Podjednako je dobar, ako ne i bolji na zadnjem veznom.. Visok je,jak, ima duge noge, i dug korak, dosta akcija presjece tu na zadnjem veznom, plus stvarno dobro iznosi loptu.. Ali cisto sumnjam da bi Kenan presao u Sarajevo, pa ne znam kakva da je ponuda, iskrenocobefks je napisao/la:Neko je spomenuo Horica, on je navodno na trodnevnoj probi u Mariboru.http://www.****/sport/fudbal/kenan-h ... u-mariboru
Danas je Maribor igrao prijateljsku, ali on nije bio u kadru
http://www.nkmaribor.com/novice/?id=5337
Valjao bi nam on, iako je stoper, u Celiku je dosta utakmica igrao na zadnjem veznom i dosta dobro odigrao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- firefirefirely
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
- Kontakt:
sto ne bi presao
- firefirefirely
- Kontakt:
Pa jbg, jeste li vi ikada imali nekog igraca (mislim, znam da jeste, ali ja ih ne znam poimenice jbg), koji je rodjeni sarajlija, navija za FKS od malih nogu, prvo je bio navijac pa onda igrac, i kapiten itd. ? I zar mislite da bi taj igrac presao u redove jednog od najvecih rivala vaseg kluba? Osim ako nije djubre i dno od covjeka, a Horic to nijelafomamone je napisao/la:sto ne bi presao

Jesmo.firefirefirely je napisao/la:Pa jbg, jeste li vi ikada imali nekog igraca (mislim, znam da jeste, ali ja ih ne znam poimenice jbg), koji je rodjeni sarajlija, navija za FKS od malih nogu, prvo je bio navijac pa onda igrac, i kapiten itd. ? I zar mislite da bi taj igrac presao u redove jednog od najvecih rivala vaseg kluba? Osim ako nije djubre i dno od covjeka, a Horic to nijelafomamone je napisao/la:sto ne bi presao
1946
Na obje straneHead je napisao/la:Jesmo.firefirefirely je napisao/la:Pa jbg, jeste li vi ikada imali nekog igraca (mislim, znam da jeste, ali ja ih ne znam poimenice jbg), koji je rodjeni sarajlija, navija za FKS od malih nogu, prvo je bio navijac pa onda igrac, i kapiten itd. ? I zar mislite da bi taj igrac presao u redove jednog od najvecih rivala vaseg kluba? Osim ako nije djubre i dno od covjeka, a Horic to nijelafomamone je napisao/la:sto ne bi presao
NO PYRO NO PARTY
Delaca bi valjalo dovesti jedinuo da ostane ovdje jedinu logiku vidim u tome da nakon posudbe dogovore i neki ostanak s obzirom da nema neki dugacak ugovor dole,nece on Deju skinuti sa gola taman da je Bufon,sta ce on iz Celzija ovamo gdje ce sjediti na klupi moze braniti u kupu ako kojim slucajem izvucemo Obarsku
no dobro je kad imamo kapacitet za takvo nesto,sto se kaze moze se i drago mi je,ali onako logicki gledano cudno mi je ali super kad mozemo priustiti tako nesto
Za Jahica boga molim iz vise razloga,pa i tog zadnjeg veznog da igra jel je totalno drugaciji format od ovoga sto se ima,ovoj ekipi defitivno treba razbijac u vezi,ni jedan od ovih momaka to nije,cast Radovcu,cast Gojku i ostalim ali sve je to na drugi fah nemogu oni na crtu stati Sanelu,jednostavno nisu igraci koji ce se pogurati momacki sa nekim na sredini za razliku od ovoga,da je Hame tu ok ali posto nije ovaj Sanel se ubio za toga,izmedju ostalog,smatram da bi i na stoperu ubio i da pored Vulete i njega nebi niko na gol pogledao mogo bi i Plakalo mali braniti bez problema,defintivno neko ko valja u svakom smislu i za svaku poziciju, i ako ima istine u tome da je on novi igrac to bi za mene mozda i najvece pojacanje bilo cast svim
Jarni ce imati zaheban zadatak da uhoda ovo sve

Za Jahica boga molim iz vise razloga,pa i tog zadnjeg veznog da igra jel je totalno drugaciji format od ovoga sto se ima,ovoj ekipi defitivno treba razbijac u vezi,ni jedan od ovih momaka to nije,cast Radovcu,cast Gojku i ostalim ali sve je to na drugi fah nemogu oni na crtu stati Sanelu,jednostavno nisu igraci koji ce se pogurati momacki sa nekim na sredini za razliku od ovoga,da je Hame tu ok ali posto nije ovaj Sanel se ubio za toga,izmedju ostalog,smatram da bi i na stoperu ubio i da pored Vulete i njega nebi niko na gol pogledao mogo bi i Plakalo mali braniti bez problema,defintivno neko ko valja u svakom smislu i za svaku poziciju, i ako ima istine u tome da je on novi igrac to bi za mene mozda i najvece pojacanje bilo cast svim
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
miky_hz je napisao/la:Delaca bi valjalo dovesti jedinuo da ostane ovdje jedinu logiku vidim u tome da nakon posudbe dogovore i neki ostanak s obzirom da nema neki dugacak ugovor dole,nece on Deju skinuti sa gola taman da je Bufon,sta ce on iz Celzija ovamo gdje ce sjediti na klupi moze braniti u kupu ako kojim slucajem izvucemo Obarskuno dobro je kad imamo kapacitet za takvo nesto,sto se kaze moze se i drago mi je,ali onako logicki gledano cudno mi je ali super kad mozemo priustiti tako nesto
slazem se s tobom,to bi bilo extra da dodje jahic,odlican je igrac sa velikim iskustvom
Do zadnjeg dana zivota mog samo Saraj'vo!
Po meni Horic je jako dobar igrac, a jos je i mlad, 23 godine. Dobar na zadnjem veznom, kao sto kazes podjednako dobar i na stoperu. Volio bi` da dodje. Pusti tu pricu da ne bi presao, nema toga vise. Svako ide gdje mu se ponude bolji uslovi, a Sarajevo mu moze puno vise ponuditi od Celika, kako finansijski tako i igranjem u Evropi i sl.firefirefirely je napisao/la:Podjednako je dobar, ako ne i bolji na zadnjem veznom.. Visok je,jak, ima duge noge, i dug korak, dosta akcija presjece tu na zadnjem veznom, plus stvarno dobro iznosi loptu.. Ali cisto sumnjam da bi Kenan presao u Sarajevo, pa ne znam kakva da je ponuda, iskrenocobefks je napisao/la:Neko je spomenuo Horica, on je navodno na trodnevnoj probi u Mariboru.http://www.****/sport/fudbal/kenan-h ... u-mariboru
Danas je Maribor igrao prijateljsku, ali on nije bio u kadru
http://www.nkmaribor.com/novice/?id=5337
Valjao bi nam on, iako je stoper, u Celiku je dosta utakmica igrao na zadnjem veznom i dosta dobro odigrao.
evo Ogi potpisao za Elazigspor,ništa od Saraj'va 

Ja ga nisam ni ocekivao.
ma bile su neke price da ce kod nas preci,al et',bili bi jos jacijanini je napisao/la:Ja ga nisam ni ocekivao.
U koliko je sutra utakmica sa Brotnjom ? (hoce li biti kakav tekstualni prenos) 

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Sutrašnju utakmicu između HNK Brotnjo i FK Sarajevo možete pratiti u livecentru od 14.30h na fcsarajevo.ba.Suki46 je napisao/la:U koliko je sutra utakmica sa Brotnjom ? (hoce li biti kakav tekstualni prenos)
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
HvalaDenchiNL je napisao/la:Sutrašnju utakmicu između HNK Brotnjo i FK Sarajevo možete pratiti u livecentru od 14.30h na fcsarajevo.ba.Suki46 je napisao/la:U koliko je sutra utakmica sa Brotnjom ? (hoce li biti kakav tekstualni prenos)

Yugoslav First League - ★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
moze li neko slikati ili skenirati članke o FKS iz avazovog sporta ?
Zadnja izmjena: skile, dana/u 21 jan 2014, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ibraković: Uskoro predstavljamo golmana Mateja Delača. 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
Coach22 je napisao/la:Ibraković: Uskoro predstavljamo golmana Mateja Delača.
Info

Avazov sport 

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
ima li gdje olainemir18 je napisao/la:Avazov sport

Evo momak je postavio na 4500 stranici.DenchiNL je napisao/la:
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 jan 2014, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, MSOZ101, sekac, supervizor i 64 gosta.