NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

Iceplayer
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 10:52

harry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije.. :mrgreen:
Da jesmo a vi sad molite po TK da vas puste :lol:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 10:56

Iceplayer je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Do jucer plakali i molili da ih se pusti da ne ispadnu iz lige,danas se nesto pohasili cim su prvi na tabeli..ko se zadnji smije najsladje se smije.. :mrgreen:
mole po citavoj Bosni da im se pusti jer su oni Sloboda hahaha 8-) ...

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jan 2014, 11:21

Iceplayer je napisao/la:
Mi ne molimo i ne pustamo suzice kao jedinstvo..mi to lagano ispod stola koju hiljadarkicu i problem sredjen.. moze nam se :lol: sta je rekao tigric hocete li ici na premijer ligu il cete se skloniti da prodjemo duzni ste nam uslugu od prosle sezone...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 11:46

harry_90 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:
Mi ne molimo i ne pustamo suzice kao jedinstvo..mi to lagano ispod stola koju hiljadarkicu i problem sredjen.. moze nam se :lol: sta je rekao tigric hocete li ici na premijer ligu il cete se skloniti da prodjemo duzni ste nam uslugu od prosle sezone...
kako se vi samo ponasate kao da Sloboda bjezi Jedinstvu 5 bodova a ne Jedinstvo Slobodi ... :lol: koja ste vi komedija od kluba i navijaca majke mi !

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jan 2014, 11:51

Rece nam navijac jedinstva koji do jucer place,a sad malo ih krenulo i odmah umislili nesto..jadnoo ;) sta ti je rekao tigric hocete nam se skloniti da udjemo u premijer ligu,jer ste nam duzni uslugu od prosle sezone kad ste nam cmizdrili da vas se pusti?
Zadnja izmjena: harry_90, dana/u 20 jan 2014, 11:54, ukupno mijenjano 1 put.

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 11:53

harry_90 je napisao/la:Rece nam navijac jedinstva koji do jucer place,a sad malo ih krenulo i odmah umislili nesto..jadnoo ;) sta ti je rekao tigric hocete nam se skloniti da udjemo u premijer ligu,jer ste nam duzni uslugu od prosle sezone kad ste nam cmizdrili da vas se pusti,al mi necemo cmizdriti vec cemo vas samo lagano proci ..
koji si ti cmizdravac :lol: .. nemoj da places sad, imas vremena na kraju sezone kad Jedinstvo udje u premijer ligu onda placi i kukaj koliko hoces haha

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 12:02

Hahaha nemate vi para da kupite klubove ono sto Azmir plati to se njemu odbije od poreza u Americi sumljam da ce bacati hiljade :lol:

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 20 jan 2014, 12:28

anonymous001 je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:Rece nam navijac jedinstva koji do jucer place,a sad malo ih krenulo i odmah umislili nesto..jadnoo ;) sta ti je rekao tigric hocete nam se skloniti da udjemo u premijer ligu,jer ste nam duzni uslugu od prosle sezone kad ste nam cmizdrili da vas se pusti,al mi necemo cmizdriti vec cemo vas samo lagano proci ..
koji si ti cmizdravac :lol: .. nemoj da places sad, imas vremena na kraju sezone kad Jedinstvo udje u premijer ligu onda placi i kukaj koliko hoces haha
Ja hvala bogu ne placem,kao neki iz jedinstva pred kraj prosle sezone :lol: jel ti to rekao tigric iz zatvora ? :lol:
Iceplayer je napisao/la:Hahaha nemate vi para da kupite klubove ono sto Azmir plati to se njemu odbije od poreza u Americi sumljam da ce bacati hiljade :lol:
Jbg makar ne zavrsava po zatvorima ko tigric vas..kulturno gospodski se odradjuju poslovi.. :mrgreen:

odo sad niste zanimljivi,cucemo se na kraju sezone..nemojte puno plakati kao prosli put..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 12:30

Hahaha plakat ce Azmir kad vidi dje je dosao hahaha :lol:

anonymous001
Kontakt:

Post Postao/la anonymous001 » 20 jan 2014, 12:46

Iceplayer je napisao/la:Hahaha plakat ce Azmir kad vidi dje je dosao hahaha :lol:
hahahahahahahaha !
potpisujem!

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 20 jan 2014, 12:48

Iceplayer je napisao/la:Hahaha plakat ce Azmir kad vidi dje je dosao hahaha :lol:
hahahahahahahaha !
potpisujem!
plakat cete vi kad ostanete joj koju godinu u Federalnoj i onako ste vec 6 godina zaredom tu.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 12:56

fukara87 je napisao/la:
hahahahahahahaha !
potpisujem!
plakat cete vi kad ostanete joj koju godinu u Federalnoj i onako ste vec 6 godina zaredom tu.
Da jesmo ali ce te vi ostati jos koju :lol:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jan 2014, 12:59

Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...

Trebamo se malo vratiti i jedni i drugi u PL i da budete par godina u sigurnoj zoni pa da malo gospodski pocnete razmisljati jer ste previse pofatali kompleksa u ovoj drugoj ligi, a meni je zao sto samo jedan ulazi i sto ce jedan ostati u Federalnoj..

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 13:04

tuzlak1987 je napisao/la:Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...

Trebamo se malo vratiti i jedni i drugi u PL i da budete par godina u sigurnoj zoni pa da malo gospodski pocnete razmisljati jer ste previse pofatali kompleksa u ovoj drugoj ligi, a meni je zao sto samo jedan ulazi i sto ce jedan ostati u Federalnoj..
Potpisujem tako i ja mislim trebala bi 2 tima uci u PL a to su Jedinstvo i Sloboda.
Ma malo se salim gore sa vama :D

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jan 2014, 13:07

Iceplayer je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Koji ste vi likovi, ne mrzim vasu ekipu i Krajinu kao Krajinu. Niti ista sto ima veze sa vama, ali vi nas hejtate opasno, a nista vam nismo skrivili. Bas ste razocarenje od ljudi...

Potpisuje tako i ja mislim trebala bi 2 tima uci u PL a to su Jedinstvo i Sloboda.
Ma malo se sali gore sa vama :D
Tako je, lijep pozdrav i dobrodosli na gostovanje. Ima da napravimo finu utakmicu zajedno, bolju od vecine ove godine u PL bar sto se tice posjete na tribinama.. I Jedinstvo zasluzuje da igra PL, samo steta sto smo se i jedni i drugi ove godine sjetili da to moramo pa ce neko da ostane jbg

A inace ne volim posjecivanje ovih tema drugih klubova, ovako pogledam samo nekad da vidim jestel koga doveli i sta se desava ali prvi put da komentarisem temu Jedinstva :mrgreen:

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 20 jan 2014, 13:48

anonimus ako zelis na utakmicu budi moj gost. Rucak tamo gdje je Ciro predstavljen, ulaznica, za piti sta pozelis i vozi te vozac na bus.
Ovo je bez zahebancije. Cijenim vjerne navijace, zaludjene do kosti.
Stvarno ako zelis javi na PP, ne smije ti dlaka da fali, cak ce sa nama biti covjek iz MUP-a.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 20 jan 2014, 14:13

Ma sta ce im falit, nit smo kad bili rivali nit sta. Samo svako navija za svoju ekipu, a nasli se u takvoj situaciji da se borimo za ulazak jedni protiv drugih :mrgreen:

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 14:15

tuzlak1987 je napisao/la:
Iceplayer je napisao/la:

Potpisuje tako i ja mislim trebala bi 2 tima uci u PL a to su Jedinstvo i Sloboda.
Ma malo se sali gore sa vama :D
Tako je, lijep pozdrav i dobrodosli na gostovanje. Ima da napravimo finu utakmicu zajedno, bolju od vecine ove godine u PL bar sto se tice posjete na tribinama.. I Jedinstvo zasluzuje da igra PL, samo steta sto smo se i jedni i drugi ove godine sjetili da to moramo pa ce neko da ostane jbg

A inace ne volim posjecivanje ovih tema drugih klubova, ovako pogledam samo nekad da vidim jestel koga doveli i sta se desava ali prvi put da komentarisem temu Jedinstva :mrgreen:
Da ima vise timova kao Jedinstvo i Sloboda ovo bi bila isto kvalitetna liga, a utakmica nece biti za 10 nego za 11 :D

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 20 jan 2014, 15:26

Sve mi se čini da je ova nasa liga postala zanimljivija od PL :D

Iceplayer
Kontakt:

Post Postao/la Iceplayer » 20 jan 2014, 15:45

Rafael30 je napisao/la:Sve mi se čini da je ova nasa liga postala zanimljivija od PL :D
Hahaha da :lol:

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 6 gostiju.