Igrač br. 6
Re: Ognjen Vranješ
I ne znam sta vam smeta Turska, sasvim dobra liga za igrace srednjeg kvaliteta. Da barem imamo vise igraca u Turskoj, a manje u Hrvatskoj, Kini, Madjarskoj i tako dalje.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Tko hoce ,tko nece hoce "Spor" ovi uzimaju sve 
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!
E nek je se i on negdje smjestio. Puna mi je kapa bila ovog natezanja Partizan-Zvezda
Nadam se da moze odigrati dobru polusezonu i tako izboriti mjesto na spisku za Brazil.
Nadam se da moze odigrati dobru polusezonu i tako izboriti mjesto na spisku za Brazil.
Moram biti iskren i reci da mi je malo i zao,mislim drago je meni da se Ogi skrasio bilo gdje ali ako malo bolje ovo analiziramo eventualni poziv za Arslanagica je mislim iskljucen.A to je steta,velika steta za nasu reprezentaciju.
Ogi, nek je sa srećom!
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Sretno Ogi,boze sacuvaj da me se pogresno shvati.
Ogi moze igrati desnog beka. Znaci Ogi i Mujdza.drummer je napisao/la:Moram biti iskren i reci da mi je malo i zao,mislim drago je meni da se Ogi skrasio bilo gdje ali ako malo bolje ovo analiziramo eventualni poziv za Arslanagica je mislim iskljucen.A to je steta,velika steta za nasu reprezentaciju.
A za Arslanagica, koliko se meni cini da je neki rod Susicu. A Susic je izjavio da je pricao sa njegovim starim. Tako da se tu nesta radi.
To samo kod nas moze biti.drummer je napisao/la:Moram biti iskren i reci da mi je malo i zao,mislim drago je meni da se Ogi skrasio bilo gdje ali ako malo bolje ovo analiziramo eventualni poziv za Arslanagica je mislim iskljucen.A to je steta,velika steta za nasu reprezentaciju.
Prvi amidza bubi ga Tino Sven
Druze,selektor je rekao da ce u Brazil voditi 4 stopera i stalno potencira recenicu:kad se vrati Vranjes imamo ih viska sto prilicno jasno pokazuje da je Vranjes siguran putnik plus Spahic i Bicakcic i jedan od ovog trojca Pandza,Šunjic,Zukanovic.Gdje vidis mjesto za Arslanagica,mislim ja vidim odmah poslije Spahica ali ja se ne pitam.ZutiMrav je napisao/la:To samo kod nas moze biti.drummer je napisao/la:Moram biti iskren i reci da mi je malo i zao,mislim drago je meni da se Ogi skrasio bilo gdje ali ako malo bolje ovo analiziramo eventualni poziv za Arslanagica je mislim iskljucen.A to je steta,velika steta za nasu reprezentaciju.
JOs Vrsajevic ikolonija u Turskoj..STose tice stopera nadam se Arslanagicu za beka Vrsajevic i VRanjes nek se bore za zamjenu Mujdzi
Šta god mislili o novom klubu, moram reći da sam se iskreno obradovao kad sam ušao na ss.ba i vidio ovu vijest. Hvala Bogu da je konačno našao klub, liga je isto dobra. Nadam se da Ogi odmah uskače u prvih 11, jer po plasmanu kluba pretpostavljam da im odbrambeni igrači i nisu baš nešto.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Sretno Ogi majstore.Drago mi je da je konacno nasao klub i da ce aBd biti od pomoci reprezentaciji.Mozete vi pricati o njemu sto zelite,ali on je kalibar za reprezentaciju.Imao je samo onu jednu gresku koja nas na srecu nije kostala,ali je zato ostale utakmice odigrao bez greske.
De pequeño yo te empecé a seguir! Poco a poco me enamoré de ti! Cuando juegues siempre estaré a tu lado! No me falles Valencia! Yo nunca te he fallado!!!
www.valencia-balkan.net
www.valencia-balkan.net
- legenda reala
- Kontakt:
jel demantovo na FB 
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Kaze da mrzi Elazig iz dna duse i da nabije Yasira Elmacijalegenda reala je napisao/la:jel demantovo na FB
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- Principatus
- Kontakt:
Najzad je nasao klub, jeste da je klub pred ispadanjem iz turske lige, ali ok. Mislim isto da se ovdje malo p*reseravalo po temi. Istina nije imao klub, ali kao da covjek sada ne smije pisati na FB (ako je upste njegov profil). Imao je povredu i bila je duznost njegovog menadzera da mu nadje klub, a ne njegova.
Bilo bi ravno katastrofi ako ne pridobijemo Arslanagica za nasu repku. Tako mlad stoper, visok, i vec preuzima toliko odgovornost u potencijalnom prvaku Belgije, U21 reprezentativac Belgije koja ima uvjek jak podmladak i koja je prosla kroz svoju grupu kao kroz plitak potok. Kao Kolasinac, igrac za sljedecih 10-15 godina.drummer je napisao/la: Druze,selektor je rekao da ce u Brazil voditi 4 stopera i stalno potencira recenicu:kad se vrati Vranjes imamo ih viska sto prilicno jasno pokazuje da je Vranjes siguran putnik plus Spahic i Bicakcic i jedan od ovog trojca Pandza,Šunjic,Zukanovic.Gdje vidis mjesto za Arslanagica,mislim ja vidim odmah poslije Spahica ali ja se ne pitam.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
tačno...katastrofa,po meni je i on u rangu Kolašinca,Principatus je napisao/la:Najzad je nasao klub, jeste da je klub pred ispadanjem iz turske lige, ali ok. Mislim isto da se ovdje malo p*reseravalo po temi. Istina nije imao klub, ali kao da covjek sada ne smije pisati na FB (ako je upste njegov profil). Imao je povredu i bila je duznost njegovog menadzera da mu nadje klub, a ne njegova.
Bilo bi ravno katastrofi ako ne pridobijemo Arslanagica za nasu repku. Tako mlad stoper, visok, i vec preuzima toliko odgovornost u potencijalnom prvaku Belgije, U21 reprezentativac Belgije koja ima uvjek jak podmladak i koja je prosla kroz svoju grupu kao kroz plitak potok. Kao Kolasinac, igrac za sljedecih 10-15 godina.drummer je napisao/la: Druze,selektor je rekao da ce u Brazil voditi 4 stopera i stalno potencira recenicu:kad se vrati Vranjes imamo ih viska sto prilicno jasno pokazuje da je Vranjes siguran putnik plus Spahic i Bicakcic i jedan od ovog trojca Pandza,Šunjic,Zukanovic.Gdje vidis mjesto za Arslanagica,mislim ja vidim odmah poslije Spahica ali ja se ne pitam.
Za Ogija je najbitnije da se ustali u početnom sastavu,i da se vrati u formu.A ako dobro odigra SP(ako bude igrao) lako će promijeniti klub.Principatus je napisao/la:Najzad je nasao klub, jeste da je klub pred ispadanjem iz turske lige, ali ok. Mislim isto da se ovdje malo p*reseravalo po temi. Istina nije imao klub, ali kao da covjek sada ne smije pisati na FB (ako je upste njegov profil). Imao je povredu i bila je duznost njegovog menadzera da mu nadje klub, a ne njegova.
Bilo bi ravno katastrofi ako ne pridobijemo Arslanagica za nasu repku. Tako mlad stoper, visok, i vec preuzima toliko odgovornost u potencijalnom prvaku Belgije, U21 reprezentativac Belgije koja ima uvjek jak podmladak i koja je prosla kroz svoju grupu kao kroz plitak potok. Kao Kolasinac, igrac za sljedecih 10-15 godina.
Arslanagić mora pokrenuti proceduru promjne sportskog i civilnog državljanstva,selektor je razgovarao i sa njim i sa njegovim ocem.Dok se to ne riješi ne može biti pozvan,a tu proceduru mora pokrenuti lično igrač,kada je pokrene onda je na savezu da to pogura koliko može i da ubrza dodjelu našeg državljanstva.(znamo kako to ide kod nas).Do tada možemo samo se nadati da dečko želi to uraditi ili je možda uradio samo se ne iznosi u javnost.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Nadam se da će ovim potezom istjerat Avdiju kao zamjenu za beka
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
Danas potpisuje ugovor, kaže za Avaz da po ugovoru igra tamo sigurno do ljeta, a ako opstanu u ligi ostaje da igra još 2 godine. Za očekivati je da debituje u nedjelju.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Heh, evo Elazigspor tukao Galatasaray u kupu, znači nisu baš tolika kanta.
Golman im je Hrvat, tako da će Ogi imati bar s kim da priča.
Golman im je Hrvat, tako da će Ogi imati bar s kim da priča.
RŠD Velež
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Marijan Beneš
Stop nacional-šovinizmu!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.