Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

Gunner4
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la Gunner4 » 23 jan 2014, 00:22

Ja danas citam na mailu da oni nece da prihvate ovaj rok da ga prodaju...

A i vratite avatare taj fazon je vec postao dobro bajat ovako ispadate ko neki klinci ispod 13 godina... :roll:

Seaman@ Navodno do sredine februara i ako se pricalo u pocetku do marta. Izgleda da njemu i nije nista pa zato se i situacija dodatno pogrijava... :?

AA@
Ne raspravljaj se sa Unitedovcima na njihovoj temi. Vidio si da tamo ima ljudi koji su ubjedjeni da imaju bolji tim od Arsenala! :lol: :lol:
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 jan 2014, 00:27

Super, United igra protiv nas sa Matom, Rooneyem i Rapistom, plus ako dovedu još neko drugo pojačanje. :roll: Moramo nekog dovesti ovaj rok ili zaključno sa 01.02. smo potpisali treće mjesto, ali ako ništa onda će nas Wenger tješiti finishing third is better than trophy. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 jan 2014, 00:40

golgetera mora dovest ili ćemo **** popušiti na kraju,samo koga,to je trebao misliti preko ljeta a ne se dovest u ovu situaciju da opet neki otpad zaluta u napad

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 jan 2014, 00:43

Tello, Pedro, Matuidi :mrgreen:

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 jan 2014, 00:46

Marsal je napisao/la:Super, United igra protiv nas sa Matom, Rooneyem i Rapistom, plus ako dovedu još neko drugo pojačanje. :roll: Moramo nekog dovesti ovaj rok ili zaključno sa 01.02. smo potpisali treće mjesto, ali ako ništa onda će nas Wenger tješiti finishing third is better than trophy. :mrgreen:
Zašto mora kupovati? I bez novih igrača se može završiti ja prvi ja treći. Nikakve ti veće a ni manje šanse sa novim igračem nećeš imati za jednu ili drugu poziciju.

Što se tiče napadača, ja bih volio Cavania vidjeti u Arsenalu.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 jan 2014, 00:50

s pravim napadačem nam šanse rastu :twisted: u tekmama protiv umjetnih klubova treba nam bolji špic od Girouda

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 jan 2014, 00:54

Ma ne možemo bit prvaci sa Giroudom kao jedinom opcijom, a opet nemamo krilnih igrača koji se znaju ubacit i zabit iz drugog plana, najefikasniji igrač nam je out šest mjeseci, City i Chelsea imaju jače ekipe od nas. Uživati dok smo prvi, ali realno mislim da ne možemo osvojiti Premiership. I nije da sam ljut, istina je da nam na ovu ekipu trebaju 3 extra igrača i da zadržimo sve najbolje pojedince da možemo parirati pojedinim ekipama, realno govoreći. Kako god da se završi, bicu zadovoljan. Napravili smo dobar iskorak godine, ali ipak mislim ne toliko veliki.

Da barem Walcott nije prokleti baksuz i da imamo boljeg napadača od Girouda...

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 23 jan 2014, 01:03

Ne mislim da je Chelsea ili City išta veći favorit od Arsenala, kao što nije ni Arsenal išta veći favorit od njih. Arsenal možda nema toliko zvijezda kao ta dva kluba, al' ima mnogo veći timski duh, timsku solidarnost, fajterskog naboja i fanatizma. Mislim... čudo ga i nejmo kad je ova ekipa rasla zajedno kroz teške periode za razliku od konkurentskih.

Neka bude šta bude, ja se iskreno ne bojim. Na kraju ćemo podvući crtu pa kom opanci, kom obojci.

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 jan 2014, 01:20

Upravu je Arnel, nisam ocekivao izliv pesimizma od Marsala... :mrgreen:

Sa Julianom bi nasa ofanziva dobila novu dimenziju ali mi je krivo zbog Thea. Covjek koji nas je nosio prosle sezone i taman kada je uhvatio zalet za ovu i da iznese i ovaj drugi dio povreda ga sjeba... :roll:

Mada imamo ponovo igrace koji mogu osvjeziti ekipu. Cazorla je uzletio u formi i poceo je da pogadja. Wenger je izjavio da je njegovoj losoj igri predhodila povreda clanka pa zato nije mogao da razvaljuje desnicom ali kaze da je to sada iza njega. Hajde da mu povjerujemo. OX ako uhvati formu moze biti i bolje krilo od Thea. Ima i on jako dobar sut i brz je jak. Njegova je stata sto se ovoliko povredi a taman se ove sezone ocekivala njegova veca uloga u timu. Mada nije jos kasno da pokaze ne cemu je. ;) Kazu dok se nekom ne smrkne drugom ne svane. Gnabry je biser koji moze biti samo bolji i bolji. Vidjeli smo kako je mali lucidan. Opak pravo. Ramsey se vraca oporavljen i ono najvaznije odmoran. Ne bih se iznenadio da ponovo pocne da grize kao i u prvom djelu sezone. I na kraju Podolski koji se ne vidi u igri ali dovoljan je jedan njegov sut da preokrene cijelu utakmicu. To je 5 igraca koji mogu da nam uliju dodatnu snagu pred rasplet ovog drugog dijela mada tu su i dalje Ozil,Giroud,Rosa,Jack ljdu imamo sirinu u ekipi sto je najvaznije. :D :D I na kraju, jaka odbrana je kljuc uspjeha ove sezone. Potpisujem da do kraja sve dobijamo 1-0 i 2-0... :D :D

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 23 jan 2014, 02:38

Mi osvajamo ljudi šta vam je,došao neko ili ne došao,yebo vas pesimizam..
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

SamoZeljo
Kontakt:

Post Postao/la SamoZeljo » 23 jan 2014, 07:44

Mora se dovesti napadac i mora biti IME. Jednostavno i TREBA i MORA!
Ja vec godinama pricam o tome, koliko je to bitno... Mozda se neki sjecaju kad sam govorio da ce doci vrijeme kad ce Chelsea i City imati vece prihode od Arsenala. (proglasen budalom)
Evo, to vrijeme je doslo, prvo je Chelsea a sad i City pretekao Arsenal u prihodima. Ovakva situacija ne smije dugo da se zadrzi, inace ce biti sve teze i teze. Oni jos uvijek ovise o vlasnicima ali sve manje i manje.

Arsene, iskesiraj cifru i dovedi kakvu zvijer u napadu. Mora se ulagati i moraju se trofeji osvajati.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 jan 2014, 11:45

TEAM NEWS: Bendtner back in the squad
** Wenger - New signings are unlikely
** 'I am surprised about the Mata deal'
** 'We have a very strong squad'
Pld W D L
38 26 12 0

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 jan 2014, 13:58

SamoZeljo je napisao/la:Mora se dovesti napadac i mora biti IME. Jednostavno i TREBA i MORA!
Ja vec godinama pricam o tome, koliko je to bitno... Mozda se neki sjecaju kad sam govorio da ce doci vrijeme kad ce Chelsea i City imati vece prihode od Arsenala. (proglasen budalom)
Evo, to vrijeme je doslo, prvo je Chelsea a sad i City pretekao Arsenal u prihodima. Ovakva situacija ne smije dugo da se zadrzi, inace ce biti sve teze i teze. Oni jos uvijek ovise o vlasnicima ali sve manje i manje.

Arsene, iskesiraj cifru i dovedi kakvu zvijer u napadu. Mora se ulagati i moraju se trofeji osvajati.
Da samo to u ovom roku je tesko ostvarljivo, nemamo ni koga a da je ime... Costa je nedostupan, Martinez je precenjen, Suarez preskup sve u svemu nista do ljeta...

Sto se tice prihoda u ponedeljak je zakazana preskonferencija. Navodno ce se predstaviti "Puma" kao novi sponzor. I to ce biti najunosniji ugovor na sportsku opremu. Pretpostavlja se da ce iznositi oko 30 miliona funti po sezoni. Ako se uzme da je ugovor sa "Emiratesom" obnovljen i da iznosi isto toliko to ce od iduce sezone biti 60 miliona funti sponzorskih ugovora ako se uzme da do sada za to nismo dobacivali ni 30 miliona... ;)
Sto se tice drugih klubova dobro je Wenger rekao. Mozemo da se takmicimo sa svim klubovima na svijetu ali ne mozemo da se takmicimo sa drzavama (aludirajuci na City i njihovo pumpanje para od Seika)...

Danas izjavio da necemo nikoga dovoditi i da nije zainteresovan za Draxlera. Ranija nam iskustva govore da bi trebao onda neko stvarno doci mada ja se svaki puta inznova razocaram. :roll: Sa druge se strane pise da je tim za pregovore u Njemackoj i da se radi da Draxler sto pre predje na Emirates posto mediji sada nakon odlaska Mate ponovo ukljucuju Chelsea u cijelu pricu... Uglavnom nas transfer rok pocinje i zavrsava 31.1.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 23 jan 2014, 14:17

Southampton suspend striker Dani Osvaldo for two weeks following incident at club’s training ground #SSN
Ni ovog nema u utorak
Pld W D L
38 26 12 0

cala
Kontakt:

Post Postao/la cala » 23 jan 2014, 14:54

Nadam se da ce Wenga makar neku posudbu izbelajisat, treba nam napadac barem Giroudovog kvaliteta da se mogu rotirat. Na Bentnera i Sanoga niko ozbiljan ne racuna.

ennis
Kontakt:

Post Postao/la ennis » 23 jan 2014, 15:01

cala je napisao/la:Nadam se da ce Wenga makar neku posudbu izbelajisat, treba nam napadac barem Giroudovog kvaliteta da se mogu rotirat. Na Bentnera i Sanoga niko ozbiljan ne racuna.
Ja ozbiljnije racunam na Bendtnerove golove nego na Giruoduve u nastavku sezone,bez sale ovo kazem :)
SLOBODA NAVIJAČIMA

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 23 jan 2014, 15:07

Wenger reko da vjerovatno nece biti nista od pojacanja :|

Gunner4
Kontakt:

Post Postao/la Gunner4 » 23 jan 2014, 15:18

AA23 je napisao/la:Wenger reko da vjerovatno nece biti nista od pojacanja :|
I za Juliana je reko NE. Sto znaci da 85% dolazi... :roll: Nikada nije jos omano kada demantuje... Ali dovoljno da se inerviram samo.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 23 jan 2014, 15:27

28.01. Southampton A
02.02. Crystal Palace H
08.02. Liverpool A
12.02. Man Utd H
14 / 15 / 16 / 17 FA Cup
19.02. Bayern M. H
22.02. Sunderland H
01.03. Stoke A
7 / 8 / 9 / 10 FA Cup Quarter Final
08.03. Swansea H
11.03. Bayern M. A
15.03. Tottenham A
22.03. Chelsea A
29.03. Man City H
05.04. Everton A
11 / 12 / 13 / 14 Fa Cup Semi-Final
12.04. WHU H
19.04. Hull A
26.04. Newcastle H
03.05. WBA H
11.05. Norwich A

Je li vi stvarno očekujete da ovaj raspored preguramo uspješno sa Giroudom, Bendtnerom i Sanogom kao napadačkim opcijama? Bez Thea Walcotta i sa još hrpu ozljede koje će se neminovno dogoditi. Pojačanja su nam potrebna i ako ih ne dovedemo mi smo se predali iz borbe za titulu, odustali smo i zadovoljili smo se vjerovatnim učešćem u LP i iduće godine...

Podsjeća me ovo na onu sezonu kada je Dudu slomio nogu, prije toga Robin se povrijedio do kraja sezone i svi govorili Arseneu da dovede pojačanje u zimskom prijelaznom roku jer je neozbiljno igrati 4-4-2 a imaš samo 2 napadača u ekipi, on nije htio i pufff, čim je februar zakoračio dudu se syebo i sve otišlo u 3 lijepe. Tako će i ove godine. Giroud ovo ni na FIFI ne može izgurat a da ne govorimo o njegovim realizatorskim sposobnostima i da može....Jako sam razočaran jer imamo kvalitet ali nekupovinom ćemo se bukvalno predati i do kraja sezone ići glavom kroz zid.

Seaman
Kontakt:

Post Postao/la Seaman » 23 jan 2014, 15:28

ništa od pojačanja jer treba lovu dat wengeru za novi ugovor, za uspješnih 9 godina stagnacije.sramota ako nikoga ne dovede

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.