Mada trebalo bi ga kaparisati vec cim zavrsi ovaj prelazni rok pa da moze doci tamo 1.7.2014 da ne navucemo konkurenciju za njega...
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Gleda najboljeg zadnjeg veznog na svijetu.rambo16 je napisao/la:Arsene Wenger is currently watching the Levante v Barcelona game!
i ja mislim da gleda onog padavičara PedraAA23 je napisao/la:Il Pedramožda da Cesca potpise za ljeto!
Ako dovede njega zaebali smo i Januzaja i Yanga...rambo16 je napisao/la:i ja mislim da gleda onog padavičara PedraAA23 je napisao/la:Il Pedramožda da Cesca potpise za ljeto!
Representatives of Arsenal are due to travel to Germany to try to push through a January transfer of Schalke’s £35million-rated midfielder.
Izjem ti dan vec mjesec dana slusam kako idu u Njemacku na pregovore...AA23 je napisao/la:Uz jubilarni 2300 post donosim jednu finu vijest![]()
Representatives of Arsenal are due to travel to Germany to try to push through a January transfer of Schalke’s £35million-rated midfielder.
Navodno ovo je John Cross pisao, MirrorGunner4 je napisao/la:Izjem ti dan vec mjesec dana slusam kako idu u Njemacku na pregovore...AA23 je napisao/la:Uz jubilarni 2300 post donosim jednu finu vijest![]()
Representatives of Arsenal are due to travel to Germany to try to push through a January transfer of Schalke’s £35million-rated midfielder.![]()
Ako ga i dovedu to ce biti zadnjeg dana...
Cini mi se da sam negdje procitao da je poceo da trenira.Seaman je napisao/la:i do kad točno je Draxler ozlijeđen
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.