Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Lolcina ko kuca!
Ovo je vjerovatno onaj sa naseg foruma?

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
Ubila se za avatara. Hvala Head.Head je napisao/la:
U petak prenos na SK protiv Koventrija, bilo mi je neobicno gledat preko strima prosli put, vise od mjesec dana se Arsenal povlacio po SK-ovima.
Vedo izdrzi
Vedo izdrzi

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
U koliko sati igramo ?bega_afc je napisao/la:U petak prenos na SK protiv Koventrija, bilo mi je neobicno gledat preko strima prosli put, vise od mjesec dana se Arsenal povlacio po SK-ovima.
Vedo izdrzi
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
20:45Orion87 je napisao/la:U koliko sati igramo ?bega_afc je napisao/la:U petak prenos na SK protiv Koventrija, bilo mi je neobicno gledat preko strima prosli put, vise od mjesec dana se Arsenal povlacio po SK-ovima.
Vedo izdrzi
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Protiv Wigana, na gostovanju ako se ne varam. Davno je i ovo bilo ostarilo seOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad naletio na fejsu pa reko da podjelim sa vama, sigurno će se neki sjetiti ove situacije![]()

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
hattrick ja mislim da je tada protiv wigana postigao 

Tužno je bilo one noći,
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
kad sam saznao za njih..
sto šezdeset grobova u Liska ulici..
Tu sam ostao,
od suza brišući lice..
gledajući grobove iz Liska ulice..
MUSVDG
Tad je BHT znao prenositi po 3-4 utakmice EPL sedmicnoDesole je napisao/la:Protiv Wigana, na gostovanju ako se ne varam. Davno je i ovo bilo ostarilo seOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad naletio na fejsu pa reko da podjelim sa vama, sigurno će se neki sjetiti ove situacije![]()
prenos na bhtu ili ftvu bio...

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ogledas citavu premierligu na tv-u a sad se yebes po netu da gledas tekmu omiljenog timaanell je napisao/la:Tad je BHT znao prenositi po 3-4 utakmice EPL sedmicnoDesole je napisao/la:Protiv Wigana, na gostovanju ako se ne varam. Davno je i ovo bilo ostarilo seOTNYS_YNWA je napisao/la:Sad naletio na fejsu pa reko da podjelim sa vama, sigurno će se neki sjetiti ove situacije![]()
prenos na bhtu ili ftvu bio...

Nije tada bilo SK da im nabije konkurenciju pa su prava mogli da otkupe za sicu...soxx je napisao/la: Ogledas citavu premierligu na tv-u a sad se yebes po netu da gledas tekmu omiljenog tima
Danas je to drugi par cipela. Ja sam ugradio sebi total TV samo radi SK mada mi oni srbijanski komentatori strasno idu na zivce, mrtvi ljudi totalno. Imam jedan program i SK1 HR i tamo su komentatori mnogo bolji...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Odgledas jos i bundesligu, pink imao talijane, hayat spance. Masna ponuda, za nista. Sad sve neka uslovljavanja, jbg. Sreca pa sam imao makar tu mogucnost, jer kad ne bi prenosili Arsenal jedino sam mogo rezultat pratiti na teletekstu, a jaran poslije dođe da mu kazem strijelce posto su bili na DSFovom teletekstu. 

Desole je napisao/la:Odgledas jos i bundesligu, pink imao talijane, hayat spance. Masna ponuda, za nista. Sad sve neka uslovljavanja, jbg. Sreca pa sam imao makar tu mogucnost, jer kad ne bi prenosili Arsenal jedino sam mogo rezultat pratiti na teletekstu, a jaran poslije dođe da mu kazem strijelce posto su bili na DSFovom teletekstu.

A imalo je i sve to neku svoju čar..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Treba dovesti zvijer u napadu. To Vucinic definitivno nije.
Ne znam samo koga dovesti. Suarez je postao preskup, sto je svako pametan i mogao ocekivati. Arsenalova prva ponuda nije smjela biti ispod 50 miliona (sto sam i govorio).... Lik je u medjuvremenu jos vise eksplodirao i sada kosta puno vise i od 50 miliona. Mislim da mu je cijena sada negdje oko 70-80 miliona, ili cak vise.
Citam sada, medju 10 najucinkovitijih napadaca u Evropi tri iz Cityja. Nece se njima moci parirati samo sa Giroudom. Znao to i Wenger, vrlo dobro. Samo da se nije malo zanio.
Ako se vec nece i nema za WC napadaca, onda mozda rizikovati sa nekom jeftinijom varijantom napadaca, po mogucnosti da nije iz nijedne lige petice. Meni je jos uvijek zao sto se Bony nije doveo. 100% sam siguran da bi bio bolje rjesenje u napadu nego Giroud. (znam da se vecina nece sloziti, ne mora
)
Kad sam ja njega spominjao, neki su ga ismijavali, i spominjali lose napadace koji su dosli iz holandske lige. Spominjali Kezmana a zaboravili Ibrahimovica, Suareza, Ruuda, Ronalda....
Ne znam samo koga dovesti. Suarez je postao preskup, sto je svako pametan i mogao ocekivati. Arsenalova prva ponuda nije smjela biti ispod 50 miliona (sto sam i govorio).... Lik je u medjuvremenu jos vise eksplodirao i sada kosta puno vise i od 50 miliona. Mislim da mu je cijena sada negdje oko 70-80 miliona, ili cak vise.
Citam sada, medju 10 najucinkovitijih napadaca u Evropi tri iz Cityja. Nece se njima moci parirati samo sa Giroudom. Znao to i Wenger, vrlo dobro. Samo da se nije malo zanio.
Ako se vec nece i nema za WC napadaca, onda mozda rizikovati sa nekom jeftinijom varijantom napadaca, po mogucnosti da nije iz nijedne lige petice. Meni je jos uvijek zao sto se Bony nije doveo. 100% sam siguran da bi bio bolje rjesenje u napadu nego Giroud. (znam da se vecina nece sloziti, ne mora

Kad sam ja njega spominjao, neki su ga ismijavali, i spominjali lose napadace koji su dosli iz holandske lige. Spominjali Kezmana a zaboravili Ibrahimovica, Suareza, Ruuda, Ronalda....
- Marsal
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Šteta što kampanja #DođiNajdraži nije i neće uroditi plodom, sad moram ići tražiti neki dobar avatar od Lorda.

Šteta što kampanja #DođiNajdraži nije i neće uroditi plodom, sad moram ići tražiti neki dobar avatar od Lorda.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Arsenal zainteresovan za Bernarda.
Bauern zeli Rozu nakon isteka ugovora.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Udjem na portal i procitam gomilu gluposti. Rosicky u Bayern, Bendtner u Lazio...mozda nas Wenger hoce iznenaditi nekom bombom?
A kad vec pricate o tim proslim vremenima, samo da kazem da je BHT znao prenositi subotom i 3 utakmice EPL-a, uz one dvije nedjeljom. Na FTV-u je bila Bundesliga, na OBN-u Seria A, a na Hayatu Spanci i gledas sta hoces. Danas mi Total uzima 20 KM, a gledam samo 3 kanala, SK1, SK2 I SK3

A kad vec pricate o tim proslim vremenima, samo da kazem da je BHT znao prenositi subotom i 3 utakmice EPL-a, uz one dvije nedjeljom. Na FTV-u je bila Bundesliga, na OBN-u Seria A, a na Hayatu Spanci i gledas sta hoces. Danas mi Total uzima 20 KM, a gledam samo 3 kanala, SK1, SK2 I SK3

ne znam zašto sa Rozzom ne počnu pregovori oko novog ugovora...Wenger stalno govori da će on ostat a službeno ništa od tog....ista situacija i sa Sagnom
A.F.C. Bournemouth!
Rosa ima u ugovoru klauzulu kojom ako odigra određen broj utamica ne znam tačno koliko produžuje mu se ugovor na još jednu godinu....
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.