FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
wienultras
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
udriiiiiiiiiiiiiiii svaka cast na doceku ciri,al bruka da azmiru nije skandirano jbg....pregazicemo ovu ligu akobogda,slijedi POVRATAK OTPISANIH 
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
wienultras je napisao/la:udriiiiiiiiiiiiiiii svaka cast na doceku ciri,al bruka da azmiru nije skandirano jbg....pregazicemo ovu ligu akobogda,slijedi POVRATAK OTPISANIH
Pa dobro danas je Ćiro bio taj u koga su svi gledali,zna gospodin Azmir da smo SVI UZ NJEGA!
Solina navija za Slobodu!
-
wienultras
- Kontakt:
ZNAM DA ZNA;ALI JBG I NJEMU BI SRCE BILO KO MAJEVICA DA ZAGRMI AZMIR HUSIC::..
svaka cast fukarama,mislim da put livna ide kolona buseva,puca me euforija
Samo da vas nebi zeznuo cika Ciro kao sto je zeznuo NK Zagreb 
wienultras je napisao/la:ZNAM DA ZNA;ALI JBG I NJEMU BI SRCE BILO KO MAJEVICA DA ZAGRMI AZMIR HUSIC::..
Eh to je već do organizacije navijačke skupine itd.itd. ,mada je odlično krenulo!
..onda ćemo ispast iz 1.Federalne,Ćiru otpustiti i proglasiti bankrot (vjerovatno i gašenje kluba).xinxee je napisao/la:Samo da vas nebi zeznuo cika Ciro kao sto je zeznuo NK Zagreb
Solina navija za Slobodu!
nadam se da će vas Ćiro vratiti u vrh, tamo Sloboda i pripada 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
wienultras
- Kontakt:
momci kakav je to irac,ko ga dovede,dje ga nadjose,otkud mu pare,ako ima neko upucen,vidim pricali ste o njemu,al neda mi se sve citati,hvala
Ispali ste zbog slabije gol razlike od Slavije i opet napominjem direktnog rivala za opstanak, znači da ste dobili Slaviju ili bar imali bolju gol razliku ostali bi u ligi,ovako niste imali ni jedno ni drugo.ultrasstyle_tz je napisao/la:pogresno znas, jer i da smo dali go ostali rezultati bi se poklopili (3-3 Prijedor-Zrinjski itd itd, nije dzaba Melher sranja pravio po svlacionici), tako da bez pobjeda Veleza i mislim remija ili pobjede Zelje nismo mogli
Niko nije odlučivao o sudbini Slobode do samih igrača tog kluba i sad kriviti druge za svoj neuspjeh je licemjerno.
U Slobodi su vjerovatno otišli na izlet u Lukavicu misleći da će Željo odraditi posao za njih.
12. Leotar 30 9 6 15 27:40 33
13. GOŠK 30 8 9 13 26:43 33
14. Slavija 30 10 2 18 36:61 32
15. Sloboda 30 10 2 18 23:48 32
16. Kozara 30 4 7 19 19:45 19
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Jedinstvo37
- Kontakt:
Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
Iskrene čestitke istinskim navijačima Slobode, želim što prije povratak u elitu. Sretno.
Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
al' opet kao što svi trube i na nama je bilo da zapnemo, jbg nije se ni moglo ko je gledao imao je sta vidjeti. Al' to je prošlo vrijeme. Nama je možda i godilo ovo ispadanje, onako bi tavorili i dalje, sad imamo neku budućnost i nečemu da se nadamo.
Samo pustite se pojedinci te priče o evropama i tituli nekoj, na nama je da se vratimo prvo. Predsjednik jest zacrtao plan za narednih 10 godina da će Sloboda barem 2 puta izaći u Evropu, dakle ne ove ili naredne godine, čovjek je u klubu 11 mjeseci, znači ni punu godinu, a uradio je nevjerovatan posao. Prošle godine u ova doba mi smo imali 16 igrača registrovanih u klubu, svi su nas napustili, jedva preživjeli.
Jedino što se trebalo poklopiti je pobjeda ili remi u Lukavici.Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
Na primjer da Željo u zadnjem kolu igra meč odluke za titulu i izgubi a za gubitak titule okrivi npr Olimpic,mislim nigdje veze.
Ili da je Željo igrao za titulu, a mi u zadnjoj utakmici pustimo Sarajevu da pobjedi, i osvoji titulu umjesto vas. To bi bilo dočekano onako s radošću ?Saurman je napisao/la:Jedino što se trebalo poklopiti je pobjeda ili remi u Lukavici.Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
Na primjer da Željo u zadnjem kolu igra meč odluke za titulu i izgubi a za gubitak titule okrivi npr Olimpic,mislim nigdje veze.
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 17 jan 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
-
KladiJonicar
SaltCityAttack je napisao/la:azmir ne moze nikako bankrotirat..lik ima sigurno prek 5 miliona zaradjenih godisnje vamo u dijaspori tako da on ne moze bankrotirat..to sto ti ne poznajes kako stvari stoje ovdje sa taxama i tim stvarima to je druga stvar....druze ja vjeurjem da azmir sve sto ispod ruke probaci nekome ili u Slobodu to odpise na taxi sot treba da vrati drzavi..ko vama je kriv sto vi niste nasli sebi amera koji moze na taj nacin neko od vasih prati novac
..hajde sad uzdravlje sretno vam u PL ... ALI USPUT SAD LAGANO RUKICU DOLE I MAZI SE LAGANO DIRAJ SE I UZIVAJ DOK GLEDAS NAS KAKO BACAMO PARE NA TRENERA, IGRACE I TD
..I NEMOJ ZABORAVIT ODAHNUT
Morao sam
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Saurman je napisao/la:Jedino što se trebalo poklopiti je pobjeda ili remi u Lukavici.Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
A druze znalo se da Slavija dobija...pa oni su morali ostati..nama je skuhano I mi smo se hvatali za slamku spasa da nekako Leotar ispadne ...Vojvodic je otisao iskljucivo jer je dobijao pretnje od lnudk I Slavije..mi gore nismo mogli dobit ..mi smo morali uraditi to da dobijemo Gosk I nadat se da Leotar zijani..druge nema nije bilo kazem vec je skuhano ko je trebao opstat ..mi gdje smo sebi krivi je utakmica protiv Rudara j Tuzli..naravno I dobar dio prvenstva pod kakvim uvjetima smo odigrali nigdje veze..vidis Zeljo nas je napuco 4 0 I dobili aplauz u Tuzli jer su nas razvalili jer tako treba da bude a ne da nas puste
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Vi ste na svome terenu izgubili 18 bodova tako da niko nije nista kuhao kontra vas, ispali ste svojom krivicom i samo se mozete vratiti svojom zaslugom. Kad vec optuzujete Zelju da je sve ne regularno, budite i vi jer se hvalite da imate para pa eto potplatite sudije i mozda se vratite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Sam odlučuje o tituli, znači ne ovisi o drugim,ako izgubi zasluženo je izgubio bez obzira vi pustili ili ne Sarajevu.Coraco je napisao/la:Ili da je Željo igrao za titulu, a mi u zadnjoj utakmici pustimo Sarajevu da pobjedi, i osvoji titulu umjesto vas. To bi bilo dočekano onako s radošću ?Saurman je napisao/la:Jedino što se trebalo poklopiti je pobjeda ili remi u Lukavici.Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
Na primjer da Željo u zadnjem kolu igra meč odluke za titulu i izgubi a za gubitak titule okrivi npr Olimpic,mislim nigdje veze.hajde bilo prošlo, tema nije važna da se aktuelizira
-
SamSvojMajstor
- Kontakt:
Posto sam eto jedan od novih , i pratim Slobodu i desavanja oko tog , da cestitam Slobodi i Azmiru na dovodenju Cire u Tz , jer ce to biti veliki marketinski "bum" , doci ce puno raje bas zbog toga da vide Ciru ... nadam se da ce Tusanj , svaku domacu utakmicu ,biti punij i punij... 
Samo , kolko Azmir ima para , to znaju samo on i Bog , jer lik pored Slobode , ulaze i u klub iz kantonalne lige ( Slogu Simin Han ) , lik gradi stadion , ulaze u igrace i sve.. i kako se prica , to ce postat nova Sloboda..
Samo , kolko Azmir ima para , to znaju samo on i Bog , jer lik pored Slobode , ulaze i u klub iz kantonalne lige ( Slogu Simin Han ) , lik gradi stadion , ulaze u igrace i sve.. i kako se prica , to ce postat nova Sloboda..
- tuzlak1987
- Kontakt:
SOLINA je napisao/la:..iz komšiluka![]()
Nova TVRTL Tv
Druže mojne mi šuplje,činjenica je da ste imali tu slamku spasa.Slavija je bila tad odron ekipa i vi ste zijanili 2:0.SaltCityAttack je napisao/la:Saurman je napisao/la:Jedino što se trebalo poklopiti je pobjeda ili remi u Lukavici.Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
A druze znalo se da Slavija dobija...pa oni su morali ostati..nama je skuhano I mi smo se hvatali za slamku spasa da nekako Leotar ispadne ...Vojvodic je otisao iskljucivo jer je dobijao pretnje od lnudk I Slavije..mi gore nismo mogli dobit ..mi smo morali uraditi to da dobijemo Gosk I nadat se da Leotar zijani..druge nema nije bilo kazem vec je skuhano ko je trebao opstat ..mi gdje smo sebi krivi je utakmica protiv Rudara j Tuzli..naravno I dobar dio prvenstva pod kakvim uvjetima smo odigrali nigdje veze..vidis Zeljo nas je napuco 4 0 I dobili aplauz u Tuzli jer su nas razvalili jer tako treba da bude a ne da nas puste
A meni je najčudnije doček igrača u Tuzli sa skandiranjem šampioni,šampioni i ostalim nebulozama,pa to je trebalo sve skinuti do gola i postrojiti ispred Tušnja.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.