Grand Slam

Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage

formance
Kontakt:

Re: Grand Slam

Post Postao/la formance » 21 jan 2014, 13:48

Alcatraz je napisao/la:Wawrinka bio bolji i pobjeda je zaslužena. E sad u drugom dijelu žrijeba očekujem polufinale Nadal-Federer. I naravno na kraju osvaja najbolji teniser svih vremena. :D
Trenutni ili budući ?! 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

jestamaji
Kontakt:

Post Postao/la jestamaji » 21 jan 2014, 13:55

formance je napisao/la:
Alcatraz je napisao/la:Wawrinka bio bolji i pobjeda je zaslužena. E sad u drugom dijelu žrijeba očekujem polufinale Nadal-Federer. I naravno na kraju osvaja najbolji teniser svih vremena. :D
eno sad
:?:

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 21 jan 2014, 13:56

Imali kakvi info sta je sta Nadalovom rukom (zuljom :mrgreen: )?
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 21 jan 2014, 13:56

Napravi Stan uslugu Rafi :mrgreen:

Odličan meč, za koji sam imao osjećaj da ide i preko onih 12-10, al' eto Stan me nije ispoštovao, napokon je probio tu mentalnu blokadu i odigrao perfektno, servis ga je slušao, pogotovo u zadnjem setu :)

Nole ima za čim da žali, a ovaj naslov na ss.ba baš i ne oslikava pravo stanje na terenu :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

formance
Kontakt:

Post Postao/la formance » 21 jan 2014, 13:57

jestamaji je napisao/la:eno sad
:?:
Pa imaš trenutnog kojeg nazivaju GOAT-om i jednog koji pretenduje na tu istu titulu GOAT-a. 8-)
"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin

Profesionalnitenis.com

STEVEN
Kontakt:

Post Postao/la STEVEN » 21 jan 2014, 13:57

Kakva sansa za Rafaela.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jan 2014, 13:57

formance je napisao/la:
I trenutni i budući :mrgreen:

Stan pomaže svom Federeru, sad će mu i Berdonju izbacit da fino Fed može do titule :D
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 21 jan 2014, 14:02

Sta bi ovdje titula znacila za Rafu Nadala.Mnogo vise od samo obicne 14.-e GS titule.Imao bi dupli karijerni grand slam.10 godinu zaredom sa osvojenom GS titulom, veliku prednost na ATP rang lisit u odnosu na drugoplasiranog Novaka Djokovica.Veliko samopuzdanje za ostatak sezone.

Hajde sredi taj zulj i zavrsi posao.Vise me strah Grigora nego npr finala sa Berdihom/Stanislasom.Marej je na sredini negdje :P

VAMOS!

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 21 jan 2014, 14:04

Nestali komentatori sa Eurosporta, neki Englezi sad komentarišu :lol: :mrgreen:
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Belmin6
Kontakt:

Post Postao/la Belmin6 » 21 jan 2014, 14:06

Bravo Stan, zasluženo napokon uzeo.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 21 jan 2014, 14:07

jestamaji je napisao/la:
bhsport je napisao/la:
jestamaji je napisao/la: apsolutno!
bilo bi super da konačno jednom udje u veliko finale!
Dobra stvar za tenis je, sto ce u finalu biti Berdich ili Wawa. 8-)
Volio bih Fedija ili Dimitrova sa druge strane.
problem je u tome što će nadal ovdje izgubiti meč jedino ako mu padne klavir ili barem saksija na vušugla!
Ne reci dva puta. Protiv Nisikorija nije bilo glat, ne znam sto bi lagano prosao Bugarina.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

bajern100
Kontakt:

Post Postao/la bajern100 » 21 jan 2014, 14:21

Nole sportski prizno poraz nema šta sportaš i po ali ja očekujem svog asa Rafu u finalu i mislim da će Berdih proći Stana iako je Stan možda u ovom trenutku kvalitetniji od Tomaša...a drugo polufinale će biti takođe nadam se epsko Rafa-Rodžer

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 21 jan 2014, 14:23

Pomislih da će ovo biti jednosmjerna ulica u petom setu. Prevarih se. Wawrinka je zaslužio ovu pobjedu. Novak u pojedinim trenucima pokazao od čega je; u većem dijelu meča ga nije ni bilo. K'o da je i on sam mislio da će Wawrinka popustati i predati se. No, nije.

Biće zanimljivo polufinale, što jest jest. S jedne strane Berdych, s druge Wawrinka. Malo ko je očekivao ovakvo polufinale. Dobro, možda se moglo očekivati za Berdycha, ali slabo ko je vjerovao da će Nole svoj put završiti u četvrtfinalu. Tipujem da bi Wawrinka mogao ponoviti Aninu sudbinu. Dobiti glavnog favorita, izgubiti od narednog protivnika.

Što se tiče druga dva četvrtfinala - mislim da će Nadal izgubiti (barem) jedan set od Dimitrova. To sam i igrao na kladari. :mrgreen: Ima Bugarin udarce kojima može izluditi Rafu. Samo on ima također jedan veliki problem (odnosno dva) - glavu + Rafin ulazak u meč. Ponukan današnjim rezultatom, Rafa sigurno neće ni pomisliti "lako ću ga dobiti". :mrgreen:

Meč Federera i Murraya neću prognozirati. :mrgreen: Ne znam šta da očekujem. Roger dobro servira, odlično igra i sigurno da hvata posljednji voz za osvajanje (još jednog) GS-a, ali Murray je bolji returner od Tsonge, može udarcima i kretanjem više naškoditi Švicarcu i nema tu blokadu. Ne više. Volio bih da Roger dobije, ali najviše bih volio da uživam u što boljem i što dužem meču. Čisto da vidimo sve čari ovog sporta. :D
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Consigliere
Kontakt:

Post Postao/la Consigliere » 21 jan 2014, 15:04

Popravio mi je Stanislas dan! Nakon prosle godine, uzvratio je Djokovicu istom mjerom 8-)
A, Novak..... Kad pomislim da mi ne moze biti antipaticniji, on instalira Beckera u strucni stab, pa moram i njegovu napuhanu facu gledati nakon svakog poena... Al, ajde sad, ko ga yebe :mrgreen:

Rafu ovdje mogu sprijeciti samo oni grozni zuljevi, sam je izjavio da mu smetaju. Ako to ne predstavljalo problem, veliki je favorit... A drago mi je isto sto cemo u finalu gledati nekog ko nije iz velike cetvorke.

Moja prognoza:

Nadal- Federer
Berdych- Wawrinka

Nadal- Wawrinka

Nadal
Fit Tony: I keep my friends close...
Homer: But your enemies closer?
Fit Tony: No! Why would I do that? If I kept my enemies close, they would kill me!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 21 jan 2014, 15:12

Stan je odigrao dobar meč, ne vrhunski ili natprirodan. Mnogo bolje je igrao na prošlogodišnjem AO i US openu, a tada je izgubio od Đokovića. Samo na momente je ovaj meč bio vrhunski. Novak zachokirao na meč lopti, a i poen prije toga. Sve u svemu vrlo neočekivan poraz koji mijenja mnogo toga. Izgleda da će ovaj projekat Boris Becker proći kao projekat Todd Martin.

U finalu će biti jedna od dvije Nadalove mušterije, ali Nadal ima pune ruke posla do eventualnog finala. U drugom dijelu žrijeba se ništa ne mijenja, samo neka Rafa odradi posao i čeka nas bar jedno spektakularno polufinale, koje vrlo lako može biti i finale.

C'mon Andy 8-)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

delko
Kontakt:

Post Postao/la delko » 21 jan 2014, 15:16

sta je ovo svi nesto Nadal Nadal :D imal drugih navijaca igdje ? :D

ipak se nadam da ce se posloziti kockice da ce razbiti blokadu i uzeti tour ;)

We Still Believe in You - RF !!

emir18
Kontakt:

Post Postao/la emir18 » 21 jan 2014, 15:19

Andy se tek vratio do povrede tako da tesko moze uvezati Fedexa i Nadala,Nadal vec godinama mlati Rogera,ja se vise pribojavam Bugarina nego ove dvojice.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 21 jan 2014, 15:21

delko je napisao/la:sta je ovo svi nesto Nadal Nadal :D imal drugih navijaca igdje ? :D

ipak se nadam da ce se posloziti kockice da ce razbiti blokadu i uzeti tour ;)

We Still Believe in You - RF !!
Drug ima nas još 8-)

Aanonymous
Kontakt:

Post Postao/la Aanonymous » 21 jan 2014, 15:32

Naslov mi je glup: Senzacija u četvrtfinalu: Wawrinka "otpuhao" Đokovića :shock:
Ocekivala se velika borba jer nije ovo prvi puta da Wawrinka muci Novaka.
Warwinka je imao strašan servis gdje Novak nije imao mnogo prilika za kvalitetan return udarac i to je to.

Nadal ce jos dugo ostati na No 1 sto se tice bodova Novak gubi vjerujem dosta odmah na startu sezone.
Mada ocekivao sam promjene kod Novaka cim je uzeo novog trenera, nije bio zadovoljan svojom igrom.

Alcatraz
Kontakt:

Post Postao/la Alcatraz » 21 jan 2014, 15:40

Kakva je to polemika za najboljeg tenisera svih vremena? Pa valjda je svima jasno da je to Roger.
Maradona good,Pele better,George Best !

Glory Glory Man United !

I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj

Odgovori

Natrag na “Tenis”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []