Dobargringobih je napisao/la:Bojane zaboravo si nam dati brojeve od "teamviewer-a"Krivaja je napisao/la:[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/bojan/Desktop/Bosnia_and_Herzegovina.jpg[/img]

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Dobargringobih je napisao/la:Bojane zaboravo si nam dati brojeve od "teamviewer-a"Krivaja je napisao/la:[img]file:///C:/Documents%20and%20Settings/bojan/Desktop/Bosnia_and_Herzegovina.jpg[/img]
Salihovicu nije prirodna pozicija centalni vezni ali zna jako dobro odigrat na toj poziciji.Igrao je nekoliko puta u Hoffenheimu tu poziciju i cak mislim da je u reprezentaciji odigrao jednu ili dvije utakmice na toj poziciji.Pa samo se sjetite Barbareza covjek bio centarfor a koliko je puta za repku igrao stopera,i to bio jedan od najboljih na toj poziciji,tako da ova pozicija nije strana Salihovicu,i sigurno je trenutno najbolje rjesenje na toj poziciji,i ako i Pjanic moze preci na zadnjeg veznogCoach22 je napisao/la:Hahaha pojma vi nemate ,Salihović centralni vezni ,OMG ....JoeCelt je napisao/la:Slazem se u potpunosti sa tvojom postavkomKrivaja je napisao/la:
Smatram da je ovih trinaest igrača najbitnije za uspjeh na SP u Brazilu (Ćiro je npr. na SP 1998. koristio samo 14 igrača, a igrao polufinale). Samo se moliti Bogu da ih zaobiću povrede i da zdravi dođu na pripreme i samo prvenstvo. Pogledajte npr. šta se desilo Falkau ili Rosiju! U tom slučaju svih drugih deset igrača je manje bitno ili totalno nebitno i onda nema veze što Vršajević i Šunjić ili još neki nemaju kvalitet za reprezentaciju.
Igrao je libera, nikad stopera.Bihac96 je napisao/la: Salihovicu nije prirodna pozicija centalni vezni ali zna jako dobro odigrat na toj poziciji.Igrao je nekoliko puta u Hoffenheimu tu poziciju i cak mislim da je u reprezentaciji odigrao jednu ili dvije utakmice na toj poziciji.Pa samo se sjetite Barbareza covjek bio centarfor a koliko je puta za repku igrao stopera,i to bio jedan od najboljih na toj poziciji,tako da ova pozicija nije strana Salihovicu,i sigurno je trenutno najbolje rjesenje na toj poziciji,i ako i Pjanic moze preci na zadnjeg veznog
Boskvalitet je napisao/la:volio bi da vidim sve ove potencijale sto govorimo protiv naseg najaceg sastava.... i onda odluciti koga treba zvati... za pravi poziv pozvat ih sve !!!
Eh sto te volim, samo zato sto neznas citati kako treba i sto koristis rijec argumenat za svaku suplju. Jedini argumenat koji si izjavio je da nam netreba jos jedan kreator u sredini, ja sam ti dao odgovor ali ti neznas izvuci pouku iz toga. Pito sam te gdje si steko tako profundno nogometno znanje jednom, osto si mi duzan odgovora.Mozambik je napisao/la:Baksuz nastavlja po svome. Ljudi ga ubiju argumentima, a onda on pocne pisati kilometarske postove koji veze sa vezom nemaju i prosipati iz supljeg u prazno.
NE POSTOJI NI JEDAN ARGUMENT KOJI BI DOKAZAO DA JE SUSICU JUNIORU MJESTO U REPREZENTACIJI.
Neka bilo ko izvoli argumentovano dokazati da je tom igracu mjesto u reprezentaciji.
Na zalost svih ljubitelja nogometa u BiH, i svih iskrenih navijaca reprezentacije Susic jr. ce u Brazil 90%, Hadzicu se izgleda pravi put, agencija, ipak, mora biti zadovoljna![]()
Chinaglia je napisao/la:Burić je davno trebao dobiti poziv, a ne Avdukićda se mene pita, Burić bi bio drugi golman, a Fejzić treći, Avdukić uopšte ne bi bio na spisku, kao što ni ne treba biti
Bolje Salihović nego "djed Rahimić" (uz svo poštovanje za njegovu karijeru) ili Zahirović. Mada, ne mora Salihović biti CM, može kao LM ili kao LB, Pjanić kao CM ili OM, a onda Hajrović na RM ili Ibišević uz Džeku u napadu. Ti sa ovih 13 igrača možeš napraviti nekoliko kombinacija i promeniti nekoliko formacija. Možeš Bičakčića na RB gdje je bolji od Vršajevića tri puta, a Kolašinca na CB, a onda nazad Lulića ili pomenutog Salihovića. U svakom slučaju sam siguran da će Pape izvesti ovakvu formaciju protiv Argentine jer se vidjelo da im se sa formacijom 4-4-2 u rombu ne može parirati. Tek kad je Hajrović ušao umjesto Ibiševića igra je počela ličiti na nešto. Ta dva CM koja god da budu će mnogo morati pomagati odbrani u zaustavljanju Mesija odnosno Aguera koji će napadati kao polušpicevi iz drugog plana, a ujedno će morati započinjati naše napade. Za Papeta će to biti pretežak zadatak!Coach22 je napisao/la:Hahaha pojma vi nemate ,Salihović centralni vezni ,OMG ....JoeCelt je napisao/la:Slazem se u potpunosti sa tvojom postavkomKrivaja je napisao/la:
Smatram da je ovih trinaest igrača najbitnije za uspjeh na SP u Brazilu (Ćiro je npr. na SP 1998. koristio samo 14 igrača, a igrao polufinale). Samo se moliti Bogu da ih zaobiću povrede i da zdravi dođu na pripreme i samo prvenstvo. Pogledajte npr. šta se desilo Falkau ili Rosiju! U tom slučaju svih drugih deset igrača je manje bitno ili totalno nebitno i onda nema veze što Vršajević i Šunjić ili još neki nemaju kvalitet za reprezentaciju.
Salis se? Besic, Visca a pogotovo Dilaver ni blizu nije jednih od ovih na listi. Besic ima potencijal da bude jako vazan i kvaliteta ovih nabrojanih 13, ali nisam siguran da on taj potencijal moze u momentu iskoristiti. Volio bi da dobije ponova sansu u repki i da takodje ode u jacu ligu gdje ce moci dalje napredovati (iskreno Madjarka liga je teska rupa, pa njihovi igraci dolaze u trecu austrisku ligu da zaradjuju pare). Visca isto ima potencijal ali trebace i on jos da napreduje, tek je na pocetku uspona. Za Dilavera sam vec nekoliko puta piso da je jos daleko toga da nam moze donjeti neko povecanje kvaliteta u repki (mislim da nije toliki potencijal ko Besic ili Visca .... volio bi da me uvjeru u suprotno ali nevjerujem).19sioux89 je napisao/la:Ako tu dodas jos Besica i Dilavera uz solidnog Viscu vec imas 16-17 odlicnih igraca s kojim bi se mogao napraviti veliki rezultat u Brazilu..
Laz.iskreno Madjarka liga je teska rupa, pa njihovi igraci dolaze u trecu austrisku ligu da zaradjuju pare
Ma poznajem ih koji igraju i u 4toj ligi! Nekazem sad da su to najbolji igraci te lige, ali neki losiji ili prosjecni igrac moze u Austriji u trecoj ligi (gdje je jedan od glavnih igraca) vise zaraditi nego u Madjarskoj u prvoj (gdje mozda nije glavna karika).ZutiMrav je napisao/la:Laz.iskreno Madjarka liga je teska rupa, pa njihovi igraci dolaze u trecu austrisku ligu da zaradjuju pare
Sigurno je rijec o mladim talentima itd..MaksuzBaksuz je napisao/la:Ma poznajem ih koji igraju i u 4toj ligi! Nekazem sad da su to najbolji igraci te lige, ali neki losiji ili prosjecni igrac moze u Austriji u trecoj ligi (gdje je jedan od glavnih igraca) vise zaraditi nego u Madjarskoj u prvoj (gdje mozda nije glavna karika).ZutiMrav je napisao/la:Laz.iskreno Madjarka liga je teska rupa, pa njihovi igraci dolaze u trecu austrisku ligu da zaradjuju pare
Poznajem licno Brazilca (ima Spanski pasos) koji je otiso u Madjarsku, igro u Rapidu ali nisu mu produzili ugovor (nije zadovoljavo, pravio previse greski itd)! Igro prije toga u Kapfenbergu. Igro sa Besicom pa je otiso dalje u Rumuniju! Eto otidji na google pa pogledaj o kome se radi.ZutiMrav je napisao/la:Sigurno je rijec o mladim talentima itd..
Pa poznajes li ove starulje iz spanske lige sto odu u Madjarsku prvu ligu
Argument nije suplja i nikad nece biti. Suplja je to sto ti pokusavas dokazati da je Susicu jr. mjesto u avionu za Brazil, suplja je sto danas opravdavas Papeta sto ne zove ove potencijalne reprezentativce, a sutra kad/ako ih pozove prvi ces reci: Tako je, pape je upravu i polizat ono sto si mjesecima ovdje tvrdio.MaksuzBaksuz je napisao/la:
Eh sto te volim, samo zato sto neznas citati kako treba i sto koristis rijec argumenat za svaku suplju. Jedini argumenat koji si izjavio je da nam netreba jos jedan kreator u sredini, ja sam ti dao odgovor ali ti neznas izvuci pouku iz toga. Pito sam te gdje si steko tako profundno nogometno znanje jednom, osto si mi duzan odgovora.
A volim i sto znas sta ce se desiti, daj mi molim te brojeve za loto da dobijem ovaj vikend.
Evo dovde sam procito i vidim koliko si ti smjesan!! Procitaj jos jedno 10 puta sta sam napiso dosad pa ces mozda vidjeti gdje pise da u momentu nevidim Susica juniora u kadru za Brazil, jedino ako pokaze neke izvanredne kvalitete na probi (u sto licno nevjerujem). Ako ga Pape ipak pozove u Brazil valjda je jasno svima da je to nepotizam. Nemoramo o tome ni diskutirati, pa niko nije corav covjece. I ovo za argumenat nisi svatio!Mozambik je napisao/la: Argument nije suplja i nikad nece biti. Suplja je to sto ti pokusavas dokazati da je Susicu jr. mjesto u avionu za Brazil, suplja je sto danas opravdavas Papeta sto ne zove ove potencijalne reprezentativce, a sutra kad/ako ih pozove prvi ces reci: Tako je, pape je upravu i polizat ono sto si mjesecima ovdje tvrdio.
Po cemo ovo boldirano sudis??? Odkud ti to znas?? Odakle ti toliko znanji???Mozambik je napisao/la:Susic ako nastavi pruzati dobre partije u Ajduku, te ako se proda u inozemstvo moze biti itekako koristan za kvalifikacije za EP, kao i za EP, ali sada za svjetsko prvenstvo, jednostavno ce biti beskoristan, pozicija mu je pretrpana i nema dovoljno kvalitete i to je argument.