FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
nisam listao sory 

Nije da provociram nego se samo pitam kakvi su to igraci da iz "Chealsea" dolaze u PL BiH, pa ovaj iz Cardifa (ne vazno da li Sarajevo ili neko drugi), isto tako kad je Ibrakovic spominjao nekog iz Bundeslige, pa prije par godina igraci Lacija.
Isto tako kad se spominju ovi "veraani" npr. Sanel Jahic, sta ce Zelji jedan matori Sanel pored mladica iz domacih skola koji su puni snage, ili recimo reprezentativic Vranjes, Stevanovic, pa zamislite kako nisko da padnu da dođu u PL BiH za ne znam ti kakve pare a igraju za reprezentaciju - napredak gotovo pa nemoguc, da trce po livadama i remete se sa kvazi sudijama.
Isto kao kad vozis novu Skodu, a onda pređes na Zastavu 101.
Znaci ne radi se o Sarajevu, Zelji, Brotnju ...itd. nego o "Premije ligi BiH"
Isto tako kad se spominju ovi "veraani" npr. Sanel Jahic, sta ce Zelji jedan matori Sanel pored mladica iz domacih skola koji su puni snage, ili recimo reprezentativic Vranjes, Stevanovic, pa zamislite kako nisko da padnu da dođu u PL BiH za ne znam ti kakve pare a igraju za reprezentaciju - napredak gotovo pa nemoguc, da trce po livadama i remete se sa kvazi sudijama.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ako je Said,Velikonja,Jahic i ti ostali sto se vracaju u ovu ligu stojadin 101 onda su ovi trenutni u ligi zaprezna kola,oni malo bolji su na nivou fijakera koji se obracaju longitudialom Aleja-Vrelo BosneElegant je napisao/la:Nije da provociram nego se samo pitam kakvi su to igraci da iz "Chealsea" dolaze u PL BiH, pa ovaj iz Cardifa (ne vazno da li Sarajevo ili neko drugi), isto tako kad je Ibrakovic spominjao nekog iz Bundeslige, pa prije par godina igraci Lacija.
1946
-
- Kontakt:
Head je napisao/la:Ako je Said,Velikonja,Jahic i ti ostali sto se vracaju u ovu ligu stojadin 101 onda su ovi trenutni u ligi zaprezna kola,oni malo bolji su na nivou fijakera koji se obracaju longitudialom Aleja-Vrelo BosneElegant je napisao/la:Nije da provociram nego se samo pitam kakvi su to igraci da iz "Chealsea" dolaze u PL BiH, pa ovaj iz Cardifa (ne vazno da li Sarajevo ili neko drugi), isto tako kad je Ibrakovic spominjao nekog iz Bundeslige, pa prije par godina igraci Lacija.
http://www.balkaninside.com/croatian-go ... bian-hero/" onclick="window.open(this.href);return false;
cestiti igraci,eto takvi stizu........i hvala bogu na tome
S obzirom da Sarajevo ima najmlađu ekipu u BiH, Ibraković je već istakao da nam treba iskusnijih igrača.Elegant je napisao/la:Nije da provociram nego se samo pitam kakvi su to igraci da iz "Chealsea" dolaze u PL BiH, pa ovaj iz Cardifa (ne vazno da li Sarajevo ili neko drugi), isto tako kad je Ibrakovic spominjao nekog iz Bundeslige, pa prije par godina igraci Lacija.
4.10.2009.
jelde da je mukaElegant je napisao/la:Nije da provociram nego se samo pitam kakvi su to igraci da iz "Chealsea" dolaze u PL BiH, pa ovaj iz Cardifa (ne vazno da li Sarajevo ili neko drugi), isto tako kad je Ibrakovic spominjao nekog iz Bundeslige, pa prije par godina igraci Lacija.

pusti se sad filozofiranja...reci cu ti ja zasto dolaze
zato sto u FKS novac ulaze covjek koji je MILIJARDER i znaju da ce ovdje imati redovnu platu i da ce klub napredovati
sto se reprezentativaca tice, npr Jahica ste i vi zvali pa ste rekli da je "Preskup"
znaci htjeli ste ga , a kad nece onda filozofije idu kao "Imate vi u juniorima bolje" ... imate pa primite petardu u svakom evropskom izletu i donesete redovno NULA bodova na drzavni koef.
stevanovic, velinkonja itd bi dosli na POSUDBU, sto bi nama olaksalo put do titule.. samo me interesuje ako dodje velinkonja sta li cete reci, posto je isti nastupao u vrijeme kada vas je maribor pregazio
Na kraju sto se Delaca tice, on je kupljen od CELZIJA i to je dokaz da vrijedi, posto je jako mlad nije se ni nadati bilo da zaigra tamo, kod nas ce biti do kraja ugovora sa celzijem a onda ce nasa uprava vjerovatno potpisati ugovor sa njim....
evo da ti zivot dam da ce svaki fudbaler doci u Sarajevo prije nego kod vas, jer vam evo prvi bivsi igrac prica da je nasao kofere ispred stana jer nije bilo za kirije...poslije tekme sa Travnikom... pa je onda normalno da nece kod vas doci ni stevanovic, ni velinkonja, ni delac, niti imate da platite odstetu za jednog od najboljih igraca makedonske lige, niti semozete povezivati sa ovakvim imenima...
ne znam sta ti nije jasno... bez provociranja
i sarajevo je do januara imalo NAJMLADJU EKIPU U PRVENSTVU A NE ZELJEZNICAR
Ibraković ako je rekao da dolazi u Sarajevo, to je to.fanaticoszg je napisao/la:Head je napisao/la:Ako je Said,Velikonja,Jahic i ti ostali sto se vracaju u ovu ligu stojadin 101 onda su ovi trenutni u ligi zaprezna kola,oni malo bolji su na nivou fijakera koji se obracaju longitudialom Aleja-Vrelo BosneElegant je napisao/la:Nije da provociram nego se samo pitam kakvi su to igraci da iz "Chealsea" dolaze u PL BiH, pa ovaj iz Cardifa (ne vazno da li Sarajevo ili neko drugi), isto tako kad je Ibrakovic spominjao nekog iz Bundeslige, pa prije par godina igraci Lacija.
http://www.balkaninside.com/croatian-go ... bian-hero/" onclick="window.open(this.href);return false;
cestiti igraci,eto takvi stizu........i hvala bogu na tome

Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
PitarSilkoni je napisao/la:Coach22 je napisao/la:Ibraković: Uskoro predstavljamo golmana Mateja Delača.
Info

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
ni pitar ni hordas vec neko ko voli SarajevoCoach22 je napisao/la:PitarSilkoni je napisao/la:Coach22 je napisao/la:Ibraković: Uskoro predstavljamo golmana Mateja Delača.
Info

Sta mu koji qrac odgovarate,nebitan lik...
Zadnja izmjena: emir18, dana/u 21 jan 2014, 23:17, ukupno mijenjano 1 put.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
neka, ima pravo covjek da napise i da mu bude lakse,.. sta faliemir18 je napisao/la:Stamu koji qrac odgovarate,nebitan lik...
a mi da mu damo podrsku i prostor

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nema...koalem je napisao/la: S obzirom da Sarajevo ima najmlađu ekipu u BiH, Ibraković je već istakao da nam treba iskusnijih igrača.
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
zvjerka sve iz grma pratiBaja_Zvjerka je napisao/la:Nema...koalem je napisao/la: S obzirom da Sarajevo ima najmlađu ekipu u BiH, Ibraković je već istakao da nam treba iskusnijih igrača.

Nema neprijatelja koji može biti toliko opasan kao bivši prijatelj,jer ovaj tačno zna gdje treba da udari!
ma tebra no sikiriki, hahhaha sta kaje moram da se olaksam, ma ja ba tesko mi pravo e svasta samo vi nastavite po svom, nego ja nako malo, hahahah odoh jadan prebrojavat ove trofeje valja uskoro i tu zvjezdicu metnutirammstein je napisao/la:neka, ima pravo covjek da napise i da mu bude lakse,.. sta faliemir18 je napisao/la:Stamu koji qrac odgovarate,nebitan lik...
a mi da mu damo podrsku i prostor

ŠAMPIONI: *1946, *1972, *1998, *2001, *2002, *2010, *2012, *2013...
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
KUP BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 ...
SUPER KUP: 1998, 2000, 2001
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972, POLUFINALE 1984/1985.
Strpite se braco brzo ce drugo polugodiste 

- zapadjecudo
- Kontakt:
Hajd ti, živ ti i zdrav nama bio. Idi broji to, zapiši negdje na papir - jer pametan piše a budala pamti!QWERTZ je napisao/la:ma tebra no sikiriki, hahhaha sta kaje moram da se olaksam, ma ja ba tesko mi pravo e svasta samo vi nastavite po svom, nego ja nako malo, hahahah odoh jadan prebrojavat ove trofeje valja uskoro i tu zvjezdicu metnutirammstein je napisao/la:neka, ima pravo covjek da napise i da mu bude lakse,.. sta faliemir18 je napisao/la:Stamu koji qrac odgovarate,nebitan lik...
a mi da mu damo podrsku i prostor![]()
Ko zna hoćeš se sjećati kad ćete je opet osvojiti!

Tu su oni prate sve ali tišina njih ubija,tišina koja kida 

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
odoh jadan prebrojavat ove trofeje valja uskoro i tu zvjezdicu metnuti

u skorijoj buducnosti tebi i takvim kao ti jedino sto ce ostati od svega su sjecanje i ponos na proslo vrijeme,a da se od toga ne zivi vi to vec sad najbolje znate..

u skorijoj buducnosti tebi i takvim kao ti jedino sto ce ostati od svega su sjecanje i ponos na proslo vrijeme,a da se od toga ne zivi vi to vec sad najbolje znate..

E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
Dolazi li vam Lede? 

S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
- Burberry46
- Kontakt: