Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Roger Federer do pobjede zna se ko je najbolji 
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Jeste jos koju godinu
.
.1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
On je neponovljiv,a ako aludiraš na Rafu kao budućeg najboljeg svih vremena varaš se. Rafa je od svojih 13 GS titula 8 osvojio na jednoj podlozi, a ostale je ''skromno'' rasporedioemir18 je napisao/la:Jeste jos koju godinu.
Maradona good,Pele better,George Best !
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
About a boy who can do anything,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
- Aanonymous
- Kontakt:
Onaj ko ima najviše titula najbolji je
Eh sad ako se racunaju svi turniri ili samo GS ne znam jel tu Fedex u ukupnom broju osvajanja 1.
Zanimljivo ce biti sutra mislim da Rafa nece imat problema do polufinala da stigne ali Andy - Fedex ne moze covjek prognozirati ništa.
Warwrinka ide u finale sumnjam da ce ga Berdih moci zeznuti pogotov nakon ove pobjede nad Novakom.
Ne bitno je sad raspravljati 1 podloga ili sve. bože moj GS je GS..
Bolje na 1 GS u tj šljaci osvojit 10 puta nego 4 razlicita GS-a uzeti
Eh sad ako se racunaju svi turniri ili samo GS ne znam jel tu Fedex u ukupnom broju osvajanja 1.
Zanimljivo ce biti sutra mislim da Rafa nece imat problema do polufinala da stigne ali Andy - Fedex ne moze covjek prognozirati ništa.
Warwrinka ide u finale sumnjam da ce ga Berdih moci zeznuti pogotov nakon ove pobjede nad Novakom.
To je bilo do nedavno sada Rafa ima 3 uskoro i 4 na betonu 2 na WB,iako kao igrac koji se veze za jednu podlogu je uspio i na drugim GS podjednako dobro ga igra,a o konkurenciji da i ne govorimo,Rafa je imao mnogo tezu konkurenciju u svom Primeu ima Novaka i nikad bolje Murraya koji ulazi u svoj prime.Alcatraz je napisao/la:On je neponovljiv,a ako aludiraš na Rafu kao budućeg najboljeg svih vremena varaš se. Rafa je od svojih 13 GS titula 8 osvojio na jednoj podlozi, a ostale je ''skromno'' rasporedioemir18 je napisao/la:Jeste jos koju godinu.
Federer takođe ima samo jednu na šljaci ali pogledaj ostale GS titule.
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 jan 2014, 15:57, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Kako je moguće da je takav teniser najbolji svih vremena? Nema smisla o tome diskutovati. Dominacija na jednoj podlozi ne znači apsolutno ništa ako se loše igra na ostalim (daleko od toga da Rafa igra loše na ostalim).Aanonymous je napisao/la:Onaj ko ima najviše titula najbolji je![]()
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Čekaj, onda ćemo i Sereni oduzeti pravo da postane najbolja svih vremena jer ima prelošu konkurenciju ? A uz to ima i najveći broj Grand slam titula (Single,Double,Mix double). Na kraju krajeva se i ne gleda kakva je kome konkurencija nego pokazana igra i osvojeni turniri.emir18 je napisao/la:To je bilo do nedavno sada Rafa ima 3 uskoro i 4 na betonu 2 na WB,iako kao igrac koji se veze za jednu podlogu je uspio i na drugim GS podjednako dobro ga igra,a o konkurenciji da i ne govorimo,Rafa je imao mnogo tezu konkurenciju u svom Primeu ima Novaka i nikad bolje Murraya koji ulazi u svoj prime.
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
- Aanonymous
- Kontakt:
@Alcatraz
Fedex ima 17 Grand Slam
Nadal ima 13 Grand Slam
Ako gledamo titule Grand slama Federer je tu ispred i po brojnosti je bolji.
Ali ako Nadal nabere 18 a Fedex ostane na 17GS onda je za mene Nadal bolji.
Mislim da Rafa može stici Federera, nadam se polufinalu između njih kao šlag na tortu
Znam da ce biti npr komentara Federer je u godinama nije to realno ali igraju sa reketom i bože moj ima svako priliku da se pokaže bujrum
Fedex ima 17 Grand Slam
Nadal ima 13 Grand Slam
Mislim da Rafa može stici Federera, nadam se polufinalu između njih kao šlag na tortu
Znam da ce biti npr komentara Federer je u godinama nije to realno ali igraju sa reketom i bože moj ima svako priliku da se pokaže bujrum
Za mene nikad neće biti bolji, eto ako Rafa osvoji 18 GS titula bar 9 biti sa jedne podloge. Ali s obzirom na Rafine prethodne povrede oba koljena on neće još dugo moći pružati svoj najbolji tenis. Tako da iskreno ne očekujem da će sustići Rogera.Aanonymous je napisao/la:@Alcatraz
Fedex ima 17 Grand Slam
Nadal ima 13 Grand Slam
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Glory Glory Man United !
I wanna tell you,
I might as well do,
He comes from Belgium,
His name is Adnan
Januzaj Januzaj Januzaj
Tako su pricali nakon povrede da je gotov,da je karijera u pitanju,a on se vrati jos jaci osvoji 2 GS,uzmimo za cinjenicu u toj raspravi da RN ima bolji medjusobni omjer od RF i to podosta da mu je uzeo 2 WB,kao i od svakog igraca na ATP-u,takodjer uzmimo u obzir da ce Nadal igrati jos 2-3 godine na vrhunskom nivou a mozda cak i vise jer te prognoze sa koljenima su bezveze jer on je to sanirao nije dajba bio odsutan 6 mjeseciAlcatraz je napisao/la:Za mene nikad neće biti bolji, eto ako Rafa osvoji 18 GS titula bar 9 biti sa jedne podloge. Ali s obzirom na Rafine prethodne povrede oba koljena on neće još dugo moći pružati svoj najbolji tenis. Tako da iskreno ne očekujem da će sustići Rogera.Aanonymous je napisao/la:@Alcatraz
Fedex ima 17 Grand Slam
Nadal ima 13 Grand Slam
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Opet čuvena GOAT rasprava, nismo odavno, ima 15 dana 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Aanonymous
- Kontakt:
Ja mislim da je Nadal bolji ljevak a Fedex bolji dešnjak
Nego ako Nadal osvoji AO, sumnajm da ce stat na 1 GS ove godine..imat ce itekako motivaciju a sto se tice No 1 na rangu liste tu ce isto ostati dugo jer s obzirom da na wimbeldonu ne brani nista veselo ce da bude
Nego ako Nadal osvoji AO, sumnajm da ce stat na 1 GS ove godine..imat ce itekako motivaciju a sto se tice No 1 na rangu liste tu ce isto ostati dugo jer s obzirom da na wimbeldonu ne brani nista veselo ce da bude
pa moralo se to desiti... nekako sam to očekivao i stidljivo najavio... e sada šta ovo znači za turnir.... ne znam... na dalje navijam za bugarce i feda.. a kod dama za agnjesku... ustvari za sve samo ne za buku
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
Gdje mi je drug Magični? Da brišem ono iz bookmarka? Ili ću sačekati još malo? Možda se prvi mačići u vodu bacaju.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Evo me. Odgledao sam reprizu meca, tj. gotovo poslednja dva seta. Nisam video prva tri i po, pa mi nije jasno kako je Djokovic ispusio nakon lakog prvog.Virtu4l je napisao/la:Gdje mi je drug Magični? Da brišem ono iz bookmarka? Ili ću sačekati još malo? Možda se prvi mačići u vodu bacaju.
Citao sam malo srbijanske forume, tamo su saglasni da je Djokovic bio slab, da je "povampirio" Stanislasa nekoliko puta. No, to je 1 biased prica. Sad je jasno da Djokovic ima matchup problem sa Wawrinkom, cim 3 uzastopna meca na Slamovima ne moze da reshi svojim udarcima, vec se oslanja iskljucivo na greske protivnika. Jednom i to podje naopako.
Djokovic izgubio u svojoj avliji na svom GS uz ovako otvoren zrijeb, znaci da je njegov prime prosao, sad ce ga tuci Nadal i Murray kad god se sretnu na hardu, Nadal i na sljaci, tesko ce se Djokovic vratit u onu GS winner formu.
Svaka cast Wawi. Sad Andy koji je Rogera jednom dobio na GS, ovdje prosle godine, mislim da je po prikazanom Roger favorit, a iako ima negativan omjer, Roger nema komplekse od Andya i moze ga uvijek dobiti
Svaka cast Wawi. Sad Andy koji je Rogera jednom dobio na GS, ovdje prosle godine, mislim da je po prikazanom Roger favorit, a iako ima negativan omjer, Roger nema komplekse od Andya i moze ga uvijek dobiti
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Odmah na početku drugog seta kola su krenula nizbrdo, prvo je spasio 0-40, da bi u narednom gemu izgubio servis. Već sam pisao da Stan uopšte nije odigrao neki vrhunski meč, mnogo je bolji bio prošle godine u oba meča. Novak dosta pasivan, igrao je na sigurno, vjerovatno je očekivao da će Stan popustiti, što se i desilo u petom setu, ali je opet ispustio prednost i zachokirao kad mu je to najmanje trebalo.MaGiCa je napisao/la:Evo me. Odgledao sam reprizu meca, tj. gotovo poslednja dva seta. Nisam video prva tri i po, pa mi nije jasno kako je Djokovic ispusio nakon lakog prvog.![]()
Citao sam malo srbijanske forume, tamo su saglasni da je Djokovic bio slab, da je "povampirio" Stanislasa nekoliko puta.
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Djokovicev prime prosao, a Murrayev i Nadalov nije. Oni nisu gubili pre polufinala GSa, nikako.Edin TM87 je napisao/la:Djokovic izgubio u svojoj avliji na svom GS uz ovako otvoren zrijeb, znaci da je njegov prime prosao, sad ce ga tuci Nadal i Murray kad god se sretnu na hardu, Nadal i na sljaci, tesko ce se Djokovic vratit u onu GS winner formu.
Strasna logika @Edine.
Tako nekako pisu i na avangardi, ppp-u i b92. Znaci, nije ga Wawash razvalio, vec su stanari u glavi odradili lavovski deo posla. Ako, sam pao, sam se ubio - pa nek opet igra cekalicu sa ljudima koji imaju igru da ga dobiju.Virtu4l je napisao/la:Odmah na početku drugog seta kola su krenula nizbrdo, prvo je spasio 0-40, da bi u narednom gemu izgubio servis. Već sam pisao da Stan uopšte nije odigrao neki vrhunski meč, mnogo je bolji bio prošle godine u oba meča. Novak dosta pasivan, igrao je na sigurno, vjerovatno je očekivao da će Stan popustiti, što se i desilo u petom setu, ali je opet ispustio prednost i zachokirao kad mu je to najmanje trebalo.
BTW, gledam komentare na portalu b92. Koliko isfrustriranih likova, jbte...
Andy nikad nije ni imao prime da dominira, mozda ce to poceti na Wimbledonu, Djokovica niko 3 godine nije dobio na AO i sad je izgubio kada mu se otvorilo, Nadal naravno ne gubi na RG...MaGiCa je napisao/la:Djokovicev prime prosao, a Murrayev i Nadalov nije. Oni nisu gubili pre polufinala GSa, nikako.Edin TM87 je napisao/la:Djokovic izgubio u svojoj avliji na svom GS uz ovako otvoren zrijeb, znaci da je njegov prime prosao, sad ce ga tuci Nadal i Murray kad god se sretnu na hardu, Nadal i na sljaci, tesko ce se Djokovic vratit u onu GS winner formu.
Strasna logika @Edine.![]()
Roger Federer the greatest of all time!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.