AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Roma ako misli imati klasicnog golgetera mora se odreci tottija, a to je poprilicno teška situacija. Totti kada igra dobijaš njegovu lucidnost, vezni igraci više dolaze do izražaja i slicno, i to su prednosti, a mane su da nema nikoga u 16m kada treba, da ga jaci timovi znaju cesto uštopati jer realno ima puno godina, da je nekada spor i slicno. E sada Garcia balansira malo, protiv slabijih timova sigurno mogu igrati i Destro kao cisti šoic i Totti jer ako se jedan manje vraca nazad nece imati prevelikog uticaja na igru, a protiv jacih mora ebiga birati ili Destro ili Totti. Što se Tottija tice ja mislim da ce on nakon sljedece sezone završiti karijeru, mislim da ce obe strane skontati da je tako najbolje. al ce to biti tužni dani u pm, al ajd necemo o tome 
nema potpisa
Nisam gledao tekmu ali sad citam da Juve nije imao ni jednog jedinog udarca na gol!?
http://sportsport.ba/uzivo/sc#matchid_4883394

http://sportsport.ba/uzivo/sc#matchid_4883394

Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
-
Evil Genius II
gledam reprizu i smaram se cekajuci gol gervinha
[img]http://ed_wp-content_v2.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/06/DudeWaiting.gif[/img]
p.s. evo ga! pff, pjanic - strootman . . . savrsenstvo.
[img]http://ed_wp-content_v2.s3.amazonaws.com/wp-content/uploads/2013/06/DudeWaiting.gif[/img]
jbg, pokleknuo sam pred iskusenjimaElLoco7 je napisao/la:druze Zli nemoj pretjerat sa alkoholom
p.s. evo ga! pff, pjanic - strootman . . . savrsenstvo.
Roma 1:0 Juventus (Gervinho Goal)
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Ma kakvoj penziji, tražim posao bolan... Slabije sam aktivan na forumu i to je toharis10 je napisao/la:inače zna li iko je sa Zemanom jel zvanicno u penziji ili?
NAPRIJED NARODE!
-
Evil Genius II
drzava pred bankrotom, omladina u qrcu, a ti bi posao 
gledam opet snimak utakmice jer ako cete iskreno slabo se cega sjecam od jutros . . . maicon je odigrao mozda i najbolju tekmu jos od zlatnih dana u interu. doduse, s druge strane je bio peluso ali opet. kao sto sam i napisao prije par dana u jednoj raspravi sa juventinima, tevez je bio ta razlika u torinu, dok se onih 3:0 (koliko god zasluzeno bilo) moze nazvati losim danom. vidjelo se sinoc da su bez njega k'o backstreet boysi bez kevina tj rastimani orkestar. mi smo ovaj put puno pametnije usli u utakmicu i nismo se toliko bazirali na posjed lopte, cesto smo to prepustali juventusu tj njihovim stoperima koji u pojedinim trenucima nisu znali sta da rade sa njom. o sudjenju ne smijem jer sta god da napisem uvrijedicu nekoga. uglavnom, apsolutno zasluzena pobjeda i novi korak ka toj srebrenoj zvjezdici
gledam opet snimak utakmice jer ako cete iskreno slabo se cega sjecam od jutros . . . maicon je odigrao mozda i najbolju tekmu jos od zlatnih dana u interu. doduse, s druge strane je bio peluso ali opet. kao sto sam i napisao prije par dana u jednoj raspravi sa juventinima, tevez je bio ta razlika u torinu, dok se onih 3:0 (koliko god zasluzeno bilo) moze nazvati losim danom. vidjelo se sinoc da su bez njega k'o backstreet boysi bez kevina tj rastimani orkestar. mi smo ovaj put puno pametnije usli u utakmicu i nismo se toliko bazirali na posjed lopte, cesto smo to prepustali juventusu tj njihovim stoperima koji u pojedinim trenucima nisu znali sta da rade sa njom. o sudjenju ne smijem jer sta god da napisem uvrijedicu nekoga. uglavnom, apsolutno zasluzena pobjeda i novi korak ka toj srebrenoj zvjezdici
jest meni koma kad ovi na sportsport krenu izmisljat clanke
Pjanić je svojim igrama dokazao da je veliki igrač sa 23 godine. Ne žele ga slučajno PSG i Manchester United. Posebno se povezivao s francuskim prvakom, čak je i Miralem izjavio da je PSG jedini klub za koji bi igrao u Francuskoj.
Sportski direktor Rome Walter Sabatini bio je spreman ući u pregovore s PSG-om i Romi eventualnom prodajom Pjanića donijeti 20-25 miliona eura.
No, francuski dnevnik L'Equipe navodi da je američki predsjednik Rome, James Spalletta, preuzeo stvari u svoje ruke, te da je odbio prodaju Pjanića.
Spalletta je spreman u narednih nekoliko sati ponuditi Pjaniću novi ugovor. Bh. nogometaš je ranije naglašavao da je presretan u Rimu i da ne razmišlja o odlasku iz kluba. Poslije jučerašnje pobjede nad Juventusom hvalio ga je i trener Rudi Garcia.

Pjanić je svojim igrama dokazao da je veliki igrač sa 23 godine. Ne žele ga slučajno PSG i Manchester United. Posebno se povezivao s francuskim prvakom, čak je i Miralem izjavio da je PSG jedini klub za koji bi igrao u Francuskoj.
Sportski direktor Rome Walter Sabatini bio je spreman ući u pregovore s PSG-om i Romi eventualnom prodajom Pjanića donijeti 20-25 miliona eura.
No, francuski dnevnik L'Equipe navodi da je američki predsjednik Rome, James Spalletta, preuzeo stvari u svoje ruke, te da je odbio prodaju Pjanića.
Spalletta je spreman u narednih nekoliko sati ponuditi Pjaniću novi ugovor. Bh. nogometaš je ranije naglašavao da je presretan u Rimu i da ne razmišlja o odlasku iz kluba. Poslije jučerašnje pobjede nad Juventusom hvalio ga je i trener Rudi Garcia.
-
Evil Genius II
bruka
http://romanews.eu/it,a123932/Pallotta- ... -Contratto" onclick="window.open(this.href);return false;
kao da je toliko tesko procitati vijest, ubaciti je u google translate, malo gramaticki doćerat tekst i servirati ga citaocima.
http://romanews.eu/it,a123932/Pallotta- ... -Contratto" onclick="window.open(this.href);return false;
kao da je toliko tesko procitati vijest, ubaciti je u google translate, malo gramaticki doćerat tekst i servirati ga citaocima.
ne znam šta da mislim o ovom Mexesu, al možda ga ne bi bilo loše vratiti ako ode Burdiso, vidim da je na izlaznim vratima Milana pa bar do kraja sezone da bude rezerva Benatiji i Kastanu. Mislim da bi u tekmama kada bi dobio šansu dao 150%, a vala gori od Burdisa teško može biti 
nema potpisa
- francobaresi
- Kontakt:
Još par pametnih poteza na merkatu i Roma će izrasti u izrazito opasnu ekipu, ne samo u Italiji već i u Evropi.Ali naravno samo ako zadrže ključne igrače i tokom ljeta.
"Once Milan flows through your veins. It'll flow forever in your blood."
-Rui Costa-
-Rui Costa-
-
Evil Genius II
ma oba su dobri stoperi ali i kiks igraci koji cesto znaju, nicim izazvani, napraviti neku glupost tako da ne mogu reci da mi je mexes bolji od burdissa ili obrnuto. nekada mi je bio jako drag igrac ali nakon svega ne znam sta da mislim o njegovom eventualnom povratku u romu. iskreno, radije bih da romagnoli bude treca opcija jer mislim da se radi o velikom talentu koji bi definitivno iskoristio svaku sansu koju dobije. mislim, ako smo od marquinhosa u onako losoj sezoni napravili igracinu, ne vidim zasto to isto ne bi uradili i sa romagnolijem. posebnu paznju treba obratiti na anteija koji igra strasno dobru sezonu sa sassuolom i negdje sam naletio da je statisticki gledano najbolji stoper lige uz benatiju sto nije mala stvar. imamo pola njegovog ugovora, ne bi bilo lose vratiti ga za iducu sezonu a njima poslati par nasih youngstera na kaljenje.
pare od plasmana u LP + prodaja ovih otpadaka i ciscenje ugovora bi trebali biti dovoljni za barem jedno zvucno pojacanje. ako bi to bio neki kvalitetan napadac definitivno bi se izdvojili sa juventusom iznad ostalih sto se tice domaceg prvenstva. za evropu nam ipak treba nesto vise.francobaresi je napisao/la:Još par pametnih poteza na merkatu i Roma će izrasti u izrazito opasnu ekipu, ne samo u Italiji već i u Evropi.Ali naravno samo ako zadrže ključne igrače i tokom ljeta.
Pa jeli moguće da 3 utak. zaredom nismo dozvolili protivniku šut u okvir De Sanctisovog gola. Pitam se jel ikad iko to uspio. Svaka čast za naše defanzivce, stvarno nije mala stvar 270 min. u komadu + sudijska nadoknada ne dozvoliti protivniku da ošuta u okvir gola.
Gledam statistiku sinoćnjeg meča i moram odati priznanje Romi na naučenoj lekciji iz onog poraza. Vidi se da su zatvorili Juventus i da im nisu dali previše prostora u ofanzivi. Uigrana akcija Pjanića, Strootmana i Gervinha je bila dovoljna za odlučujući gol u mreži Juventusa. Već se obistinjuju predviđanja da ćemo gledati strašnu Romu.
Pjanić pokazao koliko je bitan igrač za svoj tim i da je zapravo glavni pokretač akcija. Da ne uvrijedim ostale, ima tu još mnoštvo sjajnih individualaca, ali Mire je mozak ekipe i njegovo prisustvo, čak i kada lošije igra, mnogo znači za Vučicu. Greška bi bila prodati ga, a pritom ne obezbijediti kvalitetnu zamjenu za njega (ruku na srce, nema mnogo igrača koji ga mogu zamijeniti).
Pjanić pokazao koliko je bitan igrač za svoj tim i da je zapravo glavni pokretač akcija. Da ne uvrijedim ostale, ima tu još mnoštvo sjajnih individualaca, ali Mire je mozak ekipe i njegovo prisustvo, čak i kada lošije igra, mnogo znači za Vučicu. Greška bi bila prodati ga, a pritom ne obezbijediti kvalitetnu zamjenu za njega (ruku na srce, nema mnogo igrača koji ga mogu zamijeniti).
tesko ce Roma zadrzati Pjanica,mislim da ce on do kraja januara preci u PSG ili Man.United... za 25 miliona eura ce ga prodati sigurno,ukoliko neko ponudi naravno. Objektivno Pjanic je ove sezone najbolji igrac Rome!
Kako da nece oticbosnas_ je napisao/la:tesko ce Roma zadrzati Pjanica,mislim da ce on do kraja januara preci u PSG ili Man.United... za 25 miliona eura ce ga prodati sigurno,ukoliko neko ponudi naravno. Objektivno Pjanic je ove sezone najbolji igrac Rome!
Kakav gol naseg Lopeza za izbacivanje Milana iz kupa.
*La Roma non si tifa, si AMA!*
Pjanic prema sportsportu ba ide evo vec tri godine, svake sedmice u novi klub

dominantna domiancija

dominantna domiancija
nema potpisa
Strašan vezni red.
Bez pardona u TOP 5 Evropskih. :ugeek:
Ma Mire je adzo,nece on nigdje... sta vam je :)D)D
-
Evil Genius II
u odlicnoj smo situaciji sto se miralema tice, odlicnoj. jedino sto fali je taj novi ugovor ali vjerujem da ce i to doci u narednim danima. njegovim ostankom dobijamo sansu da razvijemo jednog od najboljih buducih centralnih veznjaka svijeta, dok cemo eventualnom prodajom zaraditi masne novce koje ce sabatini vjerujem pametno uloziti. psg je opasno zagrizao i to definitivno treba iskoristiti. ja bih recimo postavio cijenu od 40 miliona ili nekih 15/20 miliona + pastore. ako mogu (a mogu) neka plate, bujrum 
burdisso ide u genou? i to je izgleda transfer a ne posudba u pitanju. zanimljivo.
burdisso ide u genou? i to je izgleda transfer a ne posudba u pitanju. zanimljivo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.