Gleda najboljeg zadnjeg veznog na svijetu.rambo16 je napisao/la:Arsene Wenger is currently watching the Levante v Barcelona game!
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis
- Donnie Darko
- Kontakt:
Re: Arsenal
Il Pedra
možda da Cesca potpise za ljeto!
i ja mislim da gleda onog padavičara PedraAA23 je napisao/la:Il Pedramožda da Cesca potpise za ljeto!
A.F.C. Bournemouth!
Ako dovede njega zaebali smo i Januzaja i Yanga...rambo16 je napisao/la:i ja mislim da gleda onog padavičara PedraAA23 je napisao/la:Il Pedramožda da Cesca potpise za ljeto!
Sa njegovim dolaskom bye bye Draxler...
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
A dobro, mozda bi kod nas bio 2x veca zvjerka nego tamo, nije on los igrac, pomogao bi timu sigurno dok je Theo odsutan, mozda se preporodi ako dodje, uglavnom moze ovo pojacanje a Draxler obaveza na ljeto ali sumnjam da ce i Draxlera i Pedra, vjerovatno nesto oko Cesca, Wenger je **** igrac.
Takodjer, nasi skauti su na mecu Pariza, kazu skautuju Matuidija
Wenger opet pravi zavjere, zajebaje svijet tako sto svi znaju da je otiso gledat Barcu a njegovi puleni vamo zavrsavaju poslove

Takodjer, nasi skauti su na mecu Pariza, kazu skautuju Matuidija
Wenger opet pravi zavjere, zajebaje svijet tako sto svi znaju da je otiso gledat Barcu a njegovi puleni vamo zavrsavaju poslove
Cuj Roberto!
Jos jedan anomimac koji ce za koju godinu plakati za mamicom! Goni to u tri..
Ebem ti jos ce i ova taraba Manone da digne trofej?

Ebem ti jos ce i ova taraba Manone da digne trofej?
Sad ce i Kito Manone da uzme trofej 
Uz jubilarni 2300 post donosim jednu finu vijest
Representatives of Arsenal are due to travel to Germany to try to push through a January transfer of Schalke’s £35million-rated midfielder.
Jel ovaj Manone prodan definitivno? Kakav golman. 
Don Vito mi je bio strašno drag,ali je brate bio loš do jaja....
Neopisivo mi je drago što ga je zabiberio Unitedu...
Neopisivo mi je drago što ga je zabiberio Unitedu...
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...
Izjem ti dan vec mjesec dana slusam kako idu u Njemacku na pregovore...AA23 je napisao/la:Uz jubilarni 2300 post donosim jednu finu vijest![]()
Representatives of Arsenal are due to travel to Germany to try to push through a January transfer of Schalke’s £35million-rated midfielder.
Navodno ovo je John Cross pisao, MirrorGunner4 je napisao/la:Izjem ti dan vec mjesec dana slusam kako idu u Njemacku na pregovore...AA23 je napisao/la:Uz jubilarni 2300 post donosim jednu finu vijest![]()
Representatives of Arsenal are due to travel to Germany to try to push through a January transfer of Schalke’s £35million-rated midfielder.![]()
Ako ga i dovedu to ce biti zadnjeg dana...
Nez, sta bude bude, valjda #dodjinajdrazi2
upali
i do kad točno je Draxler ozlijeđen
Cini mi se da sam negdje procitao da je poceo da trenira.Seaman je napisao/la:i do kad točno je Draxler ozlijeđen
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ja danas citam na mailu da oni nece da prihvate ovaj rok da ga prodaju...
A i vratite avatare taj fazon je vec postao dobro bajat ovako ispadate ko neki klinci ispod 13 godina...
Seaman@ Navodno do sredine februara i ako se pricalo u pocetku do marta. Izgleda da njemu i nije nista pa zato se i situacija dodatno pogrijava...
AA@
Ne raspravljaj se sa Unitedovcima na njihovoj temi. Vidio si da tamo ima ljudi koji su ubjedjeni da imaju bolji tim od Arsenala!

A i vratite avatare taj fazon je vec postao dobro bajat ovako ispadate ko neki klinci ispod 13 godina...
Seaman@ Navodno do sredine februara i ako se pricalo u pocetku do marta. Izgleda da njemu i nije nista pa zato se i situacija dodatno pogrijava...
AA@
Ne raspravljaj se sa Unitedovcima na njihovoj temi. Vidio si da tamo ima ljudi koji su ubjedjeni da imaju bolji tim od Arsenala!
- Marsal
- Kontakt:
Super, United igra protiv nas sa Matom, Rooneyem i Rapistom, plus ako dovedu još neko drugo pojačanje.
Moramo nekog dovesti ovaj rok ili zaključno sa 01.02. smo potpisali treće mjesto, ali ako ništa onda će nas Wenger tješiti finishing third is better than trophy. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
golgetera mora dovest ili ćemo **** popušiti na kraju,samo koga,to je trebao misliti preko ljeta a ne se dovest u ovu situaciju da opet neki otpad zaluta u napad
Tello, Pedro, Matuidi 
- Rockefeller
- Kontakt:
Zašto mora kupovati? I bez novih igrača se može završiti ja prvi ja treći. Nikakve ti veće a ni manje šanse sa novim igračem nećeš imati za jednu ili drugu poziciju.Marsal je napisao/la:Super, United igra protiv nas sa Matom, Rooneyem i Rapistom, plus ako dovedu još neko drugo pojačanje.Moramo nekog dovesti ovaj rok ili zaključno sa 01.02. smo potpisali treće mjesto, ali ako ništa onda će nas Wenger tješiti finishing third is better than trophy.
Što se tiče napadača, ja bih volio Cavania vidjeti u Arsenalu.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.