Igrač br. 6

Goalgetter
Kontakt:

Re: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Goalgetter » 19 jan 2014, 18:54

harishp je napisao/la:Dilaver ako bi se pozvao,zamijenio bi Sunjica koja je blijeda kopija Papca.Dobar u timovima,kikser u repci.
Nikako Vranjesa.Zukanovic je prica za sebe,vise bi volio da se Cocacic pozvao,ali eto.Bilo je ili on ili ovaj.
Besic, i problem rijesen desno, na zadnjem veznom, i ako zatreba na stoperu. Od Besica ja ne pravim nikakvog World Class igraca, ali je igrac koji svojim trudom i zalaganjem u momentu najbolje moze pokriti ove dvije pozicije, pogotovo zadnjeg veznog, a i desnog beka, ukoliko Ogi nastavi po svome, Mume je najbolje sto u trenutku posjedujemo.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 19 jan 2014, 18:58

Goalgetter je napisao/la:
harishp je napisao/la:Dilaver ako bi se pozvao,zamijenio bi Sunjica koja je blijeda kopija Papca.Dobar u timovima,kikser u repci.
Nikako Vranjesa.Zukanovic je prica za sebe,vise bi volio da se Cocacic pozvao,ali eto.Bilo je ili on ili ovaj.
Besic, i problem rijesen desno, na zadnjem veznom, i ako zatreba na stoperu. Od Besica ja ne pravim nikakvog World Class igraca, ali je igrac koji svojim trudom i zalaganjem u momentu najbolje moze pokriti ove dvije pozicije, pogotovo zadnjeg veznog, a i desnog beka, ukoliko Ogi nastavi po svome, Mume je najbolje sto u trenutku posjedujemo.
Mume ima babin sindrom,kad mu pukne porusi sve od Zivinica do Tuzle.Sto u nekim momentima i nije bas pametno.
Zato je on bas bukvalan primjer sa konja..ma ni na magarca.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 19 jan 2014, 19:00

Momak nije dobar u vugla nikako, ali takav nam i jedan treba, dosta je ovih Mocarta po terenu :mrgreen: A zna povuci loptu, dati je u prostor i sl. :D
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Goalgetter
Kontakt:

Re: AW: Ognjen Vranješ

Post Postao/la Goalgetter » 19 jan 2014, 19:03

Kad Prandelli moze trpiti ispade Balotellija, a ovaj je barem 3x ludji od Mumeta, mozemo vala i mi. Da se sve to dovesti u red, nije dotle da je nemoguce sa njim. A i ovaj fighterski mentalitet mu moze itekako dobro doci na SP, naravno kad ga u poziovnom smislu koristi.

A i da budemo iskreni, Spaha nije nista drugaciji od njega, obojica isti problem imaju.

Sent from my GT-I9001 using Tapatalk 2

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 19 jan 2014, 19:11

Pravdao njegov status nisam da bih na neki način u budućnosti opravdao njegovo pozivanje u reprezentaciju ako ne nađe klub u kojemu će redovno igrati. Apsolutno ne.

Samo sam ukazao na blaćenje igrača koji to apsolutno ničim nije zaslužio. Ako je zaslužio lošim partijama za vrijeme igranja u reprezentaciji, to se tada trebalo pomenuti, a ne sada, kada se već duže vrijeme ne nazire kraj njegovoj transfer - sagi.

Ispade da nikada nije valjao, da je došao igrom slučaja i slično, a uz Spahu činio tandem pola kvalifikacija do ozlijede. Zašto je to tako bilo, sigurno ima razloga. Možemo samo da nagađamo šta bi se desilo sa njim u timu, da je bio zdrav po dolasku Bičakčića u reprezentaciju.

Ali jedno je tačno, a to je da je bio neizostavni član startne postave jedno vrijeme, solidno je obavljao svoj posao, i zbog toga, nema potrebe da ga se blati najednom.
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

kokakolas
Kontakt:

Post Postao/la kokakolas » 19 jan 2014, 20:27

harishp je napisao/la:
Mume ima babin sindrom,kad mu pukne porusi sve od Zivinica do Tuzle.Sto u nekim momentima i nije bas pametno.
Zato je on bas bukvalan primjer sa konja..ma ni na magarca.
Koja solucija je po tebi pametnija od stavljanja Bešića na DM? Dobro pa imamo igrača na izvoz i zbog takvih ili onakvih razloga ne isprobavamo igrače na deficitarnim pozicijama. Kamo sreče da bi ih barem prvo pozvali na prijateljske utakmice.
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."

Don't raise your voice, improve your argument.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jan 2014, 02:41

Boli ga cuna, uziva frajer u zivotu, svaki mjesec socijala na konto i ima se za hljeba i igara, ha ja. Svakako u njemu nikada nisam vidio nista posebno, sada je samo sluzbeno.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2014, 02:46

DonCorleone je napisao/la:Boli ga cuna, uziva frajer u zivotu, svaki mjesec socijala na konto i ima se za hljeba i igara, ha ja. Svakako u njemu nikada nisam vidio nista posebno, sada je samo sluzbeno.
mojne tako drug Vito, gledaj sad kad krene paljba na tebe :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 20 jan 2014, 02:59

Bosniacum Lilium je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:Boli ga cuna, uziva frajer u zivotu, svaki mjesec socijala na konto i ima se za hljeba i igara, ha ja. Svakako u njemu nikada nisam vidio nista posebno, sada je samo sluzbeno.
mojne tako drug Vito, gledaj sad kad krene paljba na tebe :D
Nek rafalaju i pale koliko hoce ali Don Vranjes i dalje ostaje na birou, jedino ako ga ne metnu kako za Facebook radnika :D .
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 jan 2014, 11:17

@Bosniacum, zašto se ponašaš kao uvrijeđena mlada ? :D

Ako sam napisao da se ne slažem sa nekim stvarima, ne mora po automatizmu da to mišljenje preovladava i da se prikaziva kao da je na silu nametnuto. Možda si ti upravu, al ja tako ne gledam na stvari, i to je to. Razišli smo se u mišljenjima, ni prvi, ni posljednji put, jel ? :D

0oo0
Kontakt:

Post Postao/la 0oo0 » 20 jan 2014, 13:25

Prije će postati facebook moderator nego što će novi ugovor dobit.
🔵⚪

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2014, 13:30

zizu1991 je napisao/la:@Bosniacum, zašto se ponašaš kao uvrijeđena mlada ? :D

Ako sam napisao da se ne slažem sa nekim stvarima, ne mora po automatizmu da to mišljenje preovladava i da se prikaziva kao da je na silu nametnuto. Možda si ti upravu, al ja tako ne gledam na stvari, i to je to. Razišli smo se u mišljenjima, ni prvi, ni posljednji put, jel ? :D
nidje veze, samo je daleko od istine da se bez Ogija ne moze i da je vazan ;)

i niko ga ne blati, to je samo cinjenicno stanje :D koje i on sam dokazuje iz dana u dan :)

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jan 2014, 13:58

i niko ga ne blati, to je samo cinjenicno stanje :D koje i on sam dokazuje iz dana u dan :)
Vazan je jer ako on bude na spisku, velika je sansa da jedan od dinamicnog dua Sunjic-Svrsajevic tu ne bude. U odnosu na njih je Nesta i Cafu u jednom.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 20 jan 2014, 14:01

Cartman je napisao/la:

Vazan je jer ako on bude na spisku, velika je sansa da jedan od dinamicnog dua Sunjic-Svrsajevic tu ne bude. U odnosu na njih je Nesta i Cafu u jednom.
plus dodas bratica okretnog ko doner, ocekujem barem bronzu na SP

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jan 2014, 14:11

Cuj okretnog ko doner. :lol: Dobar, dobar.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 20 jan 2014, 17:15

Bosniacum Lilium je napisao/la:nidje veze, samo je daleko od istine da se bez Ogija ne moze i da je vazan ;)

Mislim da nisam nigdje stavio da se bez njega ne može, a da je važan, jeste. Bolje je njega imati kao zamjenu za Mujdžu, nego Vršajevića, suludo je o tome i pričati, al eto. Ako ćemo tvojim načinom pisanja postova, mogu reći, da se nije povrijedio, odigrao bi čitave kvale sa Spahom, i da li bi onda bio važan ? :D

Čista naklapanja. Samo se naginjete kako vjetar puše. Da sutra potpiše za stabilan klub iz lige petice, opet bi bio igrač koji valja, i greške koje pominješ bi bile greške koje mogu da se dese svakom. No pošto je bez kluba, ne valja qrcu, i nije nikada ni valj'o, nego et', ne znamo ni sami otkud ga u reprezentaciji.

Kakvo činjenično stanje osim onoga da je bez kluba ? :D

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 20 jan 2014, 20:02

Haman godinu dana nije igrao lopte svakome je rizik ovo su povr. koje...nije nikad bio ni blizu prosjecnog def. igraca a sada narocito nakon godine bez igranja a bas da potpise sa njim neko neki ugovor mozda ali na max. 1.5 godinu plus da prihvati onu platu sto mu ponude.

Zasto barem ne nadje negdje da ode na probu :?:
Da sutra potpiše za stabilan klub iz lige petice, opet bi bio igrač koji valja
Nema sanse.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 21 jan 2014, 16:46

Prije ce haman Avdija preci u Sivaspor neko Ognjen naći neki klub..

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 21 jan 2014, 16:51

zizu1991 je napisao/la:
Bosniacum Lilium je napisao/la:nidje veze, samo je daleko od istine da se bez Ogija ne moze i da je vazan ;)

Mislim da nisam nigdje stavio da se bez njega ne može, a da je važan, jeste. Bolje je njega imati kao zamjenu za Mujdžu, nego Vršajevića, suludo je o tome i pričati, al eto. Ako ćemo tvojim načinom pisanja postova, mogu reći, da se nije povrijedio, odigrao bi čitave kvale sa Spahom, i da li bi onda bio važan ? :D

Čista naklapanja. Samo se naginjete kako vjetar puše. Da sutra potpiše za stabilan klub iz lige petice, opet bi bio igrač koji valja, i greške koje pominješ bi bile greške koje mogu da se dese svakom. No pošto je bez kluba, ne valja qrcu, i nije nikada ni valj'o, nego et', ne znamo ni sami otkud ga u reprezentaciji.

Kakvo činjenično stanje osim onoga da je bez kluba ? :D
gledaj, momka postujem jer voli Bosnu i jer je patriota, ali da je neki kvalitet, nije ;)

ZutiMrav
Kontakt:

Post Postao/la ZutiMrav » 21 jan 2014, 16:57

momka postujem jer voli Bosnu i jer je patriota, ali da je neki kvalitet, nije

Ognjen Vranješ
:? :roll:
Prvi amidza bubi ga Tino Sven

Zaključano

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.