Miralem Pjanić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

DDR
Kontakt:

Re: Miralem Pjanić

Post Postao/la DDR » 23 jan 2014, 00:51

invincible1921 je napisao/la:pjanic bolji od SILVE ..... :?
Pa trenutno jeste.

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 23 jan 2014, 00:51

Ljudi moji jel vi Pjanica svrsavate u krilo, CM il AM? Posto su to ovi gore igraci. Svrstajte ga u jednu kategoriju i eto ga u top10 :mrgreen:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 00:52

znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo

kao drugo to sto nasa nacija opcenito ima odbojan stav prma hrvatima a pogotvo prema modricu i samim tim manjak objektivnosti to samo govori o nama,a modric je trenutno uz ronalda jedan od glavnih igraca reala

ovaj sto je napisao za hazarda necu ni trositi rijeci ...
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 00:54

soxx je napisao/la:Ljudi moji jel vi Pjanica svrsavate u krilo, CM il AM? Posto su to ovi gore igraci. Svrstajte ga u jednu kategoriju i eto ga u top10 :mrgreen:
e to je vec druga stvar ,tu se donekle i slazem ,treba razloziti je li samo CM ili opcenito M
=\_1921_/=

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 23 jan 2014, 00:54

invincible1921 je napisao/la:znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo

kao drugo to sto nasa nacija opcenito ima odbojan stav prma hrvatima a pogotvo prema modricu i samim tim manjak objektivnosti to samo govori o nama,a modric je trenutno uz ronalda jedan od glavnih igraca reala

Ma Modrić je dobar, kao i Hazard. To je moje mišljenje. A to što govoriš za Silvu. :roll: ne kažem da je on loš, ali ona njegova sebičnost i stalno driblanje je ono što ga koči, pa ti sad vidi. :D

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jan 2014, 00:55

invincible1921 je napisao/la:znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo

Pusti kraju, ne vrijedi biti objektivan. Onaj bolid gore govori kako Modric Pjanicu ne moze cistiti kopacke... :oops:
Ovo je sve predaleko otislo jbg.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 00:56

DDR je napisao/la:

Ma Modrić je dobar, kao i Hazard. To je moje mišljenje. A to što govoriš za Silvu. :roll: ne kažem da je on loš, ali ona njegova sebičnost i stalno driblanje je ono što ga koči, pa ti sad vidi. :D
pa ima i toga ,ali opet u yayu ,aguera i kompania je jedan od rijetkih koji uvijek igra kad je zdrav i nema altenrativu
=\_1921_/=

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 23 jan 2014, 00:58

ama ljudi naše budale su po fejsbuku šarale `ta ce Berdih protiv Džumhura, otrest ce ga Damir i slicno, a da vas ovo neiznenadi :lol:
nema potpisa

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 23 jan 2014, 00:58

invincible1921 je napisao/la:
DDR je napisao/la:

pa ima i toga ,ali opet u yayu ,aguera i kompania je jedan od rijetkih koji uvijek igra kad je zdrav i nema altenrativu
Pa eto uzmimo u neku ruku i da je bolji Silva, opet nema onih 15 kojih si spomen'o. ;) Pjanić je definitivno u Top 10. :ugeek:

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 00:58

Admir_Sa je napisao/la:ama ljudi naše budale su po fejsbuku šarale `ta ce Berdih protiv Džumhura, otrest ce ga Damir i slicno, a da vas ovo neiznenadi :lol:

isto ko da meni ne bi bilo drago da je stvarno najbolji,ali realnost je jedno masta i zelje drugo
=\_1921_/=

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 01:02

@DDR nije istina jer nema teorije da je medju 10,sa ovog citavog spiska dao bi mu prednost jedino mozda protiv valbuene.Uotalom ovi tekstovi o potraznji pjanicu nisu samo u kvaliteti nego i u parama.Svi ovi nabrojani igraci tesko da ce otic iz kluba tj tesko da cie h pustit klub,a i vrijede ogromne svote novca.Na kraju krajeva pjanic igra u romi u SERIJI A koja je najlosija od kad znam za sebe ,tako da nije realno poredit njegovu igru sa igrama ovih veznjaka iz PREMIERSHIPA ,a kamol dovodit u pitanje ko je bolji
=\_1921_/=

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 23 jan 2014, 01:04

Admir_Sa je napisao/la:ama ljudi naše budale su po fejsbuku šarale `ta ce Berdih protiv Džumhura, otrest ce ga Damir i slicno, a da vas ovo neiznenadi :lol:

isto ko da meni ne bi bilo drago da je stvarno najbolji,ali realnost je jedno masta i zelje drugo
Isto kao kad razni portali izbacuju kojekakve sastave "Jugoslavije", i unutra samo Pjanic i Dzeko iz BiH, i onda pisu komentare tipa "Sejo umjesto Kolarova" i "Mujdza umjesto Srne" i onda je to kao najjaci sastav :oops:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 23 jan 2014, 01:07

invincible1921 je napisao/la:@DDR nije istina jer nema teorije da je medju 10,sa ovog citavog spiska dao bi mu prednost jedino mozda protiv valbuene.Uotalom ovi tekstovi o potraznji pjanicu nisu samo u kvaliteti nego i u parama.Svi ovi nabrojani igraci tesko da ce otic iz kluba tj tesko da cie h pustit klub,a i vrijede ogromne svote novca.Na kraju krajeva pjanic igra u romi u SERIJI A koja je najlosija od kad znam za sebe ,tako da nije realno poredit njegovu igru sa igrama ovih veznjaka iz PREMIERSHIPA ,a kamol dovodit u pitanje ko je bolji
Ajde dobro. To je tvoje mišljenje. :) A vrijeme će pokazati. I sad kao što igra u SERIJI A, to je odma' manji kvalitet. :lol: Pa eto uzmi Vidala i on igra u istoj ligi a on je u top 3 na svijetu, ili možda i to nije tačno? :D

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 23 jan 2014, 01:07

nemas ti blage veze o fudbalu...
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 01:11

DDR je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:@DDR nije istina jer nema teorije da je medju 10,sa ovog citavog spiska dao bi mu prednost jedino mozda protiv valbuene.Uotalom ovi tekstovi o potraznji pjanicu nisu samo u kvaliteti nego i u parama.Svi ovi nabrojani igraci tesko da ce otic iz kluba tj tesko da cie h pustit klub,a i vrijede ogromne svote novca.Na kraju krajeva pjanic igra u romi u SERIJI A koja je najlosija od kad znam za sebe ,tako da nije realno poredit njegovu igru sa igrama ovih veznjaka iz PREMIERSHIPA ,a kamol dovodit u pitanje ko je bolji
Ajde dobro. To je tvoje mišljenje. :) A vrijeme će pokazati. I sad kao što igra u SERIJI A, to je odma' manji kvalitet. :lol: Pa eto uzmi Vidala i on igra u istoj ligi a on je u top 3 na svijetu, ili možda i to nije tačno? :D
vidal igra u juventusu koji je SERIJA posebna a ovi ostali svi igraj uSERIJU A ,volio bi da vrijeme pokaze da je pjanic bolji od svih sa spiska ,ali sad je glupo uopte i diskutovati o tome.
=\_1921_/=

DDR
Kontakt:

Post Postao/la DDR » 23 jan 2014, 01:13

DDR je napisao/la:
vidal igra u juventusu koji je SERIJA posebna a ovi ostali svi igraj uSERIJU A ,volio bi da vrijeme pokaze da je pjanic bolji od svih sa spiska ,ali sad je glupo uopte i diskutovati o tome.
Ti ga u listi nisi ni naveo. :lol: Nisam ni rek'o da je najbolji, ali spada u bolje i može ići u top 10, eto nek bude i top 15.... ti kažeš da ni to nije. :D :D :D

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 23 jan 2014, 01:14

Ajde dobro. To je tvoje mišljenje. :) A vrijeme će pokazati. I sad kao što igra u SERIJI A, to je odma' manji kvalitet. :lol: Pa eto uzmi Vidala i on igra u istoj ligi a on je u top 3 na svijetu, ili možda i to nije tačno? :D[/quote]

vidal igra u juventusu koji je SERIJA posebna a ovi ostali svi igraj uSERIJU A ,volio bi da vrijeme pokaze da je pjanic bolji od svih sa spiska ,ali sad je glupo uopte i diskutovati o tome.[/quote]

Ti ga u listi nisi ni naveo. :lol: Nisam ni rek'o da je najbolji, ali spada u bolje i može ići u top 10, eto nek bude i top 15.... ti kažeš da ni to nije. :D :D :D[/quote]

moja greska zaboravio ,naravno da jeste tu medju najboljim
=\_1921_/=

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 23 jan 2014, 01:25

KO GOD KAŽE DA PJANIĆ NIJE NAJBOLJI CM NA SVIJETU,A I ANKETA JE TO DOKAZALA... :mrgreen: JA ĆU GA SAMO UPITATI:
[youtube][/youtube]

19risha88
Kontakt:

Post Postao/la 19risha88 » 23 jan 2014, 01:41

ISTA BAGRA NA DJELU :D SVA GLASANJA NEMAJU SMISLA :lol:
slika

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 23 jan 2014, 01:49

DDR je napisao/la:
invincible1921 je napisao/la:ma dobro svaka cast na glasovima glaso sam i ja,al uz duzno postovanje pjanke trenuno nije ni mejdu 15 najboljih a kamo li najbolji .Sad da li je to do kluba ili nes drugo ,al tako je kako je
Pretjeruješ i to veoma. Čuj 15, pa de mi molim te nabroji kojih to 15???
1.SILVA
2.HAZARD
3.YAYA
4.VILSIR
5.OZIL
6.MODRIC
7.NASRI
8.XAVI
9.INESTA
10.FABREGAS
11.VIDAL
12.PIRLO
13.GECE
14.LUKAS MOURA
15.VALBUENA
dodaj jos ovom spisku sigurno 2-3 igraca iz juzne amerike,tipa ganso i eto kako nije 15 ;)
slika
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, Google Adsense [Bot] i 28 gostiju.