Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Lippi
Kontakt:

Re: Juventus F.C.

Post Postao/la Lippi » 17 jan 2014, 16:21

Gianluca Di Marzio: "L'Arsenal ha chiesto Vucinic in prestito. L'agente ha detto no. La trattativa decollerà solo se si tratterà sulla base di un trasferimento a titolo definitivo"

Romeo Agresti: La Juventus ha proposto De Ceglie e Peluso alla Lazio per Lulic, ma il bosniaco non si muoverà da Roma prima della prossima estate
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Pogba

Post Postao/la Pogba » 17 jan 2014, 18:46

Armerov agent je potvrdio da razgovara sa Marottom oko razmjene Peluso-Armero.

Možda i Armero nije ispunio sva očekivanja, ali bar ima određeni potencijal, napadački nam može koristiti umjesto beskorisnog Pelusa, za ovu sam razmjenu i nadam se da će se desiti.

Svakako i zbog razloga što su se mediji opet raspisali o ponudi za Lulića za koju se opet nadam da je patka kao i do sada.

Bouy zvanično u HSV-u, zadovoljan sam, ako igdje trebamo slati igrače da igraju - to je Njemačka.

slika
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jan 2014, 20:43

Šta fali Morati? Momak je veliki potencijal, i već je dokazao da zna zabijati. Ja bi bio zadovoljan kad bi ga doveli. Taman se riješimo Quaglie i Sebe, dovedemo njega nek Llorente ima jaraniku iz Španije, čisto radi hemije dobar potez, mlad lik, zaeban u vrhu napada, poprilično brz, eksplozivan, zna ''lopte'' i šta ti više treba. A kod Contea bi mogao da procvate, baš kao i Pogba.
★★★

"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)

AvantiSignora
Kontakt:

Post Postao/la AvantiSignora » 17 jan 2014, 21:41

Nevjerujem da cemo ikoga dovoditi sada u januaru. a i netreba nam niko. Jedino da se rijesimo koga ako naleti kakva dobra ponuda ;) . To nemislim na ove kljucne igrace, nego ovi odpatci :mrgreen:

Sutra ce biti hebeno, al mislim da cemo ipak slavit aBd..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 17 jan 2014, 21:54

Kako bi bilo dobro da opet Fernando zabije gol :)

I ja sam za, za razmjenu Armero-Peluso, dobro bi nam došao u EL.
Ja te volim, volim Željo..

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jan 2014, 23:20

Due rinforzi per Gasperini. Doppio colpo dalla Juventus, domani arriveranno a Genova Marco Motta e Paolo De Ceglie. La trattativa per il trasfermento in rossoblu è conclusa, domani i due calciatori svolgeranno già il primo allenamento con la nuova squadra e Gasperini spera di poterli portare almeno in panchina contro l’Inter domenica. Rinforzi per le fasce, doppio colpo dalla Juve per il Genoa.

Odoše!!! Amin Bože, hvala ti na svemu :)
★★★

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 17 jan 2014, 23:29

meni se De Ceglie pravo svidio kad je tek počeo igrat', poslije ga nisam ni pratio, a vidim da ga vi zovete De Cigla :lol: pitam se kako je toliko propao, jer kako ga se ja sjećam, dobar je bio na početku :D

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 17 jan 2014, 23:36

Propao je jer je panj. Igra samo lijevom nogom, a ni nju ne koristi baš najbolje.
★★★

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 17 jan 2014, 23:58

Mozda bi nam Vucko mogao put Arsenala. Pricalo se o posudbi ali nasi su to odbili. U ponedjeljak je novi sastanak. Mogao bi Vucko put Engleske.

Ja osobno protiv toga nemam nista protiv ako je prava cifra u pitanju.

Takodjer bilo bi dobro kada bi doveli Armera. Kontam da bi pod Conteom bio bolji.

Odose nam Motta i De Ceglie :shock:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 18 jan 2014, 00:03

I vrijeme je bilo, iako je PDC jedno vrijeme bio na nivou da može biti dobra rezerva u Juventusu, ali nakon povrede protiv Milana on se pogubio i bolje je za njega da potraži sreću negdje drugo. Što se Motte tiče, njega je Marotta odkupio samo da bi ispoštovao Udinese, i da ostane u dobrim odnosima :D .

Doći će neki bek nakon ovog sigurno, a Vučinić ako bi otišao vjerovatno bi Morata došao.

macak88
Kontakt:

Post Postao/la macak88 » 18 jan 2014, 00:09

Kempf nas odbio i drugi put. Ne zeli iz Njemacke. :?

A dovodimo drugog mladica iz Njemacke.
Kevin Trapp had accepted to join Juventus, who is trying to bring him to Turin in June so he can be mentored by Buffon. [@dimarzio]
[youtube][/youtube]

Nemam ni ja nista protiv Morate. Mlad momak. SAMO mi smeta cijena :mrgreen: Puno mi 12-15 miliona za njega :roll:

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 18 jan 2014, 00:25

Armero bi u nasoj formaciji 3-5-2 bio bolji nego Asa, jednostavno se vidi da mu sistem Napolia gdje mora igrati LB ne lezi jer nije bas toliko def jak, a i u Udineseu je igrao ono sto bi igrao kod nas, a znamo da je pravio malu djecu na toj poziciji u Serii A... Veliko da za taj potez ako se ostvari, mada ne vjerujem da su toliki balvani u Napulju da daju Armera za Pelusa....

De Ceglie i Motta veliko hvala za sve, pogotovo de Ceglieu jer je tu basdugo, al sto dalje vam kuca od Torina bila jer ste fakat ocajni igraci....

I Boga vam nemojte mi tih spanskih ''talenata'', Morata, Jeseta i sl. balvana kakvih po Italiji ima na izvoz... Od njihovih talenata jedino Isco (mission impossible) dolazi u obzir ostali su totala navikani... Bolje Berardia gurati koji ce ako se bude sa njim radilo izrasti u WC napadaca jer vec sa 19 god u Serii A pokazuje kakva je igracina i kakav potencijal vec sada dr. fudabala za Moratu i takve ''talentovane '' igrace...

Nikog ne dati na posudbu, samo prodaja, moze i posudba al sa obaveznom kasnijom kupovinom... Ostalo nista...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ne_znam_ko_sam
Kontakt:

Re: AW: Juventus F.C.

Post Postao/la ne_znam_ko_sam » 18 jan 2014, 08:21

macak88 je napisao/la:A dovodimo drugog mladica iz Njemacke.
Kevin Trapp had accepted to join Juventus, who is trying to bring him to Turin in June so he can be mentored by Buffon. [@dimarzio]
[youtube][/youtube]
Zasto kad imamo Lealija? Zar ne bi bilo pametnije njega sa posudbe vratiti i nek on bude ucen od strane Buffona?!

MrMuscle je napisao/la: I Boga vam nemojte mi tih spanskih ''talenata'', Morata, Jeseta i sl. balvana kakvih po Italiji ima na izvoz... Od njihovih talenata jedino Isco (mission impossible) dolazi u obzir ostali su totala navikani... Bolje Berardia gurati koji ce ako se bude sa njim radilo izrasti u WC napadaca jer vec sa 19 god u Serii A pokazuje kakva je igracina i kakav potencijal vec sada dr. fudabala za Moratu i takve ''talentovane '' igrace.
Armero bi definitivno bio bolji nego Asa na poziciji lijevog bocnog, a Asa bi onda (nadam se) dobivao vise sanse da igra centralnog veznog gdje je fakat odlicne partije pruzao.

Morata kao backup ne bi bio los ali je puno 12-15 mil za backup napadaca ako se toliko ne moze izdvojiti za poziciju na kojoj nam treba pojacanje za prvi tim. Prodati Vucinica, Giovinca i Quagliarellu a dovesti Moratu, Immobilea (jes da je supak al nema veze) i Berardija. Umjesto Immobilea ima i Boakye tako da u svakom slucaju ima dovoljno dobrih opcija za napad/backup napada.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Why so serious?!

Lippi
Kontakt:

Post Postao/la Lippi » 18 jan 2014, 08:26

Tuzno je vidjet da vas ima koji Armera smatraju za ozbiljnog igraca. :cry: :D
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jan 2014, 10:19

@ne_znam_ko_sam Nemoj Giovinca prodavati živ bio :cry:

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jan 2014, 11:52

Lippi je napisao/la:Tuzno je vidjet da vas ima koji Armera smatraju za ozbiljnog igraca. :cry: :D
+1
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jan 2014, 12:01

Jel to Armero nije bolji od Pelusa? :)

L'Avvocato
Kontakt:

Post Postao/la L'Avvocato » 18 jan 2014, 12:12

U defanzivi ni bliiiizu.
★★★

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 18 jan 2014, 12:28

Pelusa bi se i moglo progutati, ali Asamou nikako. Pa nije mu Armero ni do koljena. :roll:
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 18 jan 2014, 12:31

IlCapitano je napisao/la:Pelusa bi se i moglo progutati, ali Asamou nikako. Pa nije mu Armero ni do koljena. :roll:
Pa @Pogba je i postavio to da je moguća zamjena Peluso-Armero.
Vala ne može biti gori od Pelusa nikako, može samo biti bolji, a i igrao bi vjerovatno na poziciji koja njemu odgovara, poziciju koju je igrao i u Udineseu, dok bi Asamoah mogao u sredinu

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []