Sarajlijc@ je napisao/la:Aldine kako ti ne dosadi vise?
zanimljiv patološki slučaj.A što se tiče Delača nadam se da će se pokazati kao odlično pojačanje i da će oživjeti karijeru a to će biti plus za cijelu ligu.
Pozitivna stvar je takođe sto su Puric, Delac, Baric rodjeni u BiH, tako da ne gomilamo strance kao prije gdje smo imali cini mi se 10 stranaca u ekipi, a cini mi se da ih se max 7 moze naci na terenu u toku utakmice.
Trenutno su stranci, Stojcev, Vusljanin, Tatomirovic, Velkoski, Tadejevic.
Sve dok ima snage u nogama našim, gazit ćemo s' tobom, svijet će da se plaši!
Ibrak odrzi rijec dovede Delaca,sad jos Velikonja i ja predzadovoljan.Sad ovo sve fino uigrati i idemo utakmicu po utakmicu
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
emir18 je napisao/la:Ibrak odrzi rijec dovede Delaca,sad jos Velikonja i ja predzadovoljan.Sad ovo sve fino uigrati i idemo utakmicu po utakmicu
ovo je po meni najbolja godina sto se tice transfera,doveli smo provjerene i kvalitetne igrace,nema vise nekih anonimusa i sad aBd utakmicu po utakmicu
izgleda ipak sesar umjesto muharemovica,nesto se natezali oko para sa ledetom,i najvjerovatnije da ce sesar uskociti umjesto muharemovica,do nedelje cemo znati
pastore je napisao/la:izgleda ipak sesar umjesto muharemovica,nesto se natezali oko para sa ledetom,i najvjerovatnije da ce sesar uskociti umjesto muharemovica,do nedelje cemo znati
bilo bi extra da dodje sesar,mada sumnjam,to su samo price
pastore je napisao/la:izgleda ipak sesar umjesto muharemovica,nesto se natezali oko para sa ledetom,i najvjerovatnije da ce sesar uskociti umjesto muharemovica,do nedelje cemo znati
Njegov mesar menager je pravio probleme oko para i na ljeto, vjerovatno to i sada radi.
Sa Sesarom bi bili nacisto kada bi znali pravu istinu sta se desavalo sa njim. On mi je bio drag, i borio se za dres.
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....