http://sportsport.ba/uzivo/sc#matchid_4883394

Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

jbg, pokleknuo sam pred iskusenjimaElLoco7 je napisao/la:druze Zli nemoj pretjerat sa alkoholom
Ma kakvoj penziji, tražim posao bolan... Slabije sam aktivan na forumu i to je toharis10 je napisao/la:inače zna li iko je sa Zemanom jel zvanicno u penziji ili?
pare od plasmana u LP + prodaja ovih otpadaka i ciscenje ugovora bi trebali biti dovoljni za barem jedno zvucno pojacanje. ako bi to bio neki kvalitetan napadac definitivno bi se izdvojili sa juventusom iznad ostalih sto se tice domaceg prvenstva. za evropu nam ipak treba nesto vise.francobaresi je napisao/la:Još par pametnih poteza na merkatu i Roma će izrasti u izrazito opasnu ekipu, ne samo u Italiji već i u Evropi.Ali naravno samo ako zadrže ključne igrače i tokom ljeta.
Kako da nece oticbosnas_ je napisao/la:tesko ce Roma zadrzati Pjanica,mislim da ce on do kraja januara preci u PSG ili Man.United... za 25 miliona eura ce ga prodati sigurno,ukoliko neko ponudi naravno. Objektivno Pjanic je ove sezone najbolji igrac Rome!

Ma nema niko vezni red kao Roma u Evropi. Najbolji ste :ugeek:DDR je napisao/la:Strašan vezni red.Bez pardona u TOP 5 Evropskih. :ugeek:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.