AS Roma
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Jel opet sa laciom u finalu 
bastos kupuje navijacerio_Ferdy88 je napisao/la:Još kad vidi ovoPadovan je napisao/la: Samo valja vam sad trpiti druga Laziala nakon ovog slavlja i sastava večeras![]()
You are someone else I am still right here
Ismire odlazi!!!
Ismire odlazi!!!
Možda u polufinalu, a možda nikako!terabajt je napisao/la:Jel opet sa laciom u finalu

ovako mene moja raja pazi za rodjendan (jeste da je tek za 7 dana, al se kažu ova prilika nije smjela propustiti)
nema potpisa
Koji ti je sad komentar nakon tekme, jel i dalje Pjanke tu da popuni broj?Admir_Sa je napisao/la:zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjeljuadal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
Da dodam da je space shuttle za sve ove nabrojene što se jasno vidilo u par minuta
ajde okani se corava posla. Pjanic je majstor ali vcrs je tekmu zapoceo Radja koji puno vise trci i grize na terenu. Garcija je fenomenalno odradio i takticki dio i izmjene.stokton je napisao/la:Koji ti je sad komentar nakon tekme, jel i dalje Pjanke tu da popuni broj?Admir_Sa je napisao/la:zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjeljuadal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
Da dodam da je space shuttle za sve ove nabrojene što se jasno vidilo u par minuta
*La Roma non si tifa, si AMA!*
koje to rekaostokton je napisao/la:Koji ti je sad komentar nakon tekme, jel i dalje Pjanke tu da popuni broj?Admir_Sa je napisao/la:zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjeljuadal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
nema potpisa
-
Burberry46
- Kontakt:
Al' trce Romanisti ko navijeni, volio bih vidjeti kilometrazu nekih igraca Rome?
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Admir_Sa je napisao/la:koje to rekaostokton je napisao/la:Koji ti je sad komentar nakon tekme, jel i dalje Pjanke tu da popuni broj?Admir_Sa je napisao/la:
zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjelju
Ne moguce da je Strootman nezamjenjiv a Pjanic za rotacijeAdmir_Sa je napisao/la:zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjeljuadal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Ko god je gledao Romu ove sezone vidio je da je Strootman najvece pojacanje uz Benatiu. Strootman je sa 5 golova i 7 asistencija najkorisniji igrace Romemeho-medo je napisao/la:Ne moguce da je Strootman nezamjenjiv a Pjanic za rotacijeAdmir_Sa je napisao/la:zato što je trener odlucio da mu je najmanje potreban od sve trojice u vezi, strotman i ddr su haman nezamjenjivi, a on i radja ce se mjenjati. ako rezultat bude nepovoljan (ne do bog) odma ce uci u igru. nikakav transfer nije u pitanju, vjerujem da ce poceti u prvih 11 u veroni u nedjeljuadal je napisao/la:Zasto Mire na klupi? Radi transfera ili je nesta drugo u pitanju ? Sjebase mi ceif tekme grrrr
strotman ti je jarane ove sezone jedan od najboljih igraca lige, ima 5 golova i ja mislim vec 7 asistencija i tokom tekme ne pada kondiciono
nema potpisa
Pa mislim da će te vi i dalje imati sreću da gledate Strootmana, ali ne vjerujem i Pjanića.AsRomaTuzla je napisao/la:
Ko god je gledao Romu ove sezone vidio je da je Strootman najvece pojacanje uz Benatiu. Strootman je sa 5 golova i 7 asistencija najkorisniji igrace Rome
Ne postoji nijedan smislen razlog da Pjanić ostane u klubu čiji ga navijači tako malo cijene.
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Mi navijaci Rome iz Bosne trebamo samo Pjanica hvalit i ne kritikovat ga ?gost je napisao/la:Pa mislim da će te vi i dalje imati sreću da gledate Strootmana, ali ne vjerujem i Pjanića.AsRomaTuzla je napisao/la:
Ko god je gledao Romu ove sezone vidio je da je Strootman najvece pojacanje uz Benatiu. Strootman je sa 5 golova i 7 asistencija najkorisniji igrace Rome
Ne postoji nijedan smislen razlog da Pjanić ostane u klubu čiji ga navijači tako malo cijene.
Da, za mene Strootman ima prednost ispred Pjanica, ali tu je jos jedno mjesto na sredini terena koje je isto tako rezervisano za Pjanica. Garcija ga ostavio na klupio i stavio u igru Nianggolana i pogodio da nije mogao bolje i onda napravi jos jedan potez koji je jos bolji od prvog i ubacuje svjezeg Pjanica i okrece utakmicu.
Nadam se da ti ne moram crtat zasto je Nianggolan dobio prednost na sredini protiv najjace ekipe u Italiji...
-------------------------------
0 - Juventus večeras protiv Rome nije imao nijedan udarac u okvir vrata. To je prvi puta da Juve nije zapucao u okvir protivničkih vrata pod vodstvom Antonija Contea, koji na njihovoj klupi sjedi od ljeta 2011. godine.
Ne moraš meni crtati ništa. Jedino mislim da ako se još jednom pojavi ovakva situacija to će te Miretu morati objasniti. Ne vidim nikakav razlog zašto bi on morao biti žrtva nekih taktika. A pogotovo ne vidim zašto bi to morao trpiti. Uostalom, sudeći po tvojim riječima Mire i nema mjesta u ekipi protiv najjačih kada se igra. Shodno tome, ne treba vam ni biti žao kada ode.AsRomaTuzla je napisao/la:
.
Nadam se da ti ne moram crtat zasto je Nianggolan dobio prednost na sredini protiv najjace ekipe u Italiji...
a gol Pelusa, evo kazu da je regularan
?
Prenio sam sto kazu novinari sa Rai UNO
Roma bolja, ali sudije su bile naklonjene, ne kazem namjerno, ali jesu...
Prenio sam sto kazu novinari sa Rai UNO
Roma bolja, ali sudije su bile naklonjene, ne kazem namjerno, ali jesu...
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Pjanic je odlican igrac ali zavisno od taktike tako ce se i koristit. veceras je bila taktika da u utakmici na sredini imamo tri momka koja grizu i trce svih 90. min, Pjanic je iskoristen kao joker sto se pokazalo kao pun pogodak.
a sad razgulite i na nekim drugim temama pricajte vase nebuloze i gluposti
@nedved da je bilo koji drugi sudac pa hajd nego Taljavento koji nas je.be iz utakmice u utakmicu kad nam sudi.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
-
AsRomaTuzla
- Kontakt:
Pjanic vuce povredu jos od prosle utakmice sa Juventusom i zadnjih nekoliko utakmica izlazio oko 60.minute. Pjanic je profesionalac i nista se njemu ne treba objasnjavat pogotovu ne nakon jedne kup utakmice koju nije poceo. Pjanic je poceo svaku utakmicu kada je bio 100% spreman. Vise se ti brines za njega nego on za sebe. Da ne zaboravim, trenutno nema jacih ekipa od Rome tako da se ne trebas brinut za Pjanica.gost je napisao/la:Ne moraš meni crtati ništa. Jedino mislim da ako se još jednom pojavi ovakva situacija to će te Miretu morati objasniti. Ne vidim nikakav razlog zašto bi on morao biti žrtva nekih taktika. A pogotovo ne vidim zašto bi to morao trpiti. Uostalom, sudeći po tvojim riječima Mire i nema mjesta u ekipi protiv najjačih kada se igra. Shodno tome, ne treba vam ni biti žao kada ode.AsRomaTuzla je napisao/la:
.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.