Hajde sredi taj zulj i zavrsi posao.Vise me strah Grigora nego npr finala sa Berdihom/Stanislasom.Marej je na sredini negdje
VAMOS!
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Ne reci dva puta. Protiv Nisikorija nije bilo glat, ne znam sto bi lagano prosao Bugarina.jestamaji je napisao/la:problem je u tome što će nadal ovdje izgubiti meč jedino ako mu padne klavir ili barem saksija na vušugla!bhsport je napisao/la:Dobra stvar za tenis je, sto ce u finalu biti Berdich ili Wawa.jestamaji je napisao/la: apsolutno!
bilo bi super da konačno jednom udje u veliko finale!![]()
Volio bih Fedija ili Dimitrova sa druge strane.
Drug ima nas jošdelko je napisao/la:sta je ovo svi nesto Nadal Nadalimal drugih navijaca igdje ?
![]()
ipak se nadam da ce se posloziti kockice da ce razbiti blokadu i uzeti tour
We Still Believe in You - RF !!
.On je neponovljiv,a ako aludiraš na Rafu kao budućeg najboljeg svih vremena varaš se. Rafa je od svojih 13 GS titula 8 osvojio na jednoj podlozi, a ostale je ''skromno'' rasporedioemir18 je napisao/la:Jeste jos koju godinu.
To je bilo do nedavno sada Rafa ima 3 uskoro i 4 na betonu 2 na WB,iako kao igrac koji se veze za jednu podlogu je uspio i na drugim GS podjednako dobro ga igra,a o konkurenciji da i ne govorimo,Rafa je imao mnogo tezu konkurenciju u svom Primeu ima Novaka i nikad bolje Murraya koji ulazi u svoj prime.Alcatraz je napisao/la:On je neponovljiv,a ako aludiraš na Rafu kao budućeg najboljeg svih vremena varaš se. Rafa je od svojih 13 GS titula 8 osvojio na jednoj podlozi, a ostale je ''skromno'' rasporedioemir18 je napisao/la:Jeste jos koju godinu.
Federer takođe ima samo jednu na šljaci ali pogledaj ostale GS titule.
Kako je moguće da je takav teniser najbolji svih vremena? Nema smisla o tome diskutovati. Dominacija na jednoj podlozi ne znači apsolutno ništa ako se loše igra na ostalim (daleko od toga da Rafa igra loše na ostalim).Aanonymous je napisao/la:Onaj ko ima najviše titula najbolji je![]()
Eh sad ako se racunaju svi turniri ili samo GS ne znam jel tu Fedex u ukupnom broju osvajanja 1.
Zanimljivo ce biti sutra mislim da Rafa nece imat problema do polufinala da stigne ali Andy - Fedex ne moze covjek prognozirati ništa.
Warwrinka ide u finale sumnjam da ce ga Berdih moci zeznuti pogotov nakon ove pobjede nad Novakom.
Ne bitno je sad raspravljati 1 podloga ili sve. bože moj GS je GS..
Bolje na 1 GS u tj šljaci osvojit 10 puta nego 4 razlicita GS-a uzeti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.