Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Marsal
- Kontakt:
Re: Arsenal
Baš to @bega. Imaju dosta vremena za odmor, skoro svaka pauza će biti po 7 dana.
@gio10
Pa i nije baš neka šteta. Dobar je Vučina, ali realno nije ništa bolji od Girouda tako da sretno mu bilo. Nama treba neka klasa, neki predator, a ne gomilanje sličnih igrača.
@gio10
Pa i nije baš neka šteta. Dobar je Vučina, ali realno nije ništa bolji od Girouda tako da sretno mu bilo. Nama treba neka klasa, neki predator, a ne gomilanje sličnih igrača.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Pa da su vaši bili malo više zagrijani za transfer, 12 miliona i ne bi bilo puno za ovakvog igrača, a vjerujem da bi zabio makar 10 golova do kraja sezone, sa onakvim veznim redom kakav ima Arsenal
Ja te volim, volim Željo..
Bojim se da cemo mi sa Zirokopoterom po trofej UCL
Sanogo se vratio treninzima, mislim da bi mogao biti nesto kao " Titi " ako ne bi imao povreda vise.. tesko ali moguce je, imam nekakav osjecaj jer me dosta podsjeca na Henrya po kretanju, tehnikom a i Diaby je slican velemastor po tom pitanju samo povrede jbmu..
Sanogo se vratio treninzima, mislim da bi mogao biti nesto kao " Titi " ako ne bi imao povreda vise.. tesko ali moguce je, imam nekakav osjecaj jer me dosta podsjeca na Henrya po kretanju, tehnikom a i Diaby je slican velemastor po tom pitanju samo povrede jbmu..
Ma kakav Sanogo i Anri, ni blizu ba, drugi tip igraca, a tu tehniku koju spominjes, nije bas da mu je to najjaca strana.
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Jedina slicnost izmedju Titija i Yaye je da su obojica tamnoputi
" Vise je dobrih ljudi na svijetu nego zlih. Mnogo vise. Samo se zli dalje cuju i teze osjecaju. Dobri cute." M. Selimovic
Najbolje nam je onda vratit Campbella sa posudbe, kakav crni Sanogo.
Ljudi Lord is back,ne treba niko.Bendy je klasa napadac vjerujte mi,ima da prokljuca sad i da nastavi gdje je stao u zadnjoj tekmi.Lord ce da nas povede ka trofejima

SLOBODA NAVIJAČIMA
pa jel ti ja kažem da su nebuloze da će on u London?!gio10 je napisao/la:
Vučinić je napustio Torino, ali izgleda da neće van Italije, već će završiti u Interu. Šteta za Arsenal.
A.F.C. Bournemouth!
Pa dobro sad, ja sam pročitao na dosta stranica da je Vučinićev agent u Londonu na pregovorima ( Arsenal/Tottenham ) i danas odjednom se pojavi jedan bum da će biti ta razmjena Vučinić-Guarin, i da nema ništa od transfera u Arsenal 
Ja te volim, volim Željo..
ma rek'o Wenger:" Možda ste vi vidili Vučinića u Londonu...ja nisam!" pa zato ja kažem 
A.F.C. Bournemouth!
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Sad naletio na fejsu pa reko da podjelim sa vama, sigurno će se neki sjetiti ove situacije

Rockefeller je napisao/la:Meni taj raspored ne djeluje uopće toliko težak. Mnogo teži mi je bio onaj: subota protiv Evertona, sredina sedmice protiv Napolia, kraj sedmice protiv Citya i onda kroz devet dana je bio Chelsea ako se ne varam.
I u tom rasporedu se nismo najbolje proveli, nerjeseno sa Evertonom, poraz on Napolia i City-a i nerjeseno sa Chelsea-om
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Sanogo je igrom i svim ostalim osim frizure najsličniji Adebawhoreu...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Nigdje veze. Prije godinu dana mogao si ga džaba dovesti iz Uniteda, a sad treba da daš 40+ miliona da bi ga doveo? Nit je Wenger tolika budala nit će se to ikada desiti.Rockefeller je napisao/la:Šta će vam Cabaye? Ako će Diaby završavat karijeru (u Arsenalu) dovesti Pogbu.
Ja vam kazem, cim agenti slecu u London ode on dalje...
Klasicna prica da ga uvaljaju negdje drugdje. Spominjane Arsenala je najbolje za sklapanje poslova. 
Nego nama da nasa ljubav Draxler dodje...
Nego nama da nasa ljubav Draxler dodje...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Lolcina ko kuca!
Ovo je vjerovatno onaj sa naseg foruma?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
Ubila se za avatara. Hvala Head.Head je napisao/la:
U petak prenos na SK protiv Koventrija, bilo mi je neobicno gledat preko strima prosli put, vise od mjesec dana se Arsenal povlacio po SK-ovima.
Vedo izdrzi
Vedo izdrzi
#Voajeroljupci na respiratorima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.