AS Roma

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Admir_Sa
Kontakt:

Re: AS Roma

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2014, 22:57

gervinhooo oplodi meeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

pao je i klasicni bunker iz faludže

ako si vec kup stavio na mjesto nižih priuriteta, zamjenio par igraca, pa odigraj mušku utakmicu majka mu stara, a ne kao da je polufinale lige prvaka, revanš utakmice nakon što su kuci dobili 1-0 :roll: mogao bi konte sa murinhom ruku pod ruku što se ovih bunkera tice

dajte lazio da se igramo
nema potpisa

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 21 jan 2014, 22:58

Jel opet sa laciom u finalu :D

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 21 jan 2014, 22:59

rio_Ferdy88 je napisao/la:
Padovan je napisao/la: Samo valja vam sad trpiti druga Laziala nakon ovog slavlja i sastava večeras :mrgreen:
Još kad vidi ovo :mrgreen:

slika
bastos kupuje navijace :D samo me strah ako ode gdje na periferiju da ga laziali ne zaganjaju sa sjekirama :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 21 jan 2014, 22:59

terabajt je napisao/la:Jel opet sa laciom u finalu :D
Možda u polufinalu, a možda nikako! :lol:

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2014, 23:11

slika

slika

ovako mene moja raja pazi za rodjendan (jeste da je tek za 7 dana, al se kažu ova prilika nije smjela propustiti) :mrgreen:
nema potpisa

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 jan 2014, 23:18

Admir_Sa je napisao/la:
adal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjelju
Koji ti je sad komentar nakon tekme, jel i dalje Pjanke tu da popuni broj?

Da dodam da je space shuttle za sve ove nabrojene što se jasno vidilo u par minuta

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 21 jan 2014, 23:21

stokton je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
adal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjelju

Da dodam da je space shuttle za sve ove nabrojene što se jasno vidilo u par minuta
ajde okani se corava posla. Pjanic je majstor ali vcrs je tekmu zapoceo Radja koji puno vise trci i grize na terenu. Garcija je fenomenalno odradio i takticki dio i izmjene.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2014, 23:22

stokton je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

koje to rekao :roll:
nema potpisa

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 21 jan 2014, 23:23

Cestitke na pobjedi!
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 21 jan 2014, 23:24

Al' trce Romanisti ko navijeni, volio bih vidjeti kilometrazu nekih igraca Rome?
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

stokton
Kontakt:

Post Postao/la stokton » 21 jan 2014, 23:27

Admir_Sa je napisao/la:
stokton je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:

koje to rekao :roll:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 21 jan 2014, 23:31

Admir_Sa je napisao/la:
Ne moguce da je Strootman nezamjenjiv a Pjanic za rotacije
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 21 jan 2014, 23:33

meho-medo je napisao/la:
Admir_Sa je napisao/la:
Ne moguce da je Strootman nezamjenjiv a Pjanic za rotacije
Ko god je gledao Romu ove sezone vidio je da je Strootman najvece pojacanje uz Benatiu. Strootman je sa 5 golova i 7 asistencija najkorisniji igrace Rome ;)

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 21 jan 2014, 23:34

strotman ti je jarane ove sezone jedan od najboljih igraca lige, ima 5 golova i ja mislim vec 7 asistencija i tokom tekme ne pada kondiciono
nema potpisa

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 21 jan 2014, 23:37

AsRomaTuzla je napisao/la:
Ko god je gledao Romu ove sezone vidio je da je Strootman najvece pojacanje uz Benatiu. Strootman je sa 5 golova i 7 asistencija najkorisniji igrace Rome ;)
Pa mislim da će te vi i dalje imati sreću da gledate Strootmana, ali ne vjerujem i Pjanića.

Ne postoji nijedan smislen razlog da Pjanić ostane u klubu čiji ga navijači tako malo cijene.

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 21 jan 2014, 23:51

gost je napisao/la:
Pa mislim da će te vi i dalje imati sreću da gledate Strootmana, ali ne vjerujem i Pjanića.

Ne postoji nijedan smislen razlog da Pjanić ostane u klubu čiji ga navijači tako malo cijene.
Mi navijaci Rome iz Bosne trebamo samo Pjanica hvalit i ne kritikovat ga ?

Da, za mene Strootman ima prednost ispred Pjanica, ali tu je jos jedno mjesto na sredini terena koje je isto tako rezervisano za Pjanica. Garcija ga ostavio na klupio i stavio u igru Nianggolana i pogodio da nije mogao bolje i onda napravi jos jedan potez koji je jos bolji od prvog i ubacuje svjezeg Pjanica i okrece utakmicu.

Nadam se da ti ne moram crtat zasto je Nianggolan dobio prednost na sredini protiv najjace ekipe u Italiji...

-------------------------------

0 - Juventus večeras protiv Rome nije imao nijedan udarac u okvir vrata. To je prvi puta da Juve nije zapucao u okvir protivničkih vrata pod vodstvom Antonija Contea, koji na njihovoj klupi sjedi od ljeta 2011. godine.

gost
Kontakt:

Post Postao/la gost » 22 jan 2014, 00:00

.

Nadam se da ti ne moram crtat zasto je Nianggolan dobio prednost na sredini protiv najjace ekipe u Italiji...

Ne moraš meni crtati ništa. Jedino mislim da ako se još jednom pojavi ovakva situacija to će te Miretu morati objasniti. Ne vidim nikakav razlog zašto bi on morao biti žrtva nekih taktika. A pogotovo ne vidim zašto bi to morao trpiti. Uostalom, sudeći po tvojim riječima Mire i nema mjesta u ekipi protiv najjačih kada se igra. Shodno tome, ne treba vam ni biti žao kada ode.

Nedved11
Kontakt:

Post Postao/la Nedved11 » 22 jan 2014, 00:01

a gol Pelusa, evo kazu da je regularan :cry: ?
Prenio sam sto kazu novinari sa Rai UNO :D

Roma bolja, ali sudije su bile naklonjene, ne kazem namjerno, ali jesu...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*

ElLoco7
Kontakt:

Post Postao/la ElLoco7 » 22 jan 2014, 00:08

:lol: :lol: kad dodju ovi padobranci koji blage veze nemaju, Pjanica gotive jer je bosanac i podju pametovat.

Pjanic je odlican igrac ali zavisno od taktike tako ce se i koristit. veceras je bila taktika da u utakmici na sredini imamo tri momka koja grizu i trce svih 90. min, Pjanic je iskoristen kao joker sto se pokazalo kao pun pogodak.

a sad razgulite i na nekim drugim temama pricajte vase nebuloze i gluposti ;)

@nedved da je bilo koji drugi sudac pa hajd nego Taljavento koji nas je.be iz utakmice u utakmicu kad nam sudi.
*La Roma non si tifa, si AMA!*

AsRomaTuzla
Kontakt:

Post Postao/la AsRomaTuzla » 22 jan 2014, 00:09

gost je napisao/la:
.

Ne moraš meni crtati ništa. Jedino mislim da ako se još jednom pojavi ovakva situacija to će te Miretu morati objasniti. Ne vidim nikakav razlog zašto bi on morao biti žrtva nekih taktika. A pogotovo ne vidim zašto bi to morao trpiti. Uostalom, sudeći po tvojim riječima Mire i nema mjesta u ekipi protiv najjačih kada se igra. Shodno tome, ne treba vam ni biti žao kada ode.
Pjanic vuce povredu jos od prosle utakmice sa Juventusom i zadnjih nekoliko utakmica izlazio oko 60.minute. Pjanic je profesionalac i nista se njemu ne treba objasnjavat pogotovu ne nakon jedne kup utakmice koju nije poceo. Pjanic je poceo svaku utakmicu kada je bio 100% spreman. Vise se ti brines za njega nego on za sebe. Da ne zaboravim, trenutno nema jacih ekipa od Rome tako da se ne trebas brinut za Pjanica.

Odgovori

Natrag na “Serie A”

Trenutno korisnika/ca: Sensei i 6 gostiju.