Pa trenutno jeste.invincible1921 je napisao/la:pjanic bolji od SILVE .....
Miralem Pjanić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Miralem Pjanić
Ljudi moji jel vi Pjanica svrsavate u krilo, CM il AM? Posto su to ovi gore igraci. Svrstajte ga u jednu kategoriju i eto ga u top10 
- invincible1921
- Kontakt:
znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo
kao drugo to sto nasa nacija opcenito ima odbojan stav prma hrvatima a pogotvo prema modricu i samim tim manjak objektivnosti to samo govori o nama,a modric je trenutno uz ronalda jedan od glavnih igraca reala
ovaj sto je napisao za hazarda necu ni trositi rijeci ...
kao drugo to sto nasa nacija opcenito ima odbojan stav prma hrvatima a pogotvo prema modricu i samim tim manjak objektivnosti to samo govori o nama,a modric je trenutno uz ronalda jedan od glavnih igraca reala
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
e to je vec druga stvar ,tu se donekle i slazem ,treba razloziti je li samo CM ili opcenito Msoxx je napisao/la:Ljudi moji jel vi Pjanica svrsavate u krilo, CM il AM? Posto su to ovi gore igraci. Svrstajte ga u jednu kategoriju i eto ga u top10
=\_1921_/=
Ma Modrić je dobar, kao i Hazard. To je moje mišljenje. A to što govoriš za Silvu.invincible1921 je napisao/la:znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo
Pusti kraju, ne vrijedi biti objektivan. Onaj bolid gore govori kako Modric Pjanicu ne moze cistiti kopacke...invincible1921 je napisao/la:znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo
Ovo je sve predaleko otislo jbg.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
- invincible1921
- Kontakt:
pa ima i toga ,ali opet u yayu ,aguera i kompania je jedan od rijetkih koji uvijek igra kad je zdrav i nema altenrativuDDR je napisao/la:Ma Modrić je dobar, kao i Hazard. To je moje mišljenje. A to što govoriš za Silvu.invincible1921 je napisao/la:znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo
ovaj sto je napisao za hazarda necu ni trositi rijeci ...ne kažem da je on loš, ali ona njegova sebičnost i stalno driblanje je ono što ga koči, pa ti sad vidi.
=\_1921_/=
ama ljudi naše budale su po fejsbuku šarale `ta ce Berdih protiv Džumhura, otrest ce ga Damir i slicno, a da vas ovo neiznenadi 
nema potpisa
Pa eto uzmimo u neku ruku i da je bolji Silva, opet nema onih 15 kojih si spomen'o.invincible1921 je napisao/la:pa ima i toga ,ali opet u yayu ,aguera i kompania je jedan od rijetkih koji uvijek igra kad je zdrav i nema altenrativuDDR je napisao/la:Ma Modrić je dobar, kao i Hazard. To je moje mišljenje. A to što govoriš za Silvu.invincible1921 je napisao/la:znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo
ovaj sto je napisao za hazarda necu ni trositi rijeci ...ne kažem da je on loš, ali ona njegova sebičnost i stalno driblanje je ono što ga koči, pa ti sad vidi.
- invincible1921
- Kontakt:
Admir_Sa je napisao/la:ama ljudi naše budale su po fejsbuku šarale `ta ce Berdih protiv Džumhura, otrest ce ga Damir i slicno, a da vas ovo neiznenadi
isto ko da meni ne bi bilo drago da je stvarno najbolji,ali realnost je jedno masta i zelje drugo
=\_1921_/=
- invincible1921
- Kontakt:
@DDR nije istina jer nema teorije da je medju 10,sa ovog citavog spiska dao bi mu prednost jedino mozda protiv valbuene.Uotalom ovi tekstovi o potraznji pjanicu nisu samo u kvaliteti nego i u parama.Svi ovi nabrojani igraci tesko da ce otic iz kluba tj tesko da cie h pustit klub,a i vrijede ogromne svote novca.Na kraju krajeva pjanic igra u romi u SERIJI A koja je najlosija od kad znam za sebe ,tako da nije realno poredit njegovu igru sa igrama ovih veznjaka iz PREMIERSHIPA ,a kamol dovodit u pitanje ko je bolji
=\_1921_/=
Isto kao kad razni portali izbacuju kojekakve sastave "Jugoslavije", i unutra samo Pjanic i Dzeko iz BiH, i onda pisu komentare tipa "Sejo umjesto Kolarova" i "Mujdza umjesto Srne" i onda je to kao najjaci sastavinvincible1921 je napisao/la:Admir_Sa je napisao/la:ama ljudi naše budale su po fejsbuku šarale `ta ce Berdih protiv Džumhura, otrest ce ga Damir i slicno, a da vas ovo neiznenadi
isto ko da meni ne bi bilo drago da je stvarno najbolji,ali realnost je jedno masta i zelje drugo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Ajde dobro. To je tvoje mišljenje.invincible1921 je napisao/la:@DDR nije istina jer nema teorije da je medju 10,sa ovog citavog spiska dao bi mu prednost jedino mozda protiv valbuene.Uotalom ovi tekstovi o potraznji pjanicu nisu samo u kvaliteti nego i u parama.Svi ovi nabrojani igraci tesko da ce otic iz kluba tj tesko da cie h pustit klub,a i vrijede ogromne svote novca.Na kraju krajeva pjanic igra u romi u SERIJI A koja je najlosija od kad znam za sebe ,tako da nije realno poredit njegovu igru sa igrama ovih veznjaka iz PREMIERSHIPA ,a kamol dovodit u pitanje ko je bolji
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
nemas ti blage veze o fudbalu...invincible1921 je napisao/la:znaci kao prvo silva je majstor samo takav tesko da ce pjanic ikad bit taj nivo
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- invincible1921
- Kontakt:
vidal igra u juventusu koji je SERIJA posebna a ovi ostali svi igraj uSERIJU A ,volio bi da vrijeme pokaze da je pjanic bolji od svih sa spiska ,ali sad je glupo uopte i diskutovati o tome.DDR je napisao/la:Ajde dobro. To je tvoje mišljenje.invincible1921 je napisao/la:@DDR nije istina jer nema teorije da je medju 10,sa ovog citavog spiska dao bi mu prednost jedino mozda protiv valbuene.Uotalom ovi tekstovi o potraznji pjanicu nisu samo u kvaliteti nego i u parama.Svi ovi nabrojani igraci tesko da ce otic iz kluba tj tesko da cie h pustit klub,a i vrijede ogromne svote novca.Na kraju krajeva pjanic igra u romi u SERIJI A koja je najlosija od kad znam za sebe ,tako da nije realno poredit njegovu igru sa igrama ovih veznjaka iz PREMIERSHIPA ,a kamol dovodit u pitanje ko je boljiA vrijeme će pokazati. I sad kao što igra u SERIJI A, to je odma' manji kvalitet.
Pa eto uzmi Vidala i on igra u istoj ligi a on je u top 3 na svijetu, ili možda i to nije tačno?
=\_1921_/=
Ti ga u listi nisi ni naveo.invincible1921 je napisao/la:vidal igra u juventusu koji je SERIJA posebna a ovi ostali svi igraj uSERIJU A ,volio bi da vrijeme pokaze da je pjanic bolji od svih sa spiska ,ali sad je glupo uopte i diskutovati o tome.DDR je napisao/la:Ajde dobro. To je tvoje mišljenje.invincible1921 je napisao/la:@DDR nije istina jer nema teorije da je medju 10,sa ovog citavog spiska dao bi mu prednost jedino mozda protiv valbuene.Uotalom ovi tekstovi o potraznji pjanicu nisu samo u kvaliteti nego i u parama.Svi ovi nabrojani igraci tesko da ce otic iz kluba tj tesko da cie h pustit klub,a i vrijede ogromne svote novca.Na kraju krajeva pjanic igra u romi u SERIJI A koja je najlosija od kad znam za sebe ,tako da nije realno poredit njegovu igru sa igrama ovih veznjaka iz PREMIERSHIPA ,a kamol dovodit u pitanje ko je boljiA vrijeme će pokazati. I sad kao što igra u SERIJI A, to je odma' manji kvalitet.
Pa eto uzmi Vidala i on igra u istoj ligi a on je u top 3 na svijetu, ili možda i to nije tačno?
- invincible1921
- Kontakt:
Ajde dobro. To je tvoje mišljenje.
A vrijeme će pokazati. I sad kao što igra u SERIJI A, to je odma' manji kvalitet.
[/quote]
vidal igra u juventusu koji je SERIJA posebna a ovi ostali svi igraj uSERIJU A ,volio bi da vrijeme pokaze da je pjanic bolji od svih sa spiska ,ali sad je glupo uopte i diskutovati o tome.[/quote]
Ti ga u listi nisi ni naveo.
Nisam ni rek'o da je najbolji, ali spada u bolje i može ići u top 10, eto nek bude i top 15.... ti kažeš da ni to nije.
[/quote]
moja greska zaboravio ,naravno da jeste tu medju najboljim
vidal igra u juventusu koji je SERIJA posebna a ovi ostali svi igraj uSERIJU A ,volio bi da vrijeme pokaze da je pjanic bolji od svih sa spiska ,ali sad je glupo uopte i diskutovati o tome.[/quote]
Ti ga u listi nisi ni naveo.
moja greska zaboravio ,naravno da jeste tu medju najboljim
=\_1921_/=
KO GOD KAŽE DA PJANIĆ NIJE NAJBOLJI CM NA SVIJETU,A I ANKETA JE TO DOKAZALA...
JA ĆU GA SAMO UPITATI:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
ISTA BAGRA NA DJELU
SVA GLASANJA NEMAJU SMISLA

- bordo_Sarajevo
- Kontakt:
invincible1921 je napisao/la:1.SILVADDR je napisao/la:Pretjeruješ i to veoma. Čuj 15, pa de mi molim te nabroji kojih to 15???invincible1921 je napisao/la:ma dobro svaka cast na glasovima glaso sam i ja,al uz duzno postovanje pjanke trenuno nije ni mejdu 15 najboljih a kamo li najbolji .Sad da li je to do kluba ili nes drugo ,al tako je kako je
2.HAZARD
3.YAYA
4.VILSIR
5.OZIL
6.MODRIC
7.NASRI
8.XAVI
9.INESTA
10.FABREGAS
11.VIDAL
12.PIRLO
13.GECE
14.LUKAS MOURA
15.VALBUENA
dodaj jos ovom spisku sigurno 2-3 igraca iz juzne amerike,tipa ganso i eto kako nije 15

Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!
nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..
Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!
Trenutno korisnika/ca: 231983, budzak, General505, Google Adsense [Bot] i 33 gosta.