FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

fukara87
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la fukara87 » 23 jan 2014, 21:55

Javio se neki lik u emisiji i trazi od Azmira da mu uplati staz za penzije :D ja lika budale ne moze covjek svakom pomoci :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jan 2014, 22:03

fukara87 je napisao/la:Javio se neki lik u emisiji i trazi od Azmira da mu uplati staz za penzije :D ja lika budale ne moze covjek svakom pomoci :D
Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisu ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jan 2014, 22:04

samolukavac je napisao/la:
fukara87 je napisao/la:Javio se neki lik u emisiji i trazi od Azmira da mu uplati staz za penzije :D ja lika budale ne moze covjek svakom pomoci :D
Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisu ;)
mislim da si u pravu
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2014, 22:07

Azmirova poruka mjestanima okolnih opcina, da navijaju za svoje ekipe iz gradova ali i za Slobodu :mrgreen:

Sad ce svi ovi nasi igraci koji ne prodju ovdje da idu u Gradinu i Radnicki, mislim da je to Azmirova politika..

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 23 jan 2014, 22:09

tuzlak1987 je napisao/la: Sad ce svi ovi nasi igraci koji ne prodju ovdje da idu u Gradinu i Radnicki, mislim da je to Azmirova politika..
Mi njima igrace,oni nama tri boda u ovom proljetnom dijelu .. :D
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 22:15

samolukavac je napisao/la: Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisu ;)

Kako znaš da je radio?
Pobjeda je bolja od orgazma!

nusmir
Kontakt:

Post Postao/la nusmir » 23 jan 2014, 22:15

Najvise od svega mi je drago sto su se oni misevi svi redom zavukli u svoje rupice.......gdje je sad poredjenje radnickog ili bratstva sa SLOBODOM ???? gdje ste sad da komentarisete da cete nas nabiti aa ??? nisam vidio komentar takav vec mjesec dana ! sta je bilo ????? ili ste mozda napokon shvatili da je SLOBODA institucija za vas ??

inace veliki pozdrav za lukavac i gracanicu i sve normalne ljude ovo je upuceno onoj balavurdiji sto godinu dana vec provocira.......
http://www.youtube.com/watch?v=dpZbCTwXnNc

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 23 jan 2014, 22:23

nusmir je napisao/la:Najvise od svega mi je drago sto su se oni misevi svi redom zavukli u svoje rupice.......gdje je sad poredjenje radnickog ili bratstva sa SLOBODOM ???? gdje ste sad da komentarisete da cete nas nabiti aa ??? nisam vidio komentar takav vec mjesec dana ! sta je bilo ????? ili ste mozda napokon shvatili da je SLOBODA institucija za vas ??

inace veliki pozdrav za lukavac i gracanicu i sve normalne ljude ovo je upuceno onoj balavurdiji sto godinu dana vec provocira.......
Objektivno mislim da je Radnicki trenutno jaci za nijansu od slobode, al dok se vi malo uigrate bice to izjednaceno ;)
14/88

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jan 2014, 22:23

nusmir je napisao/la:Najvise od svega mi je drago sto su se oni misevi svi redom zavukli u svoje rupice.......gdje je sad poredjenje radnickog ili bratstva sa SLOBODOM ???? gdje ste sad da komentarisete da cete nas nabiti aa ??? nisam vidio komentar takav vec mjesec dana ! sta je bilo ????? ili ste mozda napokon shvatili da je SLOBODA institucija za vas ??

Ako ćemo time da se vodimo onda vi navijači Slobode navijate za Slobodu što je i prirodno i normalno, ali onda trebate da navijate za evropski Željezničar ili evropsko Sarajevo, tako dođe :)

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 22:24

Ako ćemo time da se vodimo onda vi navijači Slobode navijate za Slobodu što je i prirodno i normalno, ali onda trebate da navijate za evropski Željezničar ili evropsko Sarajevo, tako dođe :)

Nismo mi iz Lukavca da navijamo za sarajevske ekipe ;)

Za Slobodu neka navija tko god želi a i neka ju mrzi tko god želi.

staragarda je napisao/la: mislim da si u pravu

:mrgreen:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 23 jan 2014, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jan 2014, 22:25

Gorki je napisao/la:
samolukavac je napisao/la: Čovjek koji se javio je radio u Slobodi, zato je pitao za staž jer vjerovatno oni prije Azmira to ništa uplatili nisu ;)

Kako znaš da je radio?
Ako znas ko je Prljo, bice ti sve jasno. ;)

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2014, 22:27

To bi bilo logicno da mi navijamo za FK Sloboda iz Vogosce, pa bi Sarajevo i Zeljo mogli proci. Ali posto je Sloboda iz Tuzle kao najvece naseljeno mjesto u regiji onda se treba znati ko kolo vodi i to..

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jan 2014, 22:27

Gorki je napisao/la:

Ima vas i iz Tuzle koji navijate, a brate pa nema 10 ljudi u Lukavcu koji navijaju za sarajevske klubove, većinom su to momci iz okolnih mjesnih zajednica vjeruj mi :)

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 23 jan 2014, 22:30

NYKnicks Fan je napisao/la:
Gorki je napisao/la:

Kako znaš da je radio?
Ako znas ko je Prljo, bice ti sve jasno. ;)
Prljo da je imalo normalan trebao je prvo nazvati Sabovica i ostale, a ne na TV emisiju da pita Azmira za penziju.
To je isto kao kada bi neko pitao doktora na TV zasto ne moze srati, a on ga nije ni vidio.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Gorki
Kontakt:

Post Postao/la Gorki » 23 jan 2014, 22:30

samolukavac je napisao/la: Ima vas i iz Tuzle koji navijate, a brate pa nema 10 ljudi u Lukavcu koji navijaju za sarajevske klubove, većinom su to momci iz okolnih mjesnih zajednica vjeruj mi :)
Isto što ima i u Sarajevu da navijaju za Slobodu.

Da ne idemo u OFF ;)

Probisvjet je napisao/la: Prljo da je imalo normalan trebao je prvo nazvati Sabovica i ostale, a ne na TV emisiju da pita Azmira za penziju.
To je isto kao kada bi neko pitao doktora na TV zasto ne moze srati, a on ga nije ni vidio.

:lol:
Zadnja izmjena: Gorki, dana/u 23 jan 2014, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.

19sioux89
Kontakt:

Post Postao/la 19sioux89 » 23 jan 2014, 22:31

tuzlak1987 je napisao/la:To bi bilo logicno da mi navijamo za FK Sloboda iz Vogosce, pa bi Sarajevo i Zeljo mogli proci. Ali posto je Sloboda iz Tuzle kao najvece naseljeno mjesto u regiji onda se treba znati ko kolo vodi i to..
Isto tako bi bilo logicno da navijaci Schalkea u slobodno vrijeme navijaju za Dortmund ? Smijesni ste s tim svojim zaključcima.. niko vam nije kriv sto vas se ne moze skupit 200 na utakmici u gradu od 200-300 hiljada pa bi sad da ljudi iz drugih gradova navijaju za Slobodu :lol:
Zadnja izmjena: 19sioux89, dana/u 23 jan 2014, 22:33, ukupno mijenjano 1 put.
14/88

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 23 jan 2014, 22:32

Gorki je napisao/la:
samolukavac je napisao/la: Ima vas i iz Tuzle koji navijate, a brate pa nema 10 ljudi u Lukavcu koji navijaju za sarajevske klubove, većinom su to momci iz okolnih mjesnih zajednica vjeruj mi :)
Isto što ima i u Sarajevu da navijaju za Slobodu.

Da ne idemo u OFF ;)
Normalno slažem se, ali eto nećemo više o tome, nego šta kažete za Mirzu Mešića i njegovo eventualno igranje u Radničkom narednu polusezonu, gdje je on bio poslije vas, zadnju utakmicu u Lukavcu je dobio crveni karton ;)

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 23 jan 2014, 22:34

Gorki je napisao/la:

Ima vas i iz Tuzle koji navijate, a brate pa nema 10 ljudi u Lukavcu koji navijaju za sarajevske klubove, većinom su to momci iz okolnih mjesnih zajednica vjeruj mi :)
i opet nakon 1000 strana dodzosmo na to da nam lukavcani objasnjavaju kako eto nekih hiljadu tuzlaka navijaju sa sarajevo i anamo one :D :D ...ssssjjjjaaaajjjjnnnooooo :lol: :lol: ..hajd ti odmori malo :D ...mozda imaju neke sarajlije koje zive u tz kao sto imaju neki tuzlaci u sa koji navijaju za Slobodu al da ima rodzenih tuzlaka da navijaju za takve institucije kao sto su sarajevski klubovi :? :? ..hmmmm..tesko rodzace :D
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 jan 2014, 22:35

@Probisvjet

Znam ja da on nije normalan :mrgreen:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 23 jan 2014, 22:36

19sioux89 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:To bi bilo logicno da mi navijamo za FK Sloboda iz Vogosce, pa bi Sarajevo i Zeljo mogli proci. Ali posto je Sloboda iz Tuzle kao najvece naseljeno mjesto u regiji onda se treba znati ko kolo vodi i to..
Isto tako bi bilo logicno da navijaci Schalkea u slobodno vrijeme navijaju za Dortmund ? Smijesni ste s tim svojim zaključcima.. niko vam nije kriv sto vas se ne moze skupit 200 na utakmici u gradu od 200-300 hiljada pa bi sad da ljudi iz drugih gradova navijaju za Slobodu :lol:
Pa eto de mi navedi kad je to Sloboda bila rival sa Radnickim ili Gradinom ili Banovicima. Rijetko kad jer vecinom nismo ni igrali iste lige..Znaci ni blizu smo kao B.Dortmund i Schalke

Tako da ima logike da ljudi iz TK navijaju za Slobodu jer veci dio stanovnika okolnih opcina na ovaj ili onaj nacin ima vezu sa Tuzlom, poslovno, fakultetski. Pa sto onda ne bi mogli doci na utakmice OKK i FK kada se te ekipe dignu kada vec tu budu preko dana redovno...

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: tuzlanskinacin i 11 gostiju.