Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus F.C.
Gianluca Di Marzio: "L'Arsenal ha chiesto Vucinic in prestito. L'agente ha detto no. La trattativa decollerà solo se si tratterà sulla base di un trasferimento a titolo definitivo"
Romeo Agresti: La Juventus ha proposto De Ceglie e Peluso alla Lazio per Lulic, ma il bosniaco non si muoverà da Roma prima della prossima estate
Romeo Agresti: La Juventus ha proposto De Ceglie e Peluso alla Lazio per Lulic, ma il bosniaco non si muoverà da Roma prima della prossima estate
31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Armerov agent je potvrdio da razgovara sa Marottom oko razmjene Peluso-Armero.
Možda i Armero nije ispunio sva očekivanja, ali bar ima određeni potencijal, napadački nam može koristiti umjesto beskorisnog Pelusa, za ovu sam razmjenu i nadam se da će se desiti.
Svakako i zbog razloga što su se mediji opet raspisali o ponudi za Lulića za koju se opet nadam da je patka kao i do sada.
Bouy zvanično u HSV-u, zadovoljan sam, ako igdje trebamo slati igrače da igraju - to je Njemačka.

Možda i Armero nije ispunio sva očekivanja, ali bar ima određeni potencijal, napadački nam može koristiti umjesto beskorisnog Pelusa, za ovu sam razmjenu i nadam se da će se desiti.
Svakako i zbog razloga što su se mediji opet raspisali o ponudi za Lulića za koju se opet nadam da je patka kao i do sada.
Bouy zvanično u HSV-u, zadovoljan sam, ako igdje trebamo slati igrače da igraju - to je Njemačka.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- L'Avvocato
- Kontakt:
Šta fali Morati? Momak je veliki potencijal, i već je dokazao da zna zabijati. Ja bi bio zadovoljan kad bi ga doveli. Taman se riješimo Quaglie i Sebe, dovedemo njega nek Llorente ima jaraniku iz Španije, čisto radi hemije dobar potez, mlad lik, zaeban u vrhu napada, poprilično brz, eksplozivan, zna ''lopte'' i šta ti više treba. A kod Contea bi mogao da procvate, baš kao i Pogba.
★★★
"Uči(čitaj), u ime Gospodara tvoga koji stvara."(Al-Alaq)
- AvantiSignora
- Kontakt:
Nevjerujem da cemo ikoga dovoditi sada u januaru. a i netreba nam niko. Jedino da se rijesimo koga ako naleti kakva dobra ponuda
. To nemislim na ove kljucne igrace, nego ovi odpatci
Sutra ce biti hebeno, al mislim da cemo ipak slavit aBd..
Sutra ce biti hebeno, al mislim da cemo ipak slavit aBd..
32 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Fino Alla Fine Forza Juventus ooooooo oooooo
Kako bi bilo dobro da opet Fernando zabije gol
I ja sam za, za razmjenu Armero-Peluso, dobro bi nam došao u EL.
I ja sam za, za razmjenu Armero-Peluso, dobro bi nam došao u EL.
Ja te volim, volim Željo..
- L'Avvocato
- Kontakt:
Due rinforzi per Gasperini. Doppio colpo dalla Juventus, domani arriveranno a Genova Marco Motta e Paolo De Ceglie. La trattativa per il trasfermento in rossoblu è conclusa, domani i due calciatori svolgeranno già il primo allenamento con la nuova squadra e Gasperini spera di poterli portare almeno in panchina contro l’Inter domenica. Rinforzi per le fasce, doppio colpo dalla Juve per il Genoa.
Odoše!!! Amin Bože, hvala ti na svemu
Odoše!!! Amin Bože, hvala ti na svemu
★★★
meni se De Ceglie pravo svidio kad je tek počeo igrat', poslije ga nisam ni pratio, a vidim da ga vi zovete De Cigla
pitam se kako je toliko propao, jer kako ga se ja sjećam, dobar je bio na početku 
- L'Avvocato
- Kontakt:
Propao je jer je panj. Igra samo lijevom nogom, a ni nju ne koristi baš najbolje.
★★★
Mozda bi nam Vucko mogao put Arsenala. Pricalo se o posudbi ali nasi su to odbili. U ponedjeljak je novi sastanak. Mogao bi Vucko put Engleske.
Ja osobno protiv toga nemam nista protiv ako je prava cifra u pitanju.
Takodjer bilo bi dobro kada bi doveli Armera. Kontam da bi pod Conteom bio bolji.
Odose nam Motta i De Ceglie
Ja osobno protiv toga nemam nista protiv ako je prava cifra u pitanju.
Takodjer bilo bi dobro kada bi doveli Armera. Kontam da bi pod Conteom bio bolji.
Odose nam Motta i De Ceglie
I vrijeme je bilo, iako je PDC jedno vrijeme bio na nivou da može biti dobra rezerva u Juventusu, ali nakon povrede protiv Milana on se pogubio i bolje je za njega da potraži sreću negdje drugo. Što se Motte tiče, njega je Marotta odkupio samo da bi ispoštovao Udinese, i da ostane u dobrim odnosima
.
Doći će neki bek nakon ovog sigurno, a Vučinić ako bi otišao vjerovatno bi Morata došao.
Doći će neki bek nakon ovog sigurno, a Vučinić ako bi otišao vjerovatno bi Morata došao.
Kempf nas odbio i drugi put. Ne zeli iz Njemacke.
A dovodimo drugog mladica iz Njemacke.
Nemam ni ja nista protiv Morate. Mlad momak. SAMO mi smeta cijena
Puno mi 12-15 miliona za njega 
A dovodimo drugog mladica iz Njemacke.
[youtube][/youtube]Kevin Trapp had accepted to join Juventus, who is trying to bring him to Turin in June so he can be mentored by Buffon. [@dimarzio]
Nemam ni ja nista protiv Morate. Mlad momak. SAMO mi smeta cijena
Armero bi u nasoj formaciji 3-5-2 bio bolji nego Asa, jednostavno se vidi da mu sistem Napolia gdje mora igrati LB ne lezi jer nije bas toliko def jak, a i u Udineseu je igrao ono sto bi igrao kod nas, a znamo da je pravio malu djecu na toj poziciji u Serii A... Veliko da za taj potez ako se ostvari, mada ne vjerujem da su toliki balvani u Napulju da daju Armera za Pelusa....
De Ceglie i Motta veliko hvala za sve, pogotovo de Ceglieu jer je tu basdugo, al sto dalje vam kuca od Torina bila jer ste fakat ocajni igraci....
I Boga vam nemojte mi tih spanskih ''talenata'', Morata, Jeseta i sl. balvana kakvih po Italiji ima na izvoz... Od njihovih talenata jedino Isco (mission impossible) dolazi u obzir ostali su totala navikani... Bolje Berardia gurati koji ce ako se bude sa njim radilo izrasti u WC napadaca jer vec sa 19 god u Serii A pokazuje kakva je igracina i kakav potencijal vec sada dr. fudabala za Moratu i takve ''talentovane '' igrace...
Nikog ne dati na posudbu, samo prodaja, moze i posudba al sa obaveznom kasnijom kupovinom... Ostalo nista...
De Ceglie i Motta veliko hvala za sve, pogotovo de Ceglieu jer je tu basdugo, al sto dalje vam kuca od Torina bila jer ste fakat ocajni igraci....
I Boga vam nemojte mi tih spanskih ''talenata'', Morata, Jeseta i sl. balvana kakvih po Italiji ima na izvoz... Od njihovih talenata jedino Isco (mission impossible) dolazi u obzir ostali su totala navikani... Bolje Berardia gurati koji ce ako se bude sa njim radilo izrasti u WC napadaca jer vec sa 19 god u Serii A pokazuje kakva je igracina i kakav potencijal vec sada dr. fudabala za Moratu i takve ''talentovane '' igrace...
Nikog ne dati na posudbu, samo prodaja, moze i posudba al sa obaveznom kasnijom kupovinom... Ostalo nista...
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
- ne_znam_ko_sam
- Kontakt:
Re: AW: Juventus F.C.
Zasto kad imamo Lealija? Zar ne bi bilo pametnije njega sa posudbe vratiti i nek on bude ucen od strane Buffona?!macak88 je napisao/la:A dovodimo drugog mladica iz Njemacke.
[youtube][/youtube]Kevin Trapp had accepted to join Juventus, who is trying to bring him to Turin in June so he can be mentored by Buffon. [@dimarzio]
Armero bi definitivno bio bolji nego Asa na poziciji lijevog bocnog, a Asa bi onda (nadam se) dobivao vise sanse da igra centralnog veznog gdje je fakat odlicne partije pruzao.MrMuscle je napisao/la: I Boga vam nemojte mi tih spanskih ''talenata'', Morata, Jeseta i sl. balvana kakvih po Italiji ima na izvoz... Od njihovih talenata jedino Isco (mission impossible) dolazi u obzir ostali su totala navikani... Bolje Berardia gurati koji ce ako se bude sa njim radilo izrasti u WC napadaca jer vec sa 19 god u Serii A pokazuje kakva je igracina i kakav potencijal vec sada dr. fudabala za Moratu i takve ''talentovane '' igrace.
Morata kao backup ne bi bio los ali je puno 12-15 mil za backup napadaca ako se toliko ne moze izdvojiti za poziciju na kojoj nam treba pojacanje za prvi tim. Prodati Vucinica, Giovinca i Quagliarellu a dovesti Moratu, Immobilea (jes da je supak al nema veze) i Berardija. Umjesto Immobilea ima i Boakye tako da u svakom slucaju ima dovoljno dobrih opcija za napad/backup napada.
34 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Why so serious?!
Why so serious?!
Tuzno je vidjet da vas ima koji Armera smatraju za ozbiljnog igraca.

31 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- IlCapitano
- Kontakt:
+1Lippi je napisao/la:Tuzno je vidjet da vas ima koji Armera smatraju za ozbiljnog igraca.![]()
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- L'Avvocato
- Kontakt:
U defanzivi ni bliiiizu.
★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Pelusa bi se i moglo progutati, ali Asamou nikako. Pa nije mu Armero ni do koljena. 
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Pa @Pogba je i postavio to da je moguća zamjena Peluso-Armero.IlCapitano je napisao/la:Pelusa bi se i moglo progutati, ali Asamou nikako. Pa nije mu Armero ni do koljena.
Vala ne može biti gori od Pelusa nikako, može samo biti bolji, a i igrao bi vjerovatno na poziciji koja njemu odgovara, poziciju koju je igrao i u Udineseu, dok bi Asamoah mogao u sredinu
Ja te volim, volim Željo..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.