FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

wienultras
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la wienultras » 17 jan 2014, 21:10

udriiiiiiiiiiiiiiii svaka cast na doceku ciri,al bruka da azmiru nije skandirano jbg....pregazicemo ovu ligu akobogda,slijedi POVRATAK OTPISANIH 8-)
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 21:13

wienultras je napisao/la:udriiiiiiiiiiiiiiii svaka cast na doceku ciri,al bruka da azmiru nije skandirano jbg....pregazicemo ovu ligu akobogda,slijedi POVRATAK OTPISANIH 8-)

Pa dobro danas je Ćiro bio taj u koga su svi gledali,zna gospodin Azmir da smo SVI UZ NJEGA! ;)
Solina navija za Slobodu!

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 jan 2014, 21:18

ZNAM DA ZNA;ALI JBG I NJEMU BI SRCE BILO KO MAJEVICA DA ZAGRMI AZMIR HUSIC::..
svaka cast fukarama,mislim da put livna ide kolona buseva,puca me euforija :)

xinxee
Kontakt:

Post Postao/la xinxee » 17 jan 2014, 21:21

Samo da vas nebi zeznuo cika Ciro kao sto je zeznuo NK Zagreb :lol:

SOLINA
Kontakt:

Post Postao/la SOLINA » 17 jan 2014, 21:23

wienultras je napisao/la:ZNAM DA ZNA;ALI JBG I NJEMU BI SRCE BILO KO MAJEVICA DA ZAGRMI AZMIR HUSIC::..
svaka cast fukarama,mislim da put livna ide kolona buseva,puca me euforija :)

Eh to je već do organizacije navijačke skupine itd.itd. ,mada je odlično krenulo! ;)

xinxee je napisao/la:Samo da vas nebi zeznuo cika Ciro kao sto je zeznuo NK Zagreb :lol:
..onda ćemo ispast iz 1.Federalne,Ćiru otpustiti i proglasiti bankrot (vjerovatno i gašenje kluba).
Solina navija za Slobodu!

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 17 jan 2014, 21:32

nadam se da će vas Ćiro vratiti u vrh, tamo Sloboda i pripada :D
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

wienultras
Kontakt:

Post Postao/la wienultras » 17 jan 2014, 21:39

momci kakav je to irac,ko ga dovede,dje ga nadjose,otkud mu pare,ako ima neko upucen,vidim pricali ste o njemu,al neda mi se sve citati,hvala

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2014, 21:43

ultrasstyle_tz je napisao/la:pogresno znas, jer i da smo dali go ostali rezultati bi se poklopili (3-3 Prijedor-Zrinjski itd itd, nije dzaba Melher sranja pravio po svlacionici), tako da bez pobjeda Veleza i mislim remija ili pobjede Zelje nismo mogli ;)
Ispali ste zbog slabije gol razlike od Slavije i opet napominjem direktnog rivala za opstanak, znači da ste dobili Slaviju ili bar imali bolju gol razliku ostali bi u ligi,ovako niste imali ni jedno ni drugo.

Niko nije odlučivao o sudbini Slobode do samih igrača tog kluba i sad kriviti druge za svoj neuspjeh je licemjerno.

U Slobodi su vjerovatno otišli na izlet u Lukavicu misleći da će Željo odraditi posao za njih.

12. Leotar 30 9 6 15 27:40 33
13. GOŠK 30 8 9 13 26:43 33
14. Slavija 30 10 2 18 36:61 32
15. Sloboda 30 10 2 18 23:48 32
16. Kozara 30 4 7 19 19:45 19
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Jedinstvo37
Kontakt:

Post Postao/la Jedinstvo37 » 17 jan 2014, 21:50

Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 17 jan 2014, 21:58

Iskrene čestitke istinskim navijačima Slobode, želim što prije povratak u elitu. Sretno.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 jan 2014, 22:01

Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
;)
al' opet kao što svi trube i na nama je bilo da zapnemo, jbg nije se ni moglo ko je gledao imao je sta vidjeti. Al' to je prošlo vrijeme. Nama je možda i godilo ovo ispadanje, onako bi tavorili i dalje, sad imamo neku budućnost i nečemu da se nadamo.

Samo pustite se pojedinci te priče o evropama i tituli nekoj, na nama je da se vratimo prvo. Predsjednik jest zacrtao plan za narednih 10 godina da će Sloboda barem 2 puta izaći u Evropu, dakle ne ove ili naredne godine, čovjek je u klubu 11 mjeseci, znači ni punu godinu, a uradio je nevjerovatan posao. Prošle godine u ova doba mi smo imali 16 igrača registrovanih u klubu, svi su nas napustili, jedva preživjeli.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2014, 22:06

Jedinstvo37 je napisao/la:Moj prijatelju, nikakve veze s Slobodom nemam, ali na način na koji su oni ispali to je nevjerovatno. 3-4 rezultata su se trebala poklopiti da oni ispadnu. I eto šta je bilo..
Jedino što se trebalo poklopiti je pobjeda ili remi u Lukavici.

Na primjer da Željo u zadnjem kolu igra meč odluke za titulu i izgubi a za gubitak titule okrivi npr Olimpic,mislim nigdje veze.

Coraco
Kontakt:

Post Postao/la Coraco » 17 jan 2014, 22:08

Saurman je napisao/la:

Na primjer da Željo u zadnjem kolu igra meč odluke za titulu i izgubi a za gubitak titule okrivi npr Olimpic,mislim nigdje veze.
Ili da je Željo igrao za titulu, a mi u zadnjoj utakmici pustimo Sarajevu da pobjedi, i osvoji titulu umjesto vas. To bi bilo dočekano onako s radošću ? :D hajde bilo prošlo, tema nije važna da se aktuelizira
Zadnja izmjena: Coraco, dana/u 17 jan 2014, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.

KladiJonicar

Post Postao/la KladiJonicar » 17 jan 2014, 22:15

SaltCityAttack je napisao/la:azmir ne moze nikako bankrotirat..lik ima sigurno prek 5 miliona zaradjenih godisnje vamo u dijaspori tako da on ne moze bankrotirat..to sto ti ne poznajes kako stvari stoje ovdje sa taxama i tim stvarima to je druga stvar....druze ja vjeurjem da azmir sve sto ispod ruke probaci nekome ili u Slobodu to odpise na taxi sot treba da vrati drzavi :)..ko vama je kriv sto vi niste nasli sebi amera koji moze na taj nacin neko od vasih prati novac :)..hajde sad uzdravlje sretno vam u PL ... ALI USPUT SAD LAGANO RUKICU DOLE I MAZI SE LAGANO DIRAJ SE I UZIVAJ DOK GLEDAS NAS KAKO BACAMO PARE NA TRENERA, IGRACE I TD :)..I NEMOJ ZABORAVIT ODAHNUT :)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Morao sam

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 17 jan 2014, 22:21

Saurman je napisao/la:

A druze znalo se da Slavija dobija...pa oni su morali ostati..nama je skuhano I mi smo se hvatali za slamku spasa da nekako Leotar ispadne ...Vojvodic je otisao iskljucivo jer je dobijao pretnje od lnudk I Slavije..mi gore nismo mogli dobit ..mi smo morali uraditi to da dobijemo Gosk I nadat se da Leotar zijani..druge nema nije bilo kazem vec je skuhano ko je trebao opstat ..mi gdje smo sebi krivi je utakmica protiv Rudara j Tuzli..naravno I dobar dio prvenstva pod kakvim uvjetima smo odigrali nigdje veze..vidis Zeljo nas je napuco 4 0 I dobili aplauz u Tuzli jer su nas razvalili jer tako treba da bude a ne da nas puste
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 17 jan 2014, 22:23

Vi ste na svome terenu izgubili 18 bodova tako da niko nije nista kuhao kontra vas, ispali ste svojom krivicom i samo se mozete vratiti svojom zaslugom. Kad vec optuzujete Zelju da je sve ne regularno, budite i vi jer se hvalite da imate para pa eto potplatite sudije i mozda se vratite.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2014, 22:25

Coraco je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

Ili da je Željo igrao za titulu, a mi u zadnjoj utakmici pustimo Sarajevu da pobjedi, i osvoji titulu umjesto vas. To bi bilo dočekano onako s radošću ? :D hajde bilo prošlo, tema nije važna da se aktuelizira
Sam odlučuje o tituli, znači ne ovisi o drugim,ako izgubi zasluženo je izgubio bez obzira vi pustili ili ne Sarajevu.

SamSvojMajstor
Kontakt:

Post Postao/la SamSvojMajstor » 17 jan 2014, 22:27

Posto sam eto jedan od novih , i pratim Slobodu i desavanja oko tog , da cestitam Slobodi i Azmiru na dovodenju Cire u Tz , jer ce to biti veliki marketinski "bum" , doci ce puno raje bas zbog toga da vide Ciru ... nadam se da ce Tusanj , svaku domacu utakmicu ,biti punij i punij... :-)
Samo , kolko Azmir ima para , to znaju samo on i Bog , jer lik pored Slobode , ulaze i u klub iz kantonalne lige ( Slogu Simin Han ) , lik gradi stadion , ulaze u igrace i sve.. i kako se prica , to ce postat nova Sloboda.. ;-)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 17 jan 2014, 22:27

SOLINA je napisao/la:..iz komšiluka 8-)

slika

Nova TV
RTL Tv
slika

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 17 jan 2014, 22:30

SaltCityAttack je napisao/la:
Saurman je napisao/la:

A druze znalo se da Slavija dobija...pa oni su morali ostati..nama je skuhano I mi smo se hvatali za slamku spasa da nekako Leotar ispadne ...Vojvodic je otisao iskljucivo jer je dobijao pretnje od lnudk I Slavije..mi gore nismo mogli dobit ..mi smo morali uraditi to da dobijemo Gosk I nadat se da Leotar zijani..druge nema nije bilo kazem vec je skuhano ko je trebao opstat ..mi gdje smo sebi krivi je utakmica protiv Rudara j Tuzli..naravno I dobar dio prvenstva pod kakvim uvjetima smo odigrali nigdje veze..vidis Zeljo nas je napuco 4 0 I dobili aplauz u Tuzli jer su nas razvalili jer tako treba da bude a ne da nas puste
Druže mojne mi šuplje,činjenica je da ste imali tu slamku spasa.Slavija je bila tad odron ekipa i vi ste zijanili 2:0.

A meni je najčudnije doček igrača u Tuzli sa skandiranjem šampioni,šampioni i ostalim nebulozama,pa to je trebalo sve skinuti do gola i postrojiti ispred Tušnja.

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []