Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisufukara87 je napisao/la:Javio se neki lik u emisiji i trazi od Azmira da mu uplati staz za penzijeja lika budale ne moze covjek svakom pomoci
mislim da si u pravusamolukavac je napisao/la:Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisufukara87 je napisao/la:Javio se neki lik u emisiji i trazi od Azmira da mu uplati staz za penzijeja lika budale ne moze covjek svakom pomoci
Mi njima igrace,oni nama tri boda u ovom proljetnom dijelu ..tuzlak1987 je napisao/la: Sad ce svi ovi nasi igraci koji ne prodju ovdje da idu u Gradinu i Radnicki, mislim da je to Azmirova politika..
samolukavac je napisao/la: Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisu
Objektivno mislim da je Radnicki trenutno jaci za nijansu od slobode, al dok se vi malo uigrate bice to izjednacenonusmir je napisao/la:Najvise od svega mi je drago sto su se oni misevi svi redom zavukli u svoje rupice.......gdje je sad poredjenje radnickog ili bratstva sa SLOBODOM ???? gdje ste sad da komentarisete da cete nas nabiti aa ??? nisam vidio komentar takav vec mjesec dana ! sta je bilo ????? ili ste mozda napokon shvatili da je SLOBODA institucija za vas ??
inace veliki pozdrav za lukavac i gracanicu i sve normalne ljude ovo je upuceno onoj balavurdiji sto godinu dana vec provocira.......
Ako ćemo time da se vodimo onda vi navijači Slobode navijate za Slobodu što je i prirodno i normalno, ali onda trebate da navijate za evropski Željezničar ili evropsko Sarajevo, tako dođenusmir je napisao/la:Najvise od svega mi je drago sto su se oni misevi svi redom zavukli u svoje rupice.......gdje je sad poredjenje radnickog ili bratstva sa SLOBODOM ???? gdje ste sad da komentarisete da cete nas nabiti aa ??? nisam vidio komentar takav vec mjesec dana ! sta je bilo ????? ili ste mozda napokon shvatili da je SLOBODA institucija za vas ??
inace veliki pozdrav za lukavac i gracanicu i sve normalne ljude ovo je upuceno onoj balavurdiji sto godinu dana vec provocira.......
samolukavac je napisao/la:
Ako ćemo time da se vodimo onda vi navijači Slobode navijate za Slobodu što je i prirodno i normalno, ali onda trebate da navijate za evropski Željezničar ili evropsko Sarajevo, tako dođe
staragarda je napisao/la: mislim da si u pravu
Ako znas ko je Prljo, bice ti sve jasno.Gorki je napisao/la:samolukavac je napisao/la: Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisu
Kako znaš da je radio?
To bi bilo logicno da mi navijamo za FK Sloboda iz Vogosce, pa bi Sarajevo i Zeljo mogli proci. Ali posto je Sloboda iz Tuzle kao najvece naseljeno mjesto u regiji onda se treba znati ko kolo vodi i to..samolukavac je napisao/la:Ako ćemo time da se vodimo onda vi navijači Slobode navijate za Slobodu što je i prirodno i normalno, ali onda trebate da navijate za evropski Željezničar ili evropsko Sarajevo, tako dođenusmir je napisao/la:Najvise od svega mi je drago sto su se oni misevi svi redom zavukli u svoje rupice.......gdje je sad poredjenje radnickog ili bratstva sa SLOBODOM ???? gdje ste sad da komentarisete da cete nas nabiti aa ??? nisam vidio komentar takav vec mjesec dana ! sta je bilo ????? ili ste mozda napokon shvatili da je SLOBODA institucija za vas ??
Gorki je napisao/la:samolukavac je napisao/la:
Ako ćemo time da se vodimo onda vi navijači Slobode navijate za Slobodu što je i prirodno i normalno, ali onda trebate da navijate za evropski Željezničar ili evropsko Sarajevo, tako dođe
Nismo mi iz Lukavca da navijamo za sarajevske ekipe
Za Slobodu neka navija tko god želi a i neka ju mrzi tko god želi.
Prljo da je imalo normalan trebao je prvo nazvati Sabovica i ostale, a ne na TV emisiju da pita Azmira za penziju.NYKnicks Fan je napisao/la:Ako znas ko je Prljo, bice ti sve jasno.Gorki je napisao/la:samolukavac je napisao/la: Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisu
Kako znaš da je radio?
Isto što ima i u Sarajevu da navijaju za Slobodu.samolukavac je napisao/la: Ima vas i iz Tuzle koji navijate, a brate pa nema 10 ljudi u Lukavcu koji navijaju za sarajevske klubove, većinom su to momci iz okolnih mjesnih zajednica vjeruj mi
Probisvjet je napisao/la: Prljo da je imalo normalan trebao je prvo nazvati Sabovica i ostale, a ne na TV emisiju da pita Azmira za penziju.
To je isto kao kada bi neko pitao doktora na TV zasto ne moze srati, a on ga nije ni vidio.
Isto tako bi bilo logicno da navijaci Schalkea u slobodno vrijeme navijaju za Dortmund ? Smijesni ste s tim svojim zaključcima.. niko vam nije kriv sto vas se ne moze skupit 200 na utakmici u gradu od 200-300 hiljada pa bi sad da ljudi iz drugih gradova navijaju za Slobodutuzlak1987 je napisao/la:To bi bilo logicno da mi navijamo za FK Sloboda iz Vogosce, pa bi Sarajevo i Zeljo mogli proci. Ali posto je Sloboda iz Tuzle kao najvece naseljeno mjesto u regiji onda se treba znati ko kolo vodi i to..
Normalno slažem se, ali eto nećemo više o tome, nego šta kažete za Mirzu Mešića i njegovo eventualno igranje u Radničkom narednu polusezonu, gdje je on bio poslije vas, zadnju utakmicu u Lukavcu je dobio crveni kartonGorki je napisao/la:Isto što ima i u Sarajevu da navijaju za Slobodu.samolukavac je napisao/la: Ima vas i iz Tuzle koji navijate, a brate pa nema 10 ljudi u Lukavcu koji navijaju za sarajevske klubove, većinom su to momci iz okolnih mjesnih zajednica vjeruj mi
Da ne idemo u OFF
i opet nakon 1000 strana dodzosmo na to da nam lukavcani objasnjavaju kako eto nekih hiljadu tuzlaka navijaju sa sarajevo i anamo onesamolukavac je napisao/la:Gorki je napisao/la:samolukavac je napisao/la:
Nismo mi iz Lukavca da navijamo za sarajevske ekipe
Za Slobodu neka navija tko god želi a i neka ju mrzi tko god želi.
Ima vas i iz Tuzle koji navijate, a brate pa nema 10 ljudi u Lukavcu koji navijaju za sarajevske klubove, većinom su to momci iz okolnih mjesnih zajednica vjeruj mi
Pa eto de mi navedi kad je to Sloboda bila rival sa Radnickim ili Gradinom ili Banovicima. Rijetko kad jer vecinom nismo ni igrali iste lige..Znaci ni blizu smo kao B.Dortmund i Schalke19sioux89 je napisao/la:Isto tako bi bilo logicno da navijaci Schalkea u slobodno vrijeme navijaju za Dortmund ? Smijesni ste s tim svojim zaključcima.. niko vam nije kriv sto vas se ne moze skupit 200 na utakmici u gradu od 200-300 hiljada pa bi sad da ljudi iz drugih gradova navijaju za Slobodutuzlak1987 je napisao/la:To bi bilo logicno da mi navijamo za FK Sloboda iz Vogosce, pa bi Sarajevo i Zeljo mogli proci. Ali posto je Sloboda iz Tuzle kao najvece naseljeno mjesto u regiji onda se treba znati ko kolo vodi i to..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.