Da jesmo a vi sad molite po TK da vas pusteharry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije..
NK Jedinstvo Bihać
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Jedinstvo Bihać
- anonymous001
- Kontakt:
mole po citavoj Bosni da im se pusti jer su oni Sloboda hahahaIceplayer je napisao/la:Da jesmo a vi sad molite po TK da vas pusteharry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije..
Mi ne molimo i ne pustamo suzice kao jedinstvo..mi to lagano ispod stola koju hiljadarkicu i problem sredjen.. moze nam seIceplayer je napisao/la:Da jesmo a vi sad molite po TK da vas pusteharry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
- anonymous001
- Kontakt:
kako se vi samo ponasate kao da Sloboda bjezi Jedinstvu 5 bodova a ne Jedinstvo Slobodi ...harry_90 je napisao/la:Mi ne molimo i ne pustamo suzice kao jedinstvo..mi to lagano ispod stola koju hiljadarkicu i problem sredjen.. moze nam seIceplayer je napisao/la:Da jesmo a vi sad molite po TK da vas pusteharry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije..sta je rekao tigric hocete li ici na premijer ligu il cete se skloniti da prodjemo duzni ste nam uslugu od prosle sezone...
Rece nam navijac jedinstva koji do jucer place,a sad malo ih krenulo i odmah umislili nesto..jadnoo
sta ti je rekao tigric hocete nam se skloniti da udjemo u premijer ligu,jer ste nam duzni uslugu od prosle sezone kad ste nam cmizdrili da vas se pusti?
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 20 jan 2014, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.
- anonymous001
- Kontakt:
koji si ti cmizdravacharry_90 je napisao/la:Rece nam navijac jedinstva koji do jucer place,a sad malo ih krenulo i odmah umislili nesto..jadnoosta ti je rekao tigric hocete nam se skloniti da udjemo u premijer ligu,jer ste nam duzni uslugu od prosle sezone kad ste nam cmizdrili da vas se pusti,al mi necemo cmizdriti vec cemo vas samo lagano proci ..
Hahaha nemate vi para da kupite klubove ono sto Azmir plati to se njemu odbije od poreza u Americi sumljam da ce bacati hiljade 
Ja hvala bogu ne placem,kao neki iz jedinstva pred kraj prosle sezoneanonymous001 je napisao/la:koji si ti cmizdravacharry_90 je napisao/la:Rece nam navijac jedinstva koji do jucer place,a sad malo ih krenulo i odmah umislili nesto..jadnoosta ti je rekao tigric hocete nam se skloniti da udjemo u premijer ligu,jer ste nam duzni uslugu od prosle sezone kad ste nam cmizdrili da vas se pusti,al mi necemo cmizdriti vec cemo vas samo lagano proci ..
.. nemoj da places sad, imas vremena na kraju sezone kad Jedinstvo udje u premijer ligu onda placi i kukaj koliko hoces haha
Jbg makar ne zavrsava po zatvorima ko tigric vas..kulturno gospodski se odradjuju poslovi..Iceplayer je napisao/la:Hahaha nemate vi para da kupite klubove ono sto Azmir plati to se njemu odbije od poreza u Americi sumljam da ce bacati hiljade
odo sad niste zanimljivi,cucemo se na kraju sezone..nemojte puno plakati kao prosli put..
Hahaha plakat ce Azmir kad vidi dje je dosao hahaha 
- anonymous001
- Kontakt:
hahahahahahahaha !Iceplayer je napisao/la:Hahaha plakat ce Azmir kad vidi dje je dosao hahaha
potpisujem!
plakat cete vi kad ostanete joj koju godinu u Federalnoj i onako ste vec 6 godina zaredom tu.anonymous001 je napisao/la:hahahahahahahaha !Iceplayer je napisao/la:Hahaha plakat ce Azmir kad vidi dje je dosao hahaha
potpisujem!
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Da jesmo ali ce te vi ostati jos kojufukara87 je napisao/la:plakat cete vi kad ostanete joj koju godinu u Federalnoj i onako ste vec 6 godina zaredom tu.anonymous001 je napisao/la:hahahahahahahaha !Iceplayer je napisao/la:Hahaha plakat ce Azmir kad vidi dje je dosao hahaha
potpisujem!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...
Trebamo se malo vratiti i jedni i drugi u PL i da budete par godina u sigurnoj zoni pa da malo gospodski pocnete razmisljati jer ste previse pofatali kompleksa u ovoj drugoj ligi, a meni je zao sto samo jedan ulazi i sto ce jedan ostati u Federalnoj..
Trebamo se malo vratiti i jedni i drugi u PL i da budete par godina u sigurnoj zoni pa da malo gospodski pocnete razmisljati jer ste previse pofatali kompleksa u ovoj drugoj ligi, a meni je zao sto samo jedan ulazi i sto ce jedan ostati u Federalnoj..
Potpisujem tako i ja mislim trebala bi 2 tima uci u PL a to su Jedinstvo i Sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...
Ma malo se salim gore sa vama
- tuzlak1987
- Kontakt:
Tako je, lijep pozdrav i dobrodosli na gostovanje. Ima da napravimo finu utakmicu zajedno, bolju od vecine ove godine u PL bar sto se tice posjete na tribinama.. I Jedinstvo zasluzuje da igra PL, samo steta sto smo se i jedni i drugi ove godine sjetili da to moramo pa ce neko da ostane jbgIceplayer je napisao/la:Potpisuje tako i ja mislim trebala bi 2 tima uci u PL a to su Jedinstvo i Sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...
Ma malo se sali gore sa vama
A inace ne volim posjecivanje ovih tema drugih klubova, ovako pogledam samo nekad da vidim jestel koga doveli i sta se desava ali prvi put da komentarisem temu Jedinstva
- Probisvjet
- Kontakt:
anonimus ako zelis na utakmicu budi moj gost. Rucak tamo gdje je Ciro predstavljen, ulaznica, za piti sta pozelis i vozi te vozac na bus.
Ovo je bez zahebancije. Cijenim vjerne navijace, zaludjene do kosti.
Stvarno ako zelis javi na PP, ne smije ti dlaka da fali, cak ce sa nama biti covjek iz MUP-a.
Ovo je bez zahebancije. Cijenim vjerne navijace, zaludjene do kosti.
Stvarno ako zelis javi na PP, ne smije ti dlaka da fali, cak ce sa nama biti covjek iz MUP-a.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sta ce im falit, nit smo kad bili rivali nit sta. Samo svako navija za svoju ekipu, a nasli se u takvoj situaciji da se borimo za ulazak jedni protiv drugih 
Da ima vise timova kao Jedinstvo i Sloboda ovo bi bila isto kvalitetna liga, a utakmica nece biti za 10 nego za 11tuzlak1987 je napisao/la:Tako je, lijep pozdrav i dobrodosli na gostovanje. Ima da napravimo finu utakmicu zajedno, bolju od vecine ove godine u PL bar sto se tice posjete na tribinama.. I Jedinstvo zasluzuje da igra PL, samo steta sto smo se i jedni i drugi ove godine sjetili da to moramo pa ce neko da ostane jbgIceplayer je napisao/la:Potpisuje tako i ja mislim trebala bi 2 tima uci u PL a to su Jedinstvo i Sloboda.tuzlak1987 je napisao/la:Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...
Ma malo se sali gore sa vama
A inace ne volim posjecivanje ovih tema drugih klubova, ovako pogledam samo nekad da vidim jestel koga doveli i sta se desava ali prvi put da komentarisem temu Jedinstva
Sve mi se čini da je ova nasa liga postala zanimljivija od PL 
Hahaha daRafael30 je napisao/la:Sve mi se čini da je ova nasa liga postala zanimljivija od PL
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.