Emir Spahić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Emir Spahić

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2009, 20:30

Evo Spaha izlazi radi povrede. Nadajmo se da nije ozbiljno (a nije, jer je sam bez pomoci izaso sa terena) jer u sjajnoj je formi ocito.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 23 dec 2009, 20:36

Nadam se na nije teza povreda mada je vidno sepao kad je izlazio. Onaj mulac mu klizeci uletio kao mesar. Dobio i zuti za start

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 20:45

Nema Spahe,nema ni odbrane :roll: Primise gol...steta.Ali ga opet i zabise :lol:
Lion behuta ko' nenormalan :roll:
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 dec 2009, 20:54

nisam pratio jel zbog povrerde izasao
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 23 dec 2009, 20:55

Bravo Puel mazgo jedna, neka si ti stavio Govoua od pocetka. Tu je i zavrsio u Lyonu, nadam se da ce doc neki pravi strucnjak pa da se Pjanic jos razvije.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 20:59

19TM87 je napisao/la:nisam pratio jel zbog povrerde izasao
Ma da,ali prije bih rekao da je izasao zbog Pjanica.Da mu u zaru borbe nebi naletio na volej kako Spahi zna naici luda :lol:
Jer povreda i Spahic su dva razlicita pojma.On to jadnik ne zna ni sta znaci :mrgreen:
Steta sto su proslu,bezveze izgubili sad bi duboko bili na drugoj poziciji,ovako su treci.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Necromacer
Kontakt:

Post Postao/la Necromacer » 23 dec 2009, 23:19

Gledao sam tekmu cijelu...Spaha najbolji na terenu...bezbroj puta ga je pohvalio komentator sportkluba...
A evo komentara sa jednog uglednog hrvatskog portala o igri Emira Spahica...

"Montpellier u kojem je "bog i batina" sveprisutni BiH reprezentativac Emir Spahić (da se 29-godišnjak nije ozlijedio u 70. minuti Lyon "do sutra" ne bi dao gol) "

:mrgreen:

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 23 dec 2009, 23:28

Ma zna se da je Spaha veliki majstor. ;) ;) ;) ;)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 23 dec 2009, 23:37

On je potpisao na godinu dana,vrlo lako da bi se veliki klubovi mogli otimati za njega.
U najboljim godinama,pitanje je hoceli on ici iz Francuskog Dubrovika 8-)
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 23 dec 2009, 23:43

harishp je napisao/la:
19TM87 je napisao/la:nisam pratio jel zbog povrerde izasao
Ma da,ali prije bih rekao da je izasao zbog Pjanica.Da mu u zaru borbe nebi naletio na volej kako Spahi zna naici luda :lol:
Jer povreda i Spahic su dva razlicita pojma.On to jadnik ne zna ni sta znaci :mrgreen:
Steta sto su proslu,bezveze izgubili sad bi duboko bili na drugoj poziciji,ovako su treci.
Od druge pozicije ih dijeli samo bod, a fali im tekma(igraju protiv Grenoble u narednom kolu). Meni se najvise dopalo od Spahe ono dodavanje petom blizu kraja tekme. To samo majstor moze u svom kaznenom prostoru uradit.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

pinoche
Kontakt:

Post Postao/la pinoche » 29 dec 2009, 11:54

Evo krenula jagma za kapitenom. Biće ludo u januaru

bosanac723
Kontakt:

Post Postao/la bosanac723 » 04 jan 2010, 16:41

pinoche je napisao/la:Evo krenula jagma za kapitenom. Biće ludo u januaru
Montpelje bi pristao na prodaju Spahe kad bi oni dobre pare zaradili, jer oni nisu vrlo mocan klub, i te pare od spahe bi im dozvolile da nabave 2 nova igraca, jednog da proba zamijenit Spahica, i jednog u veznom redu. Nek spaha predje sad, pa mozda bude i on u LP naredne godine.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 04 jan 2010, 22:57

bosanac723 je napisao/la:
Montpelje bi pristao na prodaju Spahe kad bi oni dobre pare zaradili, jer oni nisu vrlo mocan klub, i te pare od spahe bi im dozvolile da nabave 2 nova igraca, jednog da proba zamijenit Spahica, i jednog u veznom redu. Nek spaha predje sad, pa mozda bude i on u LP naredne godine.
Sta oni imaju pristajati kad njemu ugovor istekne :lol:
100% sportski i krajnje opušten potpis

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 04 jan 2010, 23:39

Ako ne produze ugovor odose direkt ponovo nazad u drugu ligu.
Bez Spahica im je isto kao i u nasoj repci rupa zestoka.
Ima da im gazda omrsavi .....a 300 kila ima :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 21 jan 2010, 10:07

Jeli spaha igrao sinoc? nesto mi sumljivo??
BLUE NATION.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 jan 2010, 10:12

igrao, bio jedan od najboljih i najzasluznijih za rezultat prema njihovoj (klupskoj) zvanicnoj stranici . . . Emir Spahic – absolument impeccable hier soir . . . jedan od citata o utakmici, plus clanak o tekmi je postavljen sa njegovom slikom sto dodatno govori kakav je bio sinoc
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

Mirza_Hordas
Kontakt:

Post Postao/la Mirza_Hordas » 21 jan 2010, 11:28

Evil Genius je napisao/la:igrao, bio jedan od najboljih i najzasluznijih za rezultat prema njihovoj (klupskoj) zvanicnoj stranici . . . Emir Spahic – absolument impeccable hier soir . . . jedan od citata o utakmici, plus clanak o tekmi je postavljen sa njegovom slikom sto dodatno govori kakav je bio sinoc

zaista odlično igra u francuskoj.....zabio nekoliko golova, neprelazan za protivničke napadače...svaka čast spaha

ako ovako nastavi karijeru će nastaviti u jačem klubu
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.

"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 21 jan 2010, 12:09

Evil Genius je napisao/la:igrao, bio jedan od najboljih i najzasluznijih za rezultat prema njihovoj (klupskoj) zvanicnoj stranici . . . Emir Spahic – absolument impeccable hier soir . . . jedan od citata o utakmici, plus clanak o tekmi je postavljen sa njegovom slikom sto dodatno govori kakav je bio sinoc

hvala jarane...
BLUE NATION.

Evil Genius
Kontakt:

Post Postao/la Evil Genius » 21 jan 2010, 12:35

;)
ne znam jel' se vec o ovome raspravljalo al' naiso sam na intervju sa spahicem za neki magazin koji prati montpellier i izmedju ostalog postavljeno je pitanje oko produzenja ugovora . . . odgovorio je samo da za to postoje agenti koji pregovaraju sa celnicima kluba i da mu je trenutno teren prioritet
znaci ne zamara se previse oko toga (za razliku od nekih nasih zvjezdica) i vjerovatno ce ostat u klubu uz neki masniji ugovor naravno
''La maglia della Roma, anche da allenatore, te la togli, però ti rimane la pelle macchiata. Ci puoi mettere qualsiasi cosa sopra, ma il giallorosso sotto ti rimane sempre.'' Luciano Spalletti

reds_forever
Kontakt:

Post Postao/la reds_forever » 24 jan 2010, 18:10

joj kako je obrukao onu naidu sa show timea...i to ne jednom,nego dva puta :D
kaze ona njemu " culi smo da ste potpisali cetverogodisnji ugovor"...kaze on njoj " ja naida ne znam odakle tebi takva informacija,ja jos nista nisam potpisao"....

kasnije,govori ona..."ta utakmica protiv marseja koja se danas trebala igrati,odgodjena je za narednu sedmicu"
kaze on njoj "hahah..kakva utakmica,danas smo igrali protiv lensa"
After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '

"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], lol89, torbica i 29 gostiju.