FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

FKZ1921
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la FKZ1921 » 21 jan 2014, 21:09

Do cetvrtka ce se izdesavati ako se bude ista desavalo.AO se tad vraca u Sa(inace je hevtu u Rimu,u FC Roma,gleda kako to kod njih funkcionise ,upravljanje,oml.pogon...).Ima oko ljevaka nekih opcija,znace se u ova dva,tri dana.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 21 jan 2014, 21:14

black64 je napisao/la:
zeljo1974 je napisao/la:
exbabilon je napisao/la:Treba nam solidan lijevi bek, on je iskusan, godinama igra u Poljskoj protiv puno boljih igraca od ovih u BiH, ne bih imao nista protiv da popuni mjesto dok se Kvesa ne vrati. Ne mogu vise ni gledat kako Stanica upropastavamo na lijevom beku.
ma nego sta on i jahic i to je to
igrao ranije u zelji, danas nije bio na treningu nez sto :roll:
Spahić ?? ili bomba ?
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 21 jan 2014, 21:31

Plavi dječaci superiorni na Lokom Cupu

http://fkzeljeznicar.ba/plavi-djecaci-s ... cupu/7809/" onclick="window.open(this.href);return false;

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 21 jan 2014, 21:34

likusa je napisao/la:moze na pp o kome je rijec :D
slika

Dzekin haver :lol:
1946

feningitm87
Kontakt:

Post Postao/la feningitm87 » 21 jan 2014, 23:47

Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...

ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 21 jan 2014, 23:47

" onclick="window.open(this.href);return false; ;)
=\_1921_/=

PCM
Kontakt:

Post Postao/la PCM » 21 jan 2014, 23:54

barbarez je napisao/la:Ne znam u kom kontekstu se a.s. pominje sa nama,ali ako ce nam doci ono bas sam se iznervirao.
To je po meni najlosiji igrac koji je igrao u zelji poslije rata pa na ovamo.ne znam samo kakav he sad I kako toliko izdra u poljskoj,ali u zeljibje bio odron.nikad mu necu halalit onaj derbi,kad je pitarima namjestio gol ,za 0-1 turkovic.

Spahic nije los igrac sigurno. A ako mislis na grsku koja je predhodila golu na Grbavici ka sjevernoj tribini to nije bio Spahic vec Kuduzovic.

Grokok
Kontakt:

Post Postao/la Grokok » 22 jan 2014, 00:11

PCM je napisao/la:
barbarez je napisao/la:Ne znam u kom kontekstu se a.s. pominje sa nama,ali ako ce nam doci ono bas sam se iznervirao.
To je po meni najlosiji igrac koji je igrao u zelji poslije rata pa na ovamo.ne znam samo kakav he sad I kako toliko izdra u poljskoj,ali u zeljibje bio odron.nikad mu necu halalit onaj derbi,kad je pitarima namjestio gol ,za 0-1 turkovic.

Spahic nije los igrac sigurno. A ako mislis na grsku koja je predhodila golu na Grbavici ka sjevernoj tribini to nije bio Spahic vec Kuduzovic.
Ma i Spahić je. Sjećam se čovjek bio katastrofa, nije znao gdje udara. Kad je otišao u Poljsku, drugi igrač bio ..
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.

IlProfessore
Kontakt:

Post Postao/la IlProfessore » 22 jan 2014, 01:23

feningitm87 je napisao/la:Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
Pa i nije bilo više raje a treba se još poraditi na svijesti momaka koji odlaze prije kraja tekme. A što se tiče raje bila je vrhunska, prava plava atmosfera.
Za organizovani odlazak na tu tekmu će stići blagovremeno obavještenje, ali ono što je sigurno jeste to da će svak' ko želi prisustvovati tekmi morati platiti kartu u cijeni od 2KM. :)
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jan 2014, 02:23

slika
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 22 jan 2014, 07:24

E.Colic u Travniku
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 22 jan 2014, 08:30

super je napisao/la:E.Colic u Travniku
Aferim, super vijest :lol:
Volim te Zeljo!!!

aS_Roma

Post Postao/la aS_Roma » 22 jan 2014, 08:58

Semir Štilić novi igrač Wisle iz Krakowa, sto rece onaj Timeline dolazi na posudbu igrac koji nema ugovora :lol: :lol: :lol: :lol:

zaboljisportuBiH
Kontakt:

Post Postao/la zaboljisportuBiH » 22 jan 2014, 09:05

FKZ1921 je napisao/la:Ne mogu se sloziti sa kritikama na racun Kerle.Cinjenica je da on moze puno bolje igrati,ali mislim da je odigrao korektno.Posebno od momenta kad je Zeljkovic presao na stopera.Donio mu je sigurnost i mirnocu.Inace volim tu opciju sa jednim nizim stoperom,koji zna lopte,dobro cita igru,dobro igra na zemlji. Kerla je medju boljim stoperima lige,vjerujem da ce na proljece biti jos bolji.
Ova dijeca sto se dovode nisu pojacanja i ne dovode se kao pojacanja.Talentovanu djecu trba skupljati sa svih strana,uvoditi ih u trenazni proces,potpisivati ugovore,najbolje prikljucivati prvom timu,ostale slati na posudbe.Pratiti ih na posudbama,povremeno okupljati,recimo u pauzama,da snjima tad rade nasi treneri.Najbolje vracati sa posudbi,sa onima koji ne prodju raskidati ugovore.Ovo je nesto sto se radi svuda u svijetu,najprakticnije i najjeftinije. Za ovo treba dobar skauting,jos trenera u oml.pogonu i edukacija tih trenera.
Na ovakav nacin,plus djeca koja prolaze nasu skolu,dobicemo svake godine po tri do cetiri igraca za prvi tim.
Bravo majstore. TO je to. Što se tiče a.s. volio bi da dođe. Bio je loš kod nas ali je vani igrao dobro. Možda mu je i Dežko javio da će biti love :) da će se prodati :) Šala mala.
Treba nam jedan takav kao a.s.. Čola ode. Hvala mu ali i ranije je zaslužio da ide.

likusa
Kontakt:

Post Postao/la likusa » 22 jan 2014, 09:49

Otiso nam Colic :mrgreen:
Željeznicar za život cijeli !

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 jan 2014, 10:04

likusa je napisao/la:Otiso nam Colic :mrgreen:
Upisati taj dan kao praznik. 8-)
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

Zeman
Kontakt:

Post Postao/la Zeman » 22 jan 2014, 10:08

super je napisao/la:E.Colic u Travniku
Sad mi je opet Željo drag!
NAPRIJED NARODE!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 22 jan 2014, 11:02

Meni je zao sto ide, ako nista zbog konkurencije, bio je brz i mogao je napredovati jer ga je ocigledno pritisak igranja u Zelji sputavao a ne u tolikoj mjeri kvalitet...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

fkzeljeznicarba
Kontakt:

Post Postao/la fkzeljeznicarba » 22 jan 2014, 11:07

...
Zadnja izmjena: fkzeljeznicarba, dana/u 22 jan 2014, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.

travnik81
Kontakt:

Post Postao/la travnik81 » 22 jan 2014, 11:14

može li neki objektivan komentar za ovo Čolića, može li nam pomoći u borbi za opstanak?nadam se da nije neki cuger jer ih već previše imamo

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.