Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Cimirot najspremniji, Travančić najgorihilmo je napisao/la:Da jako je bitno da nastavak prvenstva dočekaju spremni i zdravi, ja se samo bojim da se ne preforsiraju na ovim pripremama pa da ne budu previše umorni.
Intetresuje me kakvi su rezultati bili na ovim testiranjima, pošto je neko spomenuo ranije da Jarni i nije baš zadovoljan. A jaran mi je pričao da su neki igrači na prijašnjim testiranjima povraćali zbog preforsiranosti.
Tadejevic aerobno-anaerobni prag 182 za one koji znaju sto to znaci.bhilmo je napisao/la:Da jako je bitno da nastavak prvenstva dočekaju spremni i zdravi, ja se samo bojim da se ne preforsiraju na ovim pripremama pa da ne budu previše umorni.
Intetresuje me kakvi su rezultati bili na ovim testiranjima, pošto je neko spomenuo ranije da Jarni i nije baš zadovoljan. A jaran mi je pričao da su neki igrači na prijašnjim testiranjima povraćali zbog preforsiranosti.
A za nas koji ne znamo..PACO je napisao/la: Tadejevic aerobno-anaerobni prag 182 za one koji znaju sto to znaci.b
http://www.kondicija-rehabilitacija.com ... rtasa.html" onclick="window.open(this.href);return false;hilmo je napisao/la:A za nas koji ne znamo..PACO je napisao/la: Tadejevic aerobno-anaerobni prag 182 za one koji znaju sto to znaci.b![]()
Kakvo je onako opšte stanje, ovaj gore reče Cimirot najbolji, Travančić najgori..
laički, Mario je izdržljiv ko kamila.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta znaci ovo laicki receno?
VanBasten je napisao/la:laički, Mario je izdržljiv ko kamila.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta znaci ovo laicki receno?
Tako nam objasni, brate mili, milion nekakvih pojmova s kojim se ja nisam baš sretao..VanBasten je napisao/la:laički, Mario je izdržljiv ko kamila.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta znaci ovo laicki receno?
Sta je to za nas, kad je tu tata TAN !super je napisao/la:jel istina da vas je MUP tuzio i da ste im duzni 200k za obezbedjivanje utakmica
Ispravka krivog navoda, nije nas tužio, samo su nam poslali fakturu za obezbjeđivanje utakmica koja iznosi približno cifri koju si pomenuosuper je napisao/la:jel istina da vas je MUP tuzio i da ste im duzni 200k za obezbedjivanje utakmica
pa ok samo pitam,razlika je da ste opet donji 200k,al sta vas boli briga vi ste milijarderihilmo je napisao/la:Ispravka krivog navoda, nije nas tužio, samo su nam poslali fakturu za obezbjeđivanje utakmica koja iznosi približno cifri koju si pomenuosuper je napisao/la:jel istina da vas je MUP tuzio i da ste im duzni 200k za obezbedjivanje utakmica
Otuk toliko, je li to mozda na godisnjem nivou ili ?hilmo je napisao/la:Ispravka krivog navoda, nije nas tužio, samo su nam poslali fakturu za obezbjeđivanje utakmica koja iznosi približno cifri koju si pomenuosuper je napisao/la:jel istina da vas je MUP tuzio i da ste im duzni 200k za obezbedjivanje utakmica
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bejker, benko21, bvsic, casual033, jurisicduska, nedimmmm1337, Pena, Zagor i 80 gostiju.