soxx je napisao/la:BoBo89 je napisao/la:
Bas me zanima za koga ce navijati ti koji nisu gloryhunteri kad Romanu dosadi njegova igracka?
Ne mislis valjda da ce dovijeka bit ovako?
United da ispadne u drugu ligu te bude tim koji i jest za 2 lige. Za koga bi ti navijao?
Sent from my HTC One V using Tapatalk
Moja greska je sto ovo boldirano nisam stavio pod navodne znake.
Naravno da je prakticno nemoguce promijenit tim za koji navijas, osim ako nisi gloryhunter.
Virtu4l je napisao/la:
Ne znam kako će biti, ali sigurno da imaju ljudi koji razmišljaju o svemu. Chelsea je izrastao u veliki klub u svakom pogledu, ne samo po rezultatima na terenu već i po ostalim parametrima koje ga čine onim što trenutno jeste. Organizacija, akademija, kampovi, odličan marketing, skauting... ne može se to ugasiti preko noći. Već godinama nema bjesomučnog trošenja, a i kad se izdvoje velike pare za igrača, ima neki kriterij za to, što u početku nije bila praksa. Dokaz o moći Chelsea je to da nam nikad niko nije kupio igrača na kojeg računamo, da svi igrači vole klub i da tu nisu samo zbog para. Hazard je mogao birati klub, bez obzira na cijenu, ali je izabrao Chelsea, itd...
....i na kraju su svi sretno zivjeli do kraja zivota.
Hajd sad mi objasni kako bi Chelsea, uz sav taj silni napredak koji si gore naveo, financijski konkurisao gigantima koji su 3 i vise puta vrjedniji od njih ?
Virtu4l je napisao/la:
Hazard je mogao birati klub, bez obzira na cijenu, ali je izabrao Chelsea, itd...
Mogao je i Moura birati, , mogao je i Falcao, mogao je i Ibra, a svi na kraju odose za djecackim snovima
Virtu4l je napisao/la:
Niti jedan projekat stvaranja kluba preko noći nije nam ni blizu, City, PSG, Monaco i kompanija djeluju poprilično neozbiljno u odnosu na ono što se radi kod nas. Ono što imaju United ili Liverpool se ne može kupiti, ali niko to i ne pokušava da kupi. City je za tri godine potrošio kao Chelsea za deset.
Zato sto ste vi ranije poceli, pa ste vec prosli fazu tranzicije, a arapi trose vise, jer imaju vise
Kad sam igrao FM10, pa vodim uporedo Real i WBA, te malo poguram WBA, s nekih stotinjak miliona.
Za par sezona sam prvak

Poslije ispricam prijateljima, a oni kazu da je to varanje

Cuj varanje