Počeo ispunjavati obećanja
Ako ništa drugo, barem će ih sada biti zanimljivije pratiti nego s Morattijem u 90-im i početkom prošlog desetljeća (iako sam mislio da je to nemoguće).
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Stranac je napisao/la:A najjače od svega što je Thohir ustvari njih istrolovao maksimalno. Jbt ne moraš ulagati u klub da bi bio heroj, može i ovako.
ja sam mislio da smo mi najgori, al' ipak nismoL'Avvocato je napisao/la:Ali je ovo takav amaterizam da je to neviđeno. Igrači su se praktično bili već pozdravili sa suigračima. Već bili pristali na uslove, i Vučko i Guarin. Amaterski. Čitava im se Italije smije.
pametan čovjek, to bi napravio svako normalan, zapravo, niko normalan ne bi pristao na takvu razmjenu, što implicira da Thohir nije imao pojma o istojL'Avvocato je napisao/la:I onda ti dođe ovaj frajko iz Azije, vidi reakciju navijača i u strahu prekine sve.
PSG's Al-Khelaifi:"Pogba? He is great player and if we wanted to buy him, surely We would speak with Juventus" [Fox Sports]
Schizologika.Salabajzer je napisao/la:Sacekaj, onì se nama smiju sto je njihov klub odustao od trampe koju je sam predlozio. Cool.
Šta ti je bolan, vidiš da nas je Thohir zayebo.Mig_Mig je napisao/la:E sta ljudi uradise, ne mogu da vjeurjem haha ! Koliko je pametan ovaj Marotta, tacno cu da pomislim da nikako nije ni zelio Guarina, ovako nece ni Vucka ni milioncica, a bogme sto je najvaznije sad nece ni Guarina hahahSad imaju pravo rasulo, izmedju navijaca, predsjecnika, sportskog direktora, agenata, trenera, koga vec ne ???! A ovamo, kao da se nista nije ni desilo !
Jeste, jestegio10 je napisao/la:Šta ti je bolan, vidiš da nas je Thohir zayebo.Mig_Mig je napisao/la:E sta ljudi uradise, ne mogu da vjeurjem haha ! Koliko je pametan ovaj Marotta, tacno cu da pomislim da nikako nije ni zelio Guarina, ovako nece ni Vucka ni milioncica, a bogme sto je najvaznije sad nece ni Guarina hahahSad imaju pravo rasulo, izmedju navijaca, predsjecnika, sportskog direktora, agenata, trenera, koga vec ne ???! A ovamo, kao da se nista nije ni desilo !
Grande Thohir![]()

After failing in signing Quagliarella,Lotito is ready to launch an offer for Sassuolo striker Simone Zaza, who's co-Owned by Juventus. [TS]
mozda kad igrate sa naziomSarajevo1946 je napisao/la:Dobar je i ovo sastav i relano očekujem pobjedu, mada mi se čini da će samo 1500 naših navijača biti zbog sigurnosti, ako sam dobro vidio onako usput.
Inače nas bude od 5000-10 000 i Olimpico je često domaći teren. Kako god, čvrsto vjerujem u pobjedu aBd jer mi smo Juventus i to je već u svlačionici prednost za naš tim. Do trostruke krune, FORZA JUVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.