FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Do cetvrtka ce se izdesavati ako se bude ista desavalo.AO se tad vraca u Sa(inace je hevtu u Rimu,u FC Roma,gleda kako to kod njih funkcionise ,upravljanje,oml.pogon...).Ima oko ljevaka nekih opcija,znace se u ova dva,tri dana.
Spahić ?? ili bomba ?black64 je napisao/la:igrao ranije u zelji, danas nije bio na treningu nez stozeljo1974 je napisao/la:ma nego sta on i jahic i to je toexbabilon je napisao/la:Treba nam solidan lijevi bek, on je iskusan, godinama igra u Poljskoj protiv puno boljih igraca od ovih u BiH, ne bih imao nista protiv da popuni mjesto dok se Kvesa ne vrati. Ne mogu vise ni gledat kako Stanica upropastavamo na lijevom beku.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
igrali smo dobro ali zajeb'o nas sudija.
-
- Kontakt:
Plavi dječaci superiorni na Lokom Cupu
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-djecaci-s ... cupu/7809/" onclick="window.open(this.href);return false;
http://fkzeljeznicar.ba/plavi-djecaci-s ... cupu/7809/" onclick="window.open(this.href);return false;
- feningitm87
- Kontakt:
Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
...nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata...
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
ČEKAM DA POČNE, PA DA ZAGALAMIM !
- invincible1921
- Kontakt:
barbarez je napisao/la:Ne znam u kom kontekstu se a.s. pominje sa nama,ali ako ce nam doci ono bas sam se iznervirao.
To je po meni najlosiji igrac koji je igrao u zelji poslije rata pa na ovamo.ne znam samo kakav he sad I kako toliko izdra u poljskoj,ali u zeljibje bio odron.nikad mu necu halalit onaj derbi,kad je pitarima namjestio gol ,za 0-1 turkovic.
Spahic nije los igrac sigurno. A ako mislis na grsku koja je predhodila golu na Grbavici ka sjevernoj tribini to nije bio Spahic vec Kuduzovic.
Ma i Spahić je. Sjećam se čovjek bio katastrofa, nije znao gdje udara. Kad je otišao u Poljsku, drugi igrač bio ..PCM je napisao/la:barbarez je napisao/la:Ne znam u kom kontekstu se a.s. pominje sa nama,ali ako ce nam doci ono bas sam se iznervirao.
To je po meni najlosiji igrac koji je igrao u zelji poslije rata pa na ovamo.ne znam samo kakav he sad I kako toliko izdra u poljskoj,ali u zeljibje bio odron.nikad mu necu halalit onaj derbi,kad je pitarima namjestio gol ,za 0-1 turkovic.
Spahic nije los igrac sigurno. A ako mislis na grsku koja je predhodila golu na Grbavici ka sjevernoj tribini to nije bio Spahic vec Kuduzovic.
Kažu nemoj vode vruć, kod nas propuh ubija
- IlProfessore
- Kontakt:
Pa i nije bilo više raje a treba se još poraditi na svijesti momaka koji odlaze prije kraja tekme. A što se tiče raje bila je vrhunska, prava plava atmosfera.feningitm87 je napisao/la:Raja, zna li se hoce li se organizovano ici u subotu na ilidzu protiv play offa? Neki dan je bilo ludilo u skenderiji, mescini nikad nas nije bilo vise na zenskoj kosarci. Samo je primjetno nazalost koliko raje izadje prije kraja tekme...Glupo mi je to u najmanju ruku...
Za organizovani odlazak na tu tekmu će stići blagovremeno obavještenje, ali ono što je sigurno jeste to da će svak' ko želi prisustvovati tekmi morati platiti kartu u cijeni od 2KM.

“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
E.Colic u Travniku
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
Semir Štilić novi igrač Wisle iz Krakowa, sto rece onaj Timeline dolazi na posudbu igrac koji nema ugovora

-
- Kontakt:
Bravo majstore. TO je to. Što se tiče a.s. volio bi da dođe. Bio je loš kod nas ali je vani igrao dobro. Možda mu je i Dežko javio da će biti loveFKZ1921 je napisao/la:Ne mogu se sloziti sa kritikama na racun Kerle.Cinjenica je da on moze puno bolje igrati,ali mislim da je odigrao korektno.Posebno od momenta kad je Zeljkovic presao na stopera.Donio mu je sigurnost i mirnocu.Inace volim tu opciju sa jednim nizim stoperom,koji zna lopte,dobro cita igru,dobro igra na zemlji. Kerla je medju boljim stoperima lige,vjerujem da ce na proljece biti jos bolji.
Ova dijeca sto se dovode nisu pojacanja i ne dovode se kao pojacanja.Talentovanu djecu trba skupljati sa svih strana,uvoditi ih u trenazni proces,potpisivati ugovore,najbolje prikljucivati prvom timu,ostale slati na posudbe.Pratiti ih na posudbama,povremeno okupljati,recimo u pauzama,da snjima tad rade nasi treneri.Najbolje vracati sa posudbi,sa onima koji ne prodju raskidati ugovore.Ovo je nesto sto se radi svuda u svijetu,najprakticnije i najjeftinije. Za ovo treba dobar skauting,jos trenera u oml.pogonu i edukacija tih trenera.
Na ovakav nacin,plus djeca koja prolaze nasu skolu,dobicemo svake godine po tri do cetiri igraca za prvi tim.

Treba nam jedan takav kao a.s.. Čola ode. Hvala mu ali i ranije je zaslužio da ide.
Upisati taj dan kao praznik.likusa je napisao/la:Otiso nam Colic

[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Sad mi je opet Željo drag!super je napisao/la:E.Colic u Travniku
NAPRIJED NARODE!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Meni je zao sto ide, ako nista zbog konkurencije, bio je brz i mogao je napredovati jer ga je ocigledno pritisak igranja u Zelji sputavao a ne u tolikoj mjeri kvalitet...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
-
- Kontakt:
...
Zadnja izmjena: fkzeljeznicarba, dana/u 22 jan 2014, 13:05, ukupno mijenjano 1 put.
može li neki objektivan komentar za ovo Čolića, može li nam pomoći u borbi za opstanak?nadam se da nije neki cuger jer ih već previše imamo
Trenutno korisnika/ca: Lekqqq1921, zeljovolimte i 38 gostiju.