Emir Spahić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Emir Spahić
Evo Spaha izlazi radi povrede. Nadajmo se da nije ozbiljno (a nije, jer je sam bez pomoci izaso sa terena) jer u sjajnoj je formi ocito.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Nadam se na nije teza povreda mada je vidno sepao kad je izlazio. Onaj mulac mu klizeci uletio kao mesar. Dobio i zuti za start
Nema Spahe,nema ni odbrane
Primise gol...steta.Ali ga opet i zabise 
Lion behuta ko' nenormalan

Lion behuta ko' nenormalan

Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
nisam pratio jel zbog povrerde izasao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Bravo Puel mazgo jedna, neka si ti stavio Govoua od pocetka. Tu je i zavrsio u Lyonu, nadam se da ce doc neki pravi strucnjak pa da se Pjanic jos razvije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
Ma da,ali prije bih rekao da je izasao zbog Pjanica.Da mu u zaru borbe nebi naletio na volej kako Spahi zna naici luda19TM87 je napisao/la:nisam pratio jel zbog povrerde izasao

Jer povreda i Spahic su dva razlicita pojma.On to jadnik ne zna ni sta znaci

Steta sto su proslu,bezveze izgubili sad bi duboko bili na drugoj poziciji,ovako su treci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-
- Kontakt:
Gledao sam tekmu cijelu...Spaha najbolji na terenu...bezbroj puta ga je pohvalio komentator sportkluba...
A evo komentara sa jednog uglednog hrvatskog portala o igri Emira Spahica...
"Montpellier u kojem je "bog i batina" sveprisutni BiH reprezentativac Emir Spahić (da se 29-godišnjak nije ozlijedio u 70. minuti Lyon "do sutra" ne bi dao gol) "

A evo komentara sa jednog uglednog hrvatskog portala o igri Emira Spahica...
"Montpellier u kojem je "bog i batina" sveprisutni BiH reprezentativac Emir Spahić (da se 29-godišnjak nije ozlijedio u 70. minuti Lyon "do sutra" ne bi dao gol) "

- Omerbavarac
- Kontakt:
Ma zna se da je Spaha veliki majstor.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
On je potpisao na godinu dana,vrlo lako da bi se veliki klubovi mogli otimati za njega.
U najboljim godinama,pitanje je hoceli on ici iz Francuskog Dubrovika
U najboljim godinama,pitanje je hoceli on ici iz Francuskog Dubrovika

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- bosanac723
- Kontakt:
Od druge pozicije ih dijeli samo bod, a fali im tekma(igraju protiv Grenoble u narednom kolu). Meni se najvise dopalo od Spahe ono dodavanje petom blizu kraja tekme. To samo majstor moze u svom kaznenom prostoru uradit.harishp je napisao/la:Ma da,ali prije bih rekao da je izasao zbog Pjanica.Da mu u zaru borbe nebi naletio na volej kako Spahi zna naici luda19TM87 je napisao/la:nisam pratio jel zbog povrerde izasao![]()
Jer povreda i Spahic su dva razlicita pojma.On to jadnik ne zna ni sta znaci
Steta sto su proslu,bezveze izgubili sad bi duboko bili na drugoj poziciji,ovako su treci.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Evo krenula jagma za kapitenom. Biće ludo u januaru
- bosanac723
- Kontakt:
Montpelje bi pristao na prodaju Spahe kad bi oni dobre pare zaradili, jer oni nisu vrlo mocan klub, i te pare od spahe bi im dozvolile da nabave 2 nova igraca, jednog da proba zamijenit Spahica, i jednog u veznom redu. Nek spaha predje sad, pa mozda bude i on u LP naredne godine.pinoche je napisao/la:Evo krenula jagma za kapitenom. Biće ludo u januaru
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
Sta oni imaju pristajati kad njemu ugovor isteknebosanac723 je napisao/la:Montpelje bi pristao na prodaju Spahe kad bi oni dobre pare zaradili, jer oni nisu vrlo mocan klub, i te pare od spahe bi im dozvolile da nabave 2 nova igraca, jednog da proba zamijenit Spahica, i jednog u veznom redu. Nek spaha predje sad, pa mozda bude i on u LP naredne godine.pinoche je napisao/la:Evo krenula jagma za kapitenom. Biće ludo u januaru

100% sportski i krajnje opušten potpis
Ako ne produze ugovor odose direkt ponovo nazad u drugu ligu.pinoche je napisao/la:Evo krenula jagma za kapitenom. Biće ludo u januaru
Bez Spahica im je isto kao i u nasoj repci rupa zestoka.
Ima da im gazda omrsavi .....a 300 kila ima

-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- Evil Genius
- Kontakt:
igrao, bio jedan od najboljih i najzasluznijih za rezultat prema njihovoj (klupskoj) zvanicnoj stranici . . . Emir Spahic – absolument impeccable hier soir . . . jedan od citata o utakmici, plus clanak o tekmi je postavljen sa njegovom slikom sto dodatno govori kakav je bio sinoc
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- Mirza_Hordas
- Kontakt:
Evil Genius je napisao/la:igrao, bio jedan od najboljih i najzasluznijih za rezultat prema njihovoj (klupskoj) zvanicnoj stranici . . . Emir Spahic – absolument impeccable hier soir . . . jedan od citata o utakmici, plus clanak o tekmi je postavljen sa njegovom slikom sto dodatno govori kakav je bio sinoc
zaista odlično igra u francuskoj.....zabio nekoliko golova, neprelazan za protivničke napadače...svaka čast spaha
ako ovako nastavi karijeru će nastaviti u jačem klubu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
Evil Genius je napisao/la:igrao, bio jedan od najboljih i najzasluznijih za rezultat prema njihovoj (klupskoj) zvanicnoj stranici . . . Emir Spahic – absolument impeccable hier soir . . . jedan od citata o utakmici, plus clanak o tekmi je postavljen sa njegovom slikom sto dodatno govori kakav je bio sinoc
hvala jarane...
BLUE NATION.
- Evil Genius
- Kontakt:

ne znam jel' se vec o ovome raspravljalo al' naiso sam na intervju sa spahicem za neki magazin koji prati montpellier i izmedju ostalog postavljeno je pitanje oko produzenja ugovora . . . odgovorio je samo da za to postoje agenti koji pregovaraju sa celnicima kluba i da mu je trenutno teren prioritet
znaci ne zamara se previse oko toga (za razliku od nekih nasih zvjezdica) i vjerovatno ce ostat u klubu uz neki masniji ugovor naravno
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti
- reds_forever
- Kontakt:
joj kako je obrukao onu naidu sa show timea...i to ne jednom,nego dva puta
kaze ona njemu " culi smo da ste potpisali cetverogodisnji ugovor"...kaze on njoj " ja naida ne znam odakle tebi takva informacija,ja jos nista nisam potpisao"....
kasnije,govori ona..."ta utakmica protiv marseja koja se danas trebala igrati,odgodjena je za narednu sedmicu"
kaze on njoj "hahah..kakva utakmica,danas smo igrali protiv lensa"

kaze ona njemu " culi smo da ste potpisali cetverogodisnji ugovor"...kaze on njoj " ja naida ne znam odakle tebi takva informacija,ja jos nista nisam potpisao"....
kasnije,govori ona..."ta utakmica protiv marseja koja se danas trebala igrati,odgodjena je za narednu sedmicu"
kaze on njoj "hahah..kakva utakmica,danas smo igrali protiv lensa"
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.