U Bayernu ima sve što mu je potrebno : najbolje suigrače,najboljeg trenera,trofeje a ni platu nećemo zanemariti.gerdmuller je napisao/la:Novinar:Sta mislite o tome sto se Real Madrid interesira za vas i sto nudi 45 miliona?
Thomas Müller:Nista ne mislim,ja svoju buducnost vidim u Bayernu.
FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: FC Bayern München
1974---1975---1976---2001---2013---2020
-
Bundesliga
- Kontakt:
Guardiola izjavio da nije pretjerano pogodjen porazom od RB Salzburga, te da prijateljske utakmice sluze upravo za eksperimentiranje. Trojica pozadi su bili eksperiment kako bi vezni red imao vise posjeda lopte. Ako nista shvatio je da je Contento doktor za Martineza na beku
Nego jedva cekam tekmu protiv Gladbacha, bit ce to pravi klasik jer je Borussia u fantasticnoj formi na svom terenu, a usto pocinje nam Bundesliga
Nego jedva cekam tekmu protiv Gladbacha, bit ce to pravi klasik jer je Borussia u fantasticnoj formi na svom terenu, a usto pocinje nam Bundesliga
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Opet se puno njasra piše po forumu... Pep je htio koktel igračkih pozicija i dobio je što je tražio. Eksperimentisao je sa pozicijama i u prvim pripremama i sad je opet to radio. To ja ništa ne uzimam za ozbiljno, najbitnije da su igrači u kondiciji i da znaju kad su "zasrali" da mogu to kasnije ispraviti.
Ovo je sasvim obično dizanje kvote na kladionici, Red Bullu je zafalilo para u kasi i Bayern to vazda najbolje puni
Ovo je sasvim obično dizanje kvote na kladionici, Red Bullu je zafalilo para u kasi i Bayern to vazda najbolje puni
Sent from my Philips Smart TV.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Sta mislite za scenario da mi Rodea dovedemo dzaba. Nakon jedne sezone ga damo Dortmundu za 10 miliona a onda on kod nas za 4 sezone dolazi kao dokazani Worl Class igrac naravno za Dž 
Thomas Müller - Fußballgott
Đe će Motzki tako nešto uraditi svom bivšem klubu.
Hajd ti Burza skupljaj prnje, eto veljače.
Hajd ti Burza skupljaj prnje, eto veljače.
Vom Jäger zum Gejagten
Danas jedan bivši Bavarac slavi rođendan i meni je ostao u lijepom sjećanju, pogotovo što je kao klinac u nedostatku igrača iz prve postave uskočio kao zamjena u vrlo važnoj utakmici i jednog Figa u utakmici polufinala LP-a 2001. godine stavio u džep u obje utakmice i kasnije zasluženo startao u prvih 11 u finalu. Za one koji ne znaju, čojk slavi danas 34. rođendan (anbilivbl). I ono što me najviše intrigira kod ovog igrača je osjećaj za tajming da ga se za fine pare proda u drugi klub, gdje je prvu sezonu odigrao fantastično, a ostale 3 (i do kraja karijere) na rehabilitacijama.
Za one koji još uvijek ne znaju o kome pričam, u Bayern je stigao sa 16. godina i bio pravo dobar jaran sa Bastijem, čak mu je jedanput i kopačke posudio na utakmici i u njegovo ime mu sretan mu rođendan sa željom za puno zdravlja
Ako i dalje imate sumnje, u pitanju je tek drugi Englez koji je osvojio LP sa neengleskim timom (prvi je McManaman sa Realom)

A za one kojima ni slika ne pomaže, šta im ja mogu kad su mladi i ne znaju
Za one koji još uvijek ne znaju o kome pričam, u Bayern je stigao sa 16. godina i bio pravo dobar jaran sa Bastijem, čak mu je jedanput i kopačke posudio na utakmici i u njegovo ime mu sretan mu rođendan sa željom za puno zdravlja
Ako i dalje imate sumnje, u pitanju je tek drugi Englez koji je osvojio LP sa neengleskim timom (prvi je McManaman sa Realom)

A za one kojima ni slika ne pomaže, šta im ja mogu kad su mladi i ne znaju
Sent from my Philips Smart TV.
-
Bundesliga
- Kontakt:
Kakav je slobodnjak Owen imao, steta za povrede.
I am not yet born; O hear me.
- Bayern@heart
- Kontakt:
@ dr.adnan
i ja se pridružujem čestitkama za našeg Owena
Ko se nesjeća Owena kod nas dok je bio većinom su bile dobre partije sjećam se da je uvijek bio ili u ekipi ili prvi koji će ući sa klupe.Vezni red Ze Roberto-Ballack-Hargreaves-Salihamidžić nezaboravan još je prije igrao i sa kapitenom Effenbergom i Mehmetom Scholom.I onda Fergi zovnu Henesa a ovaj mrtav hldan prihvati ponudu kao da je znao šta će se desiti sa karijerom ovog sjajnog igrača i uze nam ga za rekodnih tad 25 miliona eura. Odigrao je onu jednu sezonu 2008-2009 koliko se sjećam za Manutd kad su izgubili od Barse u finalu i poslije nigdje od tad Owena. Bio je pokušaj kod Mancinija u Man Citiju bez uspjeha.
i ja se pridružujem čestitkama za našeg Owena
Ko se nesjeća Owena kod nas dok je bio većinom su bile dobre partije sjećam se da je uvijek bio ili u ekipi ili prvi koji će ući sa klupe.Vezni red Ze Roberto-Ballack-Hargreaves-Salihamidžić nezaboravan još je prije igrao i sa kapitenom Effenbergom i Mehmetom Scholom.I onda Fergi zovnu Henesa a ovaj mrtav hldan prihvati ponudu kao da je znao šta će se desiti sa karijerom ovog sjajnog igrača i uze nam ga za rekodnih tad 25 miliona eura. Odigrao je onu jednu sezonu 2008-2009 koliko se sjećam za Manutd kad su izgubili od Barse u finalu i poslije nigdje od tad Owena. Bio je pokušaj kod Mancinija u Man Citiju bez uspjeha.
Stim da smo mi za te pare to ljeto doveli Bilala plus smo naknadno uzeli 1.2 miliona kad su uzeli CL protiv Chelsea
Thomas Müller - Fußballgott
- Bayern@heart
- Kontakt:
Upravo tako ali kao da su Kalle Rumenige i Henes znali šta će mu se desiti sa karijerom. Kad je objavljena informacija da je otišao znam da sam bio strašno ljut na upravu da nakon Ballacka koji je džabera otišao u Čelsky i Owen ode u Englesku.don_burza je napisao/la:Stim da smo mi za te pare to ljeto doveli Bilala plus smo naknadno uzeli 1.2 miliona kad su uzeli CL protiv Chelsea
btw.
Evo čitam da sad na početku drugog dijela sezone imat ćemo skoro sve zdrave igrače izuzev Badstubera pa se polemike u Njemačkoj vode oko toga gdje će sa Martinezom Pep. Nije oduševio na poziciji desnog štopra pa propada varijanta sa tri u zadnjoj liniji odnosno vraćanje na postavku iz prvog dijela sezone Rafko-Boateng-Dante-Alaba.Vjerovatno Rafinha ostaje u prvoj postavi,a kapiten i dalje u veznom redu sa Schweinstigerom,Kroosom ili Thiagom. Očekujem da Pep promjeni mišljenje odnosno da Martinez mora igrati u najjačij varijanti a to je da Lahma na beka vrati a Martineza na njegovu poziciju kao defanzivnog veznog. Mašina iz Baskije mora igrati.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Ako nastavi sa forsiranjem Lahma u vezi onda na ljeto treba ici i po jednog veznjaka (gle cuda, jos jednog
), koji ce popuniti to kapitenovo mjesto a isti se vratiti na bok.
Rafinha nije los ali smo puno opasniji kada je Lahm tu na desnoj strani.
Rafinha nije los ali smo puno opasniji kada je Lahm tu na desnoj strani.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
JDS igrac barcelone posjetio Thiaga u Bayernu.
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi djece sto se raduju
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vidi djece sto se raduju
Visca el Barça ! Mes que un club !
-
volksgrenadier
- Kontakt:
Što kažete na eventualno pojačanje na poziciji štopera na ljeto?
Sada se već puno o tome piše, a gdje ima dima ima i vatre.
Sada se već puno o tome piše, a gdje ima dima ima i vatre.
- BavaracZenica
- Kontakt:
Raduju se kao da su obojica na kladioni dobili bar po cvanciku 
Ali neka.. a sto se tice tema stoper, odbrana, ministarstvo odbrane i zastite, o tome se zadnjih stranica uveliko pisalo, moze se svasta procitat, ak ti nije mrsko buraz..
A moja je zelja taj Luiz, ma da ako bas budemo dovodili, ako nee zadovoljicu se i sa trenutnom situacijom, sta ces
al siguran sam da dolazi Luiz

Ali neka.. a sto se tice tema stoper, odbrana, ministarstvo odbrane i zastite, o tome se zadnjih stranica uveliko pisalo, moze se svasta procitat, ak ti nije mrsko buraz..
A moja je zelja taj Luiz, ma da ako bas budemo dovodili, ako nee zadovoljicu se i sa trenutnom situacijom, sta ces
FC Bayern !!!!!
Martinez je pomeo u onaj utakmici protiv BvB-a kad je igrao ispred Lahma i napadao Sahina i Bendera odmah u organiziaciji napada. Strašan vezni, za njega je najmanji problem naći mjesto.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...
Da imamo na klupi Jupp-a rekao bi 100% osvajamo LP a ovako Bog dragi zna šta *tvrdoglavi* Pep ima u svojim mislima, kakve taktike, postavke itd ...
- gerdmuller
- Kontakt:
https://encrypted-tbn3.gstatic.com/imag ... 6NNyQjCJXM" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.spox.com/de/sport/diashows/b ... how-21.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bravosport.de/sites/default/ ... t-XlFM.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bravosport.de/sites/default/ ... 7-v7hl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Einmal Bayern immer Bayern
http://www.spox.com/de/sport/diashows/b ... how-21.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bravosport.de/sites/default/ ... t-XlFM.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bravosport.de/sites/default/ ... 7-v7hl.jpg" onclick="window.open(this.href);return false;
Einmal Bayern immer Bayern
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
malo je klubova sa takvom historijom, malo sa takvom upravom kao sto je BAYERN!
"Ribery je heroj u očima naših navijača i dobro je da ga nismo pustili u Real Madrid ili jedan od drugih zainteresiranih klubova u to doba. S Realom smo sve riješili kao gospoda, iako moram priznati da službene ponude nije bilo. Pitali su nas za koliko bi ga dali, no nismo postavili nikakvu cijenu, jer Franck nije bio na prodaju", izjavio je Rummenigge, dodavši:
"Mogli smo zaraditi jako puno novaca, jer smo dobili službenu ponudu od Chelseaja koja je bila potpuna ludost. No nismo pogriješili što smo odbili te silne novce. Tu smo pokazali da je Bayern klub koji kupuje, a ne onaj koji rasprodaje. Ne bi imali šanse protiv Barcelone i Real Madrida da rasprodajemo najbolje igrače".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.