/la:Opasno Ćiro trola,a raja se maksimalno prima na njegovu slatkorijecivost. Ovako je bilo i sa Gracićem. jbg u psihologiji kokuza je da ceka neku guzovacu.
Sam potpis na pola godine govori da je to cirkus obicni.
I šta ce se dešavati, raja ce dolaziti na tekme radi Ćire Spasitelja, a ne radi Slobode, on ce se eksponirati po medijim i razbacivati sa izjavama kako Sloboda ima najbolje navijace i najbolji tim i tako ce valjati šuplju pola godine dok ne izbije kakav povoljniji agažman za trenera od preko 80 godina.
ĆIRO je samo marketinški bum,sa 10 pojačanja i SMAJL bi mogao ovu ligu pregaziti ko JALU :).ALIIIII postavlja se pitanje "gdje su naša djeca" i kakva su nova pojačanja,kakav je Ćirin ugovor???

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 17 jan 2014, 15:32

Jooj opet pocinju price gdje su nasa djeca? Jel Vi razumijete da nasa djeca ne mogu nas uvest u PL. da nasa djeca jel im ko ponudi marku vise od Slobode odose (cast izuzetcima) i da od te nase djece sto valja nije u Slobodi.

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 17 jan 2014, 15:33

Prozivka sutra u 11 ili 12 ?
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 17 jan 2014, 15:33

" onclick="window.open(this.href);return false;

to je taj populizam na kojem Ćironi jaše decenijama.
A najjaca je poruka Vi ste naša snaga, **** im mamicu, a raja oduševljeno vice JEEEEE :lol: :lol: :mrgreen:

pa ovo ni kod male djece ne prolazi više.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 17 jan 2014, 15:34, ukupno mijenjano 1 put.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 17 jan 2014, 15:33

Znamo mi svi sta pricate, Ćiro je tu samo da bi privukao gledaoce, sto lik rece iznad i Smajl bi s onakvim pojacanjima usao u premijer ligu, Azmiru kapu skidam, jedini je covjek koji je uspio ne samo da izbavi Slobodu od gasenja, vec i da ozivi kompletnu Tuzlu i vrati fudbal na nivo na kojem bi trebao bit. Ovakvo poslovanje vidjamo samo na nivou dodika i ekipe koji nazalost koriste pozicije samo za svoje dobro.

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jan 2014, 15:35

fukara1919 je napisao/la:Jooj opet pocinju price gdje su nasa djeca? Jel Vi razumijete da nasa djeca ne mogu nas uvest u PL. da nasa djeca jel im ko ponudi marku vise od Slobode odose (cast izuzetcima) i da od te nase djece sto valja nije u Slobodi.
Slazem se sa tobom..kako ce nas uvesti kada lumpuju po vivi,galaxisu i ostalim mjestima do zore ;) dosla su solidna pojacanja,Ciro ce vidjet gdje jos skripi i dovest ce se sigurno pojacanja koja Ciro zeli i nadam se da ce ih spremit za nastavak takmicenje..samo da ne bude ko Smajil trening odrade,a na tekmi ko drvo na klupi,rijeci ne progovori..

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 17 jan 2014, 15:37

bax08 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Opasno Ćiro trola,a raja se maksimalno prima na njegovu slatkorijecivost. Ovako je bilo i sa Gracićem. jbg u psihologiji kokuza je da ceka neku guzovacu.
Sam potpis na pola godine govori da je to cirkus obicni.
I šta ce se dešavati, raja ce dolaziti na tekme radi Ćire Spasitelja, a ne radi Slobode, on ce se eksponirati po medijim i razbacivati sa izjavama kako Sloboda ima najbolje navijace i najbolji tim i tako ce valjati šuplju pola godine dok ne izbije kakav povoljniji agažman za trenera od preko 80 godina.
ĆIRO je samo marketinški bum,sa 10 pojačanja i SMAJL bi mogao ovu ligu pregaziti ko JALU :).ALIIIII postavlja se pitanje "gdje su naša djeca" i kakva su nova pojačanja,kakav je Ćirin ugovor???
Nasa djeca vrijedno treniraju i treba da se nametnu. Smajilu postovanje, Sloboda mu je bila najveci klub koji je trenirao, a u Slobodi je trenutno najveci trener sa ovih prostora, svih vremena.
Sto se tice ugovora sa Cirom i pitanja kakav je i koliko, to je isto kao da pitas Azmira posto je on platio audia. Njegove pare njegova briga. Nasa tuzna navika da pitamo za tudje pare.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 jan 2014, 15:45

Kako nema naše djece ? Keno Čejvanović, Omić Muhamed, Salihović Adnan, Kuduzović, Efendić, Stana, Mirza Musić, mali Selamović, Halilović. Ne znam jesam li koga zaboravio, ovi nabrojani su il naša djeca il su se kod nas razvili valjda je to isto. Od ovih nabrojanih će neki biti u prvoj postavi a neki će se boriti za prvu postavu, a "naša djeca".
Ne znam šta to neko očekuje možda Bekića ili Husejinovića ?

fukara1919
Kontakt:

Post Postao/la fukara1919 » 17 jan 2014, 15:47

harry_90 je napisao/la:
fukara1919 je napisao/la:Jooj opet pocinju price gdje su nasa djeca? Jel Vi razumijete da nasa djeca ne mogu nas uvest u PL. da nasa djeca jel im ko ponudi marku vise od Slobode odose (cast izuzetcima) i da od te nase djece sto valja nije u Slobodi.
Slazem se sa tobom..kako ce nas uvesti kada lumpuju po vivi,galaxisu i ostalim mjestima do zore ;) dosla su solidna pojacanja,Ciro ce vidjet gdje jos skripi i dovest ce se sigurno pojacanja koja Ciro zeli i nadam se da ce ih spremit za nastavak takmicenje..samo da ne bude ko Smajil trening odrade,a na tekmi ko drvo na klupi,rijeci ne progovori..
Upravo to i govorim. Ma ja msm. da ce njima Ciro hebat sve ako ne budu ko "slusali" nece ko kod Smajlija bit.
I Vi sto dodjete govorite kako Ciro baca maglu i to, boli Vas briga sto on baca maglu i to, jel vodi Vas klub ne vodi, Slobodu ce odvest u "propast" nece Selju, Jedinstvo i ostale. Brinte o svojoj avliji sta Vas briga za komsijinu.

bax08
Kontakt:

Post Postao/la bax08 » 17 jan 2014, 15:56

Koje ste vi ovce" pojedinci",pušite fore godinama......ĆIRO nije došo zbog para :roll: nego što voli SLOBODU :) Dobar je E P P i to je to.Šta se ložite beze

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 17 jan 2014, 15:59

hahahah ima miseva jos :D

evo skoro iz Lovca, za Ovena (to mu je ime, ne prezime :P ) nisam htio do sad nista da pricam dok nije bilo zvanicno..covjek dolazi iz Engleske, nije irac i vec se spominju neka ozbiljna sredstva koja bi trebao da ulozi u ekipu( ovaj navedeni iznos je tu negdje)..covjek je izrazito ozbiljan i zeljan da pomogne, voli Tuzlu i BiH...al hajd volimo je i mi pa od nas hajra nema, bitne su njegove veze i poznanstva koje sezu i do Engleske premijer lige :D

Mato Djakovic je takodjer novo ime u upravi 100%, a spominju se i jos neka imena..Bitno je istaci i da gradska javna preduzeca vjerovatno staju i novcano uz klub...

ovo sa Mariborom , potpisana je suradnja u smislu edukacije trenera i slicne tehnikalije koje svaki klub mora da odradi..a vjerujem da svi znate da je Maribor klub koji se prakticno iz mrtvih, iz bankorta vratio i dosao ovdje gdje je sad.. znamo u kakvoj smo mi situaciji, pa je njihovo iskustvo neprocjenjivo u ovom momentu. Sto je najvaznije i spremni su nam pomoci kako god mogu da se i mi kao i oni iscupamo iz svih dugova.

sto se tice igraca, trebalo bi doci pojacanje na krilo i onda se rjesava taj vezni ...oko njega smo zabaksuzirali nesto haha prvo slucaj Bosnjak, pa sad jedan momak je dobio konkretniju ponudu, ali jos nas nije 100% odbio...kad nisam u nesvijest pao kad sam cuo izmedju kojih klubova i Slobode lik vaga :mrgreen:

svaka cast i navijacima na doceku, i od njih slijede velike stvari.

ukratko, NEVJEROVATNO je ovo sto se desava oko kluba..tek u neformalnom razgovoru, i kad precujes ljude iz uprave sta pricaju izmedju sebe i na telefon , dodje mi da se umijem, malo vode napijem da vidim da se i meni Snupi ne pricinjava ko onom na Australian openu..i onda skontas da ti se ne pricinjava da je sve tako kako jeste..

sad je na nama samo da MAKSIMALNO podrzimo i sutra na treningu (vjerovatno u 11h na pomocnom stadionu, al bice jos inf0), a abd i kroz cijelu sezonu ...Nase je da punimo stadion, damo podrsku, pozovemo sve ljude na stadion, ostalo je sve briga uprave..

imamo predsjednika kakvog ni pozelit nismo mogli, nevjerovatna pojacanja - sta vise da trazimo...cak i ovi misevi nece jos dugo i oni su pri kraju- ovo su im zadnji trzaji..

kakva ba nasa djeca, cirina "lafina", ovo je prevladalo sve...kad slusas stvari Ciro mi vise nije ni na umu bio sta ljudi rade i spremaju...

samo mediji nisu dorasli ovoj manifestaciji i ovome, malo neprofesionalni su bili
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 17 jan 2014, 16:00

Ma ko je ovdje rekao da je dosao sto voli Slobodu..svi smo rekli da ce dobit pare za obavljen posao i gotov svi smo se slozili,pa i Azmir je sam rekao da je ovo marketing i pozitivan sok za Slobodu i Tuzlu..trebao je moze ostavit ono drvo na klupi,pa opet da gledamo mutavog polusezonu sa svojim pateticnim izjavama itd.. nama treba neko kao Ciro da se digne grad,da se privuku sponzori.. ;)

@ultra_tz

Koji je to momak,moze i u pp.. :mrgreen:
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 17 jan 2014, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.

DzoleZeljo
Kontakt:

Post Postao/la DzoleZeljo » 17 jan 2014, 16:02

Ja ne znam sta sere vecina da Ciro trola. Covjek ima rezultate, a ujedno je trener koji je poznat sirom evrope i svijeta. Da li ce biti uspjesan na klupi Slobode, vrijeme ce da vam pokaze. Naravno, ne moze ni on od nekoga ko ne zna igrati lopte, napraviti naucnika za fudbal. Trebate adekvatne igraci, prvenstveno. A trenera vec imate. Dakle, sad je taj Husic, kako ga vec zovete na drugom potezu, jer je prvi vec odradio za deset, bar po meni.

Uzeo je u jednim potezom dvijete stvari, tj trenera i marketing u jednom.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 17 jan 2014, 16:08

Ćiro standardno. *ebat' ćemo im svima mater, i tako. :)

Ništa, sretno tuzlacima, nadam se da će vam " trener svih trenera " pomoći da se vratite gdje vam je i mjesto, i da ćemo gledati jaku, evropsku Slobodu u doglednoj budućnosti.

Sve najbolje !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 16:09

[youtube][/youtube]
Solina navija za Slobodu!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2014, 16:12

Iskreno ljudi mi se ne dizemo toliko, mi znamo da nismo za ove lige ali znamo isto i da smo slabi i da godinama slabo igramo.

Neka prica ko sta hoce, mislim da je Ciro poboljsanje u svakom slucaju i mi nismo u takvoj situaciji da biramo. Mi sad moramo pokusati do PL, a on je bio dostupan. Mislim da ima bolju proslost od dosta trenera na ovim prostorima i da je imao uspjeha, jest star ali je u odnosu na Karica druga dimenzija opet.

Eto sta bi mi trebali da radimo po ovima koji se ne slazu za Ciru? Druga smo liga dvije godine, niko nije zelio da nas se prihvati i ovo je mila majka sad. A i ako bude sve dobro opet se moze gledati Sloboda u PL i bolje je i navijacima Zelje, Veleza, Zrinjskog, Borca, Sarajeva koji ce moci na gostovanja bolja na bolji stadion, a i za gledaoce moje tv. Ipak to su dueli vecih gradova i samim time bolje utakmice i kad je Sloboda slabija od Velike Obarske i tih. Mislim da se oko ovog morate sloziti...

I ja ne znam o kakvoj Evropi pricate, daje se vratit u PL i samo da tu igramo, pa valjda saniramo neka ova manja dugovanja bar i dobijemo konacno neke pare od kantona.

joksimovic
Kontakt:

Post Postao/la joksimovic » 17 jan 2014, 16:15

Coraco je napisao/la:Kako nema naše djece ? Keno Čejvanović, Omić Muhamed, Salihović Adnan, Kuduzović, Efendić, Stana, Mirza Musić, mali Selamović, Halilović. Ne znam jesam li koga zaboravio, ovi nabrojani su il naša djeca il su se kod nas razvili valjda je to isto. Od ovih nabrojanih će neki biti u prvoj postavi a neki će se boriti za prvu postavu, a "naša djeca".
Ne znam šta to neko očekuje možda Bekića ili Husejinovića ?
Mislio sam da znaš našu djecu.pa rekoh da te malo ispravim,Kuduzović i Musić nisu djeca Slobode.

Bravo za Ćiru,a za ove koji misle da smo se Smaila riješili, on kako sam ja čuo ostaje,jer predsjednik nema duše da mu daa otkaz.Ja se jedino toga bojim,Naš Vrhovni vođa Azmir zna šta radi,ali bojim se da ga neće koštati njegova dobrota,jer mora debelo paziti na svoj milje koji je vrlo opasan,a posebno na ove što mu dovode igrače.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jan 2014, 16:19

kako se sitne duše javljaju na svim mjestima, ubi ljubomora izgleda, znam, ko ne bi volio da "trener svih trenera" trenira njegov klub ;) najveći trener u historiji FK Sloboda :D

da l' je Ćiro došao zbog para ili ne, kako kažu obojica, nije bitno, bitno je da Ćiro ne može "odrati" Slobodu, jer sve to finansira Azmir :D a Azmir nije glup, jer da jeste, ne bi bio tu gdje jeste .. Ćiro je marketinški potez, da ponovim što su rekli ostali, ako se napravi dobra ekipa, mogao bi nas i Smajil vratit' u PL ;)

ovo što je napisao @ultrasstyle, ulijeva povjerenje i nadam se da će se to ispuniti, barem 50 % od toga što je napisao :mrgreen: lijepi dani drugovi Tuzlaci, Slobodaši, uživajmo 8-)
Probisvjet je napisao/la:Nasa tuzna navika da pitamo za tudje pare.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: fukara87 i 7 gostiju.