Manchester United FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Re: FC Manchester United

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jan 2014, 13:41

Virtu4l je napisao/la:
Dotični im trenutno odmaže. Visi po utakmicama, komentariše sve i svašta, samo stvara bespotreban pritisak Moyesu.
Dotični ne komentariše ništa (jedini njegovi istupi ove sezone su vezani za knjgu koju je objavio), već samo ide da gleda svoj klub gdje je jedan od direktora i ambasadora, neki bi mu ovdje i to zabranili :roll:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 20 jan 2014, 13:49

harry_90 je napisao/la:
Hebes ti sve kada rezultati jednog tima zavise od jednog trenera,cim njega nema klub pada.
A pazi sad: hebeš ti sve kad čitav jedan klub, klupska istorija i najveći klupski uspjesi, igrači, finansije i sl. zavise od jednog čovjeka. Da njega nema taj klub bi, kao i decenijama prije tog čovjeka, i dalje bio puki prosjek i smatrao bi uspjehom plasman u top 5. Pogodi o kojem klubu se radi.

MUFC_#1
Kontakt:

Post Postao/la MUFC_#1 » 20 jan 2014, 13:52

Vi se zamarate ovim niskotarifnim klubovima,koji Unitedu nisu do koljena,Mogu se samo saget jos 20 godina,kad skupa imaju titula ko mi hahaha.Jedna loša sezona,vidjeli gdje ko šta proci ce i to.United je bio i bit ce uvjek 8-)

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2014, 14:02

rio_Ferdy88 je napisao/la:Dotični ne komentariše ništa (jedini njegovi istupi ove sezone su vezani za knjgu koju je objavio), već samo ide da gleda svoj klub gdje je jedan od direktora i ambasadora, neki bi mu ovdje i to zabranili :roll:
Ovo sam pokupio od komentatora na BET365 radiju. Nedavno sam tamo gledao takmu Uniteda i Spursa i komentatori govore kako mu Ferguson diše za vratom, stvara pritisak i spominju da on kao nešto komentariše, uvijek je u krupnom planu i slično. Šta ja znam, ljudi su englezi, valjda znaju o čemu pričaju :?:
MUFC_#1 je napisao/la:Vi se zamarate ovim niskotarifnim klubovima,koji Unitedu nisu do koljena,Mogu se samo saget jos 20 godina,kad skupa imaju titula ko mi hahaha.
Sad već koristiš argumente za koje ste godinama ismijavali navijače Liverpoola.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

EPL
Kontakt:

Post Postao/la EPL » 20 jan 2014, 14:07

slika
Fergie TIME!
SIR ALEX FERGUSON NAJVECI U HISTORIJI FUDBALA!

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jan 2014, 14:09

MoR je napisao/la:
harry_90 je napisao/la:
Hebes ti sve kada rezultati jednog tima zavise od jednog trenera,cim njega nema klub pada.
A pazi sad: hebeš ti sve kad čitav jedan klub, klupska istorija i najveći klupski uspjesi, igrači, finansije i sl. zavise od jednog čovjeka. Da njega nema taj klub bi, kao i decenijama prije tog čovjeka, i dalje bio puki prosjek i smatrao bi uspjehom plasman u top 5. Pogodi o kojem klubu se radi.
:lol:

Hajde sad provokatori odyebite sa teme. Ne borimo se za titulu, sta ste obuzeti?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 20 jan 2014, 14:13

Virtu4l je napisao/la: Ovo sam pokupio od komentatora na BET365 radiju. Nedavno sam tamo gledao takmu Uniteda i Spursa i komentatori govore kako mu Ferguson diše za vratom, stvara pritisak i spominju da on kao nešto komentariše, uvijek je u krupnom planu i slično. Šta ja znam, ljudi su englezi, valjda znaju o čemu pričaju :?:
Oni onda očito misle na to što posjećuje tekme, jer ja stvarno pomno pratim skoro sve otočke medije i nigdje Fergie ne daje izjave, izuzev tih spomenutih za knjigu, kad je rađena promocija iste :)

Znao bih stvarno da je negdje spomenuo nešto, jer bi to odmah odjeknulo u medijima, ali zna i on da je pametno da se drži malo podalje od medija, a to što posjećuje tekme je očekivano ipak, nije njemu tako lako napustiti sve to, a i obavlja tu funkciju direktora tako da nema smisla da ne bude na tekmama.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 20 jan 2014, 14:14

Cartman je napisao/la:Hajde sad provokatori odyebite sa teme.
Kad si ti tako lijepo zamolio, ja se stvarno više neću javljati.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jan 2014, 14:15

To sto neki spominju da je Ferguson kao neki pritisak za Moyesa, samo govori koliko su primitivni i limitirani engleski "eksperti", gotovo svi osim Garya Nevillea. Cuj to mu pritisak. :lol: Pa Moyes ga i ne vidi. Ferguson je Moyesu trenutno najbolji savjetnik, prijatelj i podrska. Dok ga on stiti, vjerovatno nece ni dobit otkaz. Ali znamo da Fergie uvijek stavlja klub ispred svega, tako da ni njegovo strpljenje nije beskonacno.

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 20 jan 2014, 14:34

Ne moze se krivit Ferguson sto je koristio Scholesa, covjek je sa takvim igracima osvojio ligu. Ne zanimaju me te price oko sudija i tih stvari, sudije ti mogu pomoci ali ne mogu osvojiti titulu za tebe. Ocekivalo se da ce Utd biti slabiji, ali niko nije ocekivao ovako dobru igru Evertona prije svih. Nije Utd ni na toliko losoj pozicij, nisu daleko od 4 mjesta. Naravno da je pad sa 1 mjesta na borbu za 4 mjesto razocarenje, ali nakon odlaska covjeka koji je bio i ostace dusa kluba nije lako nijednom treneru pa tako ni Moyesu, dugo ce on biti u Fergijevoj sjeni. I da, ima tu pritiska, svako ko kaze da nema treba posjetiti psihologa.
Sto se tice pojacanja, nakon preuzimanja kluba 90% trenera ce dovesti igrace s kojim su radili(Fellaini) jer Moyes jos ne zna s kakvim igracima raspolaze. Nije isto gledati kako igraju pod palicom drugog covjeka i raditi s njima svaki dan. Moyes moze napraviti dobar posao ako mu se da vise vremena, ali i ne mora. Jedno je sigurno promjena trenera ne bi donijela nista dobro.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 20 jan 2014, 15:07

Kakva panika a pobjedili ste 4 od zadnjih 6. Forma je dobra i ako nista za top 4 imate 90% šanse.

trxel
Kontakt:

Post Postao/la trxel » 20 jan 2014, 15:20

Virtu4l je napisao/la:
trxel je napisao/la:Ajde sto Vitruoza trola, ali ovaj šoxx... :lol:
Ne valja ti kad trolam, ne valja kad ne trolam, odluči se :twisted:
Ne znas trolati, a kad ne trolas, onda ne pises... Izvinjavam se u prvom postu sam napravio gresku
Ajde sto Vitruoza pokusava da trola
ispravljeno...
Sir Alex Ferguson´the greatest manager of all time´

Ferguson said: "United can do anything, believe me. They've got that great philosophy and history, they will always do well."

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 20 jan 2014, 15:36

jedina mana ovog foruma je sto ako si realan budes popljuvan,ili ti ga los navijac itd itd.jucer je samo fudbalska neznalica vjerovala da mozemo do boda,a kamo 3
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 jan 2014, 15:45

kingwazza je napisao/la:jedina mana ovog foruma je sto ako si realan budes popljuvan,ili ti ga los navijac itd itd.jucer je samo fudbalska neznalica vjerovala da mozemo do boda,a kamo 3
Nikad veca kvota nije bila na United u Premier Ligi. Tuzna je situacija kad izgubis i to potpuno ocekujes, skoro da se i ne razocaras. Utakmica jucer je me dosta podsjetila na prijasnje susrete izmedju Uniteda i Arsenala na Old Traffordu. Zna se sta ce bit na kraju. Cak i kad smo kao nesto probali u pocetku, znalo je se da od toga nema nista.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 20 jan 2014, 16:18

Golman Manchester Uniteda, Anders Lindegaard, mogao bi od naredne sezone obući dres njemačkog bundesligaša Borussije iz Moenchengladbacha.
Pobjeda je bolja od orgazma!

kingwazza
Kontakt:

Post Postao/la kingwazza » 20 jan 2014, 16:19

ja i dalje ostajem pri svom da postoje neki problemi u klubu jer pojacanja nema na pomolu,a nikada ovako nisu bila potrbna jer ne moguce je da Moyes to ne vidi,ipak je to trener sa dugim stazom u ovoj opakoj ligi,i sigurno je da on to zna,ali nesto ne stima.Naravno UTD vise nije privlacna ekipa igrackim klasama,ali ima i onih koji bi sigurno rado dosli,a nisu toliko skupi,a donijeli bi prevagu.
George Best and Cantona,They came to us from heaven..
1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

nyxem
Kontakt:

Post Postao/la nyxem » 20 jan 2014, 16:29

ma tek se nešto može više očekivati za ljeto, bar je izjava bila na oficijelnoj stranici:

"All the work has really been done prior to January. A lot of the work we are doing now is for the summer."
- David Moyes

BoBo89
Kontakt:

Re: Odg: FC Manchester United

Post Postao/la BoBo89 » 20 jan 2014, 17:11

soxx je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la: Bas me zanima za koga ce navijati ti koji nisu gloryhunteri kad Romanu dosadi njegova igracka?
Ne mislis valjda da ce dovijeka bit ovako?
United da ispadne u drugu ligu te bude tim koji i jest za 2 lige. Za koga bi ti navijao?

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Moja greska je sto ovo boldirano nisam stavio pod navodne znake.
Naravno da je prakticno nemoguce promijenit tim za koji navijas, osim ako nisi gloryhunter.
Virtu4l je napisao/la:
Ne znam kako će biti, ali sigurno da imaju ljudi koji razmišljaju o svemu. Chelsea je izrastao u veliki klub u svakom pogledu, ne samo po rezultatima na terenu već i po ostalim parametrima koje ga čine onim što trenutno jeste. Organizacija, akademija, kampovi, odličan marketing, skauting... ne može se to ugasiti preko noći. Već godinama nema bjesomučnog trošenja, a i kad se izdvoje velike pare za igrača, ima neki kriterij za to, što u početku nije bila praksa. Dokaz o moći Chelsea je to da nam nikad niko nije kupio igrača na kojeg računamo, da svi igrači vole klub i da tu nisu samo zbog para. Hazard je mogao birati klub, bez obzira na cijenu, ali je izabrao Chelsea, itd...
....i na kraju su svi sretno zivjeli do kraja zivota. :D
Hajd sad mi objasni kako bi Chelsea, uz sav taj silni napredak koji si gore naveo, financijski konkurisao gigantima koji su 3 i vise puta vrjedniji od njih ?
Virtu4l je napisao/la:
Hazard je mogao birati klub, bez obzira na cijenu, ali je izabrao Chelsea, itd...
Mogao je i Moura birati, , mogao je i Falcao, mogao je i Ibra, a svi na kraju odose za djecackim snovima :mrgreen:
Virtu4l je napisao/la:
Niti jedan projekat stvaranja kluba preko noći nije nam ni blizu, City, PSG, Monaco i kompanija djeluju poprilično neozbiljno u odnosu na ono što se radi kod nas. Ono što imaju United ili Liverpool se ne može kupiti, ali niko to i ne pokušava da kupi. City je za tri godine potrošio kao Chelsea za deset.
Zato sto ste vi ranije poceli, pa ste vec prosli fazu tranzicije, a arapi trose vise, jer imaju vise ;)

Kad sam igrao FM10, pa vodim uporedo Real i WBA, te malo poguram WBA, s nekih stotinjak miliona.
Za par sezona sam prvak :mrgreen: Poslije ispricam prijateljima, a oni kazu da je to varanje :?
Cuj varanje :roll:

red devil88
Kontakt:

Post Postao/la red devil88 » 20 jan 2014, 17:28

Pjanic :
"Moram reći da mi laska interesovanje Manchester Uniteda. Kao i svaki drugi igrač, drago mi je kad čujem da se najveći svjetski klubovi interesuju za mene. Ne znam da li ću preći na Old Trafford, u fudbalu se to ne može znati", rekao je Pjanić, pa nastavio:

"Međutim, ja sam igrač Rome. Kroz ovo vrijeme provedeno u Rimu postao sam veliki navijač Rome i ovdje mi stvarno lijepo. Da bi se bilo koji transfer obistinio, potrebno je da se slože sve tri strane", dodao je naš reprezentativac.
Glory Glory Man United !!! :D

soxx
Kontakt:

Re: Odg: FC Manchester United

Post Postao/la soxx » 20 jan 2014, 17:45

BoBo89 je napisao/la:
soxx je napisao/la:
BoBo89 je napisao/la: Bas me zanima za koga ce navijati ti koji nisu gloryhunteri kad Romanu dosadi njegova igracka?
Ne mislis valjda da ce dovijeka bit ovako?
United da ispadne u drugu ligu te bude tim koji i jest za 2 lige. Za koga bi ti navijao?

Sent from my HTC One V using Tapatalk
Moja greska je sto ovo boldirano nisam stavio pod navodne znake.
Naravno da je prakticno nemoguce promijenit tim za koji navijas, osim ako nisi gloryhunter.
Pa to ti hocu reci. United/Chelsea da dozivi krah izgubit ce neke navijace, te gloryhuntere isto kao i svaki drugi klub.

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.